Jump to content

Oppo Find X9 Pro

STATYSS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3 ώρες πριν, Mike_komotini said:

Δεν ξέρω τι κάνω εγώ διαφορετικό, αλλά σε κανονική λειτουργία και σε 8 ώρες SOT από 80%(που το έχω να σταματά η φόρτιση) έπεσε στο 50%κ 🫤 δες λίγο μήπως καμία εφαρμογή σου τραβάει πολύ μπαταρία στο παρασκήνιο . Επίσης σχεδόν ποτέ δεν μου ζεσταίνεται, βγάζω αρκετά βίντεο και φωτογραφίες στην παραλία χωρίς κανένα πρόβλημα! Max δύο με τρεις φορές να έφτασε στους 41-44 βαθμούς πάνω σε gaming χωρίς να έχει καμία επίπτωση στο παιχνίδι!

Screenshot_2026-06-24-19-32-35-62_0ba066473b79d6e213a1f6f52505e2ee.jpg

Αυτό που δείχνεις για 8 ώρες SOT έχει μέσα 2 φορτίσεις. Έχεις συνολικά 8 ώρες SOT μέσα σε ένα 24ωρο όπου το έχεις φορτίσει από το 40 περίπου ως το 80 περίπου και στη συνέχεια το ξανά φορτισες λίγο ως το 80 μέχρι που κατέληξε στο 49%. Οπότε δεν είναι αντιπροσωπευτικό , είναι λάθος η μέτρηση σου.

Όσο αφορά εμένα τώρα βρήκα ότι μου ρουφούσε λίγο μπαταρία το google home widget που είχα. Βελτιώθηκε λιγάκι, σε γενικές γραμμές βγάζω με wifi 5ωρες SOT από το 100 ως το 50. Το οποίο είναι οκ ικανοποιητικό αλλά όχι όπως έχετε μερικοί κάτι εξωπραγματικά νούμερα. Δεν υπάρχει κάτι άλλο που να μου τραβάει την μπαταρία στο παρασκήνιο, ίσως απλά επειδή έχω πολλές εφαρμογές με αυτόματους συγχρονισμούς κ δεν έχω κλείσει τπτ από τοποθεσίες, bluetooth κλπ. Ο καθένας έχει συγκεκριμένα πράγματα στην συσκευή του και είναι δύσκολο είναι η αλήθεια να γίνει άμεση σύγκριση κ να βγουν συμπεράσματα 

Edited by Sheik

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

• Απαντήσεις 333
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Η δική μου χρήση για σήμερα, ενδεικτικά. Από τις 7 το πρωί μέχρι απόψε, χρήση όλη μέρα μόνο 5g data, μόνιμα ανοικτό bt, location (gps), κάμερα, κλήσεις, παιχνίδια (λόγω παιδιών), μουσική (με σβηστή οθόνη) και πολλές εφαρμογές, από yt μέχρι lidl plus. 🙃

Θεωρώ τη μπαταρία του επική για τη χρήση που κάνω. Το έχω στην κατοχή μου πολλούς μήνες και πότε, μα ποτέ, δεν κατάφερα να το "σκοτώσω" σε μια μέρα. Στη χειρότερη μου βγάζει 1.5 μέρα και πάντα με data, μιας κι έχω unlimited plan χωρίς κόφτες.

Ελπίζω να μη κούρασα, ευχαριστώ.

Screenshot_2026-06-24-23-56-47-52_0ba066473b79d6e213a1f6f52505e2ee.jpg

Edited by rufous
"Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..."

1 hour ago, Sheik said:

Αυτό που δείχνεις για 8 ώρες SOT έχει μέσα 2 φορτίσεις. Έχεις συνολικά 8 ώρες SOT μέσα σε ένα 24ωρο όπου το έχεις φορτίσει από το 40 περίπου ως το 80 περίπου και στη συνέχεια το ξανά φορτισες λίγο ως το 80 μέχρι που κατέληξε στο 49%. Οπότε δεν είναι αντιπροσωπευτικό , είναι λάθος η μέτρηση σου.

Όσο αφορά εμένα τώρα βρήκα ότι μου ρουφούσε λίγο μπαταρία το google home widget που είχα. Βελτιώθηκε λιγάκι, σε γενικές γραμμές βγάζω με wifi 5ωρες SOT από το 100 ως το 50. Το οποίο είναι οκ ικανοποιητικό αλλά όχι όπως έχετε μερικοί κάτι εξωπραγματικά νούμερα. Δεν υπάρχει κάτι άλλο που να μου τραβάει την μπαταρία στο παρασκήνιο, ίσως απλά επειδή έχω πολλές εφαρμογές με αυτόματους συγχρονισμούς κ δεν έχω κλείσει τπτ από τοποθεσίες, bluetooth κλπ. Ο καθένας έχει συγκεκριμένα πράγματα στην συσκευή του και είναι δύσκολο είναι η αλήθεια να γίνει άμεση σύγκριση κ να βγουν συμπεράσματα 

Οκ έχεις δίκιο! Δεν είναι 8 ώρες SOT είναι 5ω 30λ από ότι είδα , από 80% σε 49%! Γενικά με 6+ ώρες την μέρα από 80% δεν πέφτει κάτω 30%. Τώρα στα δικά σου ,σίγουρα παίζει ρόλο η υπερθέρμανση που αναφέρεις κάτι που δεν παρατήρησα στην δικιά μου χρήση!

Τι να πω παιδιά πραγματικά δεν ξέρω... Εμένα η χρήση μου σήμερα είναι αυτή και μάλιστα 80-20 wifi/data. Αν όπως ο φίλος πιο πάνω είμαι μόνο με data όλη μέρα τώρα με αυτό το SOT θα ήμουν σίγουρα κάτω από 20%.

Η θερμοκρασία της συσκευης αυτή τη στιγμή είναι στους 34...την ημέρα με λίγο ζορισμα κλπ έχει τύχει να πάρει και 40-41 . Στην φόρτιση πάντα είναι στους 40-41. Δεν ξέρω αν φταίει η υπερθέρμανση αλλά αυτούς τους χρόνους δεν τους βγάζω 

Screenshot_2026-06-25-00-57-09-00_0ba066473b79d6e213a1f6f52505e2ee.jpg

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

8 ώρες πριν, Sheik said:

Δεν ξέρω αν φταίει η υπερθέρμανση αλλά αυτούς τους χρόνους δεν τους βγάζω

Καλημέρα.

Έχω την υποψία ότι κάτι τρέχει διαρκώς από πίσω, για αυτό ανεβάζει θερμοκρασία και σου καταναλώνει την μπαταρία. Τσεκαρε το παρακάτω στις εφαρμογές.

Εγώ είχα κάνει side load σε μια νεότερη έκδοση play store και μάλλον δεν έκατσε καλά. Όταν την άνοιγα για να κάνω π.χ. αναβαθμίσεις, έβγαινα και το τηλέφωνο ήταν μονίμως ζεστό. Το κατάλαβα μετά από κάνα δυο μέρες. Οπότε το έκλεινα οριστικά κι έμπαινα περιστασιακά. Από κείνη τη μέρα κιχ.

Μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις.

Edited by rufous
"Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..."

8 minutes ago, rufous said:

Καλημέρα.

Έχω την υποψία ότι κάτι τρέχει διαρκώς από πίσω, για αυτό ανεβάζει θερμοκρασία και σου καταναλώνει την μπαταρία. Τσεκαρε το παρακάτω στις εφαρμογές.

Εγώ είχα κάνει side load σε μια νεότερη έκδοση play store και μάλλον δεν έκατσε καλά. Όταν την άνοιγα για να κάνω π.χ. αναβαθμίσεις, έβγαινα και το τηλέφωνο ήταν μονίμως ζεστό. Το κατάλαβα μετά από κάνα δυο μέρες. Οπότε το έκλεινα οριστικά κι έμπαινα περιστασιακά. Από κείνη τη μέρα κιχ.

Μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις.

Έχω βάλει το better battery stats και το gsam έχοντας ενεργοποιήσει τα αναλυτικά stats για wakelocks κλπ μέσω adb...Πέρα από το google home widget που όντως σκαλωνε και έτρεχε στο παρασκήνιο υπερβολικά, δεν φαίνεται κάτι άλλο μη φυσιολογικό...υπάρχουν φυσικά apps και wakelocks αλλά σε νορμάλ επίπεδα όχι σε σημείο να μην το αφήνουν να μπει σε deep sleep δηλαδή . Σε ένα 24ωρο συνήθως έχω γύρω στις 3 ώρες το "Ανενεργή οθόνη" που από ότι βλέπω και στους υπόλοιπους εδώ πάνω κάτω εκεί γύρω παίζει, από 2 ως 3 ώρες...οπότε δεν νομίζω να έχω κάτι πολύ περίεργο που τρέχει παρασκηνιακά κ δεν το βλέπω .

Καταλήγω ότι απλά κάνουμε ο καθένας διαφορετική χρήση και μόνο ο ίδιος ξέρει τι χρήση είναι αυτή, τι εφαρμογές έχει φορτώσει στην συσκευή, τι έχει ανοιχτό κ τι όχι, τι ρυθμίσεις υπάρχουν κλπ. Γιατί όπως και πριν καταλήγεις να λες να πως εγώ έχω τόσο χάλια μπαταρία σε σχέση με κάποιον αλλον και τελικά ο κάποιος άλλος το δουλεύει πχ σε εξοικονόμηση ενέργειας... ή δεν χρησιμοποιεί social ..η έχει κλειστή τοποθεσία ... ή το έχει στα 60hz σε χαμηλή ανάλυση γιατί "δεν βλέπει διαφορά"...τα οποία όμως παραλείπονται να ειπωθούν.

Edited by Sheik

--Alvar Hanso--

9 minutes ago, Sotos86 said:

Αρχίζει και μου την δίνει έντονα στα νεύρα... 

Screenshot_2026-06-25-13-51-32-43_b783bf344239542886fee7b48fa4b892.jpg

Screenshot_2026-06-25-13-51-28-04_b783bf344239542886fee7b48fa4b892.jpg

Τι χρήση έκανες εδώ; Πόσο πήγε η θερμοκρασία δηλαδή ; Σε εξωτερικό χώρο είσαι ;

--Alvar Hanso--

Στο αμάξι έτσι και το κούμπωσω με καλώδιο δουλεύει μόνιμα 43 με 46 θερμοκρασία στην οποία απλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα κολλάνε όλα ούτε να ξεκλειδώσει πολλές φορές. Τώρα μισή ώρα το έχω εκτός και δουλεύει 42+ μόνιμα. 

44 minutes ago, Sotos86 said:

Στο αμάξι έτσι και το κούμπωσω με καλώδιο δουλεύει μόνιμα 43 με 46 θερμοκρασία στην οποία απλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα κολλάνε όλα ούτε να ξεκλειδώσει πολλές φορές. Τώρα μισή ώρα το έχω εκτός και δουλεύει 42+ μόνιμα. 

Μεγάλο πρόβλημα. Κι εμένα ζεσταίνεται αλλά έχει φτάσει μέχρι 41 στη φόρτιση κ μέχρι 40 χωρίς να φορτίζει αλλά με αρκετή ώρα browsing , social κλπ. Δεν ξέρω γιατί σε εμάς να ζεσταίνεται έτσι και όλοι οι άλλοι να λένε δεν έχουν κανένα θέμα...περίεργα πράγματα 

--Alvar Hanso--

On 25/6/2026 at 3:20 ΜΜ, Sheik said:

Μεγάλο πρόβλημα. Κι εμένα ζεσταίνεται αλλά έχει φτάσει μέχρι 41 στη φόρτιση κ μέχρι 40 χωρίς να φορτίζει αλλά με αρκετή ώρα browsing , social κλπ. Δεν ξέρω γιατί σε εμάς να ζεσταίνεται έτσι και όλοι οι άλλοι να λένε δεν έχουν κανένα θέμα...περίεργα πράγματα 

Επομένως η επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και το στήσιμο από την αρχή είναι μονόδρομος (εκτός και αν το έχεις κάνει)...

Καλησπέρα σας..

Ψάχνω για αγορά ενός τηλεφώνου για τον αδερφό μου εάν κάποιος το δίνει ας μου πει .. ευχαριστώ 

Oneplus 6

• 2 weeks later...

Έχει εγκαταστήσει κανείς ινδική ρομ για πιο γρήγορες ενημερώσεις; Ξέρετε εάν παίζει καλά με ελληνικά δίκτυα;

Έσκασε RC με patch Ιουλίου σε ευρωπαϊκές ROM με VPN Γερμανίας!

Με το νέο update εμφανίστηκε και η εφαρμογή oppo store με διάφορες χώρες της Ευρώπης συμπεριλαμβανομένου και τις Ελλάδας στις χώρες "coming soon..." Οπότε με βάση αυτό θα υπάρξει επίσημο online κατάστημα της oppo στην Ελλάδα στο άμεσο μέλλον.

Screenshot_2026-07-16-09-34-46-83_9492aa3750dca76abb7c25b39a5f1e8e.jpg

Screenshot_2026-07-16-09-35-12-15.jpg

Screenshot_2026-07-16-12-40-08-22.jpg

Edited by Cris4524

Έχει αλλάξει κανείς την εργοστασιακή μεμβράνη; Έβαλα ένα tempered glass της imak στο X9 (το απλό) αλλά η αναγνώριση τους δαχτυλικού έχει υποβαθμιστεί.

Παλιά ξεκλείδωνε με τη σκέψη τωρα αν είμαι τυχερός ξεκλειδώνει με την 2η. Έχω ξαναπεράσει τα δαχτυλικά με το τζαμάκι περασμένο.

Μόλις επιστρέψω λέω να δοκιμάσω το ringke για OnePlus 15. Φορανε ίδιο panel και ακούγεται ότι ταιριάζει άψογα. Φορούσα το συγκεκριμένο σε s25u αν θυμάμαι καλά και έπαιζε άψογα το αποτύπωμα.

On 25/6/2026 at 2:19 ΜΜ, Sotos86 said:

Αρχίζει και μου την δίνει έντονα στα νεύρα... 

Screenshot_2026-06-25-13-51-32-43_b783bf344239542886fee7b48fa4b892.jpg

Screenshot_2026-06-25-13-51-28-04_b783bf344239542886fee7b48fa4b892.jpg

Εγω που το λιωνω ολη μερα καθημερινα τετοιο μηνυμα δεν εχω δει.. και την μιση μερα ειμαι σε εξωτερικο χωρο..με 38 βαθμους τις τελευταιες μερες.. κατι σου τρεχει στο παρασκηνιο και στο φορτωνει..

On 17/6/2026 at 10:01 ΜΜ, Cris4524 said:

Πρέπει να ενεργοποιήσεις το developer Options. 

Βήμα 1: Προετοιμασία του Αρχείου
  1. Κατεβάστε το επίσημο αρχείο ενημέρωσης (αρχείο .zip) που αντιστοιχεί ακριβώς στο μοντέλο σας από το Oppo Software Update.
  2. Αποθηκεύστε το αρχείο στον ριζικό φάκελο της εσωτερικής μνήμης της συσκευής σας (δηλαδή όχι μέσα σε κάποιον υποφάκελο, όπως το Downloads).
Βήμα 2: Ενεργοποίηση των Επιλογών Προγραμματιστή
  1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις (Settings).
  2. Επιλέξτε Σχετικά με τη συσκευή (About Device).
  3. Πατήστε γρήγορα 7 φορές επάνω στην ένδειξη Έκδοση/Αριθμός κατασκευής (Build number) μέχρι να εμφανιστεί το μήνυμα "Είστε πλέον προγραμματιστής!". [1]
Βήμα 3: Εκτέλεση της Τοπικής Ενημέρωσης
  1. Επιστρέψτε στο κεντρικό μενού των Ρυθμίσεων.
  2. Πατήστε Ενημέρωση λογισμικού (Software Update).
  3. Στην οθόνη ενημερώσεων, πατήστε τις τρεις τελείες (πάνω δεξιά) και επιλέξτε Τοπική εγκατάσταση (Local Install).
  4. Επιλέξτε το αρχείο .zip που κατεβάσατε και πατήστε Εγκατάσταση (Install). [1]
⚠️ Σημαντική Σημείωση: Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία, βεβαιωθείτε ότι η μπαταρία του τηλεφώνου σας είναι τουλάχιστον 50%.

εχεις κινεζικο? Στην κινεζικη εκδοση απο το os update ξερεις πιο μοντελο κινητου επιλεγουμε/?  γιατι εχει πολλα και δεν βγαζω ακρη...

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Και'γω όλη μέρα έξω, πολύ παραλία φωτογραφίες βίντεο και ανέβασμα στο nas τα πάντα ταυτόχρονα, τέτοιο μήνυμα θερμοκρασίας δεν έχω δει.

13 ώρες πριν, Da_rudakos said:

Και'γω όλη μέρα έξω, πολύ παραλία φωτογραφίες βίντεο και ανέβασμα στο nas τα πάντα ταυτόχρονα, τέτοιο μήνυμα θερμοκρασίας δεν έχω δει.

Εσύ από Samsung πως Πηγές σε oppo;;😀🤣

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

On 24/7/2026 at 2:46 ΜΜ, STATYSS said:

Εσύ από Samsung πως Πηγές σε oppo;;😀🤣

Κουράστηκα να φορτίζω εντός της ημέρας. Δεν έβγαινε η μέρα με s25u ή έπρεπε να προσέχω. Πέρασα λίγο απο 1+15 ηταν εξαιρετικό και αυτό και μόλις έπεσε στα 1000 τιμολόγιο απο Πλαίσιο δεν κρατήθηκα.

Ποτέ ξανά σε 5000mah μπαταρία παιδιά. 

4 ώρες πριν, Da_rudakos said:

Κουράστηκα να φορτίζω εντός της ημέρας. Δεν έβγαινε η μέρα με s25u ή έπρεπε να προσέχω. Πέρασα λίγο απο 1+15 ηταν εξαιρετικό και αυτό και μόλις έπεσε στα 1000 τιμολόγιο απο Πλαίσιο δεν κρατήθηκα.

Ποτέ ξανά σε 5000mah μπαταρία παιδιά. 

Γιατί το λές αυτό?🤔

Spoiler

Στο δίπλα θέμα λέγανε τα καλύτερα ορισμένοι, και όταν λέγαμε για την στασιμότητα της εταιρείας και στην μπαταρία μεταξύ άλλων σε σχέση με τον ανταγωνισμό, έπεφτε κράξιμο/damage control από τους κατόχους σε S26U, ότι κακώς τα λέμε αυτά αφού δεν έχουμε την συσκευή/είμαστε haters/ οικοσύστημα Samsung κλπ.

Και δεν είναι μόνο η μπαταρία ο μόνος τομέας που έχουν μείνει πίσω οι Κορεάτες φυσικά, σε σχέση με Oppo και άλλες εταιρείες.

Edited by Fulgore1

On 23/7/2026 at 2:27 ΜΜ, Da_rudakos said:

Μόλις επιστρέψω λέω να δοκιμάσω το ringke για OnePlus 15. Φορανε ίδιο panel και ακούγεται ότι ταιριάζει άψογα. Φορούσα το συγκεκριμένο σε s25u αν θυμάμαι καλά και έπαιζε άψογα το αποτύπωμα.

Με τις μέρες βελτιώθηκε αισθητά, αλλά απέχει από την προηγούμενη λειτουργία που δεν υπήρξε φορά που να μην δουλέψει η αναγνώριση. 

Έχω βρει της nilkin αλλά δεν έχει το shelf alignment. Άψογο τζαμάκι και πολύ λεπτό στο s23 που το είχα.

• 2 weeks later...

Καλησπερα σας,

επειδη το κινητο μου ειναι στα τελευταια του (Xiaomi Redmi Note 12 Pro) και σκεφτομαι να δοκιμασω κατι διαφορετικο θα ηθελα να ρωτησω τα εξης:

1)Αξιζει η αγορα του X9 Pro τωρα ή περιμενουμε για να πεσει η τιμη σε πχ Black Friday, Xmas κτλ (Αυτη τη στιγμη ειναι στα 1050e περιπου)

2)Στο κουτι περιλαμβανεται φορτιστης, τζαμακι προστασιας και θήκη ή τα αγοραζουμε εξτρα?  

3)Για τους ηδη κατοχους..Η μπαταρια κραταει οντως?Επισης το ηχειο και το ακουστικο του ειναι ικανοποιητικα σε ενταση και ποιοτικα?

Ευχαριστω!

Edited by laios23

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

On 4/8/2026 at 7:44 ΜΜ, laios23 said:

Καλησπερα σας,

επειδη το κινητο μου ειναι στα τελευταια του (Xiaomi Redmi Note 12 Pro) και σκεφτομαι να δοκιμασω κατι διαφορετικο θα ηθελα να ρωτησω τα εξης:

1)Αξιζει η αγορα του X9 Pro τωρα ή περιμενουμε για να πεσει η τιμη σε πχ Black Friday, Xmas κτλ (Αυτη τη στιγμη ειναι στα 1050e περιπου)

2)Στο κουτι περιλαμβανεται φορτιστης, τζαμακι προστασιας και θήκη ή τα αγοραζουμε εξτρα?  

3)Για τους ηδη κατοχους..Η μπαταρια κραταει οντως?Επισης το ηχειο και το ακουστικο του ειναι ικανοποιητικα σε ενταση και ποιοτικα?

Ευχαριστω!

Σαφώς και αξίζει η αγορά του oppo x9 pro.Εγω έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένος από την συσκευή.

Στην τιμή που λες γιατί δεν έχω δει πόσο έχει..εγώ το πήρα στα 999 από μεγάλη αλυσίδα σαφώς και αξίζει.Να έχετε υπόψιν σας πως καλό θα είναι όσοι θέλουν να αγοράσουν συσκευή να το κάνουν τώρα που ισχύουν αυτές οι τιμές καθώς με τις ελλείψεις σε μνήμες ram οι τιμές θα αλλάξουν προς τα πάνω..ήδη έρχονται μεγάλες αυξήσεις σύμφωνα με insiders στα νέα i phone.

Στο κουτί το μόνο που περιλαμβάνεται είναι η συσκευή,τα manual και ένα screen protector που είναι ήδη τοποθετημένο πάνω στη συσκευή από το εργοστάσιο.Θηκη και φορτιστής δυστυχώς δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία..άρα τα αγοράζεις έξτρα.

Η μπαταρία εμένα με βαριά χρήση και με όλα ενεργοποιημένα μου βγάζει από το 100 τοις εκατό μέχρι το 20 τοις εκατό δεν το αφήνω να πάει πιο κάτω περίπου 9:30 με 10 ώρες sot.Συνηθως φορτίζω σε καθημερινή χρήση μέχρι το 80 τοις εκατό.Το ακουστικό του είναι πολύ καλό στις κλήσεις αν εννοείς αυτό..το ηχείο του για ναυαρχίδα θα μπορούσε να είναι καλύτερο.Αυτα λοιπόν για οποιαδήποτε άλλη απορία εδώ θα είμαι ευχαρίστως να σου απαντήσω.Καλο καλοκαίρι να έχουμε!