Fulgore1 Δημ. 21 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, yorgos00 said: Εχει πέσει σε κανένα γνωστό κατάστημα κάτω απο 1400? Οχι γιατί και στο εξωτερικό είναι ψιλο άφαντη η συσκευή πχ απο Ευρωπαικά Amazon(μόνο από κάτι 3ους πωλητές). Μονο από το επίσημο site της Oppo αν αγοράσει κάποιος στο εξωτερικό, το οποίο αφορά μόνο τις υπόλοιπες χώρες. Δεν πουλάει απευθείας η Oppo Ελλάδα, εκτός μεγάλων αλυσίδων 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. 23 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Φεβρουαρίου On 21/2/2026 at 11:36 ΜΜ, Fulgore1 said: Οχι γιατί και στο εξωτερικό είναι ψιλο άφαντη η συσκευή πχ απο Ευρωπαικά Amazon(μόνο από κάτι 3ους πωλητές). Μονο από το επίσημο site της Oppo αν αγοράσει κάποιος στο εξωτερικό, το οποίο αφορά μόνο τις υπόλοιπες χώρες. Δεν πουλάει απευθείας η Oppo Ελλάδα, εκτός μεγάλων αλυσίδων Κρίμα δυστυχώς άκλαυτο θα πάει χωρίς κατάλληλα κανάλια πώλησης. Σε τέτοια τιμή δεν έχει καμία ελπίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. 23 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Φεβρουαρίου και εγω το παρακολουθώ την πορεία του για να κάνω την μετάβαση απο το s24 ultra καθώς το s26 ultra προβλέπετε μια απο τα ίδια. η τιμή του ίσως πέσει κατακόρυφα μετά την κυκλοφορία του find x9 ultra και ας μην βγει σε global έκδοση. Μένει να δούμε τις εξελίξεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. 3 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαρτίου Υποστηριζει το ευρωπαϊκό απο αλυσιδες: * VoWifi, και VoLTE/Vo5G * 5G(SA) * eSIM ? Υπαρχει καποιο προβλημα ασυμβατοτητας με κατι? Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. 4 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου On 3/3/2026 at 3:31 ΜΜ, mobrol said: Υποστηριζει το ευρωπαϊκό απο αλυσιδες: * VoWifi, και VoLTE/Vo5G * 5G(SA) * eSIM ? Υπαρχει καποιο προβλημα ασυμβατοτητας με κατι? Oλα κομπλέ. . Κανένα θέμα απολύτως. 1 Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου Και 5g sa σίγουρα; 1 Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. 16 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου Το πήρε κανείς άλλος να μας πει και αυτός;; Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου On 8/3/2026 at 10:44 ΜΜ, cocu said: Και 5g sa σίγουρα; Από την στιγμή που το πουλάει ο Γερμανός σίγουρα θα είναι συμβατό με το SA πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου Σε OnePlus 15 έχω SA οπότε υποθέτω δεν θα υπάρχει πρόβλημα και στα Oppo. Ίδια είναι. Επίσης είχα στο find x8 pro κανονικά θυμάμαι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pezoula Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου (edited) Αξίζει παιδιά με κινέζικη rom η έχει πολλά θέματα; το έχει κάποιος έτσι; Edited 23 Μαρτίου by Pezoula Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. 29 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου On 23/3/2026 at 10:57 ΜΜ, Pezoula said: Αξίζει παιδιά με κινέζικη rom η έχει πολλά θέματα; το έχει κάποιος έτσι; Κανένα θέμα απολύτως. Προχωρά αφοβα Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου On 21/2/2026 at 7:24 ΜΜ, yorgos00 said: Εχει πέσει σε κανένα γνωστό κατάστημα κάτω απο 1400? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geofokas Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου Καλησπέρα σε όλους καλή ανάσταση να έχουμε και καλό Πάσχα με υγεία πάνω από όλα!Επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω συσκευή και το oppo find x9 pro είναι μέσα σε αυτά που κοιτάω για αγορά..θέλω να μου πείτε οι κάτοχοι του εντυπώσεις από την κάμερα γιατί τα σχόλια τελικά είναι διφορούμενα..η αλήθεια είναι πως πήγα και το είδα και εγώ από κοντά σε μεγάλη αλυσίδα και παρόλο που δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπέρασμα μέσα σε ένα χώρο με έντονο φωτισμό οι κάμερες του και ειδικά η selfie κάμερα του μου φάνηκε αρκετά κατώτερη από το Samsung s26 ultra αλλά και από το I phone 17 pro max..σε σύγκριση με το Xiaomi 17 ultra δε η διαφορά ήταν πολύ μεγαλύτερη υπέρ του τελευταίου τόσο τραβώντας σελφι όσο τραβώντας και με την κύρια…Το colour os σαν λειτουργικό πως σας φαίνεται;Γενικά είμαι εξοικειωμένος με κινητά του ομίλου καθώς παλιότερα ήμουν χρήστης one plus 7 pro και one plus 8 pro…ειδικά με το τελευταίο δεν είχα θέμα με τις φωτός.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geofokas Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου (edited) Για όποιον ενδιαφέρεται μιας και το νήμα το βλέπω πολύ ζωντανό 😂😂…το oppo x9 pro σε μεγάλη γνωστή αλυσίδα έχει 999 ευρώ.Τελικα παρόλο αυτά που σας έγραψα πήγα από κοντά επαιξα με τις ρυθμίσεις και είδα το φως το αληθινό! On 21/2/2026 at 7:24 ΜΜ, yorgos00 said: Εχει πέσει σε κανένα γνωστό κατάστημα κάτω απο 1400? Ναι σε μεγάλη γνωστή αλυσίδα..ονόματα δεν λέμε έχει 999 ευρώ..το oppo find x9 pro!Η τιμή αφορά προσφορά..δεν ξέρω για πόσο καιρό θα τρέχει ακόμα.. Edited 7 Απριλίου by Geofokas 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. 7 Απριλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου 2 ώρες πριν, Geofokas said: Για όποιον ενδιαφέρεται μιας και το νήμα το βλέπω πολύ ζωντανό 😂😂…το oppo x9 pro σε μεγάλη γνωστή αλυσίδα έχει 999 ευρώ.Τελικα παρόλο αυτά που σας έγραψα πήγα από κοντά επαιξα με τις ρυθμίσεις και είδα το φως το αληθινό! Ναι σε μεγάλη γνωστή αλυσίδα..ονόματα δεν λέμε έχει 999 ευρώ..το oppo find x9 pro!Η τιμή αφορά προσφορά..δεν ξέρω για πόσο καιρό θα τρέχει ακόμα.. Τι ρυθμίσεις έβαλες; Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geofokas Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου 1 hour ago, STATYSS said: Τι ρυθμίσεις έβαλες; Σαν γνήσιος φωτογραφικός νουμπάς..έβγαλα φωτός στην selfie κάμερα με την ωραιοποίηση ενεργοποιημένη..οπότε η πρώτη επιλογή μου ήταν να την απενεργοποιήσω..στην συνέχεια ενεργοποίησα το high-res mode(δηλαδή τα 50 mp για την μπροστινή κάμερα) και τέλος έπαιξα με την τιμή έκθεσης βάζοντας της μια τιμή μεταξύ -0,3 έως -0,7 εγώ την άφησα στο -0,3.Μετα τις αλλαγές οι selfies του μου άρεσαν (σε κλειστό βέβαια και με πολύ φωτισμό χώρο) περισσότερο από το s26 ultra. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου Έχει τοποθετήσει κανείς esim από ελληνικούς παρόχους στο κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου (edited) το ειδα πριν λιγο στο πλαισιο. καλη κατασκευη, λιγο πιο μικρη οθονη απο s26 ultra, xiaomi 17 ultra, iphone 17 promax. γρηγορο, καλό μου φανηκε το μενου του, δεν ξερω αν εχει καποιο bug το λογισμικο δεν το δουλεψα κανα 2 μερες για να φανει κατι, πολυ καλη καμερα, μαλιστα στο 20Χ ζουμ σε σχεση με το σ26 πολυ καλυτερο. πολυ φωτεινη οθονη. to AI της οppo ειναι καλο? σβηνει αντικειμενο απο φωτο καλα σαν της σαμυ η ειναι σαν της apple που τα κανει μανταρα? το θεμα μεταπωλησης σιγουρα υπάρχει. αξιζει η μεταβαση απο s25 ultra? σιγουρα μεχρι τελος βδομαδας η προσφορα στα 999Ε μου ειπαν Edited 8 Απριλίου by gsa1967 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geofokas Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου (edited) 25 minutes ago, gsa1967 said: το ειδα πριν λιγο στο πλαισιο. καλη κατασκευη, λιγο πιο μικρη οθονη απο s26 ultra, xiaomi 17 ultra, iphone 17 promax. γρηγορο, καλό μου φανηκε το μενου του, δεν ξερω αν εχει καποιο bug το λογισμικο δεν το δουλεψα κανα 2 μερες για να φανει κατι, πολυ καλη καμερα, μαλιστα στο 20Χ ζουμ σε σχεση με το σ26 πολυ καλυτερο. πολυ φωτεινη οθονη. to AI της οppo ειναι καλο? σβηνει αντικειμενο απο φωτο καλα σαν της σαμυ η ειναι σαν της apple που τα κανει μανταρα? το θεμα μεταπωλησης σιγουρα υπάρχει. αξιζει η μεταβαση απο s25 ultra? σιγουρα μεχρι τελος βδομαδας η προσφορα στα 999Ε μου ειπαν Και εγω την δεύτερη φορά ακριβώς τα ίδια συμπεράσματα έβγαλα για το διάστημα που περιεργάστηκα την συσκευή.Αναμένω να μου έρθει την Πέμπτη με το καλό..η τιμή των 999 ευρώ ήταν αρκετά δελεαστική σε σχέση πάντα με τον ανταγωνισμό που κυμαίνεται στα 1400 με 1500 ευρώ..προέρχομαι από το I phone 15 pro max και ήθελα να ξαναγυρίσω στο android καθώς με το iOS 26 η apple ναι μεν έκανε αλλαγές που έπρεπε καιρό να είχε κάνει τώρα αλλά μας έδωσε και αρκετά bugs που δεν περίμενα να δω από μια τόσο μεγάλη εταιρία. Το ai της Samsung πιστεύω πως είναι το πιο ολοκληρωμένο μαζί με της google για τα pixel..δεν ξέρω πχ πόσο κοντά ή μακρυά θα είναι το αντίστοιχο oppo a.i…Πριν προβώ στην αγορά τσέκαρα ακριβώς τις ίδιες συσκευές που είδες και εσύ..δεν θα σου πω εγώ αν αξίζει η μετάβαση από το s25 ultra που έχεις στο oppo find x9 pro αλλά αν είναι σώνει ντε και καλά να αλλάξεις την συσκευή εγώ προσωπικά θα την άλλαζα και αντί για το s26 ultra θα πήγαινα στο oppo ή σε κάποια άλλη έτσι για την αλλαγή..γιατί μεταξύ s25 ultra και 26 ultra οι διαφορές είναι απειροελάχιστες.Το one ui είναι ένα από τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο android skin εκεί έξω..colour os δεν έχω ξαναδουλέψει γιατί δεν έχω ξαναπάρει oppo..όμως από τα χέρια μου έχουν περάσει τα one plus 7 pro και one plus 8 pro και το oxygen os το λάτρεψα και αν και υποκειμενικό μου άρεσε περισσότερο από το one ui και από το stock android παρόλο που είναι πιο κοντά στο stock android..το ανέφερα αυτό επειδή το colour os με το oxygen os είναι το ίδιο λειτουργικό μιας και η one plus με την oppo ανήκουν στον ίδιο όμιλο.Τέλος θέμα μεταπώλησης θεωρώ πως έχουν όλοι οι κινέζοι πλην της Samsung και της apple. Edited 8 Απριλίου by Geofokas 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου Μετά τα pixel η oppo έχει το gemini για τις ai λειτουργίες οπότε θεωρώ ότι θα είναι καλό. Τώρα το πλαίσιο είναι δελεαστικό με αυτή την προσφορά αλλά θα ήθελα να πάω στο απλό καθώς το μέγεθος είναι απαγορευτικό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geofokas Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου Παρέλαβα και εγώ το oppo find x9 pro..δεν έχω να πω πολλά προερχόμενος από το i phone 15 pro max..με έχετε υπερκαλύψει όλοι οι προηγούμενοι..το κινητό είναι πολύ ποιοτικό..το colour os είναι ακριβώς το ίδιο με το oxygen os..το κινητό ότι και αν πας να κάνεις το εκτελεί αστραπιαία..κάμερες παρόλο που ξέρω πως υπάρχουν καλύτερα κινητά εκεί έξω ως προς αυτόν τον τομέα με το i phone που τα έβαλα δίπλα δίπλα είτε σε selfie,είτε με τις πίσω καμερες,είτε σε micro η διαφορά ήταν πολύ μεγάλη υπέρ του oppo.Στα 999 κιόλας ευρώ που το πήρα το θεωρώ ευκαιρία! 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου Είμαι σε δίλημμα και'γω, έχω 1+15 και είμαι τρομερά ευχαριστημένος αλλά σκέφτομαι να κάνω την αλλαγή σε αυτή τη τιμή.. Τα έχει δοκιμάσει και τα 2 κάποιος; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geofokas Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου 10 minutes ago, Da_rudakos said: Είμαι σε δίλημμα και'γω, έχω 1+15 και είμαι τρομερά ευχαριστημένος αλλά σκέφτομαι να κάνω την αλλαγή σε αυτή τη τιμή.. Τα έχει δοκιμάσει και τα 2 κάποιος; Τα δύο αυτά τηλέφωνα χωρίς να έχω πιάσει το one plus 15 στα χέρια μου είναι σαν αδερφάκια(λογικό αφού ανήκουν στον ίδιο όμιλο)..αν και το one plus έχει τον snapdragon δεν νομίζω πως σε καθημερινή χρήση και όχι μόνο θα καταλάβει κάποιος διαφορά από τον mediatek dimensity 9500 το οποίο και αυτό με την σειρά του αποτελεί ένα πολύ καλό τσιπ..η μεγάλη διαφορά που έχει το oppo από το one plus είναι σίγουρα από όσο έχω δει και σε reviews οι κάμερες..αν πιστεύεις πως αξίζει να κάνεις μια αναβάθμιση στις κάμερες τότε ναι..αλλά δεν ξέρω πόσο πήρες το 15αρι ούτε αν συνολικά αξίζει να κάνεις ένα τέτοιο βήμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis69 Δημ. 11 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Απριλίου (edited) Χρονια πολλα σε ολους χθες παραγγειλα επιτελους μετα την προσφορα στο Πλαισιο,το OppoX9 pro κι αποφορολογημενο στα 805€,νομιζω πως ειναι εξαιρετικη αγορα.Θελω την βοηθεια σας σε κατι πολυ απλο,επειδη προερχομαι απο κινητο πολλων ετων δεν εχω φορτιστη για το oppo.Ειδα πως φορτιζει στα 80w,παιρνουμε μεγαλυτερο ,μικροτερο,ιδιας μαρκας φορτιστη ή δεν εχει σημασια πχ αν παρεις εναν oneplus;Αν καποιος φιλος εχει αποψη,ευχαριστω εκ των προτερων και παλι χρονια πολλα. Edited 11 Απριλίου by vasilis69 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pezoula Δημ. 11 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Απριλίου 12 ώρες πριν, Da_rudakos said: Είμαι σε δίλημμα και'γω, έχω 1+15 και είμαι τρομερά ευχαριστημένος αλλά σκέφτομαι να κάνω την αλλαγή σε αυτή τη τιμή.. Τα έχει δοκιμάσει και τα 2 κάποιος; Ειμαι και εγώ σε αυτό το δίλημμα τελευταία αλλά τελικά λέω να το κρατήσω δεν νομίζω να αξίζει να δώσω 400 συν για ένα παρόμοιο τηλ μόνο και μόνο για λίγο καλύτερη κάμερα.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts