Jump to content

Κακόγουστοι Χριστουγεννιάτικοι στολισμοί

subiband
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ορίστε και μια φώτο..:

Τι αηδία!!!

Και που είστε? Να μου το θυμηθείτε: αν δε βρεθεί κανένα κακόμοιρο απο αυτά που με υπερηφάνεια ονομάζουν τον εαυτό τους "fashion victim" να κρεμάσει το δεντρο ανάποδα, εμένα να με φτύσετε :p

Μόνο να το βάλει κι εδώ, να το "χαρούμε" όλοι! :D :D :D

• Απαντήσεις 75
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ενα ωραίο που είδα σε μερικά μπαλκόνια φέτος ειναι ένας αιβασίλης σε μέγεθος ανθρώπου που τον κρεμάς από τα κάγκελα και φαίνεται σαν να σκαρφαλώνει στο μπαλκόνι.

To έχει ο απέναντί μου. Πολύ ωραίο :)

Προτείνω να μην περιοριστούμε μόνο σε φωτο, γιατί εγώ για παράδειγμα, δεν μπορώ να ανεβάσω φωτό.

Θα σας κάνω λοιπον περιγραφή: σε μαγαζί όπου πουλάει εσώρουχα ένας αη Βασίλης στο ένα χέρι κρατάει ένα σουτιέν και στο άλλο ένα στρινγκ. Πιο γελοίο θέαμα δεν εχω ξαναδεί.. Ας τα να πάνε... :wacko:

giati geleio??

mipos prosbalese pou o agios tis koka kola krataei soutien ?? magia tou ! ;)

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Εγω φετος δεν εχω δει και πολλα λαμπακια κλπ.Αλλα τωρα μου δωσατε μια ιδεα, να γινω καγκουρας βαζοντας λαμπακια στο αμαξι :p Πλακα κανω φυσικα.Η υπερβολες γινοντια και θα γινονται παντα. ΑΑυτο ομως δεν ειναι μονο κακογουστο κτλ αλλα δινει και εναν ευχαριστω τονο στους δρομους. Μαλιστα της προαλες ειδα μια υπερβολη που μου αρεσε. Πηγεναμε στο εξωχικο μας που ειναι αρκετα εξω απο το κυριος χωριο και ειναι πολυ σκωτινος ο δρομος την νυχτα, και στον δρομο ειχε μια μονοκατικια που ειχε απο πανω μεχρι κατω λαμπακια και ενα ελκιθρο με τον Αΐ Βασιλη, και πραγματι μεσα στην ερημια και στο σκωταδι ητανε πολυ ωραιο

Φοράω νάρθηκα στο πόδι και σήμερα οι καλοί μου φίλοι μου το στόλισαν με πολύχρωμα φωτάκια και εκείνη την πράσινη γιρλάντα που μαδάει. Έχω το πρώτο κακόγουστο χριστουγενιάτικο πόδι. Σας κέρδισα όλους. Προτείνω να κλειδωθεί το θέμα. :lock:

Θα έστελνα φωτό αλλά ήδη νιώθω αρκετά γελοία.

Είναι δώδεκα η ώρα είναι η ώρα των σκιών

Κάπου θα σε συναντήσω, κάπου θα σε βρω

Λύκε λύκε είσαι εδώ;

giati geleio??

mipos prosbalese pou o agios tis koka kola krataei soutien ?? magia tou ! ;)

Eίπα εγώ ότι προσβάλομαι? Μαγκια του να κρατάει και σουτιέν και ό,τι θέλει και μαγκιά σου να σου αρέσουν παρόμοια θεάματα. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Κάτι που εγώ βρίσκω γελοίο και κακόγουστο ένας άλλος μπορεί να το βρίσκει ελκυστικό. Γούστα ειν' αυτά!

Αγιος της κοκα κολα ειναι?Καλο κι αυτο... :rolleyes:

Αυτό εννοούσε? Ξέρεις εγώ τι κατάλαβα? Πως ο Αγ Βασίλης πρωταγωνιστούσε σε διαφήμιση της coca cola και εκτός αυτής διαφήμιζε και σουτιέν. :lol: :lol:

Λες να είναι το προχωρημένο της ώρας που καταλαβαίνω άλλα αντ' άλλων ή η υπερβολική κατανάλωση γλυκών καθώς περιμένω να αρχίσει το νόμος και τάξη? :D :D

ο santa claus όπως τον γνωρίζουμε είναι εφεύρημα της coca cola.

Δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο... :)

Προυπηρχε και πριν την coca cola α Αγιος Βασιλης!

http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

Σε ένα μπαλκόνι...

Δεξιά και αριστερά φοίνικας(με κίτρινα λαμπιόνια ο κορμός κ πράσινα τα φύλλα)κίτρινα λαμπιόνια κατα μήκος του μπαλκονιού και στην μέση του μπαλκονιού ο Άγιος Βασίλης στο έλκυθρο.... :w00t: :lol:

Δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο... :)

Προυπηρχε και πριν την coca cola α Αγιος Βασιλης!

Ο Αγιος Βασίλης για του Έλληνες ναι. Ο Άγιος Νικόλαος, που αργότερα πήρε το όνομα Santa claus, για τους Γερμανούς, τους Γάλλους και τους Άγγλους άρα και τους Αμερικανούς, επίσης ναι. Αλλά ο καλοκάγαθος γεράκος με την τεράστια κοιλιά και την κόκκινη στολή είναι δημιούργημα διαφημηστικής καμπάνιας της coca-cola του '30.

http://www.icubed.com/~colagrrl/xmas.htm

edit: για να είμαι και στο θέμα χθες στη λεωφ. Μαραθώνος σπίτι που έχει λαμπιόνια σε όλο του το περίγραμα. Σκεπή, πλαϊνά, παράθυρα μέχρι και στην κεραία έβαλε και φυσικά σε όλα τα δέντρα γύρω από το σπίτι.

Στην γειτονιά μου επίσης είναι ένας τύπος που κάθε χρόνο βάζει τα περισσότερα λαμπιόνια που έχω δει ποτέ. Είναι μεγάλη μονοκατοικία και έχει ακανόνηστα τοποθετημένα λαμπιόνια, φιγούρες santa claus, χριστουγενιάτικα δέντρα, φωτοσωλήνες τα πάντα. Λες και έσκασε βόμβα με στόλίδια είναι.

Ο Αγιος Βασίλειος ήταν αδύνατος καταρχάς

Κατά Δεύτερον ο Χριστός γεννήθηκε τόσο ταπεινά σε μια σπηλιά και εμείς το έχουμε κάνει πανηγύρι

Τα μισά λεφτά από αυτά που κοστίζουν τα καλώδια με τα λαμπιόνια των μπαλκονιών ας τα δώσουμε σε κάποιο σύλλογο πχ φυλακισμένων ή τυφλών ή το χαμόγελο του παιδιού ή κάπου τέλος πάντων.

" Πεινούσα και δε μου δώσατε ψωμί , γυμνός ήμουν και δεν μου δώσατε ρούχο " δεν θα πάθουμε τίποτα αν βάλουμε λιγότερα λαμπάκια

Παιδια περασα χθες το βραδυ, πηγαινοντας σε εναν φιλο, απο την οδο Νεμεας στην χαριλαου εδω στην θεσσαλονικη και απο τα λαμπιονια,τους αγιοβασιληδες, και τα δεντρακια που αναβοσβηνανε, γινοταν σε ολο το μηκος του δρομου ενα τρελο-τρελο παρτυ!! :w00t: :w00t: Μιλαμε το ενα διαμερισμα ανταγωνιζοταν το αλλο!! :lol: Υπηρχε τοσο πολυ φως απο ολα αυτα τα στολιδια, που το φως απο τους προβολεις της ΔΕΗ δεν το καταλαβενες,οτι υπαρχει!! :w00t:
ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :)

Που να δείτε και κάτι ανάποδα χριστουγεννιάτικα δέντρα που έχουν κυκλοφορίσει τώρα τελευταία... Νέα μόδα λένε...

Ορίστε και μια φώτο..:

Τα πήρε χαμπάρι ο Χριστόδουλος δαύτα; :shifty: :cry:

Εγω εχω πετυχει οικοδομη που σε καθε ορφο σχεδον ειχε και ενα αναριχομενο αγιοβασιλακι.Ηταν λες και κανα εισβολη τα γκρεμλινς η κοκκινοι κομαντος.Πολυ παρακμη
κ ξαφνικά το απόλυτο κενό.... :(

Μιλώντας για κακόγουστους στολισμούς... βρέθηκα πριν λίγη ώρα μπροστά στο Υπουργείο Μακεδονία - Θράκης (Θεσσαλονίκη)...

Έχουν ένα δέντρο... στολισμένο να το πώ; απλά φωτισμένο να το πώ; από μακριά και αν το δει κανείς live, σαν παγόβουνο με λαμπάκια είναι :shock:

Τελείως χάλιααααααααα!

http://users.myqnet.gr/~ptg/ymath.jpg

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Σαν να του πεταξαν απο πανω χαρτι υγειας ειναι.
http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Για θυμηθείτε και το σιδερένιο τερατούργημα (του Αβραμόπουλου ήταν?) που στηνόταν για χρόνια στο Σύνταγμα. Ψησταριά ο Λεωνίδας :p το έλεγε η Μαλβίνα (αν θυμούνται οι παλιοί),

Μπροστά σ' αυτό, το Θεσσαλονικιώτικο είναι ... λουκούμι. Τουλάχιστον ειναι αληθινό, με τα κλαδάκια του και τα κουκουναράκια του!:D

μα αυτα δεν ειναι λαμπακια στο δεντρο....εδω ανεβηκε καποιος τα αμολησε και εφυγε!

το συμπερασμα? Δ.Υ. !! τι να λεμε τωρα!

παρεπιπτοντως το ειδα και εγω προ λιγου...εγω βαζω τγρια οπως ελεγε καποιος...

αντε καλα Χριστουγεννα βρε!

Never Give Up:!:

Join friend!

Tης Eλενης Tριανταφυλλιδη

(news.kathimerini.gr)

Μονότονα και πάλι τα εμπορευματοποιημένα Χριστούγεννα κατακλύζουν τις πόλεις, τις τηλεοπτικές οθόνες και τη διάνοιά μας. Σε κάποιο κανάλι βλέπουμε Ιάπωνα Santa Claus να ταΐζει καρχαρίες μέσα σε υδάτινους όγκους ενυδρείου. Στερεοτύπως κάθε χρόνο παρακολουθούμε τις ίδιες εικόνες. Αη Βασίληδες, πυροτεχνήματα σε δυτικές μεγαλουπόλεις, και ατελείωτες προσφορές αγαθών. Υποκλινόμαστε στην επιταγή της διασκέδασης και της σπατάλης, βλέπουμε πρωί πρωί πριν φέξει σφαχτά στην τηλεόραση και πληροφορούμαστε την τιμή τους, βομβαρδιζόμαστε με καλέσματα για ταξίδια συμβατικά ή εξωτικά, πληρωμένα με δάνεια ή με τον 13ο μισθό, ο οποίος σε πολλές περιπτώσεις και βάσει μη υπογεγραμμένης συμβάσεως, έχει προκαταβληθεί με δόσεις στην Εφορία. Ομως Χριστούγεννα είναι και η γκρίνια περιττεύει. :happy:

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη Διαχείριση Πολυκατοικίας

http://img367.imageshack.us/img367/5409/pegasuslarget11765fp232christa.th.jpg

Στολίδια από 200 κιλά μαύρης ελβετικής σοκολάτας στο εξάμετρο χριστουγεννιάτικο δένδρο που κοσμεί πολυτελές ξενοδοχείο της Mπανγκόκ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη Διαχείριση Πολυκατοικίας