spy14 Δημ. August 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2025 Nαι αλλά ένα ισχυρό τσιπακοι αφού έχει παραπάνω επιδόσεις από ένα ποιο αδύναμο γιατί να χρησιμοποιεί όλη του την δύναμη σε ίδιες συνθήκες;είναι σαν να λέμε ότι ένας αδύναμος κινητήρας δουλεύει σε φουλ στροφές όταν για ένα δυνατό κινητήρα σε ίδιες στροφές δουλεύει σαφώς ποιο ξεκούραστα. 1 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. August 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2025 (edited) Το κινητο των εκατο ευρω εχει 8πυρινο επεξεργαστη με μεγιστη συχνοτητα τα 1.8 εως 2Ghz ενω ο Snap-Elite εχει παρα πολυ υψηλο χρονισμο Ρεκορ στα 4.32Ghz παιδια μιλαμε για τεραστιες διαφορες .... Το πρωτο κινητο εχει σκορ στο antutu καπου 150 εως 300 χιλιαδες ενω ο snap -Elite εχει καταγραψει σκορ απο 2.800 εως 3.300 εκατομμυρια μιλαμε για αδιανοητες επιδοσεις κλεισμενες μεσα σε μια συσκευη χεριου... Αυτα που κανω εγω πλεον πχ.με το Poci F7 ultra μια και το εχω ειναι πρωτογνωρα και για μενα μιλαμε δεν κανει κιχ πουθενα κανοντας 15 πραγματα ταυτοχρονα στη συσκευη... Επεξεργασια βιντεο ταυτοχρονα download με cosmote -SA πεταει σε χρονο τετε για πλακαααααα Ο Elite σε δικτυο Cosmote-SA ειναι Πυραυλος πραγματικα κανει παππαδες το εχω και δικαρτο με απεριοριστα 1Cosmote 2Nova.... Η μπαταρια πυριτιου δεν πεφτει με τιποτα ακουω ραδιο με bt ακουστικα galaxy Buds 2 Pro και καιει 2% την ωρα Ασυλληπτα πραγματα... Λιβ δε ντριμ παλικαρια μετα τον Elite το χαος....😁 Edited August 30, 2025 by s_nova 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. August 30, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2025 56 minutes ago, spy14 said: Nαι αλλά ένα ισχυρό τσιπακοι αφού έχει παραπάνω επιδόσεις από ένα ποιο αδύναμο γιατί να χρησιμοποιεί όλη του την δύναμη σε ίδιες συνθήκες;είναι σαν να λέμε ότι ένας αδύναμος κινητήρας δουλεύει σε φουλ στροφές όταν για ένα δυνατό κινητήρα σε ίδιες στροφές δουλεύει σαφώς ποιο ξεκούραστα. Εύλογη απορία… 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. August 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2025 (edited) Η απαντηση ειναι απλη οταν κανεις την συσκευη των 100ε hot spot και πας στο λαπτοπ που την συνδεσες θα δεις οτι η ταχυτητα ειναι καπου στα 150 με 200 Mbps . Οταν κανεις hotspot το Xiaomi 15 η ταχυτητα στο λαπτοπ ειναι πανω απο 1.200 Mbps μιλαμε για ασυλληπτες διαφορες η ενεργεια που καταναλωνει το δευτερο(Xiaomi 15) ειναι τεραστια σε σχεση με το πρωτο των 100ε.... Δοκιμες : Παλιο galaxy A52s με απεριοριστα συνδεση nova . Το κανω hot spot σε ταμπλετ. Ταχυτητα 143 mbps. Download 70..... (Poco F7 Ultra Εχει τον ιδιο επεξεργαστη και μοντεμ-σημα με το Xiaomi 15) Poco F7 Ultra το κανω Hotspοt στο ιδιο ταμπλετ με συνδεση απεριοριστα Nova Ταχυτητα 1200 Mbps Download 650+.... Οπως βλεπετε ....Τιποτα δεν ειναι το ιδιο.....😁 Edited August 30, 2025 by s_nova 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. August 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2025 Οκ αν θέλεις να κάνεις απαιτητική δουλειά ναι αλλά για απλή χρήση που του κάνει η γυναίκα μου δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω. 2 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. August 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2025 Just now, spy14 said: Οκ αν θέλεις να κάνεις απαιτητική δουλειά ναι αλλά για απλή χρήση που του κάνει η γυναίκα μου δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω. Εννοειται... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. August 31, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2025 Για όλους ενδιαφέρονται, είναι διαθέσιμη νέα ενημέρωση, το security patch Αυγούστου. Προ ολίγου την εγκατέστησα και αν τυχόν έχετε απορία, δεν πείραξα τίποτα σε περιοχή, απλά μου έσκασε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. October 14, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2025 Μάλλον θα αργήσει η HyperOS 3, εκτός αν μετά από το συγκεντρωμένο update, γίνει απευθείας ή αναβάθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. November 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2025 (edited) Μου ήρθε HyperOS 3. Region Greece. 3.0.4 1.4GB Δυσκολεύομαι να βρω κάποια ουσιαστική αλλαγή. Edited November 3, 2025 by stamatis3133 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. November 4, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2025 Χθες δοκίμασα και δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμα. Θα την εγκαταστήσω έτσι για την περιέργεια, το έχω δει και από άλλους όμως το σχόλιο του συναδέλφου πιο πάνω, ότι δεν υπάρχουν ουσιαστικές αλλαγές.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. November 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2025 Το hyperIsland είναι όσο άχρηστο ειναι και στο iPhone. Αν η μουσική που παιζει την βλέπω και στην κουρτινα ειδοποιησεων και στην κουρτινα με τις ρυθμίσεις αλλα με πιο μικρό widget, γιατί χρειάζομαι και το island; Το οποίο island, οταν παίζει πχ YouTube στην τηλεόραση πάει και έρχεται. Προς θεού δεν μου φταίει η Xiaomi, είμαι ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ απο το κινητό απλα είχα και εγω την ανυπομονησία να δω κάτι καινούργιο (το οποίο δεν χρειάζομαι). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. November 4, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2025 Εκ πρώτης όψεως, μιλάμε για στιλιστικές κυρίως αλλαγές, δεν το δούλεψα αρκετά για να δω και στην πράξη αλλαγές. Το control panel, μοιάζει αρκετά στιλιστικά με το αντίστοιχο του iOS, επιτέλους η Xiaomi, έβγαλε το απωθημένο της και επισήμως, ήθελε να το κάνει να μοιάσει με το αντίστοιχο της Apple. Προσωπικά μιλώντας, το dynamic island ανέκαθεν το θεωρούσα και το θεωρώ gimmick, θαρρώ όμως ότι έχει τη χρήση του, σίγουρα πάντως θα μπορούσαμε να ζήσουμε και χωρίς αυτό. Επιτέλους, ανακούφιση το ότι το εικονίδιο της μπαταρίας άλλαξε και δε φέρνει στο νου τις εποχές του MIUI.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. November 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2025 (edited) Για πόσα χρόνια θα το υποστηρίζει η Xiaomi ; Edited November 7, 2025 by dragon11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. November 7, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2025 Αν δεν απατώμαι, 3 η 4 αναβαθμίσεις λογισμικού.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. December 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2025 (edited) On 4/11/2025 at 5:28 ΜΜ, stamatis3133 said: Το hyperIsland είναι όσο άχρηστο ειναι και στο iPhone. Αν η μουσική που παιζει την βλέπω και στην κουρτινα ειδοποιησεων και στην κουρτινα με τις ρυθμίσεις αλλα με πιο μικρό widget, γιατί χρειάζομαι και το island; Το οποίο island, οταν παίζει πχ YouTube στην τηλεόραση πάει και έρχεται. Προς θεού δεν μου φταίει η Xiaomi, είμαι ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ απο το κινητό απλα είχα και εγω την ανυπομονησία να δω κάτι καινούργιο (το οποίο δεν χρειάζομαι). Φιλε μου ηθελα να σε ρωτησω γιατι απ οτι βλεπω ειχαμε την ιδια πορεια. Ειμαι με S23 και μετα απο 2μιση χρονια και ισως εξαιτιας και των αναβαθμησεων της samsung η μπαταρια δεν την παλευει ιδιαιτερα και θελω ενα αλλο compact τηλεφωνο. Οι επιλογες σε αυτο το μεγεθος ουσιαστικα ειναι iphone 17 pro, το iOS ομως γενικα δεν με εμπνεει ποσο μαλλον τωρα που ειναι στα χειροτερα του, pixel 10 pro, το οποιο μου φαινεται υπερεκτιμημενο για αυτα που προσφερει για τα λεφτα του και το xiaomi 15. Χρησιμιποιουσα xiaomi συσκευες για χρονια παλια, ειχα παρει το mi 5 μετα το πρωτο pocophone f1 και μετα το mi 10 pro, οποτε γενικα εχω ιδεα απο τα καλα και τα κακα του miui/hyperos. Να σημειωθει οτι το κινητο το βρισκω τωρα σε καταστηματα με την εκδοση των 512gb στα 600-650 ευρω. Γενικα συγκρητικα με το S23 θεωρεις οτι ειναι upgrade σε ολα τα επιπεδα; Φυσικα οποιοσδηποτε αλλος θελει να απαντησει και να πει την γνωμη του ειναι καλοδεχουμενος απλα εκανα παραθεση τον αλλο χρηστη επειδη ειχε ακριβως την ιδια συσκευη με εμενα. Edited December 2, 2025 by petrosk93 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. December 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2025 On 2/12/2025 at 5:43 ΜΜ, petrosk93 said: Φιλε μου ηθελα να σε ρωτησω γιατι απ οτι βλεπω ειχαμε την ιδια πορεια. Ειμαι με S23 και μετα απο 2μιση χρονια και ισως εξαιτιας και των αναβαθμησεων της samsung η μπαταρια δεν την παλευει ιδιαιτερα και θελω ενα αλλο compact τηλεφωνο. Οι επιλογες σε αυτο το μεγεθος ουσιαστικα ειναι iphone 17 pro, το iOS ομως γενικα δεν με εμπνεει ποσο μαλλον τωρα που ειναι στα χειροτερα του, pixel 10 pro, το οποιο μου φαινεται υπερεκτιμημενο για αυτα που προσφερει για τα λεφτα του και το xiaomi 15. Χρησιμιποιουσα xiaomi συσκευες για χρονια παλια, ειχα παρει το mi 5 μετα το πρωτο pocophone f1 και μετα το mi 10 pro, οποτε γενικα εχω ιδεα απο τα καλα και τα κακα του miui/hyperos. Να σημειωθει οτι το κινητο το βρισκω τωρα σε καταστηματα με την εκδοση των 512gb στα 600-650 ευρω. Γενικα συγκρητικα με το S23 θεωρεις οτι ειναι upgrade σε ολα τα επιπεδα; Φυσικα οποιοσδηποτε αλλος θελει να απαντησει και να πει την γνωμη του ειναι καλοδεχουμενος απλα εκανα παραθεση τον αλλο χρηστη επειδη ειχε ακριβως την ιδια συσκευη με εμενα. Γεια σου και εσενα. Ναι το Xiaomi 15 ειναι upgrade σε ολα τα επιπεδα σε σχεση με το s23. Θελω ομως να σου τονισω οτι το s23 ειναι αισθητα πιο ελαφρυ και πολυ πιο βολικο στο χερι. Επισης παιζει ρολο το ποσο πολυ ασχολεισαι με την παραμετροποιηση, στο Xiaomi δεν μπορεις να κανεις οτι κανεις με τα Good Lock modules (τα οποια για εμενα ειναι μπελας μιας και τα settings ειναι αλληλοκαλυπτομενα μεταξυ των modules με αποτελεσμα στο τελος να κουραζουν). Δεν μετανιωνω ουτε λεπτο την αλλαγη σε Xiaomi 15 αλλα αν το s26 (ή το s25) ειχε με καποιο τροπο την ιδια αυτονομια με το Xiaomi αλλα στο μεγεθος και βαρος του s23 πιστευω οτι θα επελεγα το s26/s25. Την ιδια στιγμη βεβαια θεωρω απαραδεκτο το One UI 8 και με δεν εχω κανενα προβλημα να αναφερω για το HyperOS 3, ισα ισα σταματησα να ασχολουμαι και με τα μηνιαια updates. Στο θεμα σου, το Xiaomi 15 ειναι καλυτερο σε σχεση με το s23 στα παρακατω (καθαρα προσωπικη γνωμη): Οθονη + το μακροστενο σχημα σου δινει περισσοτερο χωρο οταν γραφεις ή οταν χρησιμοποιεις το split screen + εχει προτοποθετημενο προστατευτικο φιλμ το οποιο ειναι μια χαρα και δεν ασχοληθηκα να το βγαλω ή να το βγαλω και να βαλω tempered glass + δεν ξερω αν ειναι το μεγεθος ή η αναλυση της οθονης αλλα μπορω να εχω πιο μεγαλα γραμματα και να βλεπω την ιδια ή περισσοτερη πληροφορια σε σχεση με το s23 + μπορει να ειναι placebo αλλα νομιζω στο Xiaomi 15 η αισθηση αφης ειναι πιο αμεση + το προεπιλεγμενο προφιλ οθονης εχει πιο ωραια χρωματα απο το ξεπλυμα του s23 Μπαταρια + καποιοι λενε οτι για το μεγεθος της μπαταριας το Xiaomi 15 δεν εχει καλη αυτονομια. Η εμπειρια μου ειναι οτι σταματησα να ασχολουμαι με την μπαταρια, μου εφυγε ενα αγχος, πολυ συχνα φορτιζω καθε δευτερη μερα. Χωρις να εχω κλεισει ολες τις δονησεις, το 5G κτλ κτλ οπως εκανα στο s23. + φορτιζει πολυ πιο γρηγορα (με τον καταλληλο φορτιστη) + το μενου της μπαταριας εχει τις πληροφοριες για τους κυκλους φορτισης και την υγεια της μπαταριας - λενε οτι τεχνολογια μπαταριας του Xiaomi ισως εχεις μειωμενη διαρκεια ζωης Σημα κινητης, wifi, bluetooth, ηχος, ολα υπερ του Xiaomi 15 Φωτογραφιες, ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ, το Xiaomi 15 κανει το s23 να μοιαζει σαν ενα απλο κινητο με καμερα. Λειτουργικο + δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα μεχρι στιγμης, το μονο που θα ελεγα προβλημα ειναι οτι επρεπε να απεργοποιησω το clear cache when device is locked στις ρυθμισεις της μπαταριας γιατι δημιουργει θεματακια. = το HyperOS δεν ειναι με την πρωτη ματια τοσο παραμετροποιησιμο οσο το One UI αλλα για εμενα τα περισσοτερα πραγματα με βολευουν και δεν νιωθω την αναγκη να αλλαξω κατι. - δεν ξερω κατα ποσο θα συνεχισει η Xiaomi να δινει ενημερωσεις στην ωρα της ή γενικα ενημερωσεις. Αυτη τη στιγμη εχω Android 16 με security patch Νοεμβριου (οπως και στο s23) Μπορω αν θες να σου βγαλω φωτογραφιες τα δυο κινητα διπλα διπλα για να δεις μεγεθη και οθονες. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. December 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2025 13 ώρες πριν, stamatis3133 said: Γεια σου και εσενα. Ναι το Xiaomi 15 ειναι upgrade σε ολα τα επιπεδα σε σχεση με το s23. Θελω ομως να σου τονισω οτι το s23 ειναι αισθητα πιο ελαφρυ και πολυ πιο βολικο στο χερι. Επισης παιζει ρολο το ποσο πολυ ασχολεισαι με την παραμετροποιηση, στο Xiaomi δεν μπορεις να κανεις οτι κανεις με τα Good Lock modules (τα οποια για εμενα ειναι μπελας μιας και τα settings ειναι αλληλοκαλυπτομενα μεταξυ των modules με αποτελεσμα στο τελος να κουραζουν). Δεν μετανιωνω ουτε λεπτο την αλλαγη σε Xiaomi 15 αλλα αν το s26 (ή το s25) ειχε με καποιο τροπο την ιδια αυτονομια με το Xiaomi αλλα στο μεγεθος και βαρος του s23 πιστευω οτι θα επελεγα το s26/s25. Την ιδια στιγμη βεβαια θεωρω απαραδεκτο το One UI 8 και με δεν εχω κανενα προβλημα να αναφερω για το HyperOS 3, ισα ισα σταματησα να ασχολουμαι και με τα μηνιαια updates. Στο θεμα σου, το Xiaomi 15 ειναι καλυτερο σε σχεση με το s23 στα παρακατω (καθαρα προσωπικη γνωμη): Οθονη + το μακροστενο σχημα σου δινει περισσοτερο χωρο οταν γραφεις ή οταν χρησιμοποιεις το split screen + εχει προτοποθετημενο προστατευτικο φιλμ το οποιο ειναι μια χαρα και δεν ασχοληθηκα να το βγαλω ή να το βγαλω και να βαλω tempered glass + δεν ξερω αν ειναι το μεγεθος ή η αναλυση της οθονης αλλα μπορω να εχω πιο μεγαλα γραμματα και να βλεπω την ιδια ή περισσοτερη πληροφορια σε σχεση με το s23 + μπορει να ειναι placebo αλλα νομιζω στο Xiaomi 15 η αισθηση αφης ειναι πιο αμεση + το προεπιλεγμενο προφιλ οθονης εχει πιο ωραια χρωματα απο το ξεπλυμα του s23 Μπαταρια + καποιοι λενε οτι για το μεγεθος της μπαταριας το Xiaomi 15 δεν εχει καλη αυτονομια. Η εμπειρια μου ειναι οτι σταματησα να ασχολουμαι με την μπαταρια, μου εφυγε ενα αγχος, πολυ συχνα φορτιζω καθε δευτερη μερα. Χωρις να εχω κλεισει ολες τις δονησεις, το 5G κτλ κτλ οπως εκανα στο s23. + φορτιζει πολυ πιο γρηγορα (με τον καταλληλο φορτιστη) + το μενου της μπαταριας εχει τις πληροφοριες για τους κυκλους φορτισης και την υγεια της μπαταριας - λενε οτι τεχνολογια μπαταριας του Xiaomi ισως εχεις μειωμενη διαρκεια ζωης Σημα κινητης, wifi, bluetooth, ηχος, ολα υπερ του Xiaomi 15 Φωτογραφιες, ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ, το Xiaomi 15 κανει το s23 να μοιαζει σαν ενα απλο κινητο με καμερα. Λειτουργικο + δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα μεχρι στιγμης, το μονο που θα ελεγα προβλημα ειναι οτι επρεπε να απεργοποιησω το clear cache when device is locked στις ρυθμισεις της μπαταριας γιατι δημιουργει θεματακια. = το HyperOS δεν ειναι με την πρωτη ματια τοσο παραμετροποιησιμο οσο το One UI αλλα για εμενα τα περισσοτερα πραγματα με βολευουν και δεν νιωθω την αναγκη να αλλαξω κατι. - δεν ξερω κατα ποσο θα συνεχισει η Xiaomi να δινει ενημερωσεις στην ωρα της ή γενικα ενημερωσεις. Αυτη τη στιγμη εχω Android 16 με security patch Νοεμβριου (οπως και στο s23) Μπορω αν θες να σου βγαλω φωτογραφιες τα δυο κινητα διπλα διπλα για να δεις μεγεθη και οθονες. Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για την αναλυτική απάντηση αυτά ήθελα να επιβεβαιώσω και εγώ. Σε ευχαριστώ και μόνο που θέλησες να προτείνεις για τις φωτογραφίες αλλά δεν χρειάζεται να μπεις στον κόπο το έχω δει από κοντά σε κατάστημα και έχω συγκρίνει με το δικό μου. Αυτά ήθελα κυρίως την αίσθηση, οθόνη, μπαταρία, κάμερα κτλ που ανέφερες από το ένα κινητό στο άλλο από έναν αληθινό χρήστη. Και πάλι ευχαριστώ για την απάντηση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου (edited) Ξέρει κανένας πως μπορούμε να σταματήσουμε τον συγχρονισμό (live integration) με το google photos? Θέλω να λειτουργεί κανονικά το backup, αλλά όταν σβήνω μια φωτογραφία από το cloud να μην σβήνει και από το κινητό. Επίσης στο κινητό δεν θέλω να βλέπω όλες τις φωτογραφίες από το google photos, παρα μόνo τον local folder. Edit: Καθώς βλέπω ότι πλέον δεν το γλιτώνουμε το live sync, σκαλίζοντας βρήκα μια μικρή πατέντα. Για να σβήσεις μια φωτογραφία μόνο από την συσκευή, πας στο google photos, την διαλέγεις και επιλέγεις "διαγραφή στην συσκευή". Για να σβήσεις μια φωτογραφία μόνο στο cloud, κλίνεις το αυτόματο backup, πας στο google photos μέσω broswer (όχι στο application) και την σβήνεις από εκεί. Μετά το ενεργοποιείς ξανά . Για να μην εμφανίζεται ο φάκελος με τις εικόνες του cloud στη συλλογή, "επιλογές - φίλτρο - άλμπουμ κάμερας" Edited 20 Ιανουαρίου by papathvas Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου (edited) ρε σεις παιδιά ποια gcam προτείνετε για το κινητό σας? χρόνια πολλά ,επί τη ευκαιρία είχα το mi 9t pro πριν εντάξει αυτό είναι για τσέπη και όχι μόνο ελαφρύτερο ζυγισμένο δεν γλιστράει είναι δεν ξέρω λες και το εχω χρόνια αλλά στην ουσία μόνο μερικές ημέρες ....data δεν κλείνω ποτέ εφαρμογές δεν κλείνω,όλα είναι εκεί όταν τα ζητήσω με ένα μαγικό τρόπο Edited 25 Μαρτίου by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis7_75 Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν (edited) On 5/6/2025 at 8:59 ΜΜ, tsimisde said: Χαιρετίζω την ομάδα. Δε βρήκα σχετικό θέμα για το απλό 15αρι και απο το να τα γράφω σε άλλα τοπικ, ας υπάρχουν εδώ όσες πληροφορίες χρειάζεται να ξέρει ο οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος. Εδώ και λίγες ώρες κάτοχος της εν λόγω συσκευής. Η μετάβαση έγινε από OnePlus 13R καθώς, επειδή πριν από αυτό είχα iPhone, η αλήθεια είναι ότι ένα από τα καλά που είχε το μηλαρακι, ήταν το βολικό μέγεθος του, το OnePlus με κούρασε, μου φάνηκε αρκετά ογκώδες. Επίσης, το λογισμικό του μου φάνηκε ένα κακέκτυπο του HyperOS συνεπώς, κάπως έτσι κατέληξα στο Xiaomi 15. Δεν έχω δουλέψει αρκετά τη συσκευή, στην ουσία είμαι στη φάση του αρχικού σεταρίσματος συνεπώς, δεν έχω να πω πολλά για την ώρα. Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για μια άκρως ποιοτική κατασκευή, η ματ υφή στην πλάτη και στο πλαίσιο, δίνουν μια ιδιαίτερη και premium αίσθηση. Η αλήθεια είναι ότι το ένιωσα ζεστό σε φάσεις, βέβαια, είναι απόλυτα λογικό καθώς έτρεχαν πολλές διεργασίες στο παρασκήνιο, αναβαθμίσεις κτλ. Την κάμερα δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα, θέλω να τη δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία σε διάφορα σενάρια για να εκφέρω γνώμη. Όντως είναι αρκετά βολικό στο χέρι το μέγεθος του, παρόλο που έχω μεγάλα χέρια, επιτέλους, καταφέρνω να το χειριστώ ακόμα και με ένα χέρι, γενικά πάει σφαίρα η συσκευή, ειδικά το λογισμικό, η αλήθεια είναι ότι το είχα λίγο από φόβο βέβαια, είναι νωρίς ακόμα για ασφαλή συμπεράσματα. Επίσης, μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση το ακαριαίο ξεκλείδωμα με τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Επίσης, από μια σύντομη περιήγηση στις ρυθμίσεις ψάχνοντας να το φέρω στα μέτρα μου, μου έκανε εντύπωση το ότι υπάρχουν ρυθμίσεις για το παραμικρό, ρυθμίσεις για πάρα πολλές παραμέτρους. Και ένα τελευταίο σχόλιο, η οθόνη μου φάνηκε να έχει πιο ζωντανά χρώματα, όχι ότι το 13R έπασχε ιδιαίτερα σε αυτόν τον τομέα, βάζοντας τα όμως δίπλα δίπλα, το Xiaomi μου φάνηκε να έχει πιο ζωντανά χρώματα. Κατάφερα το αγόρασα στην ίδια τιμή με το 13R και μέχρι στιγμής, πιστεύω ότι σε αυτά τα χρήματα, αξίζει περισσότερο το Xiaomi. Θα επανέλθω με περισσότερα.... Καλησπέρα! Μου κάνει εντύπωση που ακόμα δεν έχει σχόλια για το Xiaomi 17.. Το είδα από κοντά σε κατάστημα (μαύρο χρώμα το πιο όμορφο για μένα) κ μπορώ να πω εύκολα ότι δεν έχω πιάσει πιο στιβαρή σε αυτό το μέγεθος συσκευή.. Ότι πιο premium ακόμα κ από iphone 17 κ όχι μόνο.. Επίσης πολύ πιο όμορφο το νέο HyperOS.. Έχει πολλές δυνατότητες κ αμέτρητες επιλογές στην οθόνη κλειδώματος κ μπόλικο customization γενικά.. Κάμερες μπαταρία (εδώ είναι ένα τεχνολογικό επίτευγμα μηχανικής) φοβερή οθόνη Snapdragon 8 elite gen 5 το κάνουν το καλύτερο compact smartphone σε αυτό ειδικά το μέγεθος που έχει βγει ποτέ.. Επίσης γρήγορη φόρτιση 100W.. Το θέλω!! Edited 18 ώρες πριν by Fotis7_75 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν (edited) 3 ώρες πριν, Fotis7_75 said: Καλησπέρα! Μου κάνει εντύπωση που ακόμα δεν έχει σχόλια για το Xiaomi 17.. Σαν hardware ειναι πιθανώς το καλύτερο στην κατηγορία του(κάτω από 6.4'' οθονη),αλλά είναι ακόμα υψηλή η τιμή, σε σχέση με τον ανταγωνισμό για hyperOS συσκευή. Θέλει μια πτώση τιμής για να τραβήξει κόσμο. Edited 15 ώρες πριν by Fulgore1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 14 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν Και γενικά, έχω την εντύπωση ότι σε αυτό το budget, οι περισσότεροι θα πάνε στα στανταράκια Apple/Samsung, δύσκολα να δοκιμάσει κάποιος το συγκεκριμένο. Για να λέω όμως του στραβού το δίκιο, για όσο το είχα το 15αρι, είχε άψογη κάμερα & το μέγεθος του ήταν πολύ βολικό. Ελπίζω στο 17αρι να βελτίωσαν την ψύξη καθώς το 15αρι, πονούσε σε αυτό τον τομέα.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis7_75 Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν (edited) 2 ώρες πριν, Fulgore1 said: Σαν hardware ειναι πιθανώς το καλύτερο στην κατηγορία του(κάτω από 6.4'' οθονη),αλλά είναι ακόμα υψηλή η τιμή, σε σχέση με τον ανταγωνισμό για hyperOS συσκευή. Θέλει μια πτώση τιμής για να τραβήξει κόσμο. Και μπαταρία και κάμερες στην κατηγορία των compact είναι πιο πάνω από τα S26, iphone 17 για να μην πω iphone pro και φανώ υπερβολικός.. Κ όσο αφορά την τιμή μην ξεχνάμε ότι στα 900€ (χωρίς ΦΠΑ το έχω βρει 745€) έρχεται με 12/512GB.. Σίγουρα θα πέσει κ άλλο ακόμα είναι φρέσκο στην Ευρωπαϊκή αγορά.. Ότι έγινε με το Oppo Find X9 Pro.. Δεν έχω κόλλημα με κάποιο λειτουργικό...Μου άρεσε το hyperOS 3.0 έχει φτιάξει αρκετά (ας είναι μια αντιγραφή του iOS δεν με χαλάει ίσα ίσα) με πολλές λειτουργίες και μου φάνηκε πολύ ομαλό αλλά κατάλαβα πως το λες.. Με έχει εντυπωσιάσει κ δεν θέλω να είναι παντόφλα η συσκευή για να έχω δυνατά specs.. 2 ώρες πριν, tsimisde said: Και γενικά, έχω την εντύπωση ότι σε αυτό το budget, οι περισσότεροι θα πάνε στα στανταράκια Apple/Samsung, δύσκολα να δοκιμάσει κάποιος το συγκεκριμένο. Για να λέω όμως του στραβού το δίκιο, για όσο το είχα το 15αρι, είχε άψογη κάμερα & το μέγεθος του ήταν πολύ βολικό. Ελπίζω στο 17αρι να βελτίωσαν την ψύξη καθώς το 15αρι, πονούσε σε αυτό τον τομέα.... Σίγουρα οι περισσότεροι πάνε στα γνωστά Samsung - Apple αλλά πέρα ότι έχουν σίγουρα τα πιο δημοφιλή λογισμικά με τα θετικά τους που μπορεί να μην βρίσκεις αλλού αλλά δεν σημαίνει ότι αυτό που πουλάει περισσότερο είναι κ το καλύτερο πάντα.. Ότι μου αρέσει περισσότερο με καλύπτει με βάση τις ανάγκες μου αυτό παίρνω.. Ευτυχώς υπάρχουν πολλές συσκευής εκεί έξω για όλα τα γούστα.. Κ σίγουρα δεν υπάρχει η τέλεια συσκευή όλες έχουν τις αδυναμίας τους.. Γενικά το λέω όχι για σένα προσωπικά μην με παρεξηγήσεις.. Στα χρήματα που το έχω βρει 745€ χωρίς ΦΠΑ είναι για μένα μια τούμπανο compact συσκευή!! Edited 12 ώρες πριν by Fotis7_75 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Αν δεν σε απασχολεί το οικονομικό εννοείται ότι αξίζει και με το παραπάνω... απλά από τα 745 που λες είτε το κρατήσεις ένα μήνα είτε μισό χρόνο πάνω από 5 κατοστάρικα δεν θα πιάσει σε μεταπώληση διότι πολύ απλά όπως έγραψαν και οι από πάνω με 400 παίρνει κάποιος ένα καλό μεταχειρισμένο s25 με 500 ένα s26 οπότε όπως καταλαβαίνεις ο Κινέζος έρχεται σε δεύτερη μοίρα και πριν αναφερθεί κάτι απλά να επισημάνω ότι το βασικό τηλέφωνο μου πια (το οποίο έχω ένα εξάμηνο περίπου) είναι το Xiaomi 15T pro 12/512 το οποίο είχα αγοράσει τον Νοέμβριο στα πέντε κατοστάρικα... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts