Jump to content

Αγορά μηχανής 50cc: Προτάσεις

iliasp
 Κοινοποίηση

poio apo ola ta scooter 50 cc einai to kalitero???  

403 members have voted

1. 1. poio apo ola ta scooter 50 cc einai to kalitero???

• GILERA RUNNER
      176
    • SUZUKI AY KATANA R
      12
    • YAMAHA AEROX R
      35
    • PEUGEOT SPEEDFIGHT
      25
    • PEUGEOT JETFORCE
      20
    • GILERA ICE
      15
    • KYMCO SUPER 9
      14
    • PIAGGIO NRG
      39
    • APRILIA SR
      43
    • YAMAHA JOG R
      24

Recommended Posts

• Απαντήσεις 937
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν δεν πρόσεξες για μεταχειρισμένο μιλάω..δεν νομίζω ότι μόνο dio παίρνω με αυτά τα λεφτά..

καπου ακουσα για μετριας καταστασης typhoon 500€ ..Ψαξε θα βρεις.. Τα Jog ποσο να κανουν ; Αυτα για ενα ατομο δεν ειναι;

Θέλω να αγοράσω ένα scooter 50 κυβικών.

Μετά από ψάξιμο κατέληξα στα εξης 3:

APRILIA SR 50 LC

GILERA RUNNER 50 DD/SP

PIAGGIO TYPHOON 50 X

Μεταξύ των τριών,μετά από πολλές συγκρίσεις και ψάξιμο,έρχεται πρώτο το aprilia,δεύτερο με πολύ μικρή διαφορά το gilera και τρίτο το piaggio.

Εσεις τι θα μου προτείνατε? Ελπίζω να είμαι μέσα στη σύγκριση....

Στα 50 κυβικά νομίζω αυτά τα μηχανάκια είναι μεγάλα.Παρόλα αυτά εγώ θα έπαιρνα gilera.Το piaggio είναι όντως τρίτο με το απριλια να παίζει κάπου στη μέση!

Έχω κοιτάξει σχεδόν τα περισσότερα από τις γνωστές μάρκες.

Δεν ξέρω αλλά μου έκατσαν σαν καλύτερα αυτά τα 3.

Βασικά ψάχνω για ένα καλό σκουτερ,

σίγουρα γρήγορο για τα κυβικά του και

που θα αντέξει στο χρόνο και στα χιλιόμετρα.

Τώρα έχετε να προτείνετε κάτι?

Επίσης άλλη μια ερώτηση.

Δεν έχω δίπλωμα για δίτροχο και δεν είναι στα άμεσα σχεδιά μου να βγάλω.

Θα μπορέσω να βγάλω την άδεια?Διάβασα σε κάποιο άλλο θέμα οτι υπάρχουν εταιρίες που δεν ζητούν δίπλωμα.Ξέρετε μήπως ποιες?

Έχω κοιτάξει σχεδόν τα περισσότερα από τις γνωστές μάρκες.

Δεν ξέρω αλλά μου έκατσαν σαν καλύτερα αυτά τα 3.

Βασικά ψάχνω για ένα καλό σκουτερ,

σίγουρα γρήγορο για τα κυβικά του και

που θα αντέξει στο χρόνο και στα χιλιόμετρα.

Τώρα έχετε να προτείνετε κάτι?

Επίσης άλλη μια ερώτηση.

Δεν έχω δίπλωμα για δίτροχο και δεν είναι στα άμεσα σχεδιά μου να βγάλω.

Θα μπορέσω να βγάλω την άδεια?Διάβασα σε κάποιο άλλο θέμα οτι υπάρχουν εταιρίες που δεν ζητούν δίπλωμα.Ξέρετε μήπως ποιες?

δεν παιζει ρολο η αδεια κυκλοφοριας με το να εχεις διπλωμα,αλλωστε η τροχαια θα σου δωσει πινακιδα και οχι η εταιρια που θα αγορασεις το scooter.το διπλωμα σου χρειαζεται οταν θα παςα βγαλεις ασφαλεια.

τωρα η γνωμη μου για τα συγκεκριμενα μηχανακια ειναι αποκτησεις το runner γιατι απλουστατα ειναι πολυ πιο καλυτερο απο τα αλλα...με + υγροψυκτο και μπρος πισω δισκοφρενο και επισης ειναι δοκιμασμενο τοσα χρονια που κυκλοφορει και εχει αποδειχθει οτι ειναι "σκυλι".

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας!

Αυτό το καιρό ενδιαφέρομαι για ένα scooter και μπορώ να διαθέσω μέχρι 600-700€.Τι μπορώ να βρώ σε αυτές τις τιμές στα 50cc?

φιλαρακο εδω τα μεταχειρισμενα παπακια κυμαινονται στα 500-600 euro,scooter καπου στα 1000 euro θα βρεις και παλι δεν θα ειναι και στην καλυτερη κατασταση.

η γνωμη μου ειναι σε αυτα τα λεφτα να παρεις παπακι,παρα scooter γιατι απλα θα ειναι γ******* και θα το μετανοιωσεις.να φαντασετεις οτι τα 50 κυβικων scooter κανουν σχεδον και παραπανω σε χρηματα και απο παπακι 110 κυβικων.

με τα λεφτα που δεινεις θα παρεις κανενα jog η κενενα dio,η κανενα κινεζικο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ego tha soy elega to GILERA RUNNER 50 DD exei psigeio opos kai to aprilia alla epeidh exo runner exei pano 30.000 xiliometra (kanonika lene oti antexei 20.000) me to idio pistoni aproblhmatista me xoris idietera problhmata . Arketa aksiologo mhxanaki . Alla den prepei na to vgazoyn se kokkino pia krima .

den ksero an kikloforei akoma den ksero ti timi exei alla thimame to suzuki katana to omorfotero kai to grigorotero.para polli oreo

Δεν ξερω αν κυκλοφορει ακομα, αλλα για μενα το ομορφοτερο δεν ειναι,ενταξει υποκειμενικο αυτο, αλλα αντικειμενικο ειναι οτι σιγουρα δεν ειναι το γρηγοροτερο.

Οτι και να παρεις καλοριζικο να ειναι, παντα ορθιος, αλλα μην παρεις ιταλικο.

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

paidia euxaristo gia tin simetoxi sas.

telika agorasa metaxeirismeno ena gilera runner injection 50cc montelo tou 2003 me 5700xlm gia 1300euro.

ola mia xara,to piga k se mixaniko k mou eipe ok.

tora to mono pou mou menei na sinithiso einai to varos tou(mias k den exo ksanaodigisei)k na katafero epitelous na vazo to kentriko stand me tin proti giati arxizei k me ekneurizei.episis epidei den mou edose manual autos pou mou to poulise kserete posi piesi aera theloun ta lastixa??(oute ekeinos iksere)

ΑΑΑ! Ο Χριστός κ Απόστολος. Σκεφτεσαι κ για Aprilia. :cry:

Μακρια. Ειχα Aprilia. Κατα μακραν το χειροτερο scooter που εχω παρει ΠΟΤΕ!

Γαμω τα προβληματα εχει. Ο κολλητος μου ειχε ενα Gillera και ηταν πολυ καλο (μεχρι που το τρακαρε). Και σε θεμα γκαζιου αλλα πιο πολυ σε θεμα αξιοπιστιας. Και το TYPHOON καλο ειναι, απλος μου φαινεται λιγο πιο μικροσκοπικο. Παντως επειδη τραβηξα παρα πολλα με το Aprilia κ τα ανταλλακτικα που του εδωσα ξεπερασαν κ την τιμη που το ειχα παρει (κ φαντασου το ειχα μολις ενα χρονο κ κατι) μην σκεφτεις για το SR. Ουτε ανταλλακτικα θα βρισκεις κ χαλια service εχουν. Τραβα για το Gillera!

Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλά με το ακριβώς από πάνω μήνυμα άλλαξα γνώμη για τα απρίλια.

Ρώτησα και για ανταλλακτικά και είναι όπως το είπες. Πρέπει να βάλεις βαθιά μέσα στην τσέπη το χέρι......

Ωραία με την άδεια....θα την πάρω από την τροχαία....

Αλλά θα την πάρω χωρίς ασφάλεια?Δεν γίνεται.

και για να βγάλω ένα συμπέρασμα.

Θα μπορέσω να κυκλοφορήσω το μελλοντικό μου μηχανάκι χωρίς δίπλωμα?

Και φυσικά με την προυπόθεση οτι θα είναι στο ονομά μου.

Θα μπορέσω να βγάλω άδεια ασφάλεια να πάρω πινακίδες κτλ κτλ χωρίς δίπλωμα?

Κατά τη γνώμη μου καλύτερα να πας σε 125 cc...

Το καλύτερο είναι το runner φυσικά. Αλλά είναι και ακριβό σε σχέση με το Piaggio. Μακριά από aprillia σε αυτήν την κατηγορία. Εγώ έχω typhoon 125 από το 98 και είναι μια χαρά. Σκυλι και απροβλημάτιστο. Πάντως να προτιμήσεις τετράχρονο (που αμφιβάλω αν υπάρχει 50άρι) . Και φίλε, ΠΡΟΣΕΧΕ!!!

Ρε παιδιά τα jog/dio δεν μου κάθονται καλά..1.90 είμαι φανταστείτε με πάνω σε αυτά..Χτη Χρυσή Ευκαιρία βρίκα κάτι Piaggio NRG στα 580€..η γνώμη σας;

καλα σοβαρολογειται οτι δεν θα βρει σκουτερ με 600-700 ευρω?

θα βρει και πολλα μαλιστα υπομονη να χεις μονο να βρεις κατι καλο.

εγω οταν εψαχνα με 600 ευρω βρηκα παρα πολλα.ειχα παρει με αυτα τα λεφτα ενα piaggio NRG 50cc και μαζι με αυτο ειχα βρει κ αλλα πολλα.δες στην χρυση ευκαιρια εχει πολλα.παρε τηλεφωνο και πηγαινε δεστα με καποιον που ξερει αν δεν ξερεις εσυ ο ιδιος.αποκλειεται να μην βρεις κατι!

Βασικά επειδή μένω Νάουσα η χρυσή ευκαιρία μου είναι κάπως άχρηστη..μέχρι θεσσαλονίκη μπορώ να πάω για να ψάξω όχι παραπέρα..

Οτι και να παρεις καλοριζικο να ειναι, παντα ορθιος, αλλα μην παρεις ιταλικο.

μηπως εχεις καποιο λαθος με το να μην παρει ιταλικο..ο φιλος και τα 3 μηχανακια που αναφερει ειναι ιταλικα και επισης ολη η αγορα απο τα 10 scooter που κυκλοφορουν τα 8 ειναι ιταλικα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν έμπαινε στο "παιχνίδι" και το dragster 50cc τι θα προτιμούσατε?

Υπάρχει κάποιο site με συγκριτικά εκτός από αυτό του μοτοτρίτη?

για πληροφοριες σχετικα με αυτο που ρωτας

http://www.italjet.it

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό το καιρό είμαι και εγώ σε ψάξιμο, και κατέληξα σε Gilera runner 50cc και μετά από πάνω θα βάλω το malossi kit το οποίο το κάνει 80cc και δίνει γύρω στα 10 άλογα..

Είπα και εγω να πάρω ένα scooter και δεν μπορώ να διαλέξω.

Άσε.Τώρα μου άρεσε και το dragster 50.

Το αυτοκινητο μου σίγουρα πολύ πιο εύκολα το διάλεξα....

Ευτυχώς έχω απορρίψει τον τυφώνα και βρίσκομαι

ανάμεσα από το aprilia και gilera

Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω on line κάποιο τέστ, κάποιο συγκριτικό ή κάποιο άρθρο με πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα ώστε να

μπορέσω να πω:οκ οτι είμαι ενημερωμένος για τα πάντα και διαλέγω.