anastasiah Δημ. June 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2025 Θα το αλλάζατε το Α56 για το S24 fe? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finisher Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 Εξαιρετικό τηλέφωνο με βάση την τωρινή του τιμή , είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα κατασκευής επιπέδου ναυαρχίδας, φωτεινή μεγάλη οθόνη καλός χρόνος αναμονής μπαταρίας , κάμερες αξιοπρεπέστατες και ιδίαιτερα η selfie που κανείς δεν αναφέρει, επεξεργαστής χωρίς κανένα θέμα το τηλέφωνο πάει μια χαρά και το κυριότερο που σε αυτά τα χρήματα κανείς δεν έχει 6 χρόνια αναβαθμίσεων όταν οι άλλοι δίνουν 2 με τρία. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 , πώς μπορώ να έχω ξεχωριστό ήχο ειδοποίησης για κάθε εφαρμογή όπως είμαιλ whats up και λοιπά μου έρχεται ίδια ειδοποίηση για όλες τις εφαρμογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 4 ώρες πριν, anastasiah said: , πώς μπορώ να έχω ξεχωριστό ήχο ειδοποίησης για κάθε εφαρμογή όπως είμαιλ whats up και λοιπά μου έρχεται ίδια ειδοποίηση για όλες τις εφαρμογές Κάποιες εφαρμογές δεν αλλάζουν ήχο. Ισχύει για όλα τα Samsung. 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. June 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2025 On 16/6/2025 at 9:42 ΜΜ, anastasiah said: Γιατι εχω την εντύπωση του s24fe είναι καλύτερη; Το Α56 εχει sony αισθητηρα ενω το 24 samsung, εγω ειδα στη περιπτωση μου πολυ καλυτερα αποτελεσματα νυχτα και μερα στις καθαροτητα αλλα και σε κοντρα με πηγες φωτος οπως ηλιος και λαμπες. Απλα τραβουσα καλυτερες φωτογραφιες με το Α56 σε σχεση με το 24FE. Βεβαια σε βιντεο υπερτερουσε το 24ρι αλλα οχι με τρελη διαφορα. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. June 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2025 31 minutes ago, ea6gka said: Το Α56 εχει sony αισθητηρα ενω το 24 samsung, εγω ειδα στη περιπτωση μου πολυ καλυτερα αποτελεσματα νυχτα και μερα στις καθαροτητα αλλα και σε κοντρα με πηγες φωτος οπως ηλιος και λαμπες. Απλα τραβουσα καλυτερες φωτογραφιες με το Α56 σε σχεση με το 24FE. Βεβαια σε βιντεο υπερτερουσε το 24ρι αλλα οχι με τρελη διαφορα. Πως τραβούσες καλύτερες φωτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2025 18 ώρες πριν, ea6gka said: Το Α56 εχει sony αισθητηρα ενω το 24 samsung, εγω ειδα στη περιπτωση μου πολυ καλυτερα αποτελεσματα νυχτα και μερα στις καθαροτητα αλλα και σε κοντρα με πηγες φωτος οπως ηλιος και λαμπες. Απλα τραβουσα καλυτερες φωτογραφιες με το Α56 σε σχεση με το 24FE. Βεβαια σε βιντεο υπερτερουσε το 24ρι αλλα οχι με τρελη διαφορα. Θεωρούσα ένα optical zoom στις κάμερες είναι καλύτερο από το να έχεις μόνο ultrawide κάμερα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finisher Δημ. June 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2025 6 minutes ago, evris2013 said: Θεωρούσα ένα optical zoom στις κάμερες είναι καλύτερο από το να έχεις μόνο ultrawide κάμερα. optical zoom σε αυτά τα χρήματα σε Samsung μπορεί σε μία-δύο γενιές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2025 4 minutes ago, finisher said: optical zoom σε αυτά τα χρήματα σε Samsung μπορεί σε μία-δύο γενιές... Μεταξύ Α56 και S24 FE. Είπε ο φίλος πιο πάνω ότι βγάζει καλύτερες φωτογραφίες το Α56 από το S24 FE. Σε τι συνθήκες βγάζει καλύτερες φωτογραφίες το Α56. Αυτό θέλω να μάθω. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. June 28, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2025 On 27/6/2025 at 1:15 ΜΜ, finisher said: optical zoom σε αυτά τα χρήματα σε Samsung μπορεί σε μία-δύο γενιές... Δυστυχως ετσι , πιθανοτατα σε 2 γενιες να το δωσει.Ειναι feature που τωρα στη samsung το πληρωνεις μονο στις ναυαρχιδες.Δεν θελου να κοψουν απο τις πωλησεις τους. Πρωτα θα το δουμε απο τους ανταγωνιστες σε αυτη την κατηγορια redmi note και poco και μετα θα το δουμε στη Samsung. Και οσο δεν το δινουν οι πρωτοι, θα καθυστερει και η δευτερη. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2025 2 ώρες πριν, runner70 said: Δυστυχως ετσι , πιθανοτατα σε 2 γενιες να το δωσει.Ειναι feature που τωρα στη samsung το πληρωνεις μονο στις ναυαρχιδες.Δεν θελου να κοψουν απο τις πωλησεις τους. Πρωτα θα το δουμε απο τους ανταγωνιστες σε αυτη την κατηγορια redmi note και poco και μετα θα το δουμε στη Samsung. Και οσο δεν το δινουν οι πρωτοι, θα καθυστερει και η δευτερη. Πάντως την 200άρα κάμερα την δίνουν οι πρώτοι στα Note pro και pro+. Στη σειρά A η Samsung έμεινε στην 50άρα. Πριν είχε και 64. Βάζουν όμως κάμερες της Sony στα Α. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. June 30, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2025 On 28/6/2025 at 5:55 ΜΜ, evris2013 said: Πάντως την 200άρα κάμερα την δίνουν οι πρώτοι στα Note pro και pro+. Στη σειρά A η Samsung έμεινε στην 50άρα. Πριν είχε και 64. Βάζουν όμως κάμερες της Sony στα Α. Καλα ο αριθμος των MP , ως γνωστο, απο μονα τους δεν λενε τιποτα για την ποιοτητα. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2025 (edited) 1 ώρα πριν, runner70 said: Καλα ο αριθμος των MP , ως γνωστο, απο μονα τους δεν λενε τιποτα για την ποιοτητα. Από μόνα τους όχι. Με συνδυασμούς λογισμικού κλπ φαίνεται να έχουν κάποια βάση. Αλλιώς γιατί οι Apple και Sony αύξησαν τα MP από 12 σε 48 που είχαν αρκετό καιρό; Η πρώτη μάλιστα θέλουν να το πάνε και στα 200mp άκουσα κάπου. Θέλω να πω δεν είναι απλά μόνο μάρκετινγκ. Δεν ξέρω αν ισχύει, άκουσα επίσης ότι στα πολλά MP ακόμα και με Digital zoom ως ένα σημείο βέβαια, δεν αλλοιώνεται η φωτογραφία και έχει λιγότερο θόρυβο σε σχέση με τα λιγότερα MP. Αν κάνω λάθος διόρθωσε με. Με εκπλήσσει ευχάριστα πάντως που ακούω ότι το Α56 βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από τον προκάτοχό του ενώ έχουν τις ίδιες κάμερες πίσω. Edited June 30, 2025 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. July 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2025 Το αγόρασα πριν 20 μερες 280 ευρώ. Αν το δώσω 240 καλά είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2025 3 ώρες πριν, anastasiah said: Το αγόρασα πριν 20 μερες 280 ευρώ. Αν το δώσω 240 καλά είναι; Τι δεν σ' αρέσει στη συσκευή; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. July 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2025 12 minutes ago, evris2013 said: Τι δεν σ' αρέσει στη συσκευή; Που δεν έχει τηλεφακό. Οι φωτογραφίες. Έβγαζα πολύ καλύτερες με το s24fe 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2025 40 minutes ago, anastasiah said: Που δεν έχει τηλεφακό. Οι φωτογραφίες. Έβγαζα πολύ καλύτερες με το s24fe Γιατί πήρες το Α56 τότε; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. July 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2025 4 ώρες πριν, evris2013 said: Γιατί πήρες το Α56 τότε; Λόγω χρημάτων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2025 Πιο πάνω ο φίλος ότι το Α56 βγάζει καλύτερες φωτογραφίες μέρα και νύχτα από το S24 FE. Αυτό μπορεί να είναι και υποκειμενικό, πώς προσδιορίζει ο καθένας τις καλύτερες φωτογραφίες. Ή εκτός αν οι κύριες κάμερες του FE είναι πιο χάλια από του Α56 και δουλεύει μόνο ο τηλεφακός σωστά. Δεν πιστεύω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finisher Δημ. July 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2025 50 minutes ago, evris2013 said: Πιο πάνω ο φίλος ότι το Α56 βγάζει καλύτερες φωτογραφίες μέρα και νύχτα από το S24 FE. Αυτό μπορεί να είναι και υποκειμενικό, πώς προσδιορίζει ο καθένας τις καλύτερες φωτογραφίες. Ή εκτός αν οι κύριες κάμερες του FE είναι πιο χάλια από του Α56 και δουλεύει μόνο ο τηλεφακός σωστά. Δεν πιστεύω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Ο κύριος φακός και η selfie camera είναι καλύτερες από ότι στο s24 fe τωρά στον τηλεφακό δεν τίθεται θέμα σύγκρισης αφού το a56 δεν έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2025 Τις προδιαγραφές wide και ultrawide ίδιες τις βλέπω στα χαρτιά. Από κει και πέρα το ένα έχει τηλεφακό και το άλλο macro κάμερα. Ναι η selfie δείχνει καλύτερη στο Α56. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. July 3, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2025 (edited) 3 ώρες πριν, finisher said: Ο κύριος φακός και η selfie camera είναι καλύτερες από ότι στο s24 fe τωρά στον τηλεφακό δεν τίθεται θέμα σύγκρισης αφού το a56 δεν έχει. Ομολογω οτι για το πρωτο σκέλος, θα ηθελα να δω συγκριτικο με φωτο διπλα διπλα γιατι θεωρω ειναι και λιγο υποκειμενικο. Παντως αν μου ελεγαν να πονταρω ποιο βγαζει καλυτερες, στο fe θα εβαζα τα λεφτα χωρις να τα γνωριζω. Edited July 3, 2025 by runner70 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. July 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2025 On 27/6/2025 at 1:06 ΜΜ, evris2013 said: Θεωρούσα ένα optical zoom στις κάμερες είναι καλύτερο από το να έχεις μόνο ultrawide κάμερα. Εγω δεν μιλήσα για οπτικο ζουμ Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. July 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2025 Oικογενειακό μου πρόσωπο, παραπονιέται, πως «χάνει» κλήσεις. Δηλαδή ενώ τον καλούν, φαίνεται σαν να μην δέχτηκε ποτέ κλήση. Επίσης, πολλές φορές στην αρχή της κλήσης, δεν ακούγεται/τον ακούνε, και αυτό μπορεί να συμβεί απανωτά 2-3 φορές. Τι λέτε; Παράθεση Θέλουμε την Τσίπρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. August 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 (edited) On 28/7/2025 at 1:43 ΜΜ, BASSstarlet said: Oικογενειακό μου πρόσωπο, παραπονιέται, πως «χάνει» κλήσεις. Δηλαδή ενώ τον καλούν, φαίνεται σαν να μην δέχτηκε ποτέ κλήση. Επίσης, πολλές φορές στην αρχή της κλήσης, δεν ακούγεται/τον ακούνε, και αυτό μπορεί να συμβεί απανωτά 2-3 φορές. Τι λέτε; Να παει να αλλαξει την σιμ να ζητησει καινουργια του 2025. Edited August 1, 2025 by s_nova 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts