gjimmys Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου Καλησπέρα παίδες,έχω θέμα με τα sms δεν κρατάει τον αριθμό κέντρου μηνυμάτων μου γράφει ένα +7 με αποτέλεσμα να μην μπορώ να στείλω SMS.Ξερει κάνεις κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου On 12/3/2025 at 3:54 ΜΜ, gjimmys said: Καλησπέρα παίδες,έχω θέμα με τα sms δεν κρατάει τον αριθμό κέντρου μηνυμάτων μου γράφει ένα +7 με αποτέλεσμα να μην μπορώ να στείλω SMS.Ξερει κάνεις κάτι; Expand Καλησπέρα. Πες μου κάτι. Μήπως χρησιμοποιείς την εφαρμογή Messages της Google; Επίσης, ποιον πάροχο έχεις; Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator Κανονισμοί Forum Xiaomi Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου On 12/3/2025 at 4:12 ΜΜ, Vasileios26 said: Καλησπέρα. Πες μου κάτι. Μήπως χρησιμοποιείς την εφαρμογή Messages της Google; Επίσης, ποιον πάροχο έχεις; Expand Καλησπέρα,ναι αυτήν χρησιμοποιώ αλλά δοκίμασα και άλλη Cosmote έχω και εκεί που γράφει να βάλεις το τηλέφωνο του κέντρο μηνυμάτων μου έχει ένα +7.Το σβήνω και γράφω+3097100000 και μόλις βγω από εκεί δεν το κρατάει.Μου ξανά έχει το +7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου On 12/3/2025 at 6:13 ΜΜ, gjimmys said: Καλησπέρα,ναι αυτήν χρησιμοποιώ αλλά δοκίμασα και άλλη Cosmote έχω και εκεί που γράφει να βάλεις το τηλέφωνο του κέντρο μηνυμάτων μου έχει ένα +7.Το σβήνω και γράφω+3097100000 και μόλις βγω από εκεί δεν το κρατάει.Μου ξανά έχει το +7. Expand Αρχικά δοκίμασε και με -ακόμη μία- άλλη εφαρμογή 3rd party απο playstore, κάνε επανεκκίνηση ίσως και 2 φορές εάν δεν φτιάχνει (ίσως θέλει κάμποσες καταχωρήσεις του αριθμού του κέντρου μηνυμάτων και επανεκκινήσεις), κάλεσε τους, και ζήτησε να σου στείλουν αυτοί μήνυμα με τις εν λόγω ρυθμίσεις. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator Κανονισμοί Forum Xiaomi Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου On 12/3/2025 at 6:28 ΜΜ, Vasileios26 said: Αρχικά δοκίμασε και με -ακόμη μία- άλλη εφαρμογή 3rd party απο playstore, κάνε επανεκκίνηση ίσως και 2 φορές εάν δεν φτιάχνει (ίσως θέλει κάμποσες καταχωρήσεις του αριθμού του κέντρου μηνυμάτων και επανεκκινήσεις), κάλεσε τους, και ζήτησε να σου στείλουν αυτοί μήνυμα με τις εν λόγω ρυθμίσεις. Expand Τα έκανα όλα εκτός από να τους πάρω τηλέφωνο να μου στείλουν τις ρυθμίσεις.Τους πήρα αλλά το έψαχναν και αυτοί.Τι είναι το +7; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου On 12/3/2025 at 6:35 ΜΜ, gjimmys said: Τα έκανα όλα εκτός από να τους πάρω τηλέφωνο να μου στείλουν τις ρυθμίσεις.Τους πήρα αλλά το έψαχναν και αυτοί.Τι είναι το +7; Expand Εάν τους πήρες και δεν έκαναν τίποτα, ξαναπάρε γιατί ίσως έπεσες σε υπάλληλο τζιμάνι. Και στο μεταξύ, συνέχισε να σετάρεις ξανά τον αριθμό σε συνδυασμό με επανεκκίνηση. Δε θέλω να σε βάλω στη διαδικασία του Hard reset, αυτοί εάν δεν τα καταφέρεις εσύ, θα πρέπει να στο λύσουν. Γίνεται να σου στείλουν τις ρυθμίσεις για αυτό, εάν είναι δυνατόν. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator Κανονισμοί Forum Xiaomi Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου On 12/3/2025 at 6:38 ΜΜ, Vasileios26 said: Εάν τους πήρες και δεν έκαναν τίποτα, ξαναπάρε γιατί ίσως έπεσες σε υπάλληλο τζιμάνι. Και στο μεταξύ, συνέχισε να σετάρεις ξανά τον αριθμό σε συνδυασμό με επανεκκίνηση. Δε θέλω να σε βάλω στη διαδικασία του Hard reset, αυτοί εάν δεν τα καταφέρεις εσύ, θα πρέπει να στο λύσουν. Γίνεται να σου στείλουν τις ρυθμίσεις για αυτό, εάν είναι δυνατόν. Expand Μόλις έβαλα το true caller και έβαλα και το δικό του για μήνυμα και στέλνει κανονικά On 12/3/2025 at 6:42 ΜΜ, gjimmys said: Μόλις έβαλα το true caller και έβαλα και το δικό του για μήνυμα και στέλνει κανονικά Expand Όχι τελικά δεν στέλνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου On 12/3/2025 at 6:42 ΜΜ, gjimmys said: Μόλις έβαλα το true caller και έβαλα και το δικό του για μήνυμα και στέλνει κανονικά Όχι τελικά δεν στέλνει Expand Δοκίμασε με textra και επανεκκινήσεις. Και στο μεταξύ κάλεσέ τους ξανά. 1 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator Κανονισμοί Forum Xiaomi Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου On 12/3/2025 at 7:06 ΜΜ, Vasileios26 said: Δοκίμασε με textra και επανεκκινήσεις. Και στο μεταξύ κάλεσέ τους ξανά. Expand Τους κάλεσα δεν στέλνουν πια ρυθμίσεις μόνο mms μάλλον πάμε για reset του τηλεφώνου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου (edited) On 12/3/2025 at 7:39 ΜΜ, gjimmys said: Τους κάλεσα δεν στέλνουν πια ρυθμίσεις μόνο mms μάλλον πάμε για reset του τηλεφώνου Expand Πριν κάνεις reset κάνε αυτό: Ρυθμίσεις -> Περισσότερες επιλογές συνδεσιμότητας -> Επαναφορά Wi-Fi, δικτύων κινητής και Bluetooth -> Επαναφορά ρυθμίσεων. Θα χάσεις μόνο τον κωδικό του Wi-Fi σου. Δε πειράζει, θα τον σετάρεις ξανά. Και επανεκκίνηση. Edited 12 Μαρτίου by Vasileios26 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator Κανονισμοί Forum Xiaomi Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου On 12/3/2025 at 7:44 ΜΜ, Vasileios26 said: Πριν κάνεις reset κάνε αυτό: Ρυθμίσεις -> Περισσότερες επιλογές συνδεσιμότητας -> Επαναφορά Wi-Fi, δικτύων κινητής και Bluetooth -> Επαναφορά ρυθμίσεων. Θα χάσεις μόνο τον κωδικό του Wi-Fi σου. Δε πειράζει, θα τον σετάρεις ξανά. Και επανεκκίνηση. Expand Το έκανα αλλά πάλι τα ίδια.Παντως μηνύματα μπορώ να λάβω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου On 12/3/2025 at 7:56 ΜΜ, gjimmys said: Το έκανα αλλά πάλι τα ίδια.Παντως μηνύματα μπορώ να λάβω Expand Θα το βρούμε. Βάλε στον dialer τον κωδικό *#*#4636#*#*, και κάνοντας scroll down στις πληροφορίες τηλεφώνου, θα πας κάτω που λέει SMSC, και πέρασε εκεί τον αριθμό κέντρου μηνυμάτων. 2 1 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator Κανονισμοί Forum Xiaomi Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου On 13/3/2025 at 2:46 ΠΜ, Vasileios26 said: Θα το βρούμε. Βάλε στον dialer τον κωδικό *#*#4636#*#*, και κάνοντας scroll down στις πληροφορίες τηλεφώνου, θα πας κάτω που λέει SMSC, και πέρασε εκεί τον αριθμό κέντρου μηνυμάτων. Expand Είσαι φοβερός έπιασε.Σε ευχαριστώ πολύ Βασίλη να είσαι καλά!! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου On 13/3/2025 at 9:13 ΠΜ, gjimmys said: Είσαι φοβερός έπιασε.Σε ευχαριστώ πολύ Βασίλη να είσαι καλά!! Expand Εμείς σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου στο φόρουμ. 4 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator Κανονισμοί Forum Xiaomi Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου Φανταστείτε για να πάει ένα κέντρο μηνυμάτων στραβά, πόσα άλλα πάνε στραβά που ο καταναλωτής δε μπορεί να αντιληφθεί... Οι Κινέζοι είναι θεοί των bugs. Βέβαια εξελίσσονται αλλά αν μιλάμε ακόμα για δικτυακά θέματα έχουν δουλειά μπροστά τους... 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου τι χρώμα ειναι η θήκη που είχε μέσα το δικό σας? το μαυρο που πήραμε είχε μαύρη μέσα. αν εχει κάποιος διαφορετικο χρώμα και θέλει μαύρη ανταλλάζουμε με box now Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου Ολα μαύρη θήκη έχουν μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lourus Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου Καλησπέρα μήπως ξέρετε αν έχει προεγκατεστημενο φιλμ προστασίας οθόνης?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. Πέμπτη στις 03:44 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 03:44 πμ On 19/3/2025 at 5:09 ΜΜ, Lourus said: Καλησπέρα μήπως ξέρετε αν έχει προεγκατεστημενο φιλμ προστασίας οθόνης?? Expand Καλημέρα,ναι έχει μια μεμβράνη από την μάνα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. Πέμπτη στις 12:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 12:31 μμ (edited) On 9/3/2025 at 9:56 ΠΜ, terkos2 said: Το πρόλαβα και το παρήγγειλα και εγώ χθες με κουπόνι που έληγε χθες από το DHgate το 12/512 στα 316,81€. Expand Σήμερα πριν από λίγο το παρέλαβα και επειδή προορίζεται για δώρο δεν το έχω ανοίξει να το περιεργαστώ. Αυτή η φωτό σε αυτοκόλλητο που έχει στο πλάι πάνω στην ζελατίνα, τι σημαίνει ρε παιδιά, ότι έχει ή ότι δεν έχει φορτιστή; Εγώ πάντως το παρήγγειλα με την προϋπόθεση ότι συμπεριλαμβάνεται ο φορτιστής στην συσκευασία διαφορετικά ίσως να το έπαιρνα από το bestprice. Edited Πέμπτη στις 12:32 μμ by terkos2 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. Πέμπτη στις 02:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 02:09 μμ On 20/3/2025 at 12:31 ΜΜ, terkos2 said: Εγώ πάντως το παρήγγειλα με την προϋπόθεση ότι συμπεριλαμβάνεται ο φορτιστής στην συσκευασία διαφορετικά ίσως να το έπαιρνα από το bestprice. Expand Η παραπάνω εικόνα λόγικά σημαίνει ότι έχει μέσα φορτιστή. Χθεσινή παραγγελία από κατάστημα του bestprice και δεν ειχε μέσα φορτιστή. Στην απο πάνω εικόνα που έστειλες είχε ένα Χ στο εικονιδιοο του φορτιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. Πέμπτη στις 04:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 04:13 μμ On 20/3/2025 at 2:09 ΜΜ, Fulgore1 said: Η παραπάνω εικόνα λόγικά σημαίνει ότι έχει μέσα φορτιστή. Χθεσινή παραγγελία από κατάστημα του bestprice και δεν ειχε μέσα φορτιστή. Στην απο πάνω εικόνα που έστειλες είχε ένα Χ στο εικονιδιοο του φορτιστή. Expand Ευχαριστώ. Βλέποντας στην φωτό αυτόν με το τετράγωνο και χωρίς τα χαρακτηριστικά (10-90W USB PD) υπέθεσα ότι θα μπορούσε να δηλώνει ότι το πακέτο δεν έχει τελικά φορτιστή, δηλαδή το τετράγωνο και το κενό των χαρακτηριστικών αντιστοιχούν στο πακέτο μου. Από περιέργεια σε ποιο από τα δύο σχήματα (πρώτο ή δεύτερο) είχε το X. Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. Πέμπτη στις 04:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 04:37 μμ Μπορείς να δεις και από το μέγεθος του κουτιού. Χωρίς φορτιστή θα είναι σημαντικά πιο κοντό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. Πέμπτη στις 04:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 04:40 μμ (edited) On 20/3/2025 at 4:13 ΜΜ, terkos2 said: Ευχαριστώ. Βλέποντας στην φωτό αυτόν με το τετράγωνο και χωρίς τα χαρακτηριστικά (10-90W USB PD) υπέθεσα ότι θα μπορούσε να δηλώνει ότι το πακέτο δεν έχει τελικά φορτιστή, δηλαδή το τετράγωνο και το κενό των χαρακτηριστικών αντιστοιχούν στο πακέτο μου. Από περιέργεια σε ποιο από τα δύο σχήματα (πρώτο ή δεύτερο) είχε το X. Expand Η πρώτη εικόνα είναι αυτή που δείχνει αν μια συσκευή δεν έχει φορτιστή μέσα. Aν κάποιος μπει σε καποιο Ευρωπαικο amazon να το αγοράσει με πωλητή και το Amazon Και αυτό πάλι στο Amazon αν ειναι από 3ο πωλητή Η δεύτερη εικόνα/νούμερο δείχνει μέγιστη ταχύτητα φόρτισης. Edited Πέμπτη στις 04:41 μμ by Fulgore1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. Πέμπτη στις 05:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:23 μμ Ευχαριστώ πάρα πολύ. Απόψε το βράδυ που θα το "ανοίξουμε" θα δω τελικά αν έχει ή όχι και θα επανέλθω. 1 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts