Jump to content

Poco X7 Pro 5G

PMak
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χθες ήρθε το Poco X7 Pro 5G
Δεν είχα αλλάξει συσκευή από το 2019 που είχα πάρει το Redmi Note 9 Pro, το οποίο όμως πλέον δείχνει τα χρονάκια του...

Το κουτί είχε (εκτός από το κινητό) καλώδιο φόρτισης, μαύρη θήκη (πήρα το μαύρο, για τα άλλα χρώματα δεν ξέρω τι χρώμα θα είναι η θήκη) αλλά ΔΕΝ είχε φορτιστή.
Η μεταφορά όλων των δεδομένων έγινε πάρα πολύ εύκολα, απλώς είχα κοντά τα δύο κινητά και μεταφέρθηκαν σχεδόν τα πάντα αυτόματα.
Ήρθε στην ευρωπαϊκή έκδοση (EU) με Android 15 και HyberOS 2.το οποίο με μια αναβάθμιση πήγε στην 2.0.9.0
Σε γενικές γραμμές για τον λίγο χρόνο που το έχω, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έναν γρήγορο φορτιστή πρέπει να πάρω μόνο.

Edited by PMak

• The title was changed to Poco X7 Pro 5G

Μεγια και καλή αρχή στο νήμα αυτό!!Θα θέλαμε μετά από λίγες μέρες μια πρώτη εικόνα για την μπαταρία σίγουρα και ότι άλλο κρίνεις εσύ.Απο τη συσκευή που είχες σίγουρα θα δεις αναβάθμιση μεγάλη! 

pmak καλοδουλευτο το χ7 προ ,  περιμένω κ γω ναρθει σε πράσινο με 12-512 , απο που το πήρες;

19 ώρες πριν, George6633 said:

Μεγια και καλή αρχή στο νήμα αυτό!!Θα θέλαμε μετά από λίγες μέρες μια πρώτη εικόνα για την μπαταρία σίγουρα και ότι άλλο κρίνεις εσύ.Απο τη συσκευή που είχες σίγουρα θα δεις αναβάθμιση μεγάλη! 

Ευχαριστώ πολύ !!!!
Το φόρτισα όταν το πήρα και ακόμα έχει 71%... Σε γενικές γραμμές δεν παίζω παιχνίδια και δεν χρησιμοποιώ εφαρμογές με μεγάλη κατανάλωση ενέργειας αλλά ο χρησιμοποίησα αρκετά για να το φέρω στα μέτρα μου... 🙂

14 ώρες πριν, votis said:

pmak καλοδουλευτο το χ7 προ ,  περιμένω κ γω ναρθει σε πράσινο με 12-512 , απο που το πήρες;

Ευχαριστώ...!!!! Με 'γειά και για το δικό σου !!!
Κι εγώ το 12-512 πήρα αλλά σε μαύρο...
Το πήρα από Skroutz από το AGORA365 

Μεγιές και καλοδούλευτο στα παιδιά που το πήρανε ήδη!

Έχω ψηθεί κ γω άσχημα για το συγκεκριμένο για να αντικαταστήσω πλέον το κατα τ άλλα πολύ αξιοπρεπές μέχρι κ σήμερα Χ3 ΝFC που έχω αλλά δυστυχώς πέρασαν τα χρονάκια του οπότε πάμε για αλλαγη στα κοντά.

Τώρα, από επιδόσεις poco γνωρίζουμε καλά τι παίρνουμε κ κυρίως στα λεφτά που το παίρνουμε, λογισμικό γνωστό ήδη και δεν με χαλάει κιόλας γ αυτό κ ξανακοιτάω προς poco μεριά, κάμερες δεν τρελαινόμουν ποτέ αν και από διάφορα reviews εξωτερικού που είδα, το συγκεκριμένο σαν να έχει αναβαθμιστεί κάπως στον τομέα αυτό.

Αυτά που θέλω να ρωτήσω στα παιδιά που το πήρανε ήδη να μας πούνε για την μπαταρία όταν θα έχουν μια πιο ολοκληρωμένη άποψη σε λίγες μέρες δλδ και γενικά στα ζορίσματα της μέρας αλλά και στην αδράνεια την νύχτα πως τα πηγαίνει. Τέλος απ ότι κατάλαβα δεν έχει φορτιστή στο κουτί οπότε τι φορτιστή κοιτάμε εμείς μετά?  

21 ώρες πριν, George6633 said:

Ευχαριστώ πολύ !!! Να περάσει λίγος καιρός και θα επανέλθω... 

1 ώρα πριν, skiniko said:

Έχω ψηθεί κ γω άσχημα για το συγκεκριμένο για να αντικαταστήσω πλέον το κατα τ άλλα πολύ αξιοπρεπές μέχρι κ σήμερα Χ3 ΝFC που έχω αλλά δυστυχώς πέρασαν τα χρονάκια του οπότε πάμε για αλλαγη στα κοντά.

Τώρα, από επιδόσεις poco γνωρίζουμε καλά τι παίρνουμε κ κυρίως στα λεφτά που το παίρνουμε, λογισμικό γνωστό ήδη και δεν με χαλάει κιόλας γ αυτό κ ξανακοιτάω προς poco μεριά, κάμερες δεν τρελαινόμουν ποτέ αν και από διάφορα reviews εξωτερικού που είδα, το συγκεκριμένο σαν να έχει αναβαθμιστεί κάπως στον τομέα αυτό.

Αυτά που θέλω να ρωτήσω στα παιδιά που το πήρανε ήδη να μας πούνε για την μπαταρία όταν θα έχουν μια πιο ολοκληρωμένη άποψη σε λίγες μέρες δλδ και γενικά στα ζορίσματα της μέρας αλλά και στην αδράνεια την νύχτα πως τα πηγαίνει. Τέλος απ ότι κατάλαβα δεν έχει φορτιστή στο κουτί οπότε τι φορτιστή κοιτάμε εμείς μετά?  

Πουλιέται ξεχωριστά ο φορτιστής του.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Το άρχισε η apple και πέρασε και στους άλλους τώρα. Μεγάλη χαζομάρα. Σίγουρα θα θες κανένα 20€ ακόμα.

5 ώρες πριν, skiniko said:

Τέλος απ ότι κατάλαβα δεν έχει φορτιστή στο κουτί οπότε τι φορτιστή κοιτάμε εμείς μετά?  

Υπάρχει φορτιστής της Xiaomi στα 65W και μάλιστα είναι διπλός, εκτός απο υποδοχή Type C, έχει και υποδοχή κλασικό USB οπότε, μπορείς να φορτίζεις με ταχεία φόρτιση, μπορείς και με πιο αργή....

6 ώρες πριν, skiniko said:

Έχω δει κάποια Unboxing στα οποία υπήρχε φορτιστής στο κουτί. Στο δικό μου δεν είχε...
Μου έδωσε η κόρη μου έναν 65W που είχε από παλαιότερο κινητό και ευχαριστημένος είμαι...

Για την μπαταρία, το φόρτισα προχθές που το πήρα και με ρυθμίσεις ψάξιμο κτλ, τώρα είναι στο 56%

Η κάμερα είναι σαφώς καλύτερη από το redmi note 9 Pro που είχα, Σε συγκρίσεις που είδα πάντως, είναι καλύτερη από το redmi note 14 pro+
Μου αρέσουν οι φωτογραφίες αλλά δεν είμαι και ειδικός, να κοιτάζω τόσο τον "θόρυβο" και άλλα διάφορα που διαβάζω...
Πάντως, και σε κλειστό χώρο και μέρα και νύχτα εγώ ικανοποιημένος είμαι... ειδικώς για τα χρήματα που έδωσα...
Ίσως κάποιος που ασχολείται σοβαρά με τη φωτογραφία να μας πει τη γνώμη του !!!

6 ώρες πριν, ippotis said:

Το άρχισε η apple και πέρασε και στους άλλους τώρα. Μεγάλη χαζομάρα. Σίγουρα θα θες κανένα 20€ ακόμα.

Οχι, καμία σχέση

https://www.gsmarena.com/usbc_law_in_eu_is_now_in_order_heres_what_you_need_to_know-news-65894.php

1387644651_EA292540-11D1-46A5-A36D-D140E4174F2B.thumb.png.1642c9db4cbe03bb890c50bf9c4d6f34.png

Λοιπόν,. από την Πέμπτη το βράδυ που το φόρτισα, χθες (Κυριακή το βράδυ) πήγε στο 18%.
Η χρήση του ήταν αρκετή για εμένα που δεν είμαι συνεχώς με το κινητό στο χέρι, αλλά καινούριο είναι οπότε το έψαχνα... 🙂
Τρεις ώρες ηχογράφηση, φωτογραφίες, video κλήση κτλ...

Το έβαλα να φορτίσει γύρω στις 21:30 με 67W φορτιστή και πήγε στο 100% γύρω στις 23:30 δηλαδή σε δύο ώρες περίπου.
Σήμερα (Δευτέρα) το πρωί, το βρήκα στο 99% οπότε δεν είχε κατανάλωση τη νύχτα...

Από τις φωτογραφίες πάντως εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος.... Στέλνω μία ενδεικτικά μέσα από το Jumbo
Επίσης, οι σέλφι βγαίνουν σωστά και όχι σαν από καθρέφτη, πράγμα που με το παλιό κινητό μου δεν μπορούσα να κάνω αν και είχα ενεργοποιημένη τη σχετική ρύθμιση...

Εκείνο που με έχει παιδέψει λίγο, είναι πως δεν έχει το λαμπάκι που έχει το redmi note 9 pro, οπότε όταν έχω κάποιο νέο μήνυμα αν δεν κοιτάζω το κινητό όταν έρθει κάτι, 
που ανάβει στιγμιαία, αν δεν το ανοίξω δεν μπορώ να ξέρω πως έχει έρθει κάτι...
Στο παλιό μου κινητό το λαμπάκι αναβόσβηνε μέχρι να δω τα μηνύματά μου...
Συνήθειο θα μου πεις... αλλά έτσι πρέπει κάθε λίγο να το ανοίγω για να βλέπω αν έχω κάποιο μήνυμα...
Το ψάχνω με κάποιο app...

IMG_20250125_143942.jpg

Edited by PMak

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/HTML/?uri=OJ:C_202402997

When an economic operator offers consumers and other end-users the option to acquire the covered radio equipment together with a charging device (external power supply), the economic operator must also offer the consumers and other end-users the option of acquiring this radio equipment without any charging device.

Consumers will thus be able to purchase a new electronic device without a new charging device.

Αν έβαζαν φορτιστή θα ήταν υποχρεωμένοι να πουλούσαν ακόμη 1 sku χωρίς τον φορτιστή και δεν θα ήταν τόσο συμφέρων. Πάντως Ελλάδα η επίσημη τιμή σε σχέση με το x6 pro ανέβηκε 40€ και είναι χωρίς θήκη και χωρίς φορτιστή σε αντίθεση με το x6 pro που τα περιλάμβανε. Έδιναν και δωρεάν ή με κάποιο ελάχιστο πρόσθετο κόστος αντικατάσταση οθόνης στους πρώτους 6-12 μήνες ή κάτι τέτοιο αν θυμάμαι καλά.

3 minutes ago, PMak said:

Το έβαλα να φορτίσει γύρω στις 21:30 με 67W φορτιστή και πήγε στο 100% γύρω στις 23:30 δηλαδή σε δύο ώρες περίπου.

Ο φορτιστής ήταν xiaomi? Η φόρτιση μου ακούγεται πως έγινε με 12W ή 15W.

21 minutes ago, PMak said:

Led blinker pro ότι καλύτερο σαν εφαρμογή!!! Βέβαια δεν είναι δωρεάν αλλά υπάρχουν λύσεις😉

Βέβαια μπορείς και μέσω macrodroid ή παρόμοιας εφαρμογής να κάνεις να ανάβει η AOD όταν έχεις ειδοποιήσεις αλλά είναι αρκετά πιό σύνθετη διαδικασία,,,

1 hour ago, Arinos said:

Αν έβαζαν φορτιστή θα ήταν υποχρεωμένοι να πουλούσαν ακόμη 1 sku χωρίς τον φορτιστή και δεν θα ήταν τόσο συμφέρων. Πάντως Ελλάδα η επίσημη τιμή σε σχέση με το x6 pro ανέβηκε 40€ και είναι χωρίς θήκη και χωρίς φορτιστή σε αντίθεση με το x6 pro που τα περιλάμβανε. Έδιναν και δωρεάν ή με κάποιο ελάχιστο πρόσθετο κόστος αντικατάσταση οθόνης στους πρώτους 6-12 μήνες ή κάτι τέτοιο αν θυμάμαι καλά.

Ναι, Xiaomi 67W...

52 minutes ago, geotzia said:

Led blinker pro ότι καλύτερο σαν εφαρμογή!!! Βέβαια δεν είναι δωρεάν αλλά υπάρχουν λύσεις😉

Βέβαια μπορείς και μέσω macrodroid ή παρόμοιας εφαρμογής να κάνεις να ανάβει η AOD όταν έχεις ειδοποιήσεις αλλά είναι αρκετά πιό σύνθετη διαδικασία,,,

Θα το δω το Led blinker pro... Ευχαριστώ !!!

42 minutes ago, PMak said:

Ναι, Xiaomi 67W...

Έβαλα το Led blinker, όχι το pro για να το δοκιμάσω... Δεν είναι αυτό που θέλω... Ανάβει όλη την οθόνη κλειδώματος κάθε 3-4 δευτερόλεπτα...
Εβαλα το aodNotify το οποίο είναι πολύ ωραίο... Ανάβει ένα λαμπάκι γύρω από την μπροστινή κάμερα... Θα δέιξει....

Edited by PMak

2 ώρες πριν, PMak said:

Λοιπόν,. από την Πέμπτη το βράδυ που το φόρτισα, χθες (Κυριακή το βράδυ) πήγε στο 18%.
Η χρήση του ήταν αρκετή για εμένα που δεν είμαι συνεχώς με το κινητό στο χέρι, αλλά καινούριο είναι οπότε το έψαχνα... 🙂
Τρεις ώρες ηχογράφηση, φωτογραφίες, video κλήση κτλ...

Σήμερα (Δευτέρα) το πρωί, το βρήκα στο 99% οπότε δεν είχε κατανάλωση τη νύχτα...

Από τις φωτογραφίες πάντως εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος.... Στέλνω μία ενδεικτικά μέσα από το Jumbo
Επίσης, οι σέλφι βγαίνουν σωστά και όχι σαν από καθρέφτη, πράγμα που με το παλιό κινητό μου δεν μπορούσα να κάνω αν και είχα ενεργοποιημένη τη σχετική ρύθμιση...

Εκείνο που με έχει παιδέψει λίγο, είναι πως δεν έχει το λαμπάκι που έχει το redmi note 9 pro, οπότε όταν έχω κάποιο νέο μήνυμα αν δεν κοιτάζω το κινητό όταν έρθει κάτι, 
που ανάβει στιγμιαία, αν δεν το ανοίξω δεν μπορώ να ξέρω πως έχει έρθει κάτι...
Στο παλιό μου κινητό το λαμπάκι αναβόσβηνε μέχρι να δω τα μηνύματά μου...
Συνήθειο θα μου πεις... αλλά έτσι πρέπει κάθε λίγο να το ανοίγω για να βλέπω αν έχω κάποιο μήνυμα...

IMG_20250125_143942.jpg

Καλά δείγματα η μπαταρία δλδ, μπορεί να μην το έλιωσες αλλά όσο να ναι καινούριο τηλέφωνο πήρες που το σκάλιζες τρεις μέρες, πολύ καλά λοιπόν. Και 1% μόνο στη διάρκεια της νύχτας, τούμπανο!

Όσο για τον φορτιστή σου σίγουρα δεν φόρτισε με 67W για κάτω από 20 το βλέπω, οπότε κάτι παίζει είτε με το καλώδιο είτε με τον φορτιστή τον ίδιο προς την συγκεκριμένη συσκευή. Δοκίμασε και κάποιον άλλον να δεις. Όσο για τις κάμερες γενικά διάβασα καλά λόγια και απ το εξωτερικό, φτου φτου το κινητό φαίνεται πολύ καλό γενικότερα κ με βλέπω σύντομα για την αγορά!

Με το 5G είναι όλα οκ? Απλά έβαλες την παλιά σου κάρτα κ δούλεψε χωρίς κάτι περαιτέρω?

3 ώρες πριν, PMak said:

Ναι, Xiaomi 67W...

Έβαλα το Led blinker, όχι το pro για να το δοκιμάσω... Δεν είναι αυτό που θέλω... Ανάβει όλη την οθόνη κλειδώματος κάθε 3-4 δευτερόλεπτα...
Εβαλα το aodNotify το οποίο είναι πολύ ωραίο... Ανάβει ένα λαμπάκι γύρω από την μπροστινή κάμερα... Θα δέιξει....

Εννοείται ότι βολεύει τον καθένα...απλά επειδή το έχω ψάξει πααααάρα πολύ, δεν έψαξες πολύ καλά τις ρυθμίσεις, κάνει ότι θέλεις μα ότι θέλεις. Εγώ πχ το έχω να μου δείχνει το εικονίδιο της κάθε εφαρμογής που έχει ειδοποίηση (όσο μικρό ή μεγάλο θέλεις σε όσα δεύτερα θέλεις να αναβοσβήνει)...ένα μειονέκτημα του aodNotify είναι ότι αν βάλεις να δουλεύει με το proximity sensor δηλ. όταν το έχεις στην τσέπη η οθόνη να μην ανάβει για οικονομία μπαταρίας, όταν το βγάλεις από την τσέπη δεν ανάβει για την ειδοποίηση... 

4 ώρες πριν, Arinos said:

Δεν υπάρχει σύγκριση με τ x6 pro σαν ποιότητα κατασκευής συσκευής το χ7προ είναι πολυ καλύτερο απο τ χ6προ, το οποίο χ7προ σε σχέση με τν ανταγωνισμό είναι πίσω. Στα 400ε είναι το vfm της up mid τατηγοριας

Βρήκα αυτό το τεστ, για πλαστικό φρεημ καλά τα πήγε τ χ7προ

https://youtu.be/_vcnj_iMTaI?si=SaC-Tj24zDyiZBR2

Edited by votis

1 hour ago, skiniko said:

Καλά δείγματα η μπαταρία δλδ, μπορεί να μην το έλιωσες αλλά όσο να ναι καινούριο τηλέφωνο πήρες που το σκάλιζες τρεις μέρες, πολύ καλά λοιπόν. Και 1% μόνο στη διάρκεια της νύχτας, τούμπανο!

Όσο για τον φορτιστή σου σίγουρα δεν φόρτισε με 67W για κάτω από 20 το βλέπω, οπότε κάτι παίζει είτε με το καλώδιο είτε με τον φορτιστή τον ίδιο προς την συγκεκριμένη συσκευή. Δοκίμασε και κάποιον άλλον να δεις. Όσο για τις κάμερες γενικά διάβασα καλά λόγια και απ το εξωτερικό, φτου φτου το κινητό φαίνεται πολύ καλό γενικότερα κ με βλέπω σύντομα για την αγορά!

Με το 5G είναι όλα οκ? Απλά έβαλες την παλιά σου κάρτα κ δούλεψε χωρίς κάτι περαιτέρω?

Ναι, όντως η μπαταρία έχει πολύ καλά δείγματα.... Θα δοκιμάσω και με τον παλιό μου φορτιστή που δεν είναι τόσο δυνατός, να δω αν θα υπάρξει διαφορά...
Το 5G έπαιξε χωρίς προβλήματα... έβαλα την sim από το παλιό και δούλεψε... δεν έκανα κάτι άλλο...

45 minutes ago, geotzia said:

Εννοείται ότι βολεύει τον καθένα...απλά επειδή το έχω ψάξει πααααάρα πολύ, δεν έψαξες πολύ καλά τις ρυθμίσεις, κάνει ότι θέλεις μα ότι θέλεις. Εγώ πχ το έχω να μου δείχνει το εικονίδιο της κάθε εφαρμογής που έχει ειδοποίηση (όσο μικρό ή μεγάλο θέλεις σε όσα δεύτερα θέλεις να αναβοσβήνει)...ένα μειονέκτημα του aodNotify είναι ότι αν βάλεις να δουλεύει με το proximity sensor δηλ. όταν το έχεις στην τσέπη η οθόνη να μην ανάβει για οικονομία μπαταρίας, όταν το βγάλεις από την τσέπη δεν ανάβει για την ειδοποίηση... 

ΟΚ με έπεισες, θα το ψάξω καλύτερα και θα επανέλθω... Δεν μιλάω όμως για την pro έκδοση αλλά για την απλή.

Στο εξωτερικό με κουπόνια έχει φτάσει 300€ (12/256) και κάθε μέρα πέφτει και από λίγο... Υπομονή να πάει κοντά στα 250€ και θα είναι ότι καλύτερο να το χτυπήσουμε,άλλωστε μόνο οι αλυσίδες δίνουν 2 χρόνια εγγύηση,Skroutz και εξωτερικό(πχ Ισπανία) εμένα μου κάνουν το ίδιο...! 

Edited by George6633

Παιδιά είμαι κ εγώ πλέον κάτοχος , σας έχω μια ερώτηση, όταν πάτε στην μπαταρία πόσο χρόνο σας λέει ότι απομένει... Εμένα είτε 80% έχει είτε 5% ΠΑΝΤΑ ΓΡΑΦΕΙ 24ωρες .. εσάς?

Edited by kir1978

Διαβάζω σχόλια και ερωτήσεις στο σκρουτζ και κάποιοι παραλαμβάνουν κανονικά το κουτί με φορτιστή, άλλοι πάλι όχι.

Και στο εξωτερικό (Ευρώπη) σε διάφορα unboxing που έχω δει άλλα κουτιά έχουν τον φορτιστή μέσα κ άλλα δεν έχουν. Γενικότερα αχταρμά τα χουν κάνει με τις εισαγωγές. Ανοίγεις το κουτί και δεν ξέρεις τι να περιμένεις. 

Καλό θα ήταν να γνωρίζουμε σε ποια μαγαζιά θα μπορούσαμε να βρούμε και τον φορτιστή.

Σήμερα παρέλαβα κ γω παραγγελία απο ιταλια, πρασινο γυαλιστερό διπλή υφή στο πλαστικο πλάτης, ωραίο για πλαστικό μόλις  μπήκε η θήκη π είχε μαζί το χρωμα  ξεχωρίζει απο το σημείο της κάμερας, τι πλαστικό η γυαλι πισω σε θήκη θα μπουν ολα, βολικό στο χέρι ωραίο μέγεθος 

Οθόνη ομορφη φωτεινή με ζελατίνα πάνω, μπαταρία στο 63% είχε autof box το στήνω, ταχύτατο πρώτη δοκιμή σημα 2g ίδιο δίκτυο ίδιο σημείο σήμα το χ7 τερμα εως - 1γραμη το άλλο 2 με ζόρι 3 (ενας λογος π το πήρα) 

Hyperos 2.0.4.0 κ έκανε μια αναβάθμιση στα 2.0.9.0 VOJEUXM είναι προτιμούσα global αυτά θα έχουν κ φορτιστή κούτα λογικά, ενημέρωση ασφαλείας απο 1-11 πηγε 1-12-24, σκέφτομαι αν το γυρίσω global ειδωμεν

Edited by votis

Μόλις μου ήρθε το κινητό δεν είχε μέσα φορτιστεί. Μπορείτε να μου προτείνετε ένα φορτιστή να αγοράσω κάπου διάβασα ότι χρειάζεται 90 watt επίσης  έχω διαβάσει ότι Besus είναι καλή φορτιστές