karagalexk Δημ. Τρίτη στις 10:29 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 10:29 πμ 2 ώρες πριν, redcom7 said: Χθες βράδυ έφαγε ένα περίεργο flash στο δικό μου και χάθηκαν όλες οι συντομεύσεις από την αρχική οθόνη και όσον αφορά κάποιες σελίδες που είχα βάλει από το internet explorer και όσον αφορά συντομεύσεις για επαφές για άμεσα μηνύματα Ίσως φταίει η αναβάθμιση που έγινε στην εφαρμογή της αρχικής οθόνης της samsung εγώ το έχω πάθει αρκετές φορές. μετά την αναβάθμιση του home oneui δεν ξανά συνέβει Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. Τετάρτη στις 11:23 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:23 πμ Τι έγινε ρε παιδιά??? Αρκετή ησυχία επικρατεί και 1 ημέρα χωρίς post, ε...το λες και ρεκόρ. Όλα καλά με θερμοκρασίες, μπαταρίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisNikol Δημ. Τετάρτη στις 11:53 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:53 πμ Εγώ από τη μπαταρία τις πρώτες μέρες ήμουν ξενερωμένος βέβαια το συγκρίνω με το oppo find x8 pro που έχει 5900 και dimensity 9400 και πάει μπάλα σε όλα και με 2 κάρτες sim ενεργές βγάζω 9μιση ώρες οθόνη σε 30-35 ώρες αναμονή.. Τώρα μια βδομάδα μετά κάπως καλύτερα είναι σίγουρα, αλλά δε το φτάνει ούτε θα το φτάσει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strathgos Δημ. Τετάρτη στις 12:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 12:19 μμ Ερχόμενος από s23 s24 ultra το τηλ είναι πύραυλος .Στην αρχή είχα τις αμφιβολίες που το πήρα αλλά τελικά αξιζει πολύ τουλαχιστον για μενα 5 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. Τετάρτη στις 02:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 02:04 μμ Από Γερμανό με προπαραγγελία έχει παραλάβει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. Τετάρτη στις 02:11 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 02:11 μμ εγω με προπαραγγελία απο samsung shop το jet black με πήραν σήμερα τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα ερθει 24 Μαρτίου! 1 Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Τετάρτη στις 02:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 02:31 μμ 17 minutes ago, MIB said: εγω με προπαραγγελία απο samsung shop το jet black με πήραν σήμερα τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα ερθει 24 Μαρτίου! Πωωωω. 1.5 μήνα επιπλέον ε. Και εδώ υπήρξε γκρίνια για 5 μέρες που έκαναν οι πρώτες παραλαβές. Δε τη θετική πλευρά. Τουλάχιστο θα έχεις πάρει και τις πρώτες αναβαθμίσεις. Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. Τετάρτη στις 02:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 02:35 μμ Just now, OverClocker said: Πωωωω. 1.5 μήνα επιπλέον ε. Και εδώ υπήρξε γκρίνια για 5 μέρες που έκαναν οι πρώτες παραλαβές. Δε τη θετική πλευρά. Τουλάχιστο θα έχεις πάρει και τις πρώτες αναβαθμίσεις. Δεν παραπονιέμαι απο την στιγμή που έτσι κι αλλιώς αρχικά δεν είχα σκοπό να το πάρω. Για αυτό και άργησα να το παραγγείλω(1Φεβ) το άλλο καλό είναι ότι οι δευτερες αποστολές πολλες φορές έρχονται με καλιμπραρίσματα στην γραμμη παραγωγής . Το ρολόι το Ultra μου το έστειλαν όμως 2 Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. Τετάρτη στις 02:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 02:44 μμ μια χαζη ερωτηση την kindsuit πως την καθαριζουμε μωρομαντηλο ειναι μπαινει κατω απο την βρυση? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. Τετάρτη στις 03:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 03:14 μμ Αυτή η θήκη ειναι τόσο χάλια όσο λέει μια αξιολόγηση στο skroutz; Ότι δεν είναι μαύρη αλλά γκρι και έχει την αίσθηση του πλαστικού. Ρωτάω επειδή αυτή είναι που θέλω να πάρω όταν με το καλό μου έρθει η συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. Τετάρτη στις 03:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 03:22 μμ 6 minutes ago, Cadfael said: Αυτή η θήκη ειναι τόσο χάλια όσο λέει μια αξιολόγηση στο skroutz; Ότι δεν είναι μαύρη αλλά γκρι και έχει την αίσθηση του πλαστικού. Ρωτάω επειδή αυτή είναι που θέλω να πάρω όταν με το καλό μου έρθει η συσκευή εμενα μου αρεσει δεν ειναι δερμα αλλα πλαστικο με την αισθηση του δερματος εμενα μου κανει και με βαση τα review προστατευει καλα Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. Τετάρτη στις 07:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:46 μμ Καλησπέρα, έχει κανείς θέμα με το Yahoo mail? Κρασάρει συνέχεια. Το έβγαλα/έβαλα 3 φορές αλλά τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. Τετάρτη στις 08:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:56 μμ 1 hour ago, alexx said: Καλησπέρα, έχει κανείς θέμα με το Yahoo mail? Κρασάρει συνέχεια. Το έβγαλα/έβαλα 3 φορές αλλά τίποτα Μήπως είναι θέμα android 15? Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. Τετάρτη στις 09:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:32 μμ 35 minutes ago, karagalexk said: Μήπως είναι θέμα android 15? Τι να πώ, δεν ξέρω. Έψαξα και στο νετ μήπως βρώ κάτι αλλά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. Χθες στς 06:31 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:31 πμ 10 ώρες πριν, alexx said: Καλησπέρα, έχει κανείς θέμα με το Yahoo mail? Κρασάρει συνέχεια. Το έβγαλα/έβαλα 3 φορές αλλά τίποτα Εγω δεν εχω κανένα θέμα απολύτως...! Παράθεση GTZ (George) S25 ultra SM-S938B S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billylamelo Δημ. Χθες στς 07:36 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:36 πμ 19 ώρες πριν, ChrisNikol said: Εγώ από τη μπαταρία τις πρώτες μέρες ήμουν ξενερωμένος βέβαια το συγκρίνω με το oppo find x8 pro που έχει 5900 και dimensity 9400 και πάει μπάλα σε όλα και με 2 κάρτες sim ενεργές βγάζω 9μιση ώρες οθόνη σε 30-35 ώρες αναμονή.. Τώρα μια βδομάδα μετά κάπως καλύτερα είναι σίγουρα, αλλά δε το φτάνει ούτε θα το φτάσει. Φίλε μου επειδή είμαι ανάμεσα στις 2 συσκευές σε θέμα κάμερας ποιο από τα 2 υπερτερεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. Χθες στς 07:39 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:39 πμ Καλημέρα στην παρέα. Μήπως ξέρει κάποιος που χρησιμοποιεί την εφαρμογή email της Samsung εάν μπορούμε να αλλάξουμε τον ήχο ειδοποίησης; Όσο και αν έχω ψάξει δεν έχω βρει ρύθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. Χθες στς 08:04 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:04 πμ (edited) 1 hour ago, pandrits said: Καλημέρα στην παρέα. Μήπως ξέρει κάποιος που χρησιμοποιεί την εφαρμογή email της Samsung εάν μπορούμε να αλλάξουμε τον ήχο ειδοποίησης; Όσο και αν έχω ψάξει δεν έχω βρει ρύθμιση. https://myphone.gr/forum/topic/202231/?do=findComment&comment=7318006 Το ε'ιχα απαντήσει παλαιότερα. Δεν έχω το 25αρι αλλά το 22 ultra. Δεν φαντάζομαι να είναι και τόσο διαφορετική η δομή στο ui7. Edited Χθες στς 08:41 πμ by vastegial_74 2 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Τελικά με επανεκκίνηση και εγκατάσταση μετα το yahoo mail έπαιξε!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 3 ώρες πριν, vastegial_74 said: https://myphone.gr/forum/topic/202231/?do=findComment&comment=7318006 Το ε'ιχα απαντήσει παλαιότερα. Δεν έχω το 25αρι αλλά το 22 ultra. Δεν φαντάζομαι να είναι και τόσο διαφορετική η δομή στο ui7. Ευχαριστώ πολύ! Ακριβώς η ίδια διαδικασία είναι και τώρα... Το έκανα! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 1 hour ago, pandrits said: Ευχαριστώ πολύ! Ακριβώς η ίδια διαδικασία είναι και τώρα... Το έκανα! Το έχουν κάνει πιο δύσκολο από όσο θα έπρεπε. Δεν καταλαβαίνω γιατί έκαναν τα εύκολα δύσκολα και πρέπει να κάνεις τόσες περιττές κινήσεις για να εμφανιστεί μια επιλογή που θα μπορούσε να υπήρχε εξαρχής στις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων της εκάστοτε εφαρμογής. 4 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν Έχουν περάσει σε κανένα μέλος οι πόντοι επιστροφής από την Samsung Hellas… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptonakias13 Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 14 minutes ago, xabos said: Έχουν περάσει σε κανένα μέλος οι πόντοι επιστροφής από την Samsung Hellas… Όχι ακόμα. Λογικά θα περαστούν αφότου περάσουν οι 14 μέρες που είναι το περιθώριο επιστροφής, από τη στιγμή που παραλάβαμε την παραγγελία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν @DjTony παρε το απο τον φίλο σου. Δεν κανουν ΙΜΕΙ blocking, ειδικα σε μη iPhone. Ο φίλος σου εχει ηδη μπλέξει αν σταμάτησε να πληρωνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Βγήκε στην Κορέα η πρώτη αναβάθμιση, οπου ναναι ερχεται και προς εμάς. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts