Jump to content

Samsung Galaxy S25 Ultra

mobrol
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 ώρες πριν, redcom7 said:

Χθες βράδυ έφαγε ένα περίεργο flash στο δικό μου και χάθηκαν όλες οι συντομεύσεις από την αρχική οθόνη και όσον αφορά κάποιες σελίδες που είχα βάλει από το internet explorer και όσον αφορά συντομεύσεις για επαφές για άμεσα μηνύματα 

Ίσως φταίει η αναβάθμιση που έγινε στην εφαρμογή της αρχικής οθόνης της samsung

εγώ το έχω πάθει αρκετές φορές. μετά την αναβάθμιση του home oneui δεν ξανά συνέβει

Τι έγινε ρε παιδιά??? Αρκετή ησυχία επικρατεί και 1 ημέρα χωρίς post, ε...το λες και ρεκόρ.

Όλα καλά με θερμοκρασίες, μπαταρίες;

Εγώ από τη μπαταρία τις πρώτες μέρες ήμουν ξενερωμένος βέβαια το συγκρίνω με το oppo find x8 pro που έχει 5900 και dimensity 9400 και πάει μπάλα σε όλα και με 2 κάρτες sim ενεργές βγάζω 9μιση ώρες οθόνη σε 30-35 ώρες αναμονή.. 

Τώρα μια βδομάδα μετά κάπως καλύτερα είναι σίγουρα, αλλά δε το φτάνει ούτε θα το φτάσει. 

Ερχόμενος από s23 s24 ultra το τηλ είναι πύραυλος .Στην αρχή είχα τις αμφιβολίες που το πήρα αλλά τελικά αξιζει πολύ τουλαχιστον για μενα

εγω με προπαραγγελία απο samsung shop το jet black με πήραν σήμερα τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα ερθει 24 Μαρτίου!

So this is how liberty dies, with thunderous applause

17 minutes ago, MIB said:

εγω με προπαραγγελία απο samsung shop το jet black με πήραν σήμερα τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα ερθει 24 Μαρτίου!

Πωωωω.

1.5 μήνα επιπλέον ε.

Και εδώ υπήρξε γκρίνια για 5 μέρες που έκαναν οι πρώτες παραλαβές.

Δε τη θετική πλευρά. Τουλάχιστο θα έχεις πάρει και τις πρώτες αναβαθμίσεις.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

1702003769_Screenshot2025-01-23125714.jpg.2d5069c07feeafa311c222e0095e2ab7.jpg

Just now, OverClocker said:

Πωωωω.

1.5 μήνα επιπλέον ε.

Και εδώ υπήρξε γκρίνια για 5 μέρες που έκαναν οι πρώτες παραλαβές.

Δε τη θετική πλευρά. Τουλάχιστο θα έχεις πάρει και τις πρώτες αναβαθμίσεις.

Δεν παραπονιέμαι απο την στιγμή που έτσι κι αλλιώς αρχικά δεν είχα σκοπό να το πάρω. Για αυτό και άργησα να το παραγγείλω(1Φεβ) το άλλο καλό είναι ότι οι δευτερες αποστολές πολλες φορές έρχονται με καλιμπραρίσματα στην γραμμη παραγωγής . Το ρολόι το Ultra μου το έστειλαν όμως

So this is how liberty dies, with thunderous applause

μια χαζη ερωτηση την kindsuit πως την καθαριζουμε μωρομαντηλο ειναι μπαινει κατω απο την βρυση?

υπογραφή εκτός ορίων

Αυτή η θήκη ειναι τόσο χάλια όσο λέει μια αξιολόγηση στο skroutz; Ότι δεν είναι μαύρη αλλά γκρι και έχει την αίσθηση του πλαστικού. Ρωτάω επειδή αυτή είναι που θέλω να πάρω όταν με το καλό μου έρθει η συσκευή

6 minutes ago, Cadfael said:

Αυτή η θήκη ειναι τόσο χάλια όσο λέει μια αξιολόγηση στο skroutz; Ότι δεν είναι μαύρη αλλά γκρι και έχει την αίσθηση του πλαστικού. Ρωτάω επειδή αυτή είναι που θέλω να πάρω όταν με το καλό μου έρθει η συσκευή

εμενα μου αρεσει δεν ειναι δερμα αλλα πλαστικο με την αισθηση του δερματος εμενα μου κανει και με βαση τα review προστατευει καλα

υπογραφή εκτός ορίων

1 hour ago, alexx said:

Καλησπέρα, έχει κανείς θέμα με το Yahoo mail? Κρασάρει συνέχεια. Το έβγαλα/έβαλα 3 φορές αλλά τίποτα

Μήπως είναι θέμα android 15?

35 minutes ago, karagalexk said:

Μήπως είναι θέμα android 15?

Τι να πώ, δεν ξέρω. Έψαξα και στο νετ μήπως βρώ κάτι αλλά τίποτα.

10 ώρες πριν, alexx said:

Καλησπέρα, έχει κανείς θέμα με το Yahoo mail? Κρασάρει συνέχεια. Το έβγαλα/έβαλα 3 φορές αλλά τίποτα

Εγω δεν εχω κανένα θέμα απολύτως...!

GTZ (George)

S25 ultra SM-S938B

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

19 ώρες πριν, ChrisNikol said:

Εγώ από τη μπαταρία τις πρώτες μέρες ήμουν ξενερωμένος βέβαια το συγκρίνω με το oppo find x8 pro που έχει 5900 και dimensity 9400 και πάει μπάλα σε όλα και με 2 κάρτες sim ενεργές βγάζω 9μιση ώρες οθόνη σε 30-35 ώρες αναμονή.. 

Τώρα μια βδομάδα μετά κάπως καλύτερα είναι σίγουρα, αλλά δε το φτάνει ούτε θα το φτάσει. 

Φίλε μου επειδή είμαι ανάμεσα στις 2 συσκευές σε θέμα κάμερας ποιο από τα 2 υπερτερεί;

Καλημέρα στην παρέα. 

Μήπως ξέρει κάποιος που χρησιμοποιεί την εφαρμογή email της Samsung εάν μπορούμε να αλλάξουμε τον ήχο ειδοποίησης; 

Όσο και αν έχω ψάξει δεν έχω βρει ρύθμιση. 

1 hour ago, pandrits said:

Καλημέρα στην παρέα. 

Μήπως ξέρει κάποιος που χρησιμοποιεί την εφαρμογή email της Samsung εάν μπορούμε να αλλάξουμε τον ήχο ειδοποίησης; 

Όσο και αν έχω ψάξει δεν έχω βρει ρύθμιση. 

https://myphone.gr/forum/topic/202231/?do=findComment&comment=7318006

Το ε'ιχα απαντήσει παλαιότερα. Δεν έχω το 25αρι αλλά το 22 ultra. Δεν φαντάζομαι να είναι και τόσο διαφορετική η δομή στο ui7.

Edited by vastegial_74
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

3 ώρες πριν, vastegial_74 said:

https://myphone.gr/forum/topic/202231/?do=findComment&comment=7318006

Το ε'ιχα απαντήσει παλαιότερα. Δεν έχω το 25αρι αλλά το 22 ultra. Δεν φαντάζομαι να είναι και τόσο διαφορετική η δομή στο ui7.

Ευχαριστώ πολύ!

Ακριβώς η ίδια διαδικασία είναι και τώρα...

Το έκανα!

1 hour ago, pandrits said:

Ευχαριστώ πολύ!

Ακριβώς η ίδια διαδικασία είναι και τώρα...

Το έκανα!

Το έχουν κάνει πιο δύσκολο από όσο θα έπρεπε. Δεν καταλαβαίνω γιατί έκαναν τα εύκολα δύσκολα και πρέπει να κάνεις τόσες περιττές κινήσεις για να εμφανιστεί μια επιλογή που θα μπορούσε να υπήρχε εξαρχής στις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων της εκάστοτε εφαρμογής. 

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

14 minutes ago, xabos said:

Έχουν περάσει σε κανένα μέλος οι πόντοι επιστροφής από την Samsung Hellas…

Όχι ακόμα. Λογικά θα περαστούν αφότου περάσουν οι 14 μέρες που είναι το περιθώριο επιστροφής, από τη στιγμή που παραλάβαμε την παραγγελία.

@DjTony παρε το απο τον φίλο σου. Δεν κανουν ΙΜΕΙ blocking, ειδικα σε μη iPhone. 

Ο φίλος σου εχει ηδη μπλέξει αν σταμάτησε να πληρωνει. 

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0