konakis Δημ. 19 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουνίου @ουταννα τα έχουν κάνει μου φαίνεται 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. 21 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουνίου Μετά τα τελευταία 2 update παρατηρώ σε ημέρα με έντονο φως πώς στο ζουμ 5x 10x και 30x πώς οι φωτογραφίες χειρότερες από πριν.. μέχρι 30x το κινητό έβγαζε πολύ καλές φωτογραφίες.. τώρα βλέπω μία υποβάθμιση μπορεί να ναι και η ιδέα μου.. υπόλοιποι τι βλέπετε σε αυτα τα τρία επίπεδα ζουμ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. 21 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουνίου Εγω οταν ζουμαρω στο 30χ η και στο 100χ και γυρνάω στο κανονικό μερικές φορες κατά την επιστροφή τρεμοπαίζει Το έχετε παρατηρήσει??? Ειναι φυσιολογικό αυτο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. 23 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουνίου On 21/6/2026 at 8:07 ΜΜ, LELELO said: Μετά τα τελευταία 2 update παρατηρώ σε ημέρα με έντονο φως πώς στο ζουμ 5x 10x και 30x πώς οι φωτογραφίες χειρότερες από πριν.. μέχρι 30x το κινητό έβγαζε πολύ καλές φωτογραφίες.. τώρα βλέπω μία υποβάθμιση μπορεί να ναι και η ιδέα μου.. υπόλοιποι τι βλέπετε σε αυτα τα τρία επίπεδα ζουμ; Η ιδέα σου είναι! On 22/6/2026 at 1:14 ΠΜ, jimlost said: Εγω οταν ζουμαρω στο 30χ η και στο 100χ και γυρνάω στο κανονικό μερικές φορες κατά την επιστροφή τρεμοπαίζει Το έχετε παρατηρήσει??? Ειναι φυσιολογικό αυτο??? Μάλλον τρεμοπαιζει το χέρι σου. Μια χαρά είναι τα πάντα σε ότι αναβάθμιση έχει γίνει. Τουλάχιστον δεν έχω κάτι παρατηρήσει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. 23 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουνίου 16 ώρες πριν, costsa41 said: Η ιδέα σου είναι! Μάλλον τρεμοπαιζει το χέρι σου. Μια χαρά είναι τα πάντα σε ότι αναβάθμιση έχει γίνει. Τουλάχιστον δεν έχω κάτι παρατηρήσει. Μάλλον δεν τα έθεσα σωστά... Εννοώ οτι ακούγετε ο φακός κατά την επιστροφή...οταν παίξανε π.χ βρω 30 και πάνω ζουμ κατά την επιστροφή στο 1 ακούγετε ο φακός...πως να το πω ετσι όπως κάνει το κλείστρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου 6 ώρες πριν, jimlost said: Μάλλον δεν τα έθεσα σωστά... Εννοώ οτι ακούγετε ο φακός κατά την επιστροφή...οταν παίξανε π.χ βρω 30 και πάνω ζουμ κατά την επιστροφή στο 1 ακούγετε ο φακός...πως να το πω ετσι όπως κάνει το κλείστρο... Μήπως να πας να το δουν γιατί δεν ακούγεται κάτι. Επαναφέρει εντελώς αθόρυβα! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. Κυριακή στις 04:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 04:59 μμ On 19/6/2026 at 8:05 ΠΜ, konakis said: @ουταννα τα έχουν κάνει μου φαίνεται Αμ καλά λέω να κάτσω ακόμα στην 8 αρα χαχαχα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. Κυριακή στις 07:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:23 μμ Φορτιση στο 100 % σημερα το πρωι. Δεν εχω χρησιμοποιησει πολυ το κινητο αλλα μετα απο 12 ωρες,. με 5 λεπτα κλησεων και 30 λεπτα Screen time ειμαι στο 91%... Κανενα battery drain δεν εχω καταλαβει... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 2 μερες μετα απο τη φορτιση... 57% υπολοιπο. 2 ωρες SOT χθες και 15 λεπτα κλησεων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 5 ώρες πριν, GMF80 said: 2 μερες μετα απο τη φορτιση... 57% υπολοιπο. 2 ωρες SOT χθες και 15 λεπτα κλησεων... Πριν την ενημέρωση πως ήσουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Αψογα πριν, αψογα μετα. Μακραν η καλυτερη εμπειρια που εχω σε smartphone απο τοτε που βγηκαν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts