Jump to content

Samsung Galaxy S25 Ultra

mobrol
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετά τα τελευταία 2 update παρατηρώ σε ημέρα με έντονο φως πώς στο ζουμ 5x 10x και 30x πώς οι φωτογραφίες χειρότερες από πριν.. μέχρι 30x το κινητό έβγαζε πολύ καλές φωτογραφίες.. τώρα βλέπω μία υποβάθμιση μπορεί να ναι και η ιδέα μου.. υπόλοιποι τι βλέπετε σε αυτα τα τρία επίπεδα ζουμ;

Εγω οταν ζουμαρω στο 30χ η και στο 100χ και γυρνάω στο κανονικό μερικές φορες κατά την επιστροφή τρεμοπαίζει 

Το έχετε παρατηρήσει???

Ειναι φυσιολογικό αυτο???

On 21/6/2026 at 8:07 ΜΜ, LELELO said:

Μετά τα τελευταία 2 update παρατηρώ σε ημέρα με έντονο φως πώς στο ζουμ 5x 10x και 30x πώς οι φωτογραφίες χειρότερες από πριν.. μέχρι 30x το κινητό έβγαζε πολύ καλές φωτογραφίες.. τώρα βλέπω μία υποβάθμιση μπορεί να ναι και η ιδέα μου.. υπόλοιποι τι βλέπετε σε αυτα τα τρία επίπεδα ζουμ;

Η ιδέα σου είναι! 

On 22/6/2026 at 1:14 ΠΜ, jimlost said:

Εγω οταν ζουμαρω στο 30χ η και στο 100χ και γυρνάω στο κανονικό μερικές φορες κατά την επιστροφή τρεμοπαίζει 

Το έχετε παρατηρήσει???

Ειναι φυσιολογικό αυτο???

Μάλλον τρεμοπαιζει το χέρι σου.  

Μια χαρά είναι τα πάντα σε ότι αναβάθμιση έχει γίνει.  Τουλάχιστον δεν έχω κάτι παρατηρήσει.  

16 ώρες πριν, costsa41 said:

Η ιδέα σου είναι! 

Μάλλον τρεμοπαιζει το χέρι σου.  

Μια χαρά είναι τα πάντα σε ότι αναβάθμιση έχει γίνει.  Τουλάχιστον δεν έχω κάτι παρατηρήσει.  

Μάλλον δεν τα έθεσα σωστά...

Εννοώ οτι ακούγετε ο φακός κατά την επιστροφή...οταν παίξανε π.χ βρω 30 και πάνω ζουμ κατά την επιστροφή στο 1 ακούγετε ο φακός...πως να το πω ετσι όπως κάνει το κλείστρο...

6 ώρες πριν, jimlost said:

Μάλλον δεν τα έθεσα σωστά...

Εννοώ οτι ακούγετε ο φακός κατά την επιστροφή...οταν παίξανε π.χ βρω 30 και πάνω ζουμ κατά την επιστροφή στο 1 ακούγετε ο φακός...πως να το πω ετσι όπως κάνει το κλείστρο...

Μήπως να πας να το δουν γιατί δεν ακούγεται κάτι.  Επαναφέρει εντελώς αθόρυβα! 

On 19/6/2026 at 8:05 ΠΜ, konakis said:

@ουταννα τα έχουν κάνει μου φαίνεται 

Αμ καλά λέω να κάτσω ακόμα στην 8 αρα χαχαχα 

Φορτιση στο 100 % σημερα το πρωι. Δεν εχω χρησιμοποιησει πολυ το κινητο αλλα μετα απο 12 ωρες,. με 5 λεπτα κλησεων και 30 λεπτα Screen time ειμαι στο 91%... Κανενα battery drain δεν εχω καταλαβει...

2 μερες μετα απο τη φορτιση... 57% υπολοιπο. 2 ωρες SOT χθες και 15 λεπτα κλησεων...

5 ώρες πριν, GMF80 said:

2 μερες μετα απο τη φορτιση... 57% υπολοιπο. 2 ωρες SOT χθες και 15 λεπτα κλησεων...

Πριν την ενημέρωση πως ήσουν; 

Αψογα πριν, αψογα μετα. Μακραν η καλυτερη εμπειρια που εχω σε smartphone απο τοτε που βγηκαν....