Jump to content

Samsung Galaxy S25 Ultra

mobrol
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

πιθανον καποιος διαχειριστής πηρε το 26 και δεν του αρεσε. Υπομονη, μπορει το 27 να αρεσει περισσότερο.
άλλωστε, myphone ειναι οχι our phone. 

Κι εγω σκαλωσα χθες που πήγα να μπω, αλλά μάλλον είναι κλειστό για σκούπισμα και θα ανοίξει ξανα

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Δεν ανοιξε, φτιάχτηκε καινουργιο.

Update:

Έλα, τελικά βρέθηκε και το OG

Edited by OverClocker

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

Βρέθηκε και το OG 😉

Καλημέρα, ποιό αντιαντανακλαστικό τζαμάκι έχετε δοκιμάσει και προτείνετε?Ευχαριστώ 

Καλησπέρα σας.. έχω πάρει το smart tag 2 έτσι για να υπάρχει για καμιά βαλίτσα ή για το αυτοκίνητο.. μιας και έχουμε το s25 ultra υπάρχει κάποια καλύτερη επιλογή που να συνδέεται με το κινητό μας και να είναι πιο αποδοτική από το smart tag 2;

4 ώρες πριν, LELELO said:

Καλησπέρα σας.. έχω πάρει το smart tag 2 έτσι για να υπάρχει για καμιά βαλίτσα ή για το αυτοκίνητο.. μιας και έχουμε το s25 ultra υπάρχει κάποια καλύτερη επιλογή που να συνδέεται με το κινητό μας και να είναι πιο αποδοτική από το smart tag 2;

Εγώ σκεφτόμουν το Xiaomi Smart tag γιατί δουλεύει με το Google find Hub και όχι αποκλειστικά με samsung αλλά δεν το έχω πάρει ακόμα για να το δοκιμάσω. Από samsung έχω το πρώτο. 

Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb

Καλημέρα παιδιά να ρωτήσω με την esim τι πλεονέκτημα έχουμε; αξίζει να αλλάξουμε την φυσική κάρτα σε esim; 

[sIGPIC][/sIGPIC]

15 ώρες πριν, LELELO said:

Για πες εντυπώσεις γιατί το ίδιο πράγμα σκέφτομαι και εγώ. Αυτό λειτουργεί μόνο αν εντοπίσει Samsung συσκευή με Bluetooth ανοιχτό;  ή ακόμα και με android συσκευή με Bluetooth ανοιχτό;  

2 ώρες πριν, GIANNAKIS75 said:

Καλημέρα παιδιά να ρωτήσω με την esim τι πλεονέκτημα έχουμε; αξίζει να αλλάξουμε την φυσική κάρτα σε esim; 

Η μεγαλυτερη ευκολια ειναι αν εχεις 2 κινητα που υποστηριζουν esim να αλλαζεις απο το ενα κινητο στο αλλο. Το να ανοιγεις το πορτακι και να προσπαθεις να βρεις πως θα κατσει καλα και να κουμπωσει δεν ειναι και το πιο ευκολο ετσι οπως τα εχουν κανει...

1 ώρα πριν, GMF80 said:

Η μεγαλυτερη ευκολια ειναι αν εχεις 2 κινητα που υποστηριζουν esim να αλλαζεις απο το ενα κινητο στο αλλο. Το να ανοιγεις το πορτακι και να προσπαθεις να βρεις πως θα κατσει καλα και να κουμπωσει δεν ειναι και το πιο ευκολο ετσι οπως τα εχουν κανει...

η μια κάρτα esim μπορεί να μπει σε περισσότερα απο ένα κινητά και να λειτουργείς πότε το ένα και πότε το άλλο? 

Καταργεις απο το ενα και την περνας στο αλλο. Σου δινουν μια καρτα που εχει ενα QR Code και το σκαναρεις.

Εγω την πηρα γιατι μου ειχε χαλασει το πορτακι της sim στο S22 Ultra...

Edited by GMF80

1 hour ago, GMF80 said:

Καταργεις απο το ενα και την περνας στο αλλο. Σου δινουν μια καρτα που εχει ενα QR Code και το σκαναρεις.

Εγω την πηρα γιατι μου ειχε χαλασει το πορτακι της sim στο S22 Ultra...

Παραμυθεί μου πούλησαν στον Γερμανό. Έβαλα στον γιό μου esim και μου είπαν πως αν αλλάξω τηλέφωνο δεν μεταφέρετε και πως πρέπει να βγάλουμε καινούργια, (απόρησα αλλά δεν το σκέφτηκα εκείνη την ώρα).

Εξαφανίστηκε το widget της Vodafone και στις δυο συσκευές που εχω...Δεν υπάρχει πουθενά στα widget...

9 ώρες πριν, agriniopk said:

Παραμυθεί μου πούλησαν στον Γερμανό. Έβαλα στον γιό μου esim και μου είπαν πως αν αλλάξω τηλέφωνο δεν μεταφέρετε και πως πρέπει να βγάλουμε καινούργια, (απόρησα αλλά δεν το σκέφτηκα εκείνη την ώρα).

Στον Γερμανό (cosmote) σε χρεώνουν αρχικά για την esim και στη συνέχεια  5 ευρώ κάθε φορά που την μεταφέρεις από ένα κινητό σε άλλο (επιβεβαιωμένο από εμένα προ 18μηνου περίπου, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει).

Στη Vodafone σε χρεώνουν αρχικά για την έκδοση και μετά τη μεταφέρεις δωρεάν όσες φορές θέλεις

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s25 plus 12/256 & poco f5 12/256

10 ώρες πριν, xetasa said:

Στον Γερμανό (cosmote) σε χρεώνουν αρχικά για την esim και στη συνέχεια  5 ευρώ κάθε φορά που την μεταφέρεις από ένα κινητό σε άλλο (επιβεβαιωμένο από εμένα προ 18μηνου περίπου, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει).

Αλλοι βενζινοπωλες... (πλεον για μενα εχει αντικαταστησει τη λεξη κλεφτης...)

30 δευτερα θελει η διαδικασια να μεταφερεις απο το ενα κινητο στο αλλο...

Edited by GMF80

Απλά στη cosmote χρειάζεσαι νέο qr και αυτό χρεώνουν 5€.

Σαν διαδικασία στο κινητό είναι 30 δευτερα, αλλά σαν διαδικασία cosmote είναι -άστο καλύτερα μείνε με κανονική sim-

Παντως εγω αν και το εκανα απο αναγκη με εχει βολεψει απιστευτα... Ειδικα για το 6μηνο που σε καθε αδεια και ρεπο μου ειμαι αραχτος σε παραλιες θα παιρνω το παλιο κινητο το οποιο ειναι σαν κλωνος του καινουργιου και θα εχω το κεφαλι μου ησυχο... Γενικα σε τετοιες φασεις, παραλιες, πεζοποριες δεν θελω να εχω μαζι το καλο κινητο...

18 minutes ago, GMF80 said:

Παντως εγω αν και το εκανα απο αναγκη με εχει βολεψει απιστευτα... Ειδικα για το 6μηνο που σε καθε αδεια και ρεπο μου ειμαι αραχτος σε παραλιες θα παιρνω το παλιο κινητο το οποιο ειναι σαν κλωνος του καινουργιου και θα εχω το κεφαλι μου ησυχο... Γενικα σε τετοιες φασεις, παραλιες, πεζοποριες δεν θελω να εχω μαζι το καλο κινητο...

Το ίδιο αποτέλεσμα μπορεί να έχει κανείς με dual sim. Δηλαδή 2 φυσικές κάρτες με τον ίδιο αριθμό. Χρόνια έχω αυτή τη λύση, Βέβαια εσένα δεν σε βολεύει επειδή σου χάλασε το πορτάκι στο κινητό, αλλιώς...

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Δεν ειχα ιδεα οτι γινοταν να εχεις τον ιδιο αριθμο σε 2 σιμ...

Edited by GMF80

17 ώρες πριν, jimlost said:

Εξαφανίστηκε το widget της Vodafone και στις δυο συσκευές που εχω...Δεν υπάρχει πουθενά στα widget...

Ναι δυστυχώς το κατάργησαν με την τελευταία αναβάθμιση, κρίμα γιατί ήταν πολύ χρήσιμο.. Απαράδεκτοι!!!