pandrits Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, EricssonyFan said: Καλησπέρα σας, θέλω να σας κοινοποιήσω κάτι που ανακάλυψα πριν λίγο. Αν και η εφαρμογή expert raw κυκλοφορεί χρόνια στα galaxy, δεν την είχα ψάξει πολύ. Να ξεκαθαρίσω πως οι φωτογραφίες έχουν κατάληξη .jpg , οπότε δεν είναι raw! Ήθελα να δοκιμάσω αν μπορώ να βγάλω ωραίες φωτογραφίες το βράδυ με τον τηλεφακό 5x μόνο. Στο 5x. Μπαίνοντας στην εφαρμογή expert raw, βάζω τον τηλεφακό στα 12 mp, 4 δευτερόλεπτα λήψη ώστε να τραβήξει αρκετό φως, βάζω το χρονόμετρο στα 5 δευτερόλεπτα ώστε να μην κουνηθεί κατά λάθος το κινητό μετά το πάτημα λήψης, τοποτεθετω το κινητό σε σταθερή επιφάνεια, και πατάω ληψη. Περιμένω. Οι φωτογραφίες που έβγαλα είναι οι παρακάτω, τις έκανα λίγο ζουμ και screenshot για να ανέβουν εύκολα στο site. Τραβάω έξω από το μπαλκόνι μου το βράδυ τα κτίρια. 1,2.. Κάτι δεν πάει καλά. Κάνω ζουμ στη φωτογραφία που τράβηξα.. 3.. Τι είναι όλοι αυτοί οι κόκκοι;;;; Κάτι υποψιάζομαι. Και μάλλον είναι αυτό. Είστε έτοιμοι; Είναι το astrophotography, χωρίς να το έχω ενεργοποιήσει. Και δεν τραβάω αστέρια, τραβάω κτίρια! Ακόμα και σε τέτοια πλάνα, η Samsung προσθέτει ΤΕΧΝΗΤΑ αστέρια!! Κουκίδες παντού! Πολύχρωμες κιόλας . ... Καθάρισα το φακό, δεν είναι σκονη. Τράβηξα δεκάδες φωτογραφίες και όλες βγήκαν με αστεράκια μέσα από την εφαρμογή expert raw. Τραγικό.... Έβλεπα ένα βίντεο με YouTube συγκριτικο σχετικά με iphone 17 pro max vs s26 ultra, και έδειχνε ότι το apple τραβάει καλύτερα με τον τηλεφακό του το βράδυ, παρά την αναβάθμιση που έγινε στο 26 ultra με υψηλότερο διάφραγμα! Και δεν ήθελα να το πιστέψω, και είπα να δοκιμάσω αν με το 25 ultra μπορώ να βγάλω μια καλή νυχτερινη με το τηλεφακό. Εδώ , η φωτογραφία τραβήχτηκε με τη Σταντάρ εφαρμογή της κάμερας, λειτουργία νύχτας και τηλεφακός 5x. 4.. Εδώ δεν υπάρχει πουθενά κόκκος. Παράξενο. Θυμάμαι όταν έβαζα Gcam σε κάτι Xiaomi παλιότερα, τραβούσα απίστευτες φωτογραφίες το βράδυ. Τώρα απλώς προσπαθώ να ρίξω το βάρος σε κάτι άλλο παρά τις κάμερες, είναι απλώς μετριες. Μόνο η ultrawide αξίζει στο 25 και 26 ultra σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Και μάλλον τα dxomark τεστ έχουν πραγματικά δίκιο. Μόνο οι οθόνες αξίζουν στα Samsung.. Εγώ θα το δώσω πάντως το κινητό, αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να πάω σε 26 ultra ή να δοκιμάσω και το 17 pro max, η το Xiaomi 17 ultra. 1300 θα μου βγει η το ένα ή το άλλο. Σε ξέρω, το σκέφτομαι. Οι φωτογραφίες στο s26 ultra θα είναι Άκρως, παρόμοιες, και θα συνεχίσουν να έχουν ήττες σε σχέση με άλλες εταιρείες. "Επειδή στη συνταξη μυνηματος από το κινητό δεν με αφήνει το site να βάλω τις φωτογραφίες με τη σειρά, έβαλα αριθμακια, με βάση τη σειρά. " Οι φωτογραφίες με την Expert Raw εφαρμογή έχουν κατάληξη .dng και πάνε σε ξεχωριστό φάκελο Expert Raw. Δοκίμασα μόλις τώρα με τον τρόπο που περιέγραψες. Expeet Raw και λήψεις σε 5x στα 4sec (η πρώτη φώτο) Σε ποιο γρήγορη ταχύτητα κλείστρου 1/5s δεν βγάζει κόκο (η δεύτερη φώτο) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου 19 ώρες πριν, GIANNAKIS75 said: Καλησπερα παιδιά να ρωτήσω τι τζαμακι και ποια θήκη προτινεται; θα πάρω σήμερα ένα μεταχειρισμένο και θέλω να του βάλω τουλάχιστον ένα καλό τζαμακι Μην βάλεις καθόλου φίλε μου απόλαυσε το τηλέφωνο.. Πότε μην βάζετε σε δερμάτινα καθίσματα καλύμματα.... Η οθόνη είναι ότι καλύτερο... Εγώ δεν έβαλα ποτέ και δεν υπάρχει ούτε σημάδι... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου (edited) Αν κάποιον τον ενδιαφέρει, Δίνω 2 μεμβράνες Samsung antireflective και 2 θήκες spigen https://myphone.gr/forum/classifieds/item/1728-samsung-s25-ultra-2-antireflective-films-2-spigken-cases/ Edited 28 Φεβρουαρίου by OverClocker Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου Παιδιά καλησπέρα να ρωτησω λίγο με την εγγύηση εάν δεν έχεις απόδειξη η samsung το δέχεται κανονικά με την ημερομηνία του imei; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου 6 minutes ago, GIANNAKIS75 said: Παιδιά καλησπέρα να ρωτησω λίγο με την εγγύηση εάν δεν έχεις απόδειξη η samsung το δέχεται κανονικά με την ημερομηνία του imei; Αν δεν έχει περάσει η ημερομηνία κατασκευής χαριστικά το δέχονται νομίζω στην smartec. Μπορείς να τους κάνεις ένα τηλ. Αυτό που δεν δέχονται σίγουρα είναι συσκευές εκτός Ε.Ε Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου On 27/2/2026 at 3:39 ΜΜ, OverClocker said: Με τα τζαμάκια έχετε υπόψιν ότι χάνεται η αντιανακλαστική ιδιότητα της οθόνης 😞 Μόνο με το αυθεντικό φιλμ το διατηρείς. Σωστός και εγω την εργοστασιακή μαμά ζελατίνα έχω αγοράσει και είναι μακράν καλύτερο απο το τζαμακι το είχα ξαναγράψει δεν την ξανά πατάω όπως στο 24υ είχα, γιατί στην δουλειά εκεί που κάθομαι έχει αντανάκλαση και συνέχεια κουναγα το κινητό για να βρω το κατάλληλο σημείο ,τώρα όλα καμπάνα. Είμαι κ απο τους ανθρώπους που δεν μου πέφτει η συσκευή κάτω άρα μία χαρά. Έχει κάνει τρομερή δουλειά ή samsung σε αυτό το κομμάτι κ δεν θέλω να το καταστρέψω είχα ανεβάσει παλιά φωτογραφίες με το 24αρι με τζάμι δίπλα με το 25αρι με την ζελατίνα είναι τεράστια η διαφορά. Θα ξανά ανεβάσω αν κ γνωρίζετε οι περισσότεροι την διαφορά. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pickup Δημ. 2 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαρτίου Έκανα χθες μια απόπειρα να περάσω το creative studio APK στο κινητό μου να δω αν θα δουλέψει ή τέλος πάντων να δω τι από όλα θα δουλέψει για να ακριβολογώ. Όπως το περίμενα. Δεν δουλεύει τίποτα. Ούτε καν οι απλές λειτουργίες που υπάρχουν με άλλη ονομασία στο 25. Δημιουργία εικόνας από σχέδιο κτλ. Η εφαρμογή παίρνει τη θέση της εφαρμογής draw assistance και ονομάζεται πλέον creative studio μπαίνοντας στη λίστα των εφαρμογών Galaxy AI. Δεν ξέρω τελικά αν θα μας το δώσουν και σε εμάς έστω με τα 25άρια τις συγκεκριμένες λειτουργίες με την έλευση του 8.5 αλλά μπορεί και όχι. Πάντως όπου και να ρώτησα, κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisgr Δημ. 2 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαρτίου εχει και αλλος θεμα με τις κλησεις του; ειμαι σε cosmote και πολλες φορες ενω εχω σημα οταν με καλουν λεει οτι εχω το τηλεφωνο κλειστο και πρεπει να του κανω επανεκινηση για να φτιαξει Παράθεση https://oneplus.net/gr/invite#MI59NXVU52KCKG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 2 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαρτίου 36 minutes ago, panagiotisgr said: εχει και αλλος θεμα με τις κλησεις του; ειμαι σε cosmote και πολλες φορες ενω εχω σημα οταν με καλουν λεει οτι εχω το τηλεφωνο κλειστο και πρεπει να του κανω επανεκινηση για να φτιαξει Σίγουρα είναι θέμα δικτύου. Το εχω πάθει και με Samsung και με iphone. Τι λειτουργία πτήσης το είχα βάλει και ξανά σε δίκτυο, δεν εστρωνε με τπτ πάρα μόνο με επανεκκίνηση. Το χειρότερο είναι όταν δείχνει ότι έχεις δίκτυο - δεδομένα και παραμένει παγωτό. Πολύ κακός συνδυασμός μια φορα που πήγαινα κάπου και ειχα Google maps...έχασα την έξοδο και λόγω του παραπάνω έλεγε συνεχώς "επανυπολογισμος διαδρομής" 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 2 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαρτίου 2 ώρες πριν, panagiotisgr said: εχει και αλλος θεμα με τις κλησεις του; ειμαι σε cosmote και πολλες φορες ενω εχω σημα οταν με καλουν λεει οτι εχω το τηλεφωνο κλειστο και πρεπει να του κανω επανεκινηση για να φτιαξει σημερα πρεπει να χει θεμα η cosmote, και σε εμενα το κανει και σε αλλους 3-4 που μιλησα Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου Τρελή κατανάλωση δείχνει το contacts storage με 29%. Τί μπορεί να είναι αυτό και πώς μπορώ να το σταματήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου 27 minutes ago, Cadfael said: Τρελή κατανάλωση δείχνει το contacts storage με 29%. Τί μπορεί να είναι αυτό και πώς μπορώ να το σταματήσω; Εχει να κανει με τον συγχρονισμό των επαφων με τον Samsung λογαριασμο σου στο cloud! Παρε ενα back τις επαφες σου ,μετα διαγραψε τες απ την συσκευη κοψε τον συγχρονισμό των επαφων με το cloud της Samsung , στη συνεχεια περνα τες ξανα μεσα και παρε back up μονο με τον gmail λογαριασμο ! 1 Παράθεση 🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου (edited) Μιας και αναφέρθηκε ο λογαριασμός της Samsung, γίνεται να προχωρήσω σε ενημέρωση του Galaxy store & Good Lock δίχως να έχω Samsung account? Edited 4 Μαρτίου by konakis Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου Στο gmail έχω τις επαφές μου. Όχι στο Samsung account... Θα κάνω όμως αυτό που μου λες και βλέπουμε. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου 2 ώρες πριν, Cadfael said: Στο gmail έχω τις επαφές μου. Όχι στο Samsung account... Θα κάνω όμως αυτό που μου λες και βλέπουμε. Ευχαριστώ! Εάν θυμάμαι καλά από πιο παλιά που είχε αναφερθεί ξανά αυτό το θέμα, ευθυνοταν το viber Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου Μάλλον το viber ήταν, γιατί μόλις απενεργοποίησα τον συγχρονισμό του με τις επαφές μου σταμάτησε η τρελλή κατανάλωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου 1 hour ago, Cadfael said: Μάλλον το viber ήταν, γιατί μόλις απενεργοποίησα τον συγχρονισμό του με τις επαφές μου σταμάτησε η τρελλή κατανάλωση. βέβαια αυτό δεν είναι λύση γιατί δεν θα συγχρονιζονται οι επαφές με το viber που είναι το σωστό για να δουλέψει. και εμένα το είχε κάνει κάποτε. ούτε θυμάμαι τότε πως σταμάτησε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Cadfael said: Μάλλον το viber ήταν, γιατί μόλις απενεργοποίησα τον συγχρονισμό του με τις επαφές μου σταμάτησε η τρελλή κατανάλωση. Μήπως έχεις το dual messenger ανοιχτό; Καμια φορά κάνει αυτό την ζημιά και δημιουργεί battery drain. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου Ναι, το έχω ανοικτό και το χρησιμοποιώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου μικρή αναβάθμιση google play 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου Καλησπερα παιδιά να ρωτήσω εργοστασιακή ζελατίνα βάζουν στην smartec; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου 16 ώρες πριν, GIANNAKIS75 said: Καλησπερα παιδιά να ρωτήσω εργοστασιακή ζελατίνα βάζουν στην smartec; Μπορείς να την αγοράσεις και έχει δύο κομμάτια μέσα. Έχει και οδηγό πως την εγκαθιστάς. Γενικά είναι πολύ εύκολη να την βάλεις μόνος σου.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου (edited) Το ευκολο ειναι σχετικο...🤣 Με διαφορα η πιο ευκολη εγκατασταση ειναι με την βααη οπως εχει το τζαμακι της Spigen. Ε εγω και εκει κατεστρεψα το 1 απο τα 2 απο τα βιαστικα μου μην μπει σκονη μεσα!. Edited 10 Μαρτίου by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου On 9/3/2026 at 8:37 ΠΜ, challenge143 said: Μπορείς να την αγοράσεις και έχει δύο κομμάτια μέσα. Έχει και οδηγό πως την εγκαθιστάς. Γενικά είναι πολύ εύκολη να την βάλεις μόνος σου.. Ναι, από θέμα ευθυγράμμισης είναι εύκολο ισχύει(στο 26 το έκαναν ακόμα πιο εύκολο), αλλά από σκόνες δεν αλλάζει κάτι στην προετοιμασία που πρέπει να κάνεις. 😞 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου Ξέρουμε αμα θα μας δώσει το horizon lock η Sammy? Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12, Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts