challenge143 Δημ. Παρασκευή στις 05:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:30 μμ @LELELO δεν πιστεύω να έχεις βάλει καμία εξοικονόμηση ενέργειας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. Παρασκευή στις 05:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:34 μμ (edited) 7 minutes ago, challenge143 said: @LELELO δεν πιστεύω να έχεις βάλει καμία εξοικονόμηση ενέργειας; οχι οχι..δεν εχω βαλει! κυρίως με το gmail καθυστερεί. με τις αλλες εφαρμογές δείχνει να εφτιαξε.. θα το παρακολουθήσω και θα ενημερώσω! Τελευταίο για σήμερα αν και έχουμε γκρινιάξει πολύ για αυτό το θέμα.. Πώς φορτίζετε την μπαταρία σας; 100% ή έχετε βάλει προστασία μπαταρίας; Αργό ή κανονικό φορτιστή; Εγώ για πρώτες φορτίσεις έβαλα ότι πιο αργό φορτιστή έχω και κλειστό το κινητό.. Edited Παρασκευή στις 05:38 μμ by LELELO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. Παρασκευή στις 07:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:19 μμ 1 ώρα πριν, LELELO said: οχι οχι..δεν εχω βαλει! κυρίως με το gmail καθυστερεί. με τις αλλες εφαρμογές δείχνει να εφτιαξε.. θα το παρακολουθήσω και θα ενημερώσω! Τελευταίο για σήμερα αν και έχουμε γκρινιάξει πολύ για αυτό το θέμα.. Πώς φορτίζετε την μπαταρία σας; 100% ή έχετε βάλει προστασία μπαταρίας; Αργό ή κανονικό φορτιστή; Εγώ για πρώτες φορτίσεις έβαλα ότι πιο αργό φορτιστή έχω και κλειστό το κινητό.. Σε τρία χρόνια που θα αρχίσει η μπαταρία να πέφτει μπορεί και να μην το έχεις. Φόρτισε κανονικά μέχρι το 100 για να απολαύσεις την πραγματικά πολύ καλή του μπαταρία. Πάρε φορτιστή γνήσιο και, αν δε θέλεις, μη χρησιμοποιείς τη γρήγορη φόρτιση. Ούτε να έχεις κλειστό το κινητό απλά μην το χρησιμοποιείς , αν δε θέλεις. Μην έχεις άγχος για τη μπαταρία. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. Παρασκευή στις 07:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:33 μμ 8 minutes ago, costsa41 said: Σε τρία χρόνια που θα αρχίσει η μπαταρία να πέφτει μπορεί και να μην το έχεις. Φόρτισε κανονικά μέχρι το 100 για να απολαύσεις την πραγματικά πολύ καλή του μπαταρία. Πάρε φορτιστή γνήσιο και, αν δε θέλεις, μη χρησιμοποιείς τη γρήγορη φόρτιση. Ούτε να έχεις κλειστό το κινητό απλά μην το χρησιμοποιείς , αν δε θέλεις. Μην έχεις άγχος για τη μπαταρία. σε ευχαριστώ αδερφε!! εγω που παντα φορτιζα το βραδυ (για να ξεκιναω τη μέρα με γεμάτο κινητό και να μη θέλω γρήγορες φορτίσεις στο ενδιάμεσο εκτός ανάγκης) ανοιχτο με αργο φορτιστή θα υπαρχει θέμα οταν πχ φορτίσει και μείνει στην φορτιση κανενα 3ωρο (το βαζεις κατα τη μια και στις 4 εχει φορτίσει); παντως η μπαταρία βράχος.. δεν τελειώνει με τίποτα.. νταξει προέρχομαι και απο το s21 ultra που είχε 3,5 ετων μπαταρία(αλλα τίμια για τα χρόνια της)! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. Παρασκευή στις 07:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:48 μμ 4 minutes ago, LELELO said: σε ευχαριστώ αδερφε!! εγω που παντα φορτιζα το βραδυ (για να ξεκιναω τη μέρα με γεμάτο κινητό και να μη θέλω γρήγορες φορτίσεις στο ενδιάμεσο εκτός ανάγκης) ανοιχτο με αργο φορτιστή θα υπαρχει θέμα οταν πχ φορτίσει και μείνει στην φορτιση κανενα 3ωρο (το βαζεις κατα τη μια και στις 4 εχει φορτίσει); παντως η μπαταρία βράχος.. δεν τελειώνει με τίποτα.. νταξει προέρχομαι και απο το s21 ultra που είχε 3,5 ετων μπαταρία(αλλα τίμια για τα χρόνια της)! Βάλε το να φορτίσει το βράδυ πριν κοιμηθείς. Μόλις φορτίσει βγάλε το. Αν σε πάρει ο ύπνος και δε σε ενοχλεί βάζεις ρουτίνα να σε ειδοποιεί μόλις είναι φορτισμένο και φωνητικά. Υπάρχει και ρουτίνα να σε ειδοποιεί για να το φορτίσεις σε όποιο ποσοστό εσύ επιθυμείς. Πολύ πρακτικά και τα δύο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Χθες στς 12:28 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:28 πμ Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atvelos Δημ. Χθες στς 12:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:31 μμ Ξαφνικά άρχισα να έχω μεγάλη κατανάλωση μπαταριας χωρίς χρήση. Υπάρχει τροποςνα δω τι φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Χθες στς 01:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:13 μμ Στο "battery activity" μπορείς να δείς ποιες εφαρμογές καταναλώνουν τη μπαταρία. 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atvelos Δημ. Χθες στς 01:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:40 μμ Το είδα αλλά δεν βλέπω κάποια ιδιαίτερη κατανάλωση.Απο το πρωί μέχρι τώρα και έφτασε στο 15% καθαυτό που παρατηρώ ει αι ότι έχει αρκετή κατανάλωση όταν δεν το χρησιμοποιώ και ειναι σε αναμονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xboxx21 Δημ. Χθες στς 02:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:33 μμ Display assistant.... Δεν κατάλαβα τι κάνει ακριβώς...και είναι beta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. Χθες στς 03:54 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:54 μμ υπάρχει τρόπος στην AOD να βλέπουμε την προεπισκοπηση μηνύματος όπως είναι στην lock screen ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. Χθες στς 04:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:04 μμ 2 ώρες πριν, atvelos said: Το είδα αλλά δεν βλέπω κάποια ιδιαίτερη κατανάλωση.Απο το πρωί μέχρι τώρα και έφτασε στο 15% καθαυτό που παρατηρώ ει αι ότι έχει αρκετή κατανάλωση όταν δεν το χρησιμοποιώ και ειναι σε αναμονή. Έχεις την κεραία γυρισμένο στο 5G κ Έχεις μήπως κ κακό σήμα; ή Έχεις κατεβάσει πρόσφατα καμία καινούργια εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. Χθες στς 04:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:05 μμ Λετε να γυρισουμε 4G; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. Χθες στς 04:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:21 μμ Κοίτα να δεις εγώ το έχω ξανά γράψει στο νήμα του 24υ που αυτή την συσκευή εχω, όχι το 25αρι. Σε άπειρες δοκιμές που έχω κάνει στα 2 συγκεκριμένα μέρη δουλειά και σπίτι με κακό σήμα με γυρισμένο στο 5g με λίγη χρήση όχι παιχνίδια κυρίως streaming χάνω ένα ποσοστό κοντά στο 20% όταν το γυρίζω 4g είμαι κοντά στα 12% κ αν βάλω ρουτίνα όπως το έχω τώρα όταν φτάνω στα 2 μερη να γυρίζει 2g εκεί η διαφορά είναι τρομερή. Άπειρες δοκιμές κ αυτό το ποσοστό είναι στο 8αρο που αναφέρω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. Χθες στς 04:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:29 μμ 8 minutes ago, challenge143 said: Κοίτα να δεις εγώ το έχω ξανά γράψει στο νήμα του 24υ που αυτή την συσκευή εχω, όχι το 25αρι. Σε άπειρες δοκιμές που έχω κάνει στα 2 συγκεκριμένα μέρη δουλειά και σπίτι με κακό σήμα με γυρισμένο στο 5g με λίγη χρήση όχι παιχνίδια κυρίως streaming χάνω ένα ποσοστό κοντά στο 20% όταν το γυρίζω 4g είμαι κοντά στα 12% κ αν βάλω ρουτίνα όπως το έχω τώρα όταν φτάνω στα 2 μερη να γυρίζει 2g εκεί η διαφορά είναι τρομερή. Άπειρες δοκιμές κ αυτό το ποσοστό είναι στο 8αρο που αναφέρω. Το 2g πως το επιλέγεις μόνο του γιατί στο S21 Ultra στις επιλογές δικτύου έχει μόνο 5g/4g/3g/2g αυτόματο και 4g/3g/2g αυτόματο. Τις άλλες επιλογές τις έχουν καταργήσει ενώ υπήρχαν παλιά. Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. Χθες στς 04:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:33 μμ (edited) Μέσο ρουτίνας το κάνεις .αλλά εγώ μέσω Vodafone μάλλον επειδή έχω παλιά κάρτα μου δίνει την επιλογή. Edited Χθες στς 04:37 μμ by challenge143 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. Χθες στς 05:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:44 μμ 1 hour ago, challenge143 said: Κοίτα να δεις εγώ το έχω ξανά γράψει στο νήμα του 24υ που αυτή την συσκευή εχω, όχι το 25αρι. Σε άπειρες δοκιμές που έχω κάνει στα 2 συγκεκριμένα μέρη δουλειά και σπίτι με κακό σήμα με γυρισμένο στο 5g με λίγη χρήση όχι παιχνίδια κυρίως streaming χάνω ένα ποσοστό κοντά στο 20% όταν το γυρίζω 4g είμαι κοντά στα 12% κ αν βάλω ρουτίνα όπως το έχω τώρα όταν φτάνω στα 2 μερη να γυρίζει 2g εκεί η διαφορά είναι τρομερή. Άπειρες δοκιμές κ αυτό το ποσοστό είναι στο 8αρο που αναφέρω. θύμισε μου λίγο πως φτιάχνω ρουτίνα όταν μπαίνω σπίτι με wifi να γυρίζει σε 2g! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. Χθες στς 05:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:45 μμ 1 ώρα πριν, redcon said: Λετε να γυρισουμε 4G; Όχι. Το τηλέφωνο πρέπει να το χρησιμοποιείς με όλες τις δυνατότητες που σου δίνει. Η μπαταρία του είναι τόσο καλή που μια μικρή διαφορά στην κατανάλωση δεν είναι άξια λόγου. Σε όλα τα τηλέφωνα μου το είχα αυτόματα να μπαίνει 5g όταν υπήρχε δίκτυο και μόνο έτσι μπορείς να σερφάρεις. Το πρόβλημα που γράφει το παιδί παραπάνω ίσως να οφείλεται σε εφαρμογή που έχει ή που έβαλε πρόσφατα. Θυμάμαι κάποτε η εφαρμογή της Πειραιώς ρουφούσε τη μπαταρία, μέχρι που την έφτιαξαν. Υποτίθεται ότι αγοράσαμε τηλέφωνο με την τελευταία τεχνολογία κι έτσι πρέπει να το χρησιμοποιούμε. 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν δεν δούλεψε η ρουτίνα που είχα βάλει όταν είμαι συνδεδεμένος στο wifi του σπιτιού να πέφτει σε 2g.αλλά μετά να γυρίζει εκεί που ήταν. έφυγα από το σπίτι και έμεινε σε 2g.δεν ξέρω εάν φταίει ότι μέσω της εφαρμογής force LTE το είχα πριν στο LTE ONLY που δεν υπάρχει στις μαμά ρυθμίσεις του κινητού άρα δεν μπορούσε να γυρίσει εκεί ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν Να το χρησιμοποιούμε με όλες τις δυνατότητες που μας δίνει δεν αντιλέγω αλλά όταν έχουμε την καθυστερημένη Vodafone κ το 5g της είναι 1 γραμμή και στο 4g έχει 3-4 γραμμές δεν χρειάζεται να είσαι πανεπιστήμονας να το αφήνεις στο 5g κ να καταναλώνει σαν αμερικανος ναύτης. Δεν απευθύνομαι προσωπικά σε σένα Κώστα ούτε σε αντιπαράθεση έρχομαι απλά πρέπει κ ο ιδιοκτήτης της συσκευής στα συγκεκριμένα μέρη που πηγαίνει τι τον συμφέρει τι έχει ποιο δυνατή κεραία κ καλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας γιαυτό σου δίνει κ την πολυτέλεια ρουτίνας. Τι να το κάνω εγώ που στις 3 περιοχές που κινούνται συνέχεια το 5g είναι απίστευτα χαμηλό το σήμα του κ ασθενές. Κ το βασικότερο τουλάχιστον στο 24αρι δεν μου το γυρνάει στο 4g με 4γραμμες αλλά στο 5g με 1 γραμμή που μου είναι άχρηστο. Κ αυτά που γράφω είναι τσεκαρισμενα χρόνια τώρα. Για ποιο λόγο να αφήσω την συσκευή μου να κάνει ότι θέλει από την στιγμή που μου τα κάνει λάθος ενώ εγώ έχω προνοήσει ποιο μπροστά από αυτό το σερβοκουτι κ βλέπω την τεράστια διαφορά; προσπαθούμε να βοηθήσουμε κάποια παιδιά που αν δεν έχουν πρόβλημα με εφαρμογές στην συσκευή ένας λόγος για καλύτερη διαχείριση είναι αυτό που γράφω τουλάχιστον στην δικιά μου περίπτωση. Δεν λέω ότι σε όλους είναι έτσι αλλά μια δοκιμή δεν βλάπτει κανέναν. Ο καθένας εννοείται το χρησιμοποιεί όπως θέλει κ κάνει ότι θέλει .καλό είναι να μάθουμε την συσκευή μας. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 29 minutes ago, challenge143 said: Να το χρησιμοποιούμε με όλες τις δυνατότητες που μας δίνει δεν αντιλέγω αλλά όταν έχουμε την καθυστερημένη Vodafone κ το 5g της είναι 1 γραμμή και στο 4g έχει 3-4 γραμμές δεν χρειάζεται να είσαι πανεπιστήμονας να το αφήνεις στο 5g κ να καταναλώνει σαν αμερικανος ναύτης. Δεν απευθύνομαι προσωπικά σε σένα Κώστα ούτε σε αντιπαράθεση έρχομαι απλά πρέπει κ ο ιδιοκτήτης της συσκευής στα συγκεκριμένα μέρη που πηγαίνει τι τον συμφέρει τι έχει ποιο δυνατή κεραία κ καλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας γιαυτό σου δίνει κ την πολυτέλεια ρουτίνας. Τι να το κάνω εγώ που στις 3 περιοχές που κινούνται συνέχεια το 5g είναι απίστευτα χαμηλό το σήμα του κ ασθενές. Κ το βασικότερο τουλάχιστον στο 24αρι δεν μου το γυρνάει στο 4g με 4γραμμες αλλά στο 5g με 1 γραμμή που μου είναι άχρηστο. Κ αυτά που γράφω είναι τσεκαρισμενα χρόνια τώρα. Για ποιο λόγο να αφήσω την συσκευή μου να κάνει ότι θέλει από την στιγμή που μου τα κάνει λάθος ενώ εγώ έχω προνοήσει ποιο μπροστά από αυτό το σερβοκουτι κ βλέπω την τεράστια διαφορά; προσπαθούμε να βοηθήσουμε κάποια παιδιά που αν δεν έχουν πρόβλημα με εφαρμογές στην συσκευή ένας λόγος για καλύτερη διαχείριση είναι αυτό που γράφω τουλάχιστον στην δικιά μου περίπτωση. Δεν λέω ότι σε όλους είναι έτσι αλλά μια δοκιμή δεν βλάπτει κανέναν. Ο καθένας εννοείται το χρησιμοποιεί όπως θέλει κ κάνει ότι θέλει .καλό είναι να μάθουμε την συσκευή μας. Έχεις απόλυτο δίκιο κι εγώ απάντησα σε ερώτηση αν θα πρέπει να το γυρίσουμε σε 4g γενικά. Με cosmote έχω 5g εκεί που κινούμαι και δεν έχω θέμα. Αν κάτι δεν πηγαίνει καλά το γυρίζω σε 4g για να δω συμπεριφορά. Γενικά όμως καλό είναι να εκμεταλευόμαστε όλες τις δυνατότητες που προσφέρει το κινητό και είναι αυτός ο λόγος που το αγοράζει κάποιος. Από εκεί και πέρα ο καθένας βλέπει τις ανάγκες του και πράττει ανάλογα. Και εννοείται το σήμα και τα δεδομένα κινητής καταναλώνουν σημαντικά τη μπαταρία γι αυτό κάποιος επιλέγει εταιρεία με καλή κάλυψη στην περιοχή του. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν https://www.youtube.com/watch?v=RoGkpw9TJz8 Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 16 ώρες πριν, challenge143 said: Μέσο ρουτίνας το κάνεις .αλλά εγώ μέσω Vodafone μάλλον επειδή έχω παλιά κάρτα μου δίνει την επιλογή. Την είχα αυτή τη ρουτίνα στο s21 ultra.. στο 25 έκανα καθαρή εγκατάσταση και δεν βρήκα τρόπο να περάσω τη συγκεκριμένη ρουτίνα καθώς όταν τη δημιουργείς στο 25 από την αρχή εμφανίζει μόνο επιλογές 4g και 5g.. πραγματικά πολύ χρήσιμη εξοικονόμηση μπαταρίας όταν είσαι στο wi-fi.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν Αν ειναι να το ριξουμε στα 2g, να ριξουμε αναλυση, ταχυτητα cpu κλπ. Να το δωσουμε και να παρουμε κανα νοκια 3210 ξερω γω. Απολαυστε το και στην τελικη το πατε για αλλαγη μπαταριας σε κανα 2 χρονια.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 37 minutes ago, Gorge said: Αν ειναι να το ριξουμε στα 2g, να ριξουμε αναλυση, ταχυτητα cpu κλπ. Να το δωσουμε και να παρουμε κανα νοκια 3210 ξερω γω. Απολαυστε το και στην τελικη το πατε για αλλαγη μπαταριας σε κανα 2 χρονια.. Αυτό κατάλαβες από τις τελευταίες αναρτήσεις; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts