Konstantine73 Δημ. Χθες στς 08:46 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:46 πμ 14 ώρες πριν, kountoura said: 🙂 Ας χαρούμε με κάθε τρόπο την πιο ολοκληρωμένη συσκευή που ακούει στο όνομα s25 ultra φέτος! Διαφωνώ κάθετα....αφού όμως εσύ έχεις αυτήν την άποψη είναι καλό γιατί σε κάνει να νιώθεις και καλύτερα! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Χθες στς 08:47 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:47 πμ 36 minutes ago, challenge143 said: Έχω την εντύπωση ότι είναι κ θέμα software κ όχι μόνο spen. Το πενάκι του 24 παντρεύεται στο 25 με όλες τι λειτουργίες; Όχι. Στο 25 δεν εχει επιλογή να κάνεις pair το spen. Επίσης αυτό που δοκίμασα είναι να βάλω ξεφωρτισμένο το spen του 24 και να δω μπας και το φορτίσει αλλά τζίφος. Αν όντως τελικά έχει το charging coil, λύνεται με sw update και έξτρα spen αλλά δύσκολα πιστεύω θα κάνει τέτοια κίνηση μέσα στη "σεζόν". Στο 26 και αν.. 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. Χθες στς 10:02 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:02 πμ Έχει καταφέρει κάποιος να φαίνονται 4 εικονίδια σε large folders αντί 3 και αποσιωπητικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. Χθες στς 11:09 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:09 πμ 3 ώρες πριν, redcon said: Για εξηγησε λιγο αυτο σε παρακαλω Στις ρυθμίσεις της αρχικής πατάς πάνω στην οθόνη κλειδώματος και σου δίνει την επιλογή να προσθέσεις κάποιες εφαρμογές. 3 ώρες πριν, Dark_Lord said: Τελικά έχουμε καταλάβει το σκεπτικό της "υποβάθμισης" των λειτουργιών του spen? Είμαι από αυτούς που χρησιμοποιούν τις λειτουργίες του εκτεταμένα και δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό αυτό σε μία ultra συσκευή: https://images.app.goo.gl/1hAkDnEk8sYKvCiY9 Έχετε ακούσει αν θα δοθεί στο μέλλον δυνατότητα αγοράς ενός πιο premium spen; Δεν πρόκειται να βάλουν τις λειτουργίες γιατί ελάχιστοι χρησιμοποιούν το πενάκι να βγάζουν φωτογραφίες ή να αλλάζουν τις φωτογραφίες με το πενάκι. Κατά τα άλλα τα κάνει όλα όσα πρέπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. Χθες στς 11:12 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:12 πμ 11 ώρες πριν, OverClocker said: Μπα, αυτοί εχουν και σπονσορισματα από εταιρίες με θήκες κτλπ, δεν νομιζω οτι τις πληρώνουν. Δεν παίζει κάτι τέτοιο. Και ο ίδιος έχει δείξει στο παρελθόν, τα δέματα με θήκες από Aliexpress που του έρχονται, και γενικά δεν διαφημίζει θήκες για να μιλάμε για σπονσορες. Οι μοναδικοί σπόνσορες που έχει αφορούν κάποιες αλυσίδες ηλεκτρονικών της Κύπρου, οι οποίες φαντάζομαι του στέλνουν και διάφορες συσκευές να τις δείχνει, όπως οι Unboxholics με τον Γερμανό. Γενικά σπόνσορες με θήκες πιο πολύ εξωτερικό(Αμερική)παίζουν που είναι μεγαλύτερη αγορά. 16 ώρες πριν, kountoura said: Ας χαρούμε με κάθε τρόπο την πιο ολοκληρωμένη συσκευή που ακούει στο όνομα s25 ultra φέτος! ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. Χθες στς 12:11 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:11 μμ (edited) 1 hour ago, costsa41 said: Στις ρυθμίσεις της αρχικής πατάς πάνω στην οθόνη κλειδώματος και σου δίνει την επιλογή να προσθέσεις κάποιες εφαρμογές. Δεν πρόκειται να βάλουν τις λειτουργίες γιατί ελάχιστοι χρησιμοποιούν το πενάκι να βγάζουν φωτογραφίες ή να αλλάζουν τις φωτογραφίες με το πενάκι. Κατά τα άλλα τα κάνει όλα όσα πρέπει. Δηλαδή για τις προηγούμενες συσκευές είχαν feedback ότι χρησιμοποιούσαν στο έπακρο οι χρήστες το πενάκι και τώρα συνειδητοποίησαν πως όχι; Αλλά και πάλι, τι λογική έχει να αφαιρέσεις συγκεκριμένες λειτουργίες από το πενάκι; Τόσο μεγάλη εξοικονόμηση έκαναν; Να πω ότι αφαίρεσαν εντελώς το πενάκι και βάλανε μεγαλύτερη μπαταρία ή cooling chamber, να πω ότι έχει κάποιο νόημα ως αλλαγή πολιτικής. Το να αφαιρεσεις συγκεκριμένες λειτουργίες από κάτι που ούτως ή άλλως παρέχεις integrated τι νόημα έχει; Edited Χθες στς 12:15 μμ by Dark_Lord Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Χθες στς 12:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:28 μμ (edited) Έχει γραφτεί ότι απ τα αναλιτικς τους είδαν πως μόλις το 1% δούλευε τα air gestures. (Τα air gestures εντάχθηκαν στα spen με το note9) Θα μάθουμε στο επόμενο μοντέλο αν έκρυβε κάποιο λόγο που έγινε αυτό, αν δλδ θέλουν να πετάξουν το spen τελείως. Τα spen είναι ολόιδια εκτός από την άκρη του που έχει αλλάξει το σχέδιο του κινητού. Σε συνδυασμό ότι έχει και το board μέσα απλά λείπει το κύκλωμα για το bt, δείχνει ότι ήταν είτε απόφαση της τελευταίας στιγμής ή cost cut. Edited Χθες στς 12:30 μμ by OverClocker 2 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. Χθες στς 12:49 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:49 μμ 20 minutes ago, OverClocker said: Έχει γραφτεί ότι απ τα αναλιτικς τους είδαν πως μόλις το 1% δούλευε τα air gestures. (Τα air gestures εντάχθηκαν στα spen με το note9) Θα μάθουμε στο επόμενο μοντέλο αν έκρυβε κάποιο λόγο που έγινε αυτό, αν δλδ θέλουν να πετάξουν το spen τελείως. Τα spen είναι ολόιδια εκτός από την άκρη του που έχει αλλάξει το σχέδιο του κινητού. Σε συνδυασμό ότι έχει και το board μέσα απλά λείπει το κύκλωμα για το bt, δείχνει ότι ήταν είτε απόφαση της τελευταίας στιγμής ή cost cut. Ελπίζω να μην το πετάξουν εντελώς. Συμφωνώ με τα συμπεράσματά σου πάντως 1 Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. Χθες στς 02:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:25 μμ 5 ώρες πριν, Konstantine73 said: Διαφωνώ κάθετα....αφού όμως εσύ έχεις αυτήν την άποψη είναι καλό γιατί σε κάνει να νιώθεις και καλύτερα! Διαφωνείς αλλά δεν μας λες και την γνώμη σου. 3 ώρες πριν, Fulgore1 said: ??? Απορείς? Για πες μας την γνώμη σου και εσύ? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν (edited) 4 ώρες πριν, kountoura said: Διαφωνείς αλλά δεν μας λες και την γνώμη σου. Απορείς? Για πες μας την γνώμη σου και εσύ? Καλησπέρα στην παρέα! Χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν φίλο θεωρώ ότι το "καλύτερο" στην παρούσα φάση είναι λίγο υποκειμενικό... Σαφώς και σε specs το s25u είναι ανώτερο απ'ολα τα άλλα μοντέλα της σειράς μιας και είναι το τελευταίο μοντέλο, αυτό δεν χρήζει αμφισβήτησης... Ωστόσο το "καλύτερο" καθορίζεται από κάποιους παράγοντες όπως για παράδειγμα εάν είχε την μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία με τις περισσότερες πωλήσεις της σειράς, ο χρόνος είναι επίσης και αυτός ένα κριτήριο για να δούμε πως θα κυλίσει η συσκευή από θέμα λειτουργικότητα, bugs, κ.λ.π... Μην ξεχνάμε ότι είναι μια ολοκαινούρια συσκευή και δεν μπορεί να κριθεί από τώρα έχει όμως κάποιες προδιαγραφές για να έχει και αυτό μια επιτυχία μέχρι την επόμενη σειρά που πάλι κάθε χρόνο θα τίθεται το ίδιο ερώτημα... Ποια είναι η καλύτερη; Ο χρόνος, η απήχηση από τον κόσμο και οι πωλήσεις θα το δείξουν... Άλλωστε στο ίδιο στρατόπεδο είμαστε όλοι... Το μόνο που μπορεί να μας "χωρίζει" είναι ένα προηγούμενο μοντέλο... Απολαμβάνει ο κάθε ένας της συσκευή του με ότι θετικά προσφέρει... Edited 23 ώρες πριν by UNEXPECTEDGR 2 Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν Χθες μου έκανε μια χαζομάρα που με ανησύχησε ελπίζω να ήταν σύμπτωση. Καποια στιγμή δοκίμασα να κάνω μια κλήση σε ένα κινητό και με το που ξεκινούσε η κλήση αμέσως κοβόταν. Δοκιμασα σε ένα σταθερό και κάλεσε απευθείας όποτε υπέθεσα πως είχε να κάνει με αυτόν που καλούσα και όχι με εμένα.Σημερα το πρωί δεν μπορούσα να καλέσω πουθενά.Με το που πατούσα να ξεκινήσει η κλήση αμέσως κοβόταν.Εκανα χαζομάρα και δε δοκίμασα να με καλέσουν να δω αν δούλευε. Εκανα επανεκκίνηση και έστρωσε. Ελπιζω να έτυχε γιατί δεν είναι ότι καλύτερο να μη ξέρεις αν δουλεύουν οι κλήσεις ή όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 43 minutes ago, eddiedimitris said: Χθες μου έκανε μια χαζομάρα που με ανησύχησε ελπίζω να ήταν σύμπτωση. Καποια στιγμή δοκίμασα να κάνω μια κλήση σε ένα κινητό και με το που ξεκινούσε η κλήση αμέσως κοβόταν. Δοκιμασα σε ένα σταθερό και κάλεσε απευθείας όποτε υπέθεσα πως είχε να κάνει με αυτόν που καλούσα και όχι με εμένα.Σημερα το πρωί δεν μπορούσα να καλέσω πουθενά.Με το που πατούσα να ξεκινήσει η κλήση αμέσως κοβόταν.Εκανα χαζομάρα και δε δοκίμασα να με καλέσουν να δω αν δούλευε. Εκανα επανεκκίνηση και έστρωσε. Ελπιζω να έτυχε γιατί δεν είναι ότι καλύτερο να μη ξέρεις αν δουλεύουν οι κλήσεις ή όχι Και εμένα μου έχει κάνει διάφορα... περίεργα και κουλά. Περιμένουμε την 1η αναβάθμιση που ελπίζουμε να φτιάξει αρκετά.... 2 Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν Έχω και εγώ πολλά drop calls αλλά είχα και με το s24U... Δεν ξέρω φοβάμαι μήπως φταίει η cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. 12 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 8 ώρες πριν, redcom7 said: Έχω και εγώ πολλά drop calls αλλά είχα και με το s24U... Δεν ξέρω φοβάμαι μήπως φταίει η cosmote Της cosmote θεμα ειναι συνηθως. Μερικές φορες επισης τα drop calls μπορει να τα προκαλει και το wificalling οταν περναει καρα τη διαρκεια της κλησης σε wifi 3 Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 52 minutes ago, mobrol said: Της cosmote θεμα ειναι συνηθως. Μερικές φορες επισης τα drop calls μπορει να τα προκαλει και το wificalling οταν περναει καρα τη διαρκεια της κλησης σε wifi Ναι αυτό συμβαίνει όταν είμαι σε wifi .... Δεν είχα σκεφτεί ότι μπορεί να φταίει αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 1 hour ago, mobrol said: Της cosmote θεμα ειναι συνηθως. Μερικές φορες επισης τα drop calls μπορει να τα προκαλει και το wificalling οταν περναει καρα τη διαρκεια της κλησης σε wifi Ισχύει, αρκετά μεγάλο πρόβλημα αυτό αν μετακινείσαι την ώρα που μιλας και αλλάζεις AP που συνδέεται το κινητό. Για αυτό τον λόγο το έχω πάντα γυρισμένο σε προτίμηση volte πρώτα. Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Βγήκε το πρώτο update Αμερική. Αναμένουμε σύντομα κ εδώ. 1 Παράθεση Device: S25 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν Παιδιά μόλις ήρθε. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν Κατοχος S23+ και σκεφτομαι για το S25Ultra... Πιστευετε οτι αξιζει η μεταβαση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptonakias13 Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν Μόλις ήρθε το πρώτο update επιτέλους και εδώ. Κάντε την χειροκίνητα την αναζήτηση και θα σας το βγάλει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 8 minutes ago, zoid70 said: Κατοχος S23+ και σκεφτομαι για το S25Ultra... Πιστευετε οτι αξιζει η μεταβαση? Εγώ δεν το μετάνιωσα πάντως. Καλύτερη και φλατ (επιτέλους) οθόνη, καλύτερο κράτημα στο χέρι, ταχύτερο σε όλα, καλύτερο σήμα κινητής και wifi, καλύτερος ήχος. Επιλογές να "παίξεις" με AI (όσες επιτρέπει η γλώσσα αν το έχεις στα ελληνικά) που δεν τις έχει ακόμα το 23. Το δικό μου S23 Ultra το πήρε η γυναίκα μου, οπότε δεν είχα και το άγχος της μεταπώλησης. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Έσκασε κ εδώ! Για πάμε! 2 Παράθεση Device: S25 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν (edited) Κάπου διάβασα ότι θα έρθει κι ενημέρωση της εφαρμογής Καμερα μέσω Galaxy store. Edited 7 ώρες πριν by Kostas_Ts_86 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 19 ώρες πριν, kountoura said: Απορείς? Για πες μας την γνώμη σου και εσύ? Αυτά περί πιο ολοκληρωμένης συσκευης, έχουν πάψει να ισχύουν, από όταν ο ανταγωνισμός έδωσε παρόμοια Features με τα galaxy S Ultra. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν περασα το update χωρις επαναφορα CSC επαιξε κανονικα με THL 1 Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts