ktikti Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 7 ώρες πριν, karagalexk said: γενικά υπάρχουν πολλά θέματα. Στο forum της samsung γίνεται πανικός από αναφορές. Μία σκέψη...το oneui δεν είναι ολοκληρωμένο. Σε κάποια απάντηση κάποιου dev για το s24u ανέφερε ότι θα βγει και beta 4. Κοινώς ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί και η συσκευή μας έχει κάποια μορφή beta λογισμικού. Περιμένουμε για αναβάθμιση λογικά σύντομα. Ερώτηση για τζάμι. Όταν πήρα το κινητό από το Κωτσόβολο πήρα ένα σετ τζάμι θήκη που είχε. Το τζάμι όμως είναι πολύ χάλια ειδικά το δακτυλικό. Τι προτείνετε - δοκιμασμένο; Της samsung το antireflective αξίζει; για το δακτυλικο ξαναπερασε'το . Παράθεση my old profile -----> RAVER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 22 minutes ago, cryptonakias13 said: Εγώ πήγα και την πήρα από το Περιστέρι, όπως το παρακάτω link, άμα την ψάξεις skroutz όμως, την έχουνε και άλλοι. Απλά να ξέρεις ειναι ultra thin. Ποιοτική μεν, με σωστές εγκοπές, αλλά υπερβολικά λεπτή, εγώ προσωπικά την ήθελα λίγο πιο χοντρή, άλλα έχω και τη spigen για εναλλαγή. https://www.shop4you.com.gr/product/8596311266317-tactical-tpu-cover-transparent-for-samsung-galaxy-s25-ultra/ Το δοκίμασα, βελτιώνεται λίγο, αλλά και πάλι τραβάει κολλήματα κάποιες στιγμές και δεν έρχονται ειδοποιήσεις μέχρι να ανοίξεις την εφαρμογή χειροκίνητα. Το ίδιο συμβαίνει και με το instagram. Αν έκανες restore από smart switch, δοκίμασε απεγκατάσταση και ξανα εγκατάσταση insta kai viber. 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 52 minutes ago, ktikti said: για το δακτυλικο ξαναπερασε'το . To δοκίμασα αρκετές φορές.. Αγόρασα Spigen τζαμί Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 1 hour ago, sakisaudi said: Μια ερωτηση.. Εφόσον βάλουμε να ξεκλειδώνει με το πρόσωπο πως γίνετε να κάνουμε όταν ξεκλειδώνει να μπαίνει στην αρχική οθόνη με τα εικονίδια κατευθειαν; και να μην χρειάζεται να σύρουμε προς τα πάνω για να ξεκλειδώσει η αρχικη; Είναι επιλογή στις ρυθμίσεις της αναγνώρισης προσώπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisma23 Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν Έχει καταφέρει κανείς να ενεργοποιήσει το Volte για κλήσεις σε Vodafone SIM; Το είχα στο προηγούμενο μου S24 Ultra, αλλά στο S25 Ultra δεν υπάρχει στις Ρυθμίσεις -> Συνδέσεις -> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 8 ώρες πριν, karagalexk said: Της samsung το antireflective αξίζει; Προσωπικά από το 23 χρησιμοποιώ τις samsung μεμβράνες.(δεν είναι τζαμακι) Ειδικά στο 24 και στο 25 είναι οι μόνες που έχουν την ιδιότητα του anti-reflective χωρίς να είναι ματ. Δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα, κάνουν δουλειά στο θέμα ανακλάσεων, χωρίς να δημιουργούν προβλήματα στην ανταπόκριση της αφής ακόμα και με γάντια. 😉 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisaudi Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 33 minutes ago, Athkatla said: Είναι επιλογή στις ρυθμίσεις της αναγνώρισης προσώπου. Το έψαχνα πόση ώρα και δεν έβρισκα κάτι.. θενκς!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν https://www.youtube.com/watch?v=JmxqOX0RN1w Does Apple’s AI Suck? 16 Pro vs S25 Ultra with Galaxy AI BATTLE! Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 1 hour ago, harisma23 said: Έχει καταφέρει κανείς να ενεργοποιήσει το Volte για κλήσεις σε Vodafone SIM; Το είχα στο προηγούμενο μου S24 Ultra, αλλά στο S25 Ultra δεν υπάρχει στις Ρυθμίσεις -> Συνδέσεις -> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Στον dialer - settings - Wifi Calling Μπορείς να το βάλεις και στα quick access settings. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xboxx21 Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Πάντως η κάμερα θέλει πολύ δουλειά ακόμη επειδή τυγχάνει να έχω και από το 16 pro iphone έκανα συγκρίσεις και έχει πολλά bag η κάμερα του 25 και σε φωτογραφία και σε βίντεο αναλύσεις..,🤔🤔🤔🤫 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tattooxxx Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν Έχει καταφέρει κανείς να διορθώσει το ότι δεν ανοίγει η οθόνη όταν έρχονται ειδοποιήσεις; Μόνο στο brief αλλα Δεν γίνεται δουλειά έτσι Επίσης ιδίως στο instagram αργούν όντως υπερβολικά πολύ να έρθουν Σε καθαρή εγκατάσταση, unrestricted κτλ Και τέλος στη μπάρα της κλήσης στο quick panel πρέπει να ανοίξεις το drop down μενού για να έχεις πρόσβαση στο μεγάφωνο και στο μικρόφωνο. Διορθώνεται αυτό κάπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptonakias13 Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν (edited) 33 minutes ago, tattooxxx said: Έχει καταφέρει κανείς να διορθώσει το ότι δεν ανοίγει η οθόνη όταν έρχονται ειδοποιήσεις; Μόνο στο brief αλλα Δεν γίνεται δουλειά έτσι Επίσης ιδίως στο instagram αργούν όντως υπερβολικά πολύ να έρθουν Σε καθαρή εγκατάσταση, unrestricted κτλ Και τέλος στη μπάρα της κλήσης στο quick panel πρέπει να ανοίξεις το drop down μενού για να έχεις πρόσβαση στο μεγάφωνο και στο μικρόφωνο. Διορθώνεται αυτό κάπως; Και εγω τις ίδιες απορίες έχω, γενικά φαίνεται ότι το one UI 7 , αν και πολύ ωραίο, έχει αρκετά θεματάκια ακόμα. Λογικά δουλεύει η Samsung πάνω σε αυτό και θα λυθούν αρκετά από αυτά τα θεματάκια με το επερχόμενο update. Υ.Γ. --- για ένα update που λέγανε τάχα μου 24gb ή 2.4gb, ξέρω γω.. Που είναι? Ακόμα έρχεται? Ως τώρα η συνολική εμπειρία χρήστη που έχω, πέρα από το ανανεωμένο λογισμικό, είναι γενικά χειρότερη από του s24 Ultra, με το σταθερό one UI 6.1 Edited 13 ώρες πριν by cryptonakias13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν Δεν βγήκε κανένα update βγήκε σε κοινή χρηση η rom σε αρχείο για κατεβασμα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptonakias13 Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν Σωστά, άλλα αρχικά το λέγανε update όμως σε πολλά άρθρα. Όπως και στο reddit πχ. https://www.reddit.com/r/samsunggalaxy/comments/1igq9sp/galaxy_s25_will_get_huge_update_i_mean_really/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν Αν το αργήσουν όπως και όταν είχε βγει το S24, πάμε για τέλος φλεβάρη. Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 17 ώρες πριν, cryptonakias13 said: Tactical Σιλικόνης. Ωραία θήκη που προστατεύει και τις κάμερες, και είναι ότι πιο λεπτό εχω δει. Είναι 20 γραμμάρια, σε σύγκριση με την spigen που είναι 36. Ευχαριστώ…την παράγγειλα ήδη… Και ένα μίνι review για τη συσκευή. Πρώτη πλήρης φόρτιση κράτησε 36 ώρες με 5ωρες SOT και 17% υπόλοιπο μπαταρίας και δύο sim. Face unlock πολύ γρηγορα καθιστά άχρηστο το δακτυλικό αποτύπωμα. Μεχρι στιγμής απροβλημάτιστο στην καθημερινή χρήση… Δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ περισσότερο με φωτογραφίες κλπ αν δω κάτι περίεργο καλό ή κακό θα επανέλθω! Παράθεση GTZ (George) S25 ultra SM-S938B S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 8 ώρες πριν, tattooxxx said: Έχει καταφέρει κανείς να διορθώσει το ότι δεν ανοίγει η οθόνη όταν έρχονται ειδοποιήσεις; Μόνο στο brief αλλα Δεν γίνεται δουλειά έτσι Επίσης ιδίως στο instagram αργούν όντως υπερβολικά πολύ να έρθουν Σε καθαρή εγκατάσταση, unrestricted κτλ Και τέλος στη μπάρα της κλήσης στο quick panel πρέπει να ανοίξεις το drop down μενού για να έχεις πρόσβαση στο μεγάφωνο και στο μικρόφωνο. Διορθώνεται αυτό κάπως; αυτό έχει σταματήσει τουλάχιστον 2 χρόνια δυστυχώς δεν ανάβει η οθόνη για νέες ειδοποιήσεις .μόνο μέσω brief .νομίζω δεν είναι bug αλλά feature της samsung . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Χθες βράδυ έφαγε ένα περίεργο flash στο δικό μου και χάθηκαν όλες οι συντομεύσεις από την αρχική οθόνη και όσον αφορά κάποιες σελίδες που είχα βάλει από το internet explorer και όσον αφορά συντομεύσεις για επαφές για άμεσα μηνύματα Ίσως φταίει η αναβάθμιση που έγινε στην εφαρμογή της αρχικής οθόνης της samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 15 minutes ago, redcom7 said: Χθες βράδυ έφαγε ένα περίεργο flash στο δικό μου και χάθηκαν όλες οι συντομεύσεις από την αρχική οθόνη και όσον αφορά κάποιες σελίδες που είχα βάλει από το internet explorer και όσον αφορά συντομεύσεις για επαφές για άμεσα μηνύματα Ίσως φταίει η αναβάθμιση που έγινε στην εφαρμογή της αρχικής οθόνης της samsung Νομίζω διάβασα και κάποιες σελίδες πίσω κάτι αντίστοιχο 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tattooxxx Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 2 ώρες πριν, ilka71 said: αυτό έχει σταματήσει τουλάχιστον 2 χρόνια δυστυχώς δεν ανάβει η οθόνη για νέες ειδοποιήσεις .μόνο μέσω brief .νομίζω δεν είναι bug αλλά feature της samsung . Αλήθεια τώρα; λάθος Κάπου πήρε το μάτι μου ότι διορθώνεται με κάποιο app ή με κάποιο σεταρισμα στις ρυθμίσεις μπαταρίας, γιατί λειτουργεί επιλεκτικά, στα sms, στην κλήση κτλ ανάβει Έχει κανείς καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RSAROUKLA Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Τελικά παρήγγειλα αυτή Spigen Φορτιστής Χωρίς Καλώδιο με 2 Θύρες USB-C 65W Power Delivery Λευκός (ArcStation Pro GaN 652 PE2106EU) | Skroutz.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν στις φωτο βαζουμε 3:4 την ρυθμιση στα 12Μ ? και αν θελουμε πιο λεπτομερεια το παμε στα 50Μ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strathgos Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 11 minutes ago, gsa1967 said: στις φωτο βαζουμε 3:4 την ρυθμιση στα 12Μ ? και αν θελουμε πιο λεπτομερεια το παμε στα 50Μ? Αυτό με το Gemini πως δουλεύει ούτε φωτο βρίσκει ούτε σημειώσεις κρατάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisaudi Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Καλημέρα σε όλους Γνωρίζετε καμία καλή δερματινη θήκη που να μπαίνει ολόκληρο το κινητο μέσα και να κλείνει απο πανω; είτε με φερμουαρ είτε κάπως αλλιως; σαν πορτοφολι να είναι και να βγαίνει ολόκληρο απο μεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν (edited) 15 minutes ago, strathgos said: Αυτό με το Gemini πως δουλεύει ούτε φωτο βρίσκει ούτε σημειώσεις κρατάει εγω στην αναζητηση google του μιλησα στο μικροφωνο και βρηκε αυτο που ηθελα για να κυκλωσεις κατι και να το βρεις: https://www.samsung.com/gr/support/mobile-devices/how-to-use-the-circle-to-search-feature-on-the-galaxy-s24/?srsltid=AfmBOoreVsMQ1IfMZn1obF71QH8QtC6dBfwDJh8OKvRvazWMd0xCetKI Edited 1 ώρα πριν by gsa1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts