jg_sot Δημ. Σάββατο στις 02:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 02:23 μμ Παιδιά στον Google Chrome ποιον ad blocker χρησιμοποιείτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. Σάββατο στις 02:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 02:50 μμ (edited) 30 minutes ago, jg_sot said: Παιδιά στον Google Chrome ποιον ad blocker χρησιμοποιείτε; (Στις ρυθμίσεις του κινητού) Ρυθμίσεις > Συνδέσεις > Περισ. Ρυθμ. Σύνδεσης > Προσωπικό DNS Επέλεξε την 3η επιλογή και κάνε paste.... dns.adguard.com Θα κόψει τις διαφημίσεις -σχεδόν- από παντού (chrome, app, games) 😉 Edited Σάββατο στις 02:58 μμ by akis_k 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. Σάββατο στις 03:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 03:02 μμ @akis_k είσαι γίγαντας αδερφέ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptonakias13 Δημ. Σάββατο στις 03:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 03:32 μμ (edited) 43 minutes ago, akis_k said: (Στις ρυθμίσεις του κινητού) Ρυθμίσεις > Συνδέσεις > Περισ. Ρυθμ. Σύνδεσης > Προσωπικό DNS Επέλεξε την 3η επιλογή και κάνε paste.... dns.adguard.com Θα κόψει τις διαφημίσεις -σχεδόν- από παντού (chrome, app, games) 😉 Κοίτα να δεις κολπάκι, μπράβο! Και απο το YouTube ή δεν έχει σχέση? Edited Σάββατο στις 03:33 μμ by cryptonakias13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. Σάββατο στις 03:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 03:36 μμ Όχι YouTube. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. Σάββατο στις 03:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 03:44 μμ 10 minutes ago, cryptonakias13 said: Κοίτα να δεις κολπάκι μπράβο! Και απο το YouTube ? Περιηγητή με ublock origin ή Brave με τον δικό του adblocker ή Newpipe αντί της εφαρμογής youtube Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. Σάββατο στις 03:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 03:48 μμ 1 ώρα πριν, karagalexk said: Βάλε την επιλογή μέχρι 3g To 3g έχει καταργηθεί οπότε θα δουλεύει το 2g Σωστό κι αυτό.Ωστοσο ενδέχεται να ψάχνει για 3G,να μην τη βρίσκει όπως είναι φυσικό και να τρώει μπαταρία... Με τη ρουτίνα πάντως τα κατάφερα...: BTW αυτό το άσχετο εικονίδιο μπαταρίας που θα μπορούσε κανείς να το αλλάξει? Γινεται μεσα απο το GoodLock? Παράθεση GTZ (George) S25 ultra SM-S938B S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. Σάββατο στις 04:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:19 μμ Αφού πιάσαμε τα κολπάκια, έχω ενεργοποιήσει το WiFi Calling (Vodafone) και μου βγάζει συχνά στη μπάρα το IMS Service. Υπάρχει τρόπος να το κρύψουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas77kostas Δημ. Σάββατο στις 05:54 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:54 μμ Καλησπέρα, πλέον κάτοχος από χθες, μετάβαση από s23 ultra.Επειδη έχω καεί στο στήσιμο,πως βάζουμε ήχο ειδοποίησης ξεχωριστά για κάθε εφαρμογή; Τοποθέτησα τζαμί και θήκη Spigen,μια χαρά και τα 2. Παράθεση Ζητείται προίκα χωρίς νύφη για σοβαρό σκοπό…:wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. Σάββατο στις 06:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:17 μμ Μαλλον ειναι το πρωτο τηλέφωνο μετα απο καιρό που δεν θα του βάλω θήκη!Εχω ενα S23Ultra που ειναι σαν να βγηκε απο το κουτι του σε εξαιρετική κατάσταση...και τί κατάλαβα?Τιποτε δεν χάρηκα απο την λεπτή αισθητική του επι δύο χρόνια και σκέφτομαι να το δωσω στην κόρη μου που μαλλον αδιαφορεί για την καταστασή του.Ειχα επίσης ένα S21 Ultra επίσης άψογο και δεν έπιασε τιμη 2 χρόνια μετά την αγορά του και το πούλησα σχεδον τσαμπα..Δεδομένου οτι γενικώς δεν φερομαι βαρβαρα στα τηλέφωνα,λέω να μη βαλω τιποτε επάνω...ούτε κάν φιλμ οθονης για να το χαρώ... 8 1 Παράθεση GTZ (George) S25 ultra SM-S938B S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Σάββατο στις 06:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:44 μμ 25 minutes ago, LAGGI said: Μαλλον ειναι το πρωτο τηλέφωνο μετα απο καιρό που δεν θα του βάλω θήκη!Εχω ενα S23Ultra που ειναι σαν να βγηκε απο το κουτι του σε εξαιρετική κατάσταση...και τί κατάλαβα?Τιποτε δεν χάρηκα απο την λεπτή αισθητική του επι δύο χρόνια και σκέφτομαι να το δωσω στην κόρη μου που μαλλον αδιαφορεί για την καταστασή του.Ειχα επίσης ένα S21 Ultra επίσης άψογο και δεν έπιασε τιμη 2 χρόνια μετά την αγορά του και το πούλησα σχεδον τσαμπα..Δεδομένου οτι γενικώς δεν φερομαι βαρβαρα στα τηλέφωνα,λέω να μη βαλω τιποτε επάνω...ούτε κάν φιλμ οθονης για να το χαρώ... Μαζί σου φίλε, εν τω μεταξύ υπάρχουν κάποιες θήκες τύπου πουγκί από neoprene που μπορείς να βάζεις το κινητό για όταν δεν το χρησιμοποιείς εκεί μέσα, ούτως ώστε να μην σκονίζεται κλπ. Πολλές φορές ξεχνάμε πώς είναι το κινητό μέσα στις θήκες που το βάζουμε και όταν πρόκειται για ανθρώπους που προσέχουν τα κινητά τους τότε ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος να πάθουν κάτι. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. Σάββατο στις 06:52 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:52 μμ 34 minutes ago, LAGGI said: Μαλλον ειναι το πρωτο τηλέφωνο μετα απο καιρό που δεν θα του βάλω θήκη!Εχω ενα S23Ultra που ειναι σαν να βγηκε απο το κουτι του σε εξαιρετική κατάσταση...και τί κατάλαβα?Τιποτε δεν χάρηκα απο την λεπτή αισθητική του επι δύο χρόνια και σκέφτομαι να το δωσω στην κόρη μου που μαλλον αδιαφορεί για την καταστασή του.Ειχα επίσης ένα S21 Ultra επίσης άψογο και δεν έπιασε τιμη 2 χρόνια μετά την αγορά του και το πούλησα σχεδον τσαμπα..Δεδομένου οτι γενικώς δεν φερομαι βαρβαρα στα τηλέφωνα,λέω να μη βαλω τιποτε επάνω...ούτε κάν φιλμ οθονης για να το χαρώ... Κοίτα προστασία οθόνης ούτε έξω βάζω πλέον.... Αλλά μια ωραία λεπτή θήκη την έχω σχεδόν πάντα..... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. Σάββατο στις 06:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:57 μμ Πέρα απ τα υπόλοιπα ένας βασικός λόγος που τους βάζω θήκες είναι για να μπορούν να στέκονται όρθια ή πλαγίως και να μη γλιστράνε 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. Σάββατο στις 07:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:00 μμ 2 minutes ago, eddiedimitris said: Πέρα απ τα υπόλοιπα ένας βασικός λόγος που τους βάζω θήκες είναι για να μπορούν να στέκονται όρθια ή πλαγίως και να μη γλιστράνε Με την θήκη όμως δεεεεννν ζεσταίνεται το κινητό????? Πωωως απάγεται θερμότητα με τις θήκες???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. Σάββατο στις 07:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:18 μμ 17 minutes ago, alex61 said: Με την θήκη όμως δεεεεννν ζεσταίνεται το κινητό????? Πωωως απάγεται θερμότητα με τις θήκες???? Απο την οθονη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. Σάββατο στις 07:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:45 μμ Εάν κάνετε ένα τεστ με κ χωρίς θήκη στο Geekbench… θα δείξει δύο διαφορετικά αποτελέσματα… το γιατί είναι προφανές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. Σάββατο στις 07:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:48 μμ Ελάτε ρε παιδιά τώρα έχουμε αλλάξει 100+ κινητά 28 χρόνια τώρα δε θυμάμαι κανένα να έπαθε υπερθέρμανση λόγω θήκης... η μόνη περίπτωση που μου έχει τύχει είναι να παίζω και να φορτίζει παράλληλα και αυτό παλιά 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. Σάββατο στις 08:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:09 μμ (edited) 4 ώρες πριν, cryptonakias13 said: Κοίτα να δεις κολπάκι, μπράβο! Και απο το YouTube ή δεν έχει σχέση? Αν θέλεις να βάλεις YouTube χωρίς διαφημίσεις, θα πρέπει να κατεβάσεις microg και YouTube Revanced. Θα βρεις στο Google πώς γίνεται η εγκατάσταση. Θα έβαζα εγώ αλλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται... Φυσικά γίνεται και με τους τρόπους που είπε ο φίλος πιο πάνω, μέσω browser δηλαδή. Edited Σάββατο στις 08:11 μμ by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. Σάββατο στις 09:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:51 μμ Για YouTube βάλτε από gamsgo (30€ το 6μηνο / 49€ ο χρόνος). Εγώ έβαλα για 1 χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. Σάββατο στις 10:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:01 μμ 1 ώρα πριν, Kostas_Ts_86 said: Αν θέλεις να βάλεις YouTube χωρίς διαφημίσεις, θα πρέπει να κατεβάσεις microg και YouTube Revanced. Θα βρεις στο Google πώς γίνεται η εγκατάσταση. Θα έβαζα εγώ αλλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται... Φυσικά γίνεται και με τους τρόπους που είπε ο φίλος πιο πάνω, μέσω browser δηλαδή. Μακράν το κορυφαίο και απροβλημάτιστο. Εάν κατεβάσει το revanced manager η εγκατάσταση γίνεται παιχνιδάκι και θα βλέπει και όλες τις ενημερώσεις. Στα συν πως παίζει και με κλειστή οθόνη. Εγώ έχω απενεργοποιήσει το κανονικό και λειτουργώ αποκλειστικά το revanced από το S23 Ultra. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. Κυριακή στις 07:58 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:58 πμ Πάντως παιδιά όσο το δουλεύω βλέπω αρκετές διαφορές στη γρηγοράδα από το s24 ultra επίσης βλέπω ότι στο χέρι κάθεται πολύ πιο καλά και ας έχω βάλει μία θήκη της πλάκας προς το παρόν αφού δεν έχω βρει την αγαπημένη μου σπίγκεν ακόμα σε διαθεσιμότητα...... Το κινητό το νιώθει κάποιος σαφώς μικρότερο στο χέρι στην τσέπη ακόμα και πάνω στο τραπέζι .... Όσον αφορά το one ui7 εκεί είναι που πραγματικά έχει γίνει εξαιρετική δουλειά.... 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. Κυριακή στις 11:07 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:07 πμ 5η ημέρα σήμερα κατοχής...η μπαταρία έχει αρχίσει και γίνεται πραγματικά καταπληκτική 4 Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RSAROUKLA Δημ. Κυριακή στις 11:26 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:26 πμ Kαλησπέρα κάτοχος και εγώ από εχθές προερχόμενος από s23 ultra. Μπορείτε να προτείνεται φορτιστή καθώς ο παλιός είναι στα τελευταία του. Είχα έναν 45 w αλλά σκέφτομαι μήπως πάρω κάποιον μεγαλύτερο. Αν υπάρχει και λινκ θα το εκτιμούσα. Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. Κυριακή στις 11:36 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:36 πμ (edited) φθηνό δοκιμασμένο εδώ κ λίγες ημέρες.. το new GaN μοντέλο με καλώδιο 5Α Edited Κυριακή στις 11:39 πμ by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Κυριακή στις 11:42 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:42 πμ 4 minutes ago, xabos said: φθηνό δοκιμασμένο εδώ κ λίγες ημέρες.. το new GaN μοντέλο με καλώδιο 5Α Προσοχή με samsung "original" από aliexpress. Το 99.5% με το που βγουν απ το κουτί τρέχουν να κυνηγάνε μπανάνες. 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts