Jump to content

Samsung Galaxy S25 Ultra

mobrol
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

12 ώρες πριν, geotrvs said:

Στο πλαίσιο δίνουν -10% και κουπόνι -50€ για προπαραγγελία! 

-10% και -50€ στη τιμή;

Επίσης το δίνουν τηλεφωνικά ή μόνο σε κατάστημα;

Ήμουν έτοιμος να πάρω το S25 Ultra με τα λεφτά έτοιμα (ρευστοποίησα  μερικά XRP) να τα σκάσω. Έχω τώρα το S22 Ultra 12GB RAM και είμαι υπερευχαριστημένος με την ταχύτητα , οθόνη , κάμερα, και φυσικά το λογισμικό ONE UI . Ήθελα να κάνω το επόμενο βήμα και να αναβαθμίσω σε κάτι καλύτερο και φρέσκο. Κυρίως την μπαταρία που το S22 Ultra πονάει. Κάθομαι αναπαυτικά στον καναπέ μου με νάτσος και μπίρα, να δω την παρουσίαση και τι βλέπω... ΙΔΙΑ μπαταρία ΙΔΙΑ ταχύτητα φόρτισης, ΙΔΙΑ RAM, πενάκι χωρίς bluetooth (άρα πάει μια χρήσιμη για μένα λειτουργία να βγάζω φωτογραφίες πατώντας το κουμπί του Spen). Καμιά διαφορά και στην οθόνη απο το S24 με ίδια nits. Αλλά καμιά αλλαγή ακόμα και απο το S23 με βασικό αισθητήρα 200ΜΡ. Έβλεπα την παρουσίαση του τηλεφώνου και ήταν σαν να βλέπω παρουσίαση του ONE UI 7.  90% μιλούσαν για το software ( που σε λίγους μήνες θα το έχω κι εγώ) και 10% για το  hardware. Το μόνο που ξεχωρίζει πιστεύω είναι ο επεξεργαστής που θα βελτιώσει την διάρκεια μπαταρίας και την ταχύτητα, που μην ξεχνάμε δεν έρχομαι από κανένα xiaomi redmi 10 για να δω τρελή διαφορά.  Κοιτούσα κάτι ONE+ κάτι Realme με 6000 και 6500mha μπαταρίες  και 6000nits οθόνες, με τον Snapdragon 8 Elite και γενικά όλη την  βιομηχανία να πηγαίνει μπροστά  και λέω ώπα. Όταν έρχομαι από το S22 Ultra, δεν θέλω να ξαναπάρω κινητό με 45Watt φόρτιση και 5000mha μπαταρία, όσο καλύτερη διαχείριση και να κάνει, απλά δεν τους κάνω την χάρη όταν βλέπω τι κάνει ο ανταγωνισμός. Σκέφτηκα για λίγο να σ 'αφήσω να φύγω samsung,  έλα όμως που δεν θέλω να ρισκάρω άλλο μενού. Έχω και galaxy watch και buds και θα τους λείψεις. άσε που μου αρέσει το οικοσύστημα και έχω βολευτεί πολύ με το ONE UI. Δεν χαλάω οικογένειες έτσι απλά. Τελικά η απόφασή μου είναι NOT THIS YEAR.  Πρόσφατα τον Οκτώβριο του 2024 η Samsung έστειλε μια επιστολή στους επενδυτές της. Ένα κομμάτι έγραφε «Αγαπητοί πελάτες, επενδυτές και εργαζόμενοι που πάντα αγαπούσατε τη Samsung Electronics. Σήμερα, η διοίκηση της Samsung Electronics θα ήθελε πρώτα να σας ζητήσει συγγνώμη. Προκαλέσαμε ανησυχίες σχετικά με τη θεμελιώδη τεχνολογική μας ανταγωνιστικότητα και το μέλλον της εταιρείας λόγω των επιδόσεών μας που υπολείπονται των προσδοκιών της αγοράς."  παρακάτω υποσχέθηκε να ξανά ανέβει στην κορυφή της  τεχνολογίας κτλ.  Αυτό μου δίνει να καταλάβω ότι συγκυριακά και νομοτελειακά το S26 ultra είναι υποχρεωμένο να κάνει το μεγάλο άλμα που όλοι περιμέναμε και δεν είδαμε στο S25 ultra.  Έχοντας λοιπόν όλα αυτά στο μυαλό μου , απλά πήρα μια νέα θήκη στο S22 Ultra, του άλλαξα και μια νέα original μπαταρία και ξαναμετατρέπω τα Ευρώ σε XRP .  Φιλάκια Samsung , Τα λέμε όταν ξαναβρείς τον εαυτό σου!

So this is how liberty dies, with thunderous applause

17 minutes ago, ReaperX said:

-10% και -50€ στη τιμή;

Εγώ τηλεφωνικά έκανα αυτή την δουλειά. 

kountouraN

25 minutes ago, kountoura said:

Εγώ τηλεφωνικά έκανα αυτή την δουλειά. 

μολις ειπα οτι η σαμυ κανει -10% ειπαν να δουν τι μπορουν να κανουν και  θα με παρουν τηλεφωνο.

28 minutes ago, gsa1967 said:

μολις ειπα οτι η σαμυ κανει -10% ειπαν να δουν τι μπορουν να κανουν και  θα με παρουν τηλεφωνο.

Θα σε πάρουν και θα σου πουν το κάνουμε και εμείς. 

kountouraN

1 hour ago, ReaperX said:

-10% και -50€ στη τιμή;

Και από τα δύο, εγώ πήρα τηλέφωνο και μου το έδωσαν ενώ μου είπε πως και σε καταστήματα το ίδιο δίνουν και δεν χρειάζεται να μου προωθήσει την προσφορά ώστε να την δείξω σε κατάστημα. Ναι σωστά -10% και -50€.

Edited by geotrvs

Από πλαίσιο έχετε κανένα νέο για αποστολή παραλαβή? 

Βλέπω βγήκε εκτύπωση ετικέτας για αποστολή από την Παρασκευή που μας πέρασε. 

Σήμερα μου έστειλαν και το τιμολόγιο ηλεκτρονικά. 

Λέτε να παραλάβουμε αύριο μεθαύριο? 

kountouraN

On 25/1/2025 at 10:03 ΜΜ, karagalexk said:

Έκανα και εγώ παραγγελία. Μαύρο 1 tb. Μετά από 2 χρόνια με s23+

Για να δούμε...

Πήγες από το plus στο ultra; ή στο s25 plus;

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

Ρε παιδιά, άσχετο, αλλά έχετε πάρει ενημέρωση ασφαλείας Ιανουαρίου για το s24 ultra ?

Τέλη Γενάρη και ακόμα δεν μου έχει έρθει καμία ενημέρωση.

4 minutes ago, cryptonakias13 said:

Ρε παιδιά, άσχετο, αλλά έχετε πάρει ενημέρωση ασφαλείας Ιανουαρίου για το s24 ultra ?

Τέλη Γενάρη και ακόμα δεν μου έχει έρθει καμία ενημέρωση.

Όχι...

Βλέπω να περιμένουν να βγεί πρώτα το S25 και μετά...

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

1702003769_Screenshot2025-01-23125714.jpg.2d5069c07feeafa311c222e0095e2ab7.jpg

36 minutes ago, OverClocker said:

Όχι...

Απαράδεκτο, ειδικά όταν έχει να κάνει με θέματα ασφαλείας..

Edited by cryptonakias13

36 minutes ago, OverClocker said:

Όχι...

Εμείς με S23 Ultra την έχουμε πάρει από τις 14 Ιανουαρίου. 

πήγα και το είδα απο κοντά σε Public και ψιλοαπογοητευτηκα με την σχεδιάση και τις στρογγυλές γωνίες. Επίσης το flat πλαινό μέρος είναι μεγάλο όχι απο εμένα. Χειρότερο κράτημα από το 24αρι δηλάδή. 

Κατά τα άλλα σε ζουμ 30x, 100x μου φάνηκε καλύτερο από το 24ρι μου αλλά σιγά τα αυγά. Ίσως να το σκεφτόμουν σοβαρά αν φέτος στην Ελλάδα είχαν σοβαρή προωθητική ενέργεια από την Samsung. Μάλλον οι μεγάλες αλυσίδες πέρσυ πάτησαν πόδι με το -100 ευρώ από Panda και φέτος το έκοψαν...

Συμπέρασματικά, του χρόνου και θα δούμε! Επίσης πιστευω ότι με τα επόμενα updates το 24αρι θα το χαλάσουν και σε κάμερα και σε επιδόσεις.

3 ώρες πριν, MIB said:

Ήμουν έτοιμος να πάρω το S25 Ultra με τα λεφτά έτοιμα (ρευστοποίησα  μερικά XRP) να τα σκάσω. ............................. Φιλάκια Samsung , Τα λέμε όταν ξαναβρείς τον εαυτό σου!

Τα ίδια ακριβώς με το S23 Ultra! Το έστειλα σήμερα για μπαταρία και ας το έπαιρνα σε άριστη τιμή από Public! *

Ξέχασες και το πολυδιαφημιζόμενο ΑΙ που δεν καταλαβαίνει-μιλάει ελληνικά! Βάλε που θα θερμαίνεται λόγω κλιματικής αλλαγής (γρήγορος επεξεργαστής, μικρή μπαταρία, αύξηση θερμοκρασίας στην Ελλάδα με τζαμάκι και θήκη)?????!!!!!

Βάλε και τις μεγαλύτερες προσφορές που έχουν σε άλλες χώρες για προπαραγγελία (πχ τα buds 3 pro τα δίνουν 35 ευρώ, καλύτερες τιμές σε trade in κλπ κλπ). Φιλάκια Samsung! Πιο χαμηλά, πιο χαμηλά!

* 1499 - 290 ΦΠΑ = 1.209 - 10% =1.088 - 50 κουπόνι = 1.038 - 390 (s23ultra 512) = 648 δια 36 άτοκες δόσεις = 18 το μήνα! Είμαι σίγουρος ότι θα ρίξουν κι άλλο τις τιμές. Εξάλλου στις 7/2 θα πάρουμε και εμείς το ui 7.0

Edited by Tips2022

Τελικά υπέκυψα στο S25 Ultra. Κάτοχος εδώ και 14 μήνες του S23 Ultra. Τελική τιμή από Πλαίσιο 1051 ευρώ. Αποφορολόγηση και οι γνωστές εκπτώσεις.

Τσίμπησα και το watch ultra  στα 387 ευρώ και είμαι κομπλέ. Μένει τα Buds 3 pro να πάρω.

Θα αγοράσει φίλος μου το δικό μου με 500 ευρώ και βάζω αλλά 550 εγώ και τσίμπησα την ευκαιρία.

1 ώρα πριν, xetasa said:

Πήγες από το plus στο ultra; ή στο s25 plus;

Απο s23 plus σε s25 ultra. Τα έβαλα δίπλα δίπλα και η διαφορά είναι ελάχιστη 

14 minutes ago, ffc said:

Τελικά υπέκυψα στο S25 Ultra. Κάτοχος εδώ και 14 μήνες του S23 Ultra. Τελική τιμή από Πλαίσιο 1051 ευρώ. Αποφορολόγηση και οι γνωστές εκπτώσεις.

Τσίμπησα και το watch ultra  στα 387 ευρώ και είμαι κομπλέ. Μένει τα Buds 3 pro να πάρω.

Θα αγοράσει φίλος μου το δικό μου με 500 ευρώ και βάζω αλλά 550 εγώ και τσίμπησα την ευκαιρία.

Αν δεν ήταν φίλος σου, θα σου πρότεινα να αλλάξεις πρώτα τα πενακια  🤣

Αστειεύομαι φυσικά! Με το καλό να παραλάβεις και αναμένουμε σχόλια κι εντυπώσεις

50 minutes ago, Kostas_Ts_86 said:

Αν δεν ήταν φίλος σου, θα σου πρότεινα να αλλάξεις πρώτα τα πενακια  🤣

Αστειεύομαι φυσικά! Με το καλό να παραλάβεις και αναμένουμε σχόλια κι εντυπώσεις

Όπως ειπώθηκε και πιο πριν δεν λειτουργεί το πενάκι απο προηγούμενο μοντέλο.

Αν είναι θέμα software το πολύ πολύ κάνουμε αλλαγή μετά.

Προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ για air commands. Αλλά και σε γενικές γραμμές κάνω ελάχιστη χρήση στο πενάκι.

Μόλις το s23 ultra πάρει το oneui 7.0 θα λειτουργεί και το πενάκι στο s25 ultra! Περίμενε και θα το δεις...κολπάκια της Sams! Είπαν ότι τα παλιά κινητά θα υστερούν μόνο λίγο σε ΑΙ, τι δεν καταλαβαίνουμε?

Edited by Tips2022

Smart view θήκη wallet υπάρχει για το ultra;

Επίσης για προστασία οθόνης Whitestone ή Samsung ; 

Στο S23 ultra έχω Whitestone από την πρώτη ημέρα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

2 minutes ago, Tips2022 said:

Μόλις το s23 ultra πάρει το oneui 7.0 θα λειτουργεί και το πενάκι στο s25 ultra! Περίμενε και θα το δεις...κολπάκια της Sams!

Τέλεια. Έτοιμαζω την αλλαγή.

😁😂

Επίσης να πω ότι πολλοί περιμένουν αναβαθμίσεις μόνο σε hardware για ένα κινητό (ασφαλώς και είναι σημαντικό αυτό)! Αλλά πολύ καλή αναβάθμιση θα πρέπει να θεωρείται και το soft του κινητού σε ΑΙ πρώτης γενιάς, εφόσον βεβαίως θα δούλευε με ελληνικά (και όταν θα το κάνουν αυτό να δειτε την τιμή χώμα που θα έχει το κινητό)! Τι όχι? Αφού πέρυσι ανακοίνωσε την λειτουργία για τους διαβητικούς, 7-8 μηνές ακόμη δεν την έχει εφαρμόσει! Τόσο γρήγορα!

Edited by Tips2022