Jump to content

Samsung Galaxy S25 Ultra

mobrol
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 ώρα πριν, redcom7 said:

Συγνώμη ρε παιδιά...

30 % πχ για τα buds 3 που έχουν στο skroutz 100e και στο Samsung shop 140 δεν είναι κοροϊδία?

Παντα ειναι πιο φθηννα στο σκρουτζ γιατι ειναι παραεισαγωγες..

8 ώρες πριν, kountoura said:

Εννοείται δεν περίμενα κάτι ουαου σαν αναβάθμιση φέτος. 

Με το σταγονόμετρο θα γίνονται οι αναβαθμίσεις όπως και σε άλλες μάρκες. 

Το 24 ηταν σχετικα μεγαλη αναβαθμιση. Τιτανιο, επιπεδη οθονη (σχετικα), antireflective, 50mp στον tele και διαφορα αλλα πιο μικρα. 
Στο 25 απλα κρατησαν αυτα και ισως τα πειραξαν λιγο και εδωσαν λιγο πιο στρογγυλές γωνιες, Να δουμε το 26 που ισως βαλουν μπαταρια αλλη. ισως 

• Απαντήσεις 391
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

2 ώρες πριν, redcom7 said:

Συγνώμη ρε παιδιά...

30 % πχ για τα buds 3 που έχουν στο skroutz 100e και στο Samsung shop 140 δεν είναι κοροϊδία?

Νομίζω είναι άδικο γενικά να συγκρίνεις τιμές official samsung με σκρουτζ.

Ξέρουμε πολύ καλά πως γίνεται να είναι πιο φθηνά. Δεν σχολιάζω το αν αξίζει να τα πάρεις απο σκουτζομάγαζο, αυτό είναι άλλο θέμα.

Παρόλα αυτά όμως, για παράδειγμα το watch ultra βγαίνει πιο φθηνό από οποιοδήποτε σκρουτζομάγαζο.

41 minutes ago, Gorge said:

Παντα ειναι πιο φθηννα στο σκρουτζ γιατι ειναι παραεισαγωγες..

Το 24 ηταν σχετικα μεγαλη αναβαθμιση. Τιτανιο, επιπεδη οθονη (σχετικα), antireflective, 50mp στον tele και διαφορα αλλα πιο μικρα. 
Στο 25 απλα κρατησαν αυτα και ισως τα πειραξαν λιγο και εδωσαν λιγο πιο στρογγυλές γωνιες, Να δουμε το 26 που ισως βαλουν μπαταρια αλλη. ισως 

Αν και το θέμα design είναι τελείως υποκειμενικό το αν θα αρέσει ή όχι, στα δικά μου μάτια ο σχεδιασμός στο 25 έχει μεγαλύτερη διαφορά απ ότι είχε το 23 στο 24.

Ναι το 24 είχε νέο υλικό σε σχέση με το 23, αλλά η σχεδιαστική λογική ήταν παρόμοια με έμφαση στις καμπύλες αν εξαιρέσεις τις 4 γωνίες που για μένα ήταν λάθος κι όλας.

Μη ξεχνάμε ότι η οθόνη του 24 δεν ήταν ποτέ true flat.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

1702003769_Screenshot2025-01-23125714.jpg.2d5069c07feeafa311c222e0095e2ab7.jpg

Οι περισσότεροι χρήστες, πέραν του μικροβίου της αλλαγής που έχουν, ανανεώνουν ουσιαστικά για ένα ακόμη χρόνο τα χρήματα τους δίνοντας ένα ποσό και αγοράζοντας φυσικά με προπαραγγελία εκμεταλλευόμενοι τα διάφορα μπόνους και το τιμολόγιο αγοράς όποιος φυσικά έχει την δυνατότητα. Υπάρχουν και πολλοί επίσης που έχουν τριών και τεσσάρων χρόνων συσκευή είτε Samsung είτε άλλη ναυαρχίδα και θέλουν λογικά να αλλάξουν. Η δική μου γνώμη είναι ότι συσκευή που λειτουργεί άρτια και άριστα την κρατάω μέχρι τέλους εφόσον με καλύπτει. Απ' την άλλη είναι φυσικό ο καθένας που έχει την άνεση να αλλάζει συχνά συσκευές να κάνει το κέφι του κι όχι μόνο...με το καλό να παραλάβετε τις νέες σας συσκευές και να τις χαρείτε 

Konakis.

41 minutes ago, OverClocker said:

Μη ξεχνάμε ότι η οθόνη του 24 δεν ήταν ποτέ true flat.

Τι εννοείς δεν ήταν ποτέ true flat.το έχεις διαβάσει καπου? Έχω ένα χρόνο τη συσκευή και μου κάνει εντύπωση αυτό που γράφεις. 

1 minute ago, dkon84 said:

Τι εννοείς δεν ήταν ποτέ true flat.το έχεις διαβάσει καπου? Έχω ένα χρόνο τη συσκευή και μου κάνει εντύπωση αυτό που γράφεις. 

Στις άκρες αριστερά και δεξιά είναι κυρτή.

Δε το έχεις προσέξει?

Στο 25 δεν έχει καμία καμπυλότητα.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

Κανένας λόγος για εμένα να αλλάξω το s23u, αν και έχω τα χρήματα να το κάνω.

Κάπου έλεος με τα 1500αρια που ζητούν οι εταιρείες για ελάχιστες ουσιαστικές αναβαθμίσεις, προτιμώ να τα δώσω για να αλλάξω τον ηλιακό θερμοσίφωνα

32 minutes ago, dimgoul said:

Κανένας λόγος για εμένα να αλλάξω το s23u, αν και έχω τα χρήματα να το κάνω.

Κάπου έλεος με τα 1500αρια που ζητούν οι εταιρείες για ελάχιστες ουσιαστικές αναβαθμίσεις, προτιμώ να τα δώσω για να αλλάξω τον ηλιακό θερμοσίφωνα

Και εγω το 23 ultra εχω και ο μοναδικός λόγος που θα το άλλαζα είναι ο elite,τον είδα στο oneplus 13 και σπέρνει...Πολλά φάουλ τώρα τελευταία η σάμυ,εξτρα χρέωση στο bt πενάκι (γελάει ο κόσμος...),ελάχιστες αναβαθμίσεις με ανούσια αυξηση τιμής...No για εμένα φετος

4 minutes ago, SergioChr said:

Και εγω το 23 ultra εχω και ο μοναδικός λόγος που θα το άλλαζα είναι ο elite,τον είδα στο oneplus 13 και σπέρνει...Πολλά φάουλ τώρα τελευταία η σάμυ,εξτρα χρέωση στο bt πενάκι (γελάει ο κόσμος...),ελάχιστες αναβαθμίσεις με ανούσια αυξηση τιμής...No για εμένα φετος

ο ελιτ με 5000 μπαταρία θα είναι κλάμα.

Εν αναμονή των ριβιουζ.

Στο 13αρι με την 6000 μπαταρία στο τελος της ημέρας έχεις ενα 40% μπαταρία η κάπου εκεί και αναλόγως την χρήση. Μην περιμένετε απο τη sams να κάνει παπάδες.

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite  // Oneplus Nord  // Oneplus 11 // Oneplus 13

3 minutes ago, mivechris said:

ο ελιτ με 5000 μπαταρία θα είναι κλάμα.

Εν αναμονή των ριβιουζ.

Στο 13αρι με την 6000 μπαταρία στο τελος της ημέρας έχεις ενα 40% μπαταρία η κάπου εκεί και αναλόγως την χρήση. Μην περιμένετε απο τη sams να κάνει παπάδες.

Ναι,έχεις δίκιο

Άλλο ένα μείον

Οπτικά τουλάχιστον αφού το είδα και το έπιασα είναι  ένα ακριβό a55 με πενάκι που έχει ελάχιστες δυνατότητες.σιγουρα το s24 ultra δείχνει μεγαλύτερο γιατί δεν είναι μεγαλύτερο με 1 και 1,5 χιλιοστά διαφορά. Αλλά σίγουρα δείχνει πιο premium και σίγουρα ξεχωρίζει.μας έσωσε από έξοδα φέτος η Samsung 

Λιγες προσωπικες σκεψεις σχετικα με το S25U και την στρατηγικη της Sammy...

Η στοχευση της Sammy απ το S23 ειδικα και μετα ειναι να δημιουργησει μια σταθερη βαση πελατων και να δωσει υπεραξια στη σειρα S μεσα απο την πολυετη υποστηριξη(7 χρονια)! Γνωριζει και ξερει οτι αυτοι που θα προβουν σε αναβαθμιση ειναι οι χρηστες με S21,S22 και οχι οσοι εχουν το S24 ,S23 (λιγοτερο)!

Αυτη την στρατηγικη προφανως την αντεγραψε απο την Apple και με την πορεια του S24 εδειξε οτι αποδιδει!

Οπως επισης αντεγραψε την στρατηγικη καθε 2 χρονια να κανει την πιο 'σοβαρη' αναβαθμιση S22 -S24-S26.

Προσωπικα με εκανε ν σχεδιαζω αναβαθμιση συσκευης καθε 2 χρονια και ηρεμια στην τσεπη μου!

Οποιος θελει να μπει στο ανελεητο κυνηγι τον specs θα παει σε κινεζο (κατι που εκανε παλαιοτερα η Sammy με την σειρα Note)!

Και Αυτοι πιστευω αν ανοιξουν εμπορικά ποτε Αμερικη Ευρωπη εκει θα πανε!

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Εγω αν ειχα S24U δεν θα πηγαινα στο 25 με τιποτα. Μαλλον ουτε και απο το 23. Το πηρα γιατι εχω ενα χρεπι αλλα με βαρια καρδια. Με τις προσφορες σε τιμη και δισκο βγαινει πολυ κοντα στο 24αρι τωρα καινουργιο αλλα και μεταχειρισμενα που πανε πανω απο 850 τα 512. Δεν τραβαω φωτο αλλα αυτο που κανει με τις καμερες ειναι απαραδεκτο. Τυχεροι (η μαλλον εξυπνοι) που εφαγαν την Huawei μαζι με την αππλε, αλλιως εκει θα ημουν ακομα. 

Πάντως αισθητικά προτιμώ το 24 ultra που έχω τωρα.

Πιο premium νομίζω από το 25αρι ultra... 

Όσον αφορά το grain φαίνεται να είναι κομπλέ τα s25u.

https://www.reddit.com/r/S25Ultra/s/nq771ZEhvG

Edited by johnnyman25

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Παιδιά το δούλεψα για λίγη ώρα στο Πλαίσιο, και ανεβάζει θερμοκρασία πολύ. Απαράδεκτο για ναυαρχίδα. Γενικά μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. 

Γενικά η άποψή μου έιναι ότι πριν κρίνουμε τι βελτίωσαν, τι δεν βελτίωσαν και αν στο χέρι είναι καλύτερο ή όχι κτλπ να περιμένουμε να βγει η συσκευή, να την πιάσουμε στα χέρια μας και να μπορέσουμε να τ συγκρίνουμε οι ιδιοι καταναλωτές και όχι μόνο ότι μπορεί να μας πλασάρουν οι reviewers

Καλώς η κακώς το 24 με το 25 έχουν διαφορές, όπως είχε το 24 με το 23 και το 23 με το 22.

Το 22 με το 23 είχαν διαφορές στην οθόνη, στις κάμερες, λιγότερο edge της οθόνης και στο soc.

Δε το θεωρώ minor update. Ή αν το πούμε minor, το major ήταν μόνο από note 20 σε s21 και όλα τα άλλα minor/incrementals(22, 23, 24, 25)

Όσο αφορά τις θερμοκρασίες του SD 8 elite...

https://www.androidauthority.com/snapdragon-8-elite-overheats-3510468/

5 minutes ago, OverClocker said:

Γενικά η άποψή μου έιναι ότι πριν κρίνουμε τι βελτίωσαν, τι δεν βελτίωσαν και αν στο χέρι είναι καλύτερο ή όχι κτλπ να περιμένουμε να βγει η συσκευή, να την πιάσουμε στα χέρια μας και να μπορέσουμε να τ συγκρίνουμε οι ιδιοι καταναλωτές και όχι μόνο ότι μπορεί να μας πλασάρουν οι reviewers

Καλώς η κακώς το 24 με το 25 έχουν διαφορές, όπως είχε το 24 με το 23 και το 23 με το 22.

Το 22 με το 23 είχαν διαφορές στην οθόνη, στις κάμερες, λιγότερο edge της οθόνης και στο soc.

Δε το θεωρώ minor update. Ή αν το πούμε minor, το major ήταν μόνο από note 20 σε s21 και όλα τα άλλα minor/incrementals(22, 23, 24, 25)

Όσο αφορά τις θερμοκρασίες του SD 8 elite...

https://www.androidauthority.com/snapdragon-8-elite-overheats-3510468/

Δεν ξέρω τι λένε οι reviewers, εγώ λίγο που δούλεψα, κάμερα,, πλοήγηση κτλ, άρχισε και ζεμάταγε. 

1 minute ago, katsiletra said:

Δεν ξέρω τι λένε οι reviewers, εγώ λίγο που δούλεψα, κάμερα,, πλοήγηση κτλ, άρχισε και ζεμάταγε. 

Κουμπωμένο σε φόρτιση ταυτόχρονα?

Βρε αφού στις μεγάλες αλυσίδες παίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ ασταμάτητα με έναν φορτιστή κουμπωμένο συνέχεια.  Μην είσαστε βιαστικοί να το κρίνετε ότι ζεσταίνετε κάνει ρανει.  Θα μας πουν εντυπώσεις τα παιδιά που θα το έχουν στα χέρια τους σύντομα. 

35 minutes ago, OverClocker said:

Κουμπωμένο σε φόρτιση ταυτόχρονα?

Όχι. Το είχα βγάλει απ την φόρτιση για δοκιμή και εκπαίδευση κάποιων υπαλλήλων. Γι αυτό το αναφέρω ότι μου έκανε εντύπωση ότι ανέβασε πολύ θερμοκρασία. 

1 hour ago, challenge143 said:

Βρε αφού στις μεγάλες αλυσίδες παίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ ασταμάτητα με έναν φορτιστή κουμπωμένο συνέχεια.  Μην είσαστε βιαστικοί να το κρίνετε ότι ζεσταίνετε κάνει ρανει.  Θα μας πουν εντυπώσεις τα παιδιά που θα το έχουν στα χέρια τους σύντομα. 

Το συγκεκριμένο ήταν για εκπαίδευση και εκτός φόρτισης. Τώρα αν νομίζετε ότι βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα δεν έχω κάτι να προσθέσω. Το τηλέφωνο ήταν εκτός πρίζας για περισσότερο από μιάμιση ώρα. 

51 minutes ago, katsiletra said:

Όχι. Το είχα βγάλει απ την φόρτιση για δοκιμή και εκπαίδευση κάποιων υπαλλήλων. Γι αυτό το αναφέρω ότι μου έκανε εντύπωση ότι ανέβασε πολύ θερμοκρασία. 

Απ ότι φαίνεται τα 8 Elite ζεσταίνονται αρκετά οπότε δεν μου κάνει πολύ εντύπωση το να ζεσταίνεται, βέβαια με σκότωσες που λες ότι ζεματάει με λίγη χρήση.

Στα πρώτα review λέγανε ότι η samsung έχει χαμηλό όριο θερμοκρασίας για να μην είναι ενοχλητικό στους χρήστες(και καλα)

Ερώτηση, σε σχέση με Realme GT7 Pro, Asus Rog9, Oppo Find 8X pro που έχουν και αυτά το ίδιο SOC, πως τα πάει στις θερμοκρασίες?

Δηλαδή ο 8 elite sto s25 ultra ζεσταίνεται ενώ στις άλλες εταιρείες είναι δροσερός?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

2 minutes ago, nikolasn80 said:

Δηλαδή ο 8 elite sto s25 ultra ζεσταίνεται ενώ στις άλλες εταιρείες είναι δροσερός?

Στο s25 ψήνεις ομελέτα, στα υπόλοιπά μόνο ποσέ :classic_biggrin:

15 minutes ago, OverClocker said:

Απ ότι φαίνεται τα 8 Elite ζεσταίνονται αρκετά οπότε δεν μου κάνει πολύ εντύπωση το να ζεσταίνεται, βέβαια με σκότωσες που λες ότι ζεματάει με λίγη χρήση.

Στα πρώτα review λέγανε ότι η samsung έχει χαμηλό όριο θερμοκρασίας για να μην είναι ενοχλητικό στους χρήστες(και καλα)

Ερώτηση, σε σχέση με Realme GT7 Pro, Asus Rog9, Oppo Find 8X pro που έχουν και αυτά το ίδιο SOC, πως τα πάει στις θερμοκρασίες?

Αυτά δεν τα δοκίμασα. Oppo λίγο που έπαιξα με φορτιστή κουμπωμένο δεν θα το έλεγα δροσερό, αλλά όχι στα επίπεδα του Ultra. Μάλλον η Mediatek έκανε καλύτερη δουλειά κατά τη γνώμη μου. Αλλά σε σχέση με iphone 16 pro και pro max, με την ίδια χρήση, το S25 Ultra δυστυχώς ανέβασε πολύ θερμοκρασία σε φάση που ήταν ενοχλητικό. Και με WiFi. Που να δουλέψει και σε 5G. Δεν ξέρω αν φταίει ο επεξεργαστής ή υλοποίηση απαγωγής θερμότητας της samsung.

Εσφαλμένα νόμιζα ότι και το oppo είχε Snapdragon.
Ενδιαφέρον, αν ισχύει σε όλες τις συσκευές, και δεν είναι κάποιο θέμα στα κομμάτια promotion, θα φάει πολύ κράξιμο η Σαμσουνγκ, καιρό είχε να βγάλει κινητό φριτέζα.

Από Mrwhosetheboss:

Samsung S25 Ultra vs iPhone 16 Pro Max Camera Battle

Edited by OverClocker