elkons Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου 1 hour ago, jimdem582 said: Σχεδόν 3 εβδομάδες έκλεισα απο την αλλαγή του εξοπλισμού σε ΖΤΕ. Ακόμα και σε βροχή όλα δουλεύουν εξαιρετικά. Σταθερά οι ταχύτητες κοντά στα 300 όλη μέρα χωρίς αποσυνδέσεις και περίεργα κολλήματα. Το μόνο διάστημα που πέφτει η ταχύτητα είναι 9-11 το βράδυ μπορεί να πιάνει 180-200 που είναι ώρα αιχμής αλλά δε με απασχολεί καθόλου. Ορίστε και μια σημερινή μέτρηση με βροχή (δεν είναι πρωταπριλιάτικο :P) Με Ν1 φτάνεις τόσο; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου 3 ώρες πριν, elkons said: Με Ν1 φτάνεις τόσο; Ναι. Αυτά είναι και τα στατιστικά αυτή τη στιγμή με speedtest στα 300. 4G Frequency 1871 4G Connected Band 15.0MHz@1800(B3) + 20.0MHz@1800(B3) + 10.0MHz@800(B20) 4G RSRP -73 dBm 4G SINR 20.0 dB 4G PCI 282 4G Cell ID 26654987 5G Frequency 431070 5G Connected Band N1 5G RSRP -70 dBm 5G SINR 21.5 dB 5G PCI 282 5G Cell ID - - 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου 2 ώρες πριν, jimdem582 said: Ναι. Αυτά είναι και τα στατιστικά αυτή τη στιγμή με speedtest στα 300. 4G Frequency 1871 4G Connected Band 15.0MHz@1800(B3) + 20.0MHz@1800(B3) + 10.0MHz@800(B20) 4G RSRP -73 dBm 4G SINR 20.0 dB 4G PCI 282 4G Cell ID 26654987 5G Frequency 431070 5G Connected Band N1 5G RSRP -70 dBm 5G SINR 21.5 dB 5G PCI 282 5G Cell ID - - Ν1. Έχει και πολύ καλό SNR , πολύ καλό σήμα πασάς είσαι. Το κακό με τη Ν1 δεν είναι σταθερό το 300αρι αν πέσει κίνηση αλλά φαίνεται δεν υπάρχει πολύ κίνηση ούτε είναι τσιτα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου 1 ώρα πριν, elkons said: Ν1. Έχει και πολύ καλό SNR , πολύ καλό σήμα πασάς είσαι. Το κακό με τη Ν1 δεν είναι σταθερό το 300αρι αν πέσει κίνηση αλλά φαίνεται δεν υπάρχει πολύ κίνηση ούτε είναι τσιτα. Τόσο φτάνει και με το LTE, δε χρειάζεται Ν1 με τόσο καλό σήμα. 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου 9 minutes ago, mixtri said: Τόσο φτάνει και με το LTE, δε χρειάζεται Ν1 με τόσο καλό σήμα. Δεδομένου ότι έγινε refarm, φαίνεται να υπάρχει διαφορά. Σε μένα τουλάχιστον το 5G Ν1 αποδίδει καλύτερα από LTE ακόμη και με χαμηλό σήμα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου 5G 300 mbps τις τελευταίες ώρες με την κακοκαιρία https://www.speedtest.net/my-result/a/11528442864 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου 35 minutes ago, Gv2008 said: 5G 300 mbps τις τελευταίες ώρες με την κακοκαιρία https://www.speedtest.net/my-result/a/11528442864 Περίπου τα ίδια και εγώ, λίγο καλύτερες ταχύτητες 40Mbps αλλα μαρτύριο ακόμα και το browsing γιατι το ping ειναι 180ms σε cosmote σαλονικα test server. Είπαμε κεραία πανω σε βουνό με μικροκυματικες ζεύξεις. Υπομονή, Παρασκευή στρώνει ο καιρός. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου 12 minutes ago, Bayern7 said: Περίπου τα ίδια και εγώ, λίγο καλύτερες ταχύτητες 40Mbps αλλα μαρτύριο ακόμα και το browsing γιατι το ping ειναι 180ms σε cosmote σαλονικα test server. Είπαμε κεραία πανω σε βουνό με μικροκυματικες ζεύξεις. Υπομονή, Παρασκευή στρώνει ο καιρός. H N78 τραβάει ζόρια ή τα μικροκυμματικά του backhaul? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου 2 minutes ago, georgemv said: H N78 τραβάει ζόρια ή τα μικροκυμματικά του backhaul? Δεν εχει καν N78 η δικιά μου. Αλλά τα ζόρια τα τραβάνε τα μικροκυμματικά του backhaul. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου (edited) Ενδιαφέροντα πράγματα… Edited 1 Απριλίου by zurabi_97 1 6 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 8 ώρες πριν, Bayern7 said: Περίπου τα ίδια και εγώ, λίγο καλύτερες ταχύτητες 40Mbps αλλα μαρτύριο ακόμα και το browsing γιατι το ping ειναι 180ms σε cosmote σαλονικα test server. Είπαμε κεραία πανω σε βουνό με μικροκυματικες ζεύξεις. Υπομονή, Παρασκευή στρώνει ο καιρός. Εγώ δεν είχα τόσο τραγικό ping. Σήμερα είναι καλύτερα πάντως, έτσι δείχνει. Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/11529089086 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 5 Απριλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου Πασχαλινή προσφορά 02-20 Απριλίου: Απόκτησε COSMOTE 5G WiFi με 3 Μήνες Δώρο. https://www.cosmote.gr/static/cosmote/el/5g-wifi 6 1 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solas Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου Τρεις μήνες με 5G με μόνη επιλογή vdsl 50. Σε εμένα οι ταχύτητές παραμένουν στα ίδια 24/7 εκτός από το upload που κάνει τα κουλά του . Εσωτερικό ZTE 888Α ULTRA 10 Παράθεση LG G6/REDMI NOTE 3 PRO /MOTO G 2014/Xperia Sole/THL T11/ASUS T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου 44 minutes ago, solas said: Τρεις μήνες με 5G με μόνη επιλογή vdsl 50. Σε εμένα οι ταχύτητές παραμένουν στα ίδια 24/7 εκτός από το upload που κάνει τα κουλά του . Εσωτερικό ZTE 888Α ULTRA Άριστο! Περιοχή; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solas Δημ. 11 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Απριλίου On 9/4/2026 at 7:50 ΜΜ, georgemv said: Άριστο! Περιοχή; Ύψος Σείριος Εθνική .Το cell mapper βλέπει δυο SA κεραίες στην περιοχή ,το κελί που έχει κουμπώσει το ΖΤΕ το βρήκα στην μια. Έχω κρατήσει και την vdsl για backup γιατί στην πολλή βροχή πέφτει το σήμα τελείως ή σέρνεται και αυτό πάνω στην τηλεργασίες. Έχω δώσει την περιοχή στις βλάβες, έχουν περάσει βδομάδες αλλά απάντηση δεν έχω πάρει. 1 Παράθεση LG G6/REDMI NOTE 3 PRO /MOTO G 2014/Xperia Sole/THL T11/ASUS T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 20 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Απριλίου Καλημέρα, υπάρχει κάποιο ρούτερ που να δουλεύει με την υπηρεσία; Δηλαδή να το έχω αντί του T5400+... 1 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 20 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Απριλίου 4 ώρες πριν, zurabi_97 said: Καλημέρα, υπάρχει κάποιο ρούτερ που να δουλεύει με την υπηρεσία; Δηλαδή να το έχω αντί του T5400+... Κοιτα για τηλεφωνία λογικά θες αυτό που δίνουν. Αλλιώς δε βρίσκω λόγο να μη δουλεύει κάποιο άλλο router. Εκτός αν κάνουν ue grouping framework. Η SIM παίζει σε τηλέφωνο; Έχεις δοκιμάσει; 3 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου 18 ώρες πριν, mixtri said: Κοιτα για τηλεφωνία λογικά θες αυτό που δίνουν. Αλλιώς δε βρίσκω λόγο να μη δουλεύει κάποιο άλλο router. Εκτός αν κάνουν ue grouping framework. Η SIM παίζει σε τηλέφωνο; Έχεις δοκιμάσει; Για τη τηλεφωνία παίζει να κρατήσω το T5400+. Μου κάνει νερά με τη ταχύτητα σε ορισμένες συσκευές, και αν δεις παλιές συζητήσεις που προσπαθούσα να το λύσω, πέφτανε στο κενό, καμία 5-6 σελίδες πριν. Και δεν ξέρω εάν φταίει το tvbox ή το συνδεδεμένο κλιματιστικό. Το 2.4 ρι το έχω κλείσει μήπως φταίει αυτό, αλλά τζίφος, και το AC και ο εκτυπωτής ζητάνε 2.4ghz. Σε λάπτοπ, η ταχύτητα δίνει πόνο, 330ρια, σπάνια να φτάσει τα 30-40. Ως workaround το έχω να κάνει αυτόματη επανεκκίνηση κάθε ξημέρωμα 1 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου 45 minutes ago, zurabi_97 said: Για τη τηλεφωνία παίζει να κρατήσω το T5400+. Μου κάνει νερά με τη ταχύτητα σε ορισμένες συσκευές, και αν δεις παλιές συζητήσεις που προσπαθούσα να το λύσω, πέφτανε στο κενό, καμία 5-6 σελίδες πριν. Και δεν ξέρω εάν φταίει το tvbox ή το συνδεδεμένο κλιματιστικό. Το 2.4 ρι το έχω κλείσει μήπως φταίει αυτό, αλλά τζίφος, και το AC και ο εκτυπωτής ζητάνε 2.4ghz. Σε λάπτοπ, η ταχύτητα δίνει πόνο, 330ρια, σπάνια να φτάσει τα 30-40. Ως workaround το έχω να κάνει αυτόματη επανεκκίνηση κάθε ξημέρωμα Τότε μπορείς να συνδέσεις ένα router στο υπάρχον και να κλείσεις το WiFi από το Τ5400. 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου 57 minutes ago, mixtri said: Τότε μπορείς να συνδέσεις ένα router στο υπάρχον και να κλείσεις το WiFi από το Τ5400. Μπορώ να συνδέσω οποιοδήποτε ρούτερ ή θέλει συγκεκριμένο; 1 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου Μπορείς να συνδέσεις οποιοδήποτε, αρκεί να ΜΗΝ κάνει routing, μονο WiFi bridge. Άσε το κουτί της Cosmote να κάνει τα δικτυακά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου 1 ώρα πριν, georgemv said: Μπορείς να συνδέσεις οποιοδήποτε, αρκεί να ΜΗΝ κάνει routing, μονο WiFi bridge. Άσε το κουτί της Cosmote να κάνει τα δικτυακά. Θα το κοιτάξω αν είναι. Μακάρι να δώσουν κάνα firmware update για να διορθωθεί το πρόβλημα στο ρούτερ αυτό. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 27 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Απριλίου (edited) Και εγώ με το T5400+ έχω θέμα, μια φορά μέσα σε 1-2 μέρες θέλει restart γιατί κολλάει και χάνει τη σύνδεση με το mc889a. Τώρα είδα έβαλαν μια λειτουργία, το watchdog, και το ρύθμισα να κάνει ping κάθε δύο λεπτά και να κάνει restart μετά από τρία αποτυχημένα ping. Θα δω πως θα πάει τώρα. Κρίμα πάντως γιατί, αν και είναι πιο ακριβή από της nova, είναι πολύ καλή υπηρεσία και τα router που δίνουν την καταστρέφει. Edited 27 Απριλίου by dasnowy 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου 18 ώρες πριν, dasnowy said: Και εγώ με το T5400+ έχω θέμα, μια φορά μέσα σε 1-2 μέρες θέλει restart γιατί κολλάει και χάνει τη σύνδεση με το mc889a. Τώρα είδα έβαλαν μια λειτουργία, το watchdog, και το ρύθμισα να κάνει ping κάθε δύο λεπτά και να κάνει restart μετά από τρία αποτυχημένα ping. Θα δω πως θα πάει τώρα. Κρίμα πάντως γιατί, αν και είναι πιο ακριβή από της nova, είναι πολύ καλή υπηρεσία και τα router που δίνουν την καταστρέφει. Ήδη κοιτάνε για άλλες λύσεις. Αλλά το πρόβλημα είναι σε πολλές περιπτώσεις η «σταθερη». Χωρίς αυτήν οι επιλογές είναι εξαιρετικές και με FR2. Γενικά θα έχουμε νέα σύντομα. 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarin.72 Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου Καλησπέρα σε όλους Μόλις προχώρησα σε παραγγελία του προγράμματος για 300Μ αλλά μου κάνει εντύπωση πως ενώ με το κινητό δεν βγάζω πάνω από 70-80 (μια δοκιμή μόνο μου έβγαλε περίπου 170 κάτω) με διαβεβαίωσαν πως θα πιάνει τα 300.Μου στέλνουν την εσωτερική μονάδα και την εξωτερική μαζί. Με το FTM του ios είδα ότι σε 5G είναι από Ν28 και LTE Φοβάμαι ότι είδαν την δ/νση παράδοσης της παραγγελίας που είναι στον Ταύρο και εκεί έχω Ν78 με 1Gbit κάτω και δεν είδαν την δ/νση οικίας που είναι στον Νέο Κόσμο-Αθήνα και εκεί έχω μόνο μια Ν78 αλλά δεν βλέπω να δίνει σε εμένα σύμφωνα και με το cellmapper Παίζει να έκαναν αυτό το λάθος ή με την εξωτερική μονάδα θα δουλέψει σε αυτές τις ταχύτητες? 1 hour ago, jmarin.72 said: Καλησπέρα σε όλους Μόλις προχώρησα σε παραγγελία του προγράμματος για 300Μ αλλά μου κάνει εντύπωση πως ενώ με το κινητό δεν βγάζω πάνω από 70-80 (μια δοκιμή μόνο μου έβγαλε περίπου 170 κάτω) με διαβεβαίωσαν πως θα πιάνει τα 300.Μου στέλνουν την εσωτερική μονάδα και την εξωτερική μαζί. Με το FTM του ios είδα ότι σε 5G είναι από Ν28 και LTE Φοβάμαι ότι είδαν την δ/νση παράδοσης της παραγγελίας που είναι στον Ταύρο και εκεί έχω Ν78 με 1Gbit κάτω και δεν είδαν την δ/νση οικίας που είναι στον Νέο Κόσμο-Αθήνα και εκεί έχω μόνο μια Ν78 αλλά δεν βλέπω να δίνει σε εμένα σύμφωνα και με το cellmapper Παίζει να έκαναν αυτό το λάθος ή με την εξωτερική μονάδα θα δουλέψει σε αυτές τις ταχύτητες? Τελικά μόλις ακύρωσα την παραγγελία και το συμβόλαιο πριν την αποστολή της καθώς σε νέα συνομιλία μαζί τους για να το διπλοτσεκάρουν αφού δεν μου πήγαινε κάτι καλά στα τεστ, με ενημέρωσαν ότι η ανώτατη ταχύτητα είναι ΕΩΣ 200 (το οποίο σημαίνει και <100 ίσως) και δεδομένου του γεγονότος πως έχω και πολλά τείχη από πολυκατοικίες γύρω είμαι βέβαιος πως δεν θα πιάσει καν τις ταχύτητες αυτές. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts