billerr Δημ. Κυριακή στις 06:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:14 μμ Τότε μήπως δεν του κάνεις ταχεία φόρτιση για αυτό δεν στο δείχνει. Εμένα με το φορτιστή του βγάζει και το σύμβολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Merlin12 Δημ. Κυριακή στις 07:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:13 μμ Οκ! Μάλλον αυτό είναι, χρησιμοποιώ μικρό φορτιστή για να μην το ζορίζω, θα δοκιμάσω με τον δικό του. Σε ευχαριστώ billerr! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eft Δημ. Δευτέρα στις 09:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:18 μμ On 5/1/2025 at 5:58 ΠΜ, atillas24 said: Στα Motorola δε μπορείς να αλλάξεις τη θέση των κουμπιών πλοήγησης. Έχει καθαρό Android, αυτή είναι η μαγεία... Καλησπέρα αν και κάτοχος motorola g85 android 14 σε μένα έχει Ρυθμίσεις-Κινήσεις-Πλοήγηση συστήματος-Πλοήγηση με τρία κουμπιά (έχει το γρανάζι στα δεξιά που διαλέγεις την θέση των κουμπιών πλοήγησης) αν θέλετε ανεβάζω και στιγμιότυπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. Δευτέρα στις 09:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:25 μμ (edited) 7 minutes ago, eft said: Καλησπέρα αν και κάτοχος motorola g85 android 14 σε μένα έχει Ρυθμίσεις-Κινήσεις-Πλοήγηση συστήματος-Πλοήγηση με τρία κουμπιά (έχει το γρανάζι στα δεξιά που διαλέγεις την θέση των κουμπιών πλοήγησης) αν θέλετε ανεβάζω και στιγμιότυπο Ανέβασε να δούμε... Το βρήκα. Ευχαριστώ! ❤️🔥 Edited Δευτέρα στις 09:26 μμ by andreasomageiras Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eft Δημ. Δευτέρα στις 09:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:44 μμ 17 minutes ago, andreasomageiras said: Ανέβασε να δούμε... Το βρήκα. Ευχαριστώ! ❤️🔥 screen-20250113-234323.mp4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. Δευτέρα στις 10:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:14 μμ 53 minutes ago, eft said: Καλησπέρα αν και κάτοχος motorola g85 android 14 σε μένα έχει Ρυθμίσεις-Κινήσεις-Πλοήγηση συστήματος-Πλοήγηση με τρία κουμπιά (έχει το γρανάζι στα δεξιά που διαλέγεις την θέση των κουμπιών πλοήγησης) αν θέλετε ανεβάζω και στιγμιότυπο Εσύ έχεις το νέο hello ui της Motorola γι'αυτό σου βγάζει την επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. Δευτέρα στις 11:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 11:53 μμ 1 ώρα πριν, WPerty said: Εσύ έχεις το νέο hello ui της Motorola γι'αυτό σου βγάζει την επιλογή. Το android 15 ειναι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. Τρίτη στις 05:31 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 05:31 πμ Όχι ακριβώς. Είναι η νέα διεπαφή της Motorola που ξεφεύγει λίγο από το stock Android, όπως κάνουν και οι υπόλοιπες εταιρίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eft Δημ. Τρίτη στις 09:13 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:13 πμ (edited) 3 ώρες πριν, WPerty said: Όχι ακριβώς. Είναι η νέα διεπαφή της Motorola που ξεφεύγει λίγο από το stock Android, όπως κάνουν και οι υπόλοιπες εταιρίες. Ναι σωστά τα λες απλά δεν είχα παλαιότερα motorola γι'αυτό δεν γνωρίζω το προηγούμενο ui αλλά νομίζω το motorola edge 50 fusion έχει το ίδιο hello ui γι'αυτό το ανέβασα.😉 Edited Τρίτη στις 09:14 πμ by eft Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. Τρίτη στις 09:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:44 μμ 12 ώρες πριν, eft said: Ναι σωστά τα λες απλά δεν είχα παλαιότερα motorola γι'αυτό δεν γνωρίζω το προηγούμενο ui αλλά νομίζω το motorola edge 50 fusion έχει το ίδιο hello ui γι'αυτό το ανέβασα.😉 Σε motorola edge 50 Fusion το βρήκα και το άλλαξα! Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. Τρίτη στις 11:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 11:26 μμ 1 ώρα πριν, andreasomageiras said: Σε motorola edge 50 Fusion το βρήκα και το άλλαξα! Με android 14? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. Τετάρτη στις 08:29 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:29 πμ (edited) Από ότι καταλαβαίνω, τη δυνατότητα αλλαγής των κουμπιών πλοήγησης την πρόσθεσαν στο android 14 και μετά ή είναι κάποιο χαρακτηριστικό των πιο high end μοντέλων της. Πάντως σε Moto G32 με Android 13 δε γίνεται. Edited Τετάρτη στις 05:17 μμ by atillas24 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. Τετάρτη στις 09:36 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:36 πμ Η 14 δεν το είχε στη 15 μπήκε τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. Τετάρτη στις 03:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 03:25 μμ 15 ώρες πριν, Teo010 said: Με android 14? Δεν έχω ιδέα αν υπήρχε πριν (με 14),τώρα με 15 το βρήκα γιατί τώρα το έψαξα. Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. Τετάρτη στις 05:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:34 μμ 2 ώρες πριν, andreasomageiras said: Δεν έχω ιδέα αν υπήρχε πριν (με 14),τώρα με 15 το βρήκα γιατί τώρα το έψαξα. Στο Android 14 δεν υπάρχει, άρα είναι χαρακτηριστικό του Android 15 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eft Δημ. Τετάρτη στις 08:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:45 μμ (edited) On 14/1/2025 at 12:14 ΠΜ, WPerty said: Εσύ έχεις το νέο hello ui της Motorola γι'αυτό σου βγάζει την επιλογή. Εμένα το g85 είναι android 14 αλλά μάλλον είναι χαρακτηριστικό του hello ui όπως είπε και ο WPerty Edited Τετάρτη στις 08:48 μμ by eft Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis_sougias Δημ. Χθες στς 10:22 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:22 πμ (edited) Παίδες, μερικές απορίες από έναν υποψήφιο αγοραστή: 1) Το έχει συνδέσει κανείς στο αυτοκίνητο με android auto? Δουλεύει κανονικά? Ασύρματα και με καλώδιο? 2) Τα ζητήματα με τις ειδοποιήσεις που εμφανίζουν άλλα motorola ισχύουν και εδώ? Π.χ. σε fb messenger και viber? 3) Επειδή έχω δύο σιμ (frog και cu) και επομένως η μία θα πρέπει να γίνει e-sim, υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη χρήση του κινητού ως dual sim? Βλέπω ότι η vodafone δεν το εμφανίζει στις υποστηριζόμενες συσκευές. Άρα υπάρχει περίπτωση να μην δουλεύει? 4) Αν χρειαστεί να μεταφέρω αργότερα την e-sim σε άλλο κινητό, δουλεύει το αρχικό λινκ ενεργοποίησης ή κάθε φορά θα πρέπει να παίρνω νέο από την εταιρεία κινητής? Ευχαριστώ! Edited Χθες στς 10:26 πμ by babis_sougias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gergerman Δημ. Χθες στς 06:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:12 μμ (edited) Καλησπέρα. Προσοχή στο ξυπνητήρι όταν είναι ενεργοποιημένη η Τυπική Εξοικονόμηση Ενέργειας. Πρέπει να αφαιρεθεί από τις εφαρμογές που δεν θα εκτελούνται στο παρασκήνιο γιατί δεν θα χτυπήσει όταν η μπαταρία είναι χαμηλή. Την "πάτησα" χθες το πρωί .....💤🛌 Edited Χθες στς 06:13 μμ by gergerman 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν Βλέπω ότι πάλι το 12/512 το έχουν σε Γερμανό, Κωτσοβολο, Πλαίσιο στα 299.9€ 13 ώρες πριν, babis_sougias said: 2) Τα ζητήματα με τις ειδοποιήσεις που εμφανίζουν άλλα motorola ισχύουν και εδώ? Π.χ. σε fb messenger και viber? Το είχα διαβάσει και εγώ αυτό πριν αγοράσω το κινητό αλλά δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Έχω κλειδώσει αυτές τις εφαρμογές ώστε να τρέχουν στο παρασκήνιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Επειδή ψήνομαι κι εγώ για το κινητό, ήθελα να ρωτήσω αν είστε ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα εμπειρία σας. Υπάρχει κάτι που σας έχει απογοητεύσει ως τώρα; Μεταξύ του Edge 50 Fusion και 50 Neo, ποιο θα προτιμούσατε και γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Το Fusion έχει μεγαλύτερη και πιο φωτεινή οθόνη. Το Neo έχει ξεχωριστή κάμερα για ΖΟΟΜ, τηλεφακό, και είναι ποιο μικρό σε μέγεθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Ok! Το Neo δηλαδή είναι περισσότερο "προσανατολισμένο" στο κομμάτι της φωτογραφίας; Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τους είναι δηλαδή παρόμοια; (δεν τα λες και ίδια, μιας και έχουν διαφορετικούς επεξεργαστές, διαφορετικής χωρητικότητας μπαταρία). Π.χ. απόδοση, ταχύτητα, εμπειρία καθημερινής χρήσης, κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts