Jump to content

Motorola EDGE 50 FUSION

nininikos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κουβέντα να γίνεται αλλά όσο το πίσω κουμπί μένει στα αριστερά θα συνεχίσω με gestures.

Κινδύνεψε πολλές φορές να μου φύγει από το χέρι.😀

5 minutes ago, billerr said:

Κουβέντα να γίνεται αλλά όσο το πίσω κουμπί μένει στα αριστερά θα συνεχίσω με gestures.

Κινδύνεψε πολλές φορές να μου φύγει από το χέρι.😀

Συμφωνώ μαζί σου στο ότι πάει να μου φύγει από το χέρι. 

Όσο για αυτά τα gestures που λέτε, εγώ δεν μπορώ να τα πετύχω, άσε που δε μπορώ να τα θυμάμαι (αυτό είναι θέμα επανάληψης βέβαια, αλλά δε μπορώ να τα καταφέρω). 

http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

(έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής)

Όλα θέμα συνήθειας είναι, αν μάθεις gestures δεν ξανά γυρνάς σε κουμπιά. Όλα γίνονται πολύ πιο εύκολα.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα, οι χειρονομίες είναι τρομερά πιό πρακτικές και βολικές συν του ότι αν έχεις εφαρμογή με χειρονομίες από playstore κάνουν και ένα σωρό άλλα πράγματα πχ από το πλάι προς τα πάνω μπορείς να βάλεις το power menu...άσε που με τα κουμπιά είναι σαν να έχεις κινητό 5" αφού κόβουν οθόνη. Αν τις μάθεις δεν γυρνάς με τίποτα πίσω!!

Εντάξει όχι και 5 ιντσών αλλά όντως κόβουν οθόνη.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Επέβαλλα στον εαυτό μου να χρησιμοποιώ gestures για ένα μήνα. Πραγματικά ήταν ό,τι πιο άβολο.... Και είναι και πιο αργή πλοήγηση...

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Google Nexus 7 2013 LTE by Asus

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1

Aπό νυκτερινές φωτό πως τα πάει το κινητό ;

Aπό κάτοχο εμαθα ,αν δεν κάνει κάτι λάθος ,ότι βγάζει κάτι σαν προς  πορτοκαλι χρωμα τα κτίρια , ενώ κανονικά φαίνονται μπεζ με το μάτι .

Στην δύση σου ηλίου ,πρίν το σκοτάδι ή με πανσεληνο που φωτίζει ,ο ουρανός είναι μαύρος ,και όχι βαθύ μπλε ..

Σε έντονο σκοτάδι τονίζει αρκετά το άμεσο κοντινό περιβάλλον σαν να κάνει χρήση AI και φαίνονται ψεύτικες οι φωτό .

Το ιδιο και να πιασεις την πανσεληνο .Βγαζει σαν να έχει και άλλα φωτεινά αστερια  ή νομίζεις εβγαλε τίποτε drone .

15 ώρες πριν, geotzia said:

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα, οι χειρονομίες είναι τρομερά πιό πρακτικές και βολικές συν του ότι αν έχεις εφαρμογή με χειρονομίες από playstore κάνουν και ένα σωρό άλλα πράγματα πχ από το πλάι προς τα πάνω μπορείς να βάλεις το power menu...άσε που με τα κουμπιά είναι σαν να έχεις κινητό 5" αφού κόβουν οθόνη. Αν τις μάθεις δεν γυρνάς με τίποτα πίσω!!

Σίγουρα οι χειρονομίες είναι μια εξέλιξη, το δικό μου θέμα είναι πως δεν μπορώ να τις "πετύχω" προσπαθούσα χθες πάνω από 20 λεπτά να περάσω τον οδηγό εκμάθησης/προπόνησης και δε τα κατάφερα να το φέρω εις πέρας. Ίσως φταίνε τα δάχτυλα μου, ίσως... 

Όσο για το οτι "κόβει" οθόνη, ναι. Παλιότερα σε ένα honor 8 είχα βρει επιλογή να "κρύβονται" όταν δεν τα χρειαζόμουν, άραγε εδώ υπάρχει κάτι τέτοιο; δεν έψαξα! 

http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

(έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής)

10 ώρες πριν, andreasomageiras said:

Σίγουρα οι χειρονομίες είναι μια εξέλιξη, το δικό μου θέμα είναι πως δεν μπορώ να τις "πετύχω" προσπαθούσα χθες πάνω από 20 λεπτά να περάσω τον οδηγό εκμάθησης/προπόνησης και δε τα κατάφερα να το φέρω εις πέρας. Ίσως φταίνε τα δάχτυλα μου, ίσως... 

Όσο για το οτι "κόβει" οθόνη, ναι. Παλιότερα σε ένα honor 8 είχα βρει επιλογή να "κρύβονται" όταν δεν τα χρειαζόμουν, άραγε εδώ υπάρχει κάτι τέτοιο; δεν έψαξα! 

Μπορείς να ξαναπροσπαθήσεις κατεβάζοντας εφαρμογές από το playstore όπως fng , edge gestures κλπ μήπως αυτές σε βολέψουν...άσε που κάνουν και πολλά παραπάνω από της μαμάς. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια δυσκολία με τις καμπυλωτές οθόνες...

Είναι φυσιολογικό που κατανάλωση μπαταρίας 10% στο Moto app Flow Launcher;

Γενικά πρέπει να αφαιρέσω κάποια εφαρμογή από αυτές που έχει βάλει η motorola ;

Edited by Teo010

1 ώρα πριν, Teo010 said:

Είναι φυσιολογικό που κατανάλωση μπαταρίας 10% στο Moto app Flow Launcher;

Γενικά πρέπει να αφαιρέσω κάποια εφαρμογή από αυτές που έχει βάλει η motorola ;

Και εμένα το 1,4% την ώρα για κλειστή οθόνη πολύ μου φαίνεται.

Screenshot_20250108-212732_AccuBattery.thumb.png.49d3375070a44c95d487c2a76227e4e8.png

Edited by billerr

3 ώρες πριν, billerr said:

Και εμένα το 1,4% την ώρα για κλειστή οθόνη πολύ μου φαίνεται.

2Μιση ωρες εμενα μου επεσε 2% το μεσημερι που το ειχα χωρις να το χρησιμοποιω. Και εχω ακουσει τα καλυτερα για την μπαταρια του κινητου 

Εξαρτάται πάντα από την χρήση. Για παράδειγμα με 5G, υπηρεσίες τοποθεσίας και εγκατεστημένες εφαρμογές τύπου Viber, FB, Instagram, TikTok, υπάρχει αρκετή χρήση της μπαταρίας στο παρασκήνιο. Οπότε το 1,5 με 3% την ώρα μου φαίνεται λογικό.

Υπάρχουν και εφαρμογές που κατεβάζουν στο παρασκήνιο, όπως Google maps, Spotify κτλ.

Επίσης το σήμα κινητής παίζει σημαντικό ρόλο. 

Αν θέλετε, δώστε παραπάνω πληροφορίες για να δούμε αν είναι φυσιολογική η χρήση της μπαταρίας που βλέπετε.

16 ώρες πριν, WPerty said:

Αν θέλετε, δώστε παραπάνω πληροφορίες για να δούμε αν είναι φυσιολογική η χρήση της μπαταρίας που βλέπετε.

Βασικα εβαλα σημερα τον ρυθμο ανανεωσης στα 60Hz και ειδα διαφορα στην μπαταρια. 

Παντως εγω εχω ολη την μερα ανοιχτο το wifi

Ήρθε το Android 15 και έγινε η εγκατάσταση, ελπίζω να μην έχουμε προβλήματα. 

Καποια σχόλια για την αναβαθμιση σε Αndroid 15 , αναφέρουν αστάθεια στην διάρκειας μπαταρίας ,η συσκευή ζεστένεται παραπάνω ,και θέμα με καθυστέρηση στην εστίαση της κάμερα .

Αυτά έρχονται σε αντίθεση με τη παράδοση η Μotorola να δίνει αναβαθμίσεις χωρίς προβλήματα ,παρότι αργεί αρκετές φορές να τις δώσει σε σχέση με τον ανταγωνισμό  ..

Yπόψη αυτή την φορά η Motorola έδωσε αναβάθμιση νωρίτερα και από την σειρά Galaxy της Samsung ,όποτε δείχνει ότι κάτι αλλάζει ...

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Αγόρασα το τηλέφωνο κατά την black friday στα 299. Παρατηρήσεις σχετικά με αυτό:

1) δυσκολία εύρεσης αξεσουάρ. Παρήγγειλα από το Skroutz 2 θήκες και τις παρέλαβα την περασμένη εβδομάδα. Μέχρι τότε είχα ακόμα το κινητό στην κούτα. 

2) περιμένω προστατευτικό οθόνης :

https://www.skroutz.gr/s/53361692/Hofi-Full-Face-Tempered-Glass-2tmch-Motorola-Edge-50-Fusion.html

το οποίο και θα μου περάσουν δωρεάν στο public.

3) ήρθε το android 15

4) κατά την πρώτη φορά χρήσης του κινητού η μπαταρία τελείωσε σε ένα απόγευμα, προς απογοήτευσή μου. Αναγκάστηκα λοιπόν να κάνω κάποιες παραχωρήσεις:

α) ενεργοποίηση του σκούρου θέματος

β) απενεργοποίηση της προστασίας οθόνης με διάφορες εικόνες

γ) ενεργοποίηση εξοικονόμησης ενέργειας

κτλ

4) θέλει bluetooth ακουστικά

5) όμορφο κινητό, ωραία οθόνη. Πολύ χρήσιμη η πλαϊνή μπάρα όπου μπορείς να έχεις ανοικτές πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα σε μικρά παράθυρα.  

Edited by gergerman

5 ώρες πριν, gergerman said:

4) κατά την πρώτη φορά χρήσης του κινητού η μπαταρία τελείωσε σε ένα απόγευμα, προς απογοήτευσή μου.

Δοκιμασε τα 60Hz στην οθονη

11 ώρες πριν, Teo010 said:

Δοκιμασε τα 60Hz στην οθονη

Το έχω στο auto.

Μετά τις ενέργειες που ανέφερα παραπάνω, η μπαταρία είναι ακόμα στο 30%( το φόρτισα Παρασκευή βράδυ) οπότε τα πράγματα είναι καλύτερα.

Η Google με πήγε 10 χρόνια πίσω.

Ενώ τόσα χρόνια έβαζα το ξυπνητήρι και με κλειστό το κινητό και όταν ήταν να χτυπήσει το κινητό έμπαινε πάλι σε ενεργοποίηση, ενώ τώρα παραμένει κλειστό...

Το πήρα και γω την Black Friday, πολύ ικανοποιημένος από επεξεργαστή (δεν παίζω παιχνίδια), μπαταρία και οθόνη.

Με το android 15 προστέθηκε η προστασία μπαταρίας που σταματά την φόρτιση στο 80%, ωστόσο αυτή η ρύθμιση δεν δουλεύει σε μένα όταν την ενεργοποιώ. Το έχει δοκιμάσει κάποιος;

Πρέπει να απενεργοποιήσεις τη βελτιστοποιημένη φόρτιση  για να φορτίσει στο 80%

Ήταν και στη 14 αυτό..

Κάτι ακόμα παρατήρησα από μια εφαρμογή που έχω και ένα στικάκι ότι η φόρτιση μου συνεχίζει και μετά το 100% για κάνα 10λεπτο.

Τελείως ακαλιμπραριστη η μπαταρία.

Μάλλον δε το είχα προσέξει στη 14... Όμως, ενώ δεν έχω ενεργοποιήσει βελτιστοποιημένη φόρτιση, και πάλι δεν σταματά τη φόρτιση στο 80%, ούτε μου βγάζει την υποτιθέμενη τελίτσα στην μπαταρία.

Για αυτό ρωτάω αν κάποιος το έχει δοκιμάσει.

Edited by Merlin12