Jump to content

[temp lock] Καταστήματα Wind: Είστε ευχαριστημένοι;

billakosss
 Κοινοποίηση

Καταστήματα WIND: Είστε ευχαριστημένοι;  

372 members have voted

1. 1. Καταστήματα WIND: Είστε ευχαριστημένοι;

• Ναι
      188
    • Όχι
      152
    • Εξυπηρετούμαι από άλλα καταστήματα...
      32

Recommended Posts

αν φέρναν και καμιά συσκευή παραπάνω.... έχω παραγγείλει το renoir εδώ και περίπου 1μισή βδομάδα και ακόμη να έρθει... τι να πω....
PaOk RE!!!!

• Απαντήσεις 546
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με τα καταστήματά της στο παρελθόν που ήμουν συνδρομητής δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα!Όλοι οι υπάλληλοι πλήρως ενημερωμένοι και ευγενικοί!Μιλάω για Βόλο-Θεσσαλονίκη πάντα.Σε άλλες περιοχές δεν έχει τυχει να πάω σε κατάστημα Wind!Σε αντίθεση με της Vodafone και της Cosmote που ειναι....σε άλλο πλανήτη....

Κι εγώ παλιά στη Θεσσαλονίκη έβρισκα σωστούς και ενημερωμένους υπαλλήλους. Τον τελευταίο καιρό το αντίθετο. Λες και τους περνάνε από συνέντευξη και παίρνουν τους πιο άσχετους!

το γελας; ξερω πολλους που δουλευουν σε καταστηματα χωρις ξενη γλωσσα και χωρις πτυχιο υπολογιστη...

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Καταστημα Μεταμορφωσεως Καλαμαριας:up:

Πολυ καλα παιδια και εξυπηρετικοτατοι!Αν και λιγο την ημερα της προσφορας-με 30 ευρω παγιο και πανω,επαιρνες οποιο κιν.ηθελες-μου τα χαλασαν,γιατι ειχαν 7-8 ακριβες συσκευες(πχ.Ν96),με αποτελεσμα να μην μπορω να παρω κατι καλο,παρ'οτι πηγα κατα 11:30 πμ.Δεν πειραζει ομως!Τους συγχωρω:lol:

Apple iPhone 14 Pro Max

Καταστημα Μεταμορφωσεως Καλαμαριας:up:

Πολυ καλα παιδια και εξυπηρετικοτατοι!Αν και λιγο την ημερα της προσφορας-με 30 ευρω παγιο και πανω,επαιρνες οποιο κιν.ηθελες-μου τα χαλασαν,γιατι ειχαν 7-8 ακριβες συσκευες(πχ.Ν96),με αποτελεσμα να μην μπορω να παρω κατι καλο,παρ'οτι πηγα κατα 11:30 πμ.Δεν πειραζει ομως!Τους συγχωρω:lol:

Εγω θα ηθελα να φερουν στα καταστηματα τους κινητα τηλεφωνα 3G με 100 ευρω.Πιστευω θα εκαναν τρελες πωλησεις.

Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

υπηρχε ενα sagem σε συνεργασια με την tim τοτε.

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Επισκέπτης
το γελας; ξερω πολλους που δουλευουν σε καταστηματα χωρις ξενη γλωσσα και χωρις πτυχιο υπολογιστη...

Σε βρισκω λιγο αδικο. Τα ρασα δεν κανουν τον παπα. Τουλαχιστον οσον αφορα την χρηση υπολογιστη ξερω πολλα ατομα με πτυχια που δεν ξερουν την τυφλα τους..... στην χωρα μας τα πτυχια δινονται για πλακα - σε μεγαλο ποσοστο. Εδω πολλοι δεν ξερουν τα απολυτως απαραιτητα και εσυ μιλας για πτυχια?

ναι δεν λεω απλως λεω πως αυτα ειναι τα βασικα. σιγουρα τα ρασα δεν κανουν τον παπα.

My Mobile Phone History:

Αμα το καλοσκεφτεις ολες οι εταιριες το ιδιο ειναι πανω κατω.Σε κατι ειναι καλυτερη η μια και σε αλλη η αλλη.Εγω σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενη απο την ΤΙΜ. Βεβαια πιστευω οτι στο σημα η COSMOTE υπερεχει!

Αμα το καλοσκεφτεις ολες οι εταιριες το ιδιο ειναι πανω κατω.Σε κατι ειναι καλυτερη η μια και σε αλλη η αλλη.Εγω σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενη απο την ΤΙΜ. Βεβαια πιστευω οτι στο σημα η COSMOTE υπερεχει!

Οι περισσότεροι εδώ μέσα δημιουργούν flames επειδή καμία δεν υπερέχει σε όλους τους τομείς... :rolleyes: Απλά δεν θέλουν να το παραδεχτούν... ;)

Ειδικά στα καταστήματά τους, όλες είναι ίδιες... Λίγα καταστήματα είναι ενημερωμένο και ακόμη πιο λίγοι είναι οι υπάλληλοι που τα ξέρουν σχεδόν όλα και το κυριότερο σε εξυπηρετούν με χαρά και χωρίς μούτρα... :p

• 2 weeks later...
Θα με τρελάνουν οι υπάλληλοι της Wind.Θέλω να κάνω φορητότητα ενός αριθμό μου Cosmote σε καρτοκινητό και ενώ στο Τμήμα Φορητότητας μου λένε ότι εφόσον δεν έχω δηλώσει το κινητό μου στη Cosmote θα μπορώ να κάνω φορητότητα μόνο με τον αριθμό του κινητού μου και με τους κωδικούς που βρίσκονται στην κάρτα sim ενώ στα καταστήματα Wind και στο 1269 μου λένε ότι δεν γίνεται φορητότητα χωρίς Ονοματεπώνυμο και ΑΦΜ και ότι η αίτηση θα θεωρηθεί ελλειπής και δεν θα πραγματοποιηθεί η φορήτοτα.Τους λέω τι ισχύει σύμφωνα με το Τμήμα Φορητότητας και την Ε.Ε.Τ.Τ αλλά αυτοί δεν δέχονται.Τι να κάνω;:worry:

Γιατί 1269; Κάλεσε το 13ΤΙΜ από το κοσμοτέ κινητό σου :)

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Θα με τρελάνουν οι υπάλληλοι της Wind.Θέλω να κάνω φορητότητα ενός αριθμό μου Cosmote σε καρτοκινητό και ενώ στο Τμήμα Φορητότητας μου λένε ότι εφόσον δεν έχω δηλώσει το κινητό μου στη Cosmote θα μπορώ να κάνω φορητότητα μόνο με τον αριθμό του κινητού μου και με τους κωδικούς που βρίσκονται στην κάρτα sim ενώ στα καταστήματα Wind και στο 1269 μου λένε ότι δεν γίνεται φορητότητα χωρίς Ονοματεπώνυμο και ΑΦΜ και ότι η αίτηση θα θεωρηθεί ελλειπής και δεν θα πραγματοποιηθεί η φορήτοτα.Τους λέω τι ισχύει σύμφωνα με το Τμήμα Φορητότητας και την Ε.Ε.Τ.Τ αλλά αυτοί δεν δέχονται.Τι να κάνω;:worry:

Εγω εκανα προσφατα. Με ρωτησαν αν εχω δηλωμενο το κινητο, τους ειπα οχι και μου ζητησαν μονο τον αριθμο της καρτας και το νουμερο μου.

Ξαναπαρε και επεμενε.

Ναι βρε παιδιά εννοείται πως γίνεται και πως το έχουμε κάνει πολύς κόσμος τώρα!

Εδώ η wind έχει κάνει το εξής παράνομο: έχει μεταφέρει συμβόλαιο από κοσμοτέ σε wind καρτοκινητό και το μετέφερε χωρίς στοιχεία η εταιρεία στο δίκτυό της (τα έστειλε στην κοσμοτέ για να πάρει έγκριση αλλά όταν ήρθε στο δίκτυό της δεν μπήκαν ποτέ στοιχεία).

Εδω και 2 μηνες περιπου,αποφασισα να παω απο Vodafone σε Wind την εταιρικη συνδεση που εχω

Ζητωντας λοιπον προσφορες απο διαφορα καταστηματα, θελω να τονισω την συνεπεια, ευγενεια και γνωση στο καταστημα της πλ.Κλαυθμωνος-ΑΨΟΓΗ!!!, οπως και στο καταστημα στην Ομονοια

Τα καταστηματα, Συνταγματος , Μοναστηρακι και Πανεπιστημιου ηταν εντελως αναξιοπιστοι!!!

Ακομα περιμενω να επικοινωνησουν!!!!

• 2 weeks later...
Κανένας φίλος/φίλη από Αθήνα για να μας πει τη γνώμη του για το κατάστημα της Wind στον Αγ. Ιωάννη στη Λ. Βουλιαγμένης? Αμφιταλαντεύομαι να εκφέρω την άποψή μου και ψάχνω συμπαράσταση...

I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D

Επισκέπτης
Ναι βρε παιδιά εννοείται πως γίνεται και πως το έχουμε κάνει πολύς κόσμος τώρα!

Εδώ η wind έχει κάνει το εξής παράνομο: έχει μεταφέρει συμβόλαιο από κοσμοτέ σε wind καρτοκινητό και το μετέφερε χωρίς στοιχεία η εταιρεία στο δίκτυό της (τα έστειλε στην κοσμοτέ για να πάρει έγκριση αλλά όταν ήρθε στο δίκτυό της δεν μπήκαν ποτέ στοιχεία).

Εξαρταται αν στην εταιρεια που θα καταληξει σαν φορητοτητα πως το θελει ο κατοχος του καρτοκινητου. Εαν το θελει επωνυμο αναγκαστικα καταχωρουνται τα στοιχεια του, εαν ομως το θελει ανωνυμο δεν γινεται καταχωρηση στοιχειων.

Στη νέα εταιρεία ο αριθμός πάει με τα ίδια στοιχεία κατόχου όπως ήταν στη δότρια εταιρεία. Εαν είχε στοιχεία τότε πάει με στοιχεία και μετά τα βγάζει/αλλάζει ο συνδρομητής...

Γενικα οσα καταστηματα εχω επισκευτει ηρθα αντιμετωπος με ασχετους υπαλληλους σε οτι "μη εμπορικο" ζητησα.Για νεες συσκευες και συνδεσεις ειναι πρωτοι,αν τους ζητησεις λεπτομερειες σχετικα με υπηρεσιες κλπ ψαχνονται 10 ωρες.Αφενος δικαιολογω το γεγονος οτι πλεον οι υπηρεσιες και τα πακετα τις εταιριας ειναι αμετρητα,αφετερου οι πονηριες και οι ασυννενοησια δινει και παιρνει.Προσφατα πηγα να κανω "μπλοκαρισμα" της γραμμης μου για παρακολουθηση κακοβουλων κλησεων κι αφου πηγα σε 2 καταστηματα τα οποια ειχαν αγνοια και περναν τηλεφωνα να ζητησουν οδηγιες,στο ενα απ αυτα καθως περιμενα ειδα ενα ζευγαρι που επαιρνε συσκευες με επιδοτηση και τους καναν "δωρο" 2 καρτοκινητα νουμερα,ο τραγικος υπαλληλος ανοιξε τη μια συσκευη και εσπευσε να ενεργοποιησει τις καρτες που τους εκανε δωρο (προφανως για να μπουν στο ενεργητικο των "ενεργων" αριθμων της εταιριας ,συμφωνα με οδηγιες που θα τους εχουν δωσει) ενω φροντισε να ενημερωσει τους πελατες πως μπορουν να μιλουν ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΩΡΕΑΝ.Σκεφτομαι μα τι λεει,νεα υπηρεσια ειναι αυτη?Μετα διευκρινησε πως απλα πρεπει να δωσουν απο 1 ευρω και να κανουν φορτωση 3 ευρω το μηνα.Κοινως μεταφρασε την προσφορα 1000+1000 σε ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!

Στη νέα εταιρεία ο αριθμός πάει με τα ίδια στοιχεία κατόχου όπως ήταν στη δότρια εταιρεία. Εαν είχε στοιχεία τότε πάει με στοιχεία και μετά τα βγάζει/αλλάζει ο συνδρομητής...

αυτο που λες δεν ισχυει,δεν ειναι απαραιτητο μια γραμμη να καταληξει απο μια εταιρια στην αλλη ουτε στην ιδια μορφη(καρτοκινητο η συνδεση) ουτε και στα ιδια στοιχεια. πχ εχω σε μια εταιρια μια συνδεση στο ονομα μου και κανω φορητοτητα σε αλλη εταιρια και το κανω καρτοκινητο (επωνυμο η ανωνημο) η το κανω συνδεση αλλα οχι στα δικα μου στοιχεια αλλα καποιου αλλου πχ του αδελφου μου με την μονη προυποθεση να ειναι παρον για να υπογραψει τα συμβολαια η να εχω εγω δικια του εξουσιοδοτηση

Σε γενικές γραμμές , Ναι είμαι ευχαριστημένος από αρκετά καταστήματα WIND

το μόνο πρόβλημα ότι αρνούνται να κάνουν ανανεώσεις σε καρτοκινητό με Πιστωτική κάρτα , Αλλά αυτό δεν με πειράζει πλέον μια που συμφέρει από Internet η Ανανέωση.

• 2 weeks later...
νεος ιδοκτητης στο καταστημα wind στα καμινια πειραια, νεοι υπαλληλοι και εξυπηρετηση καταπληκτικη. κεφι, γνωσεις, και οπου δεν γνωριζουν αμεσως ενημερωνονται τηλεφωνικα.

Κάνεις λάθος και το ονομάζεις και παράνομο.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...