Jump to content

Google Pixel 9

chris1974
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

27w φόρτιση έχει με βάση το τεστ του gsmarena από 0 έως 100% θέλει 1:25λεπτα. 

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Εντάξει, θέλει όσο ένα iPhone 15 Pro Max/16 Pro Max. Δεν μου φτάνουν τα 27w, αλλά μην τα θέλουμε και όλα.

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

10 ώρες πριν, Nagata said:

Εντάξει, θέλει όσο ένα iPhone 15 Pro Max/16 Pro Max. Δεν μου φτάνουν τα 27w, αλλά μην τα θέλουμε και όλα.

Το θέμα είναι μετά πόση ώρα κάνει να "φάει" η συσκευή τη μπαταρία. Εμένα πχ στο pixel 7 Pro με δεδομένα πάνω από 4 4:30 ώρες οθόνη δε βγάζει. Είναι το μόνιμο παράπονό μου και ο λόγος που κοιτάω για καμιά προσφορά άλλης συσκευής. Γιατί αν κάνει μιάμιση ώρα να φορτίσει αλλά σου βγάζει 7 8 ώρες on screen, τότε είναι οκ παλεύεται. Πάντως γρήγορη φόρτιση κάνουν μόνο οι φίλοι της Κίνας (huawei honor oneplus κτλ). Αυτά με pixel iphone και samsung τα ξεχνάμε (με τα τωρινά δεδομένα). 

7 ώρες πριν, _NikitaS_ said:

Το θέμα είναι μετά πόση ώρα κάνει να "φάει" η συσκευή τη μπαταρία. Εμένα πχ στο pixel 7 Pro με δεδομένα πάνω από 4 4:30 ώρες οθόνη δε βγάζει. Είναι το μόνιμο παράπονό μου και ο λόγος που κοιτάω για καμιά προσφορά άλλης συσκευής. Γιατί αν κάνει μιάμιση ώρα να φορτίσει αλλά σου βγάζει 7 8 ώρες on screen, τότε είναι οκ παλεύεται. Πάντως γρήγορη φόρτιση κάνουν μόνο οι φίλοι της Κίνας (huawei honor oneplus κτλ). Αυτά με pixel iphone και samsung τα ξεχνάμε (με τα τωρινά δεδομένα). 

Βασικά δεν κάνει μιάμιση ώρα, μια κάνει. Το τελευταίο μισάωρο είναι για ένα 10%.

Edit: θυμήθηκα ότι έχω ανοιχτό το adaptive charging που φορτίζει πιο αργά. Θα δοκιμάσω και χωρίς όταν με το καλό ξεφορτίσει (αύριο λογικά😜)

Και από διάρκεια πολύ καλή! Δύο μέρες μου πάει για να πέσει στο 20-25% που το φορτίζω, κυρίως wifi και όλα ανοιχτά, mails, ρολόι. Ώρες οθόνης είχα τσεκάρει μόνο στην αρχή που το σκάλιζα συνέχεια, είχε φτάσει τις 8 και είχε κάμποση μπαταρία πίσω.

Edited by il_tifosi

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!!

Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... 

Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση!

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6