Jump to content

[Επίσημο]: OnePlus 13

STATYSS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια καλησπερα 

Με ενδιαφέρει η συσκευή μιας και μολις πρόσφατα πηρα το ταμπλετ tab 2 στα 350 ευρω απο το επίσημο site το οποιο με εντυπωσιασε. 

Αν και με φοβίζουν λίγο αυτα που λέτε για τη μπαταρία του τηλεφώνου... 

Ξέρει κανεις αν η oneplus  βγαζει  και σε προσφορά το oneplus 13; οταν αλλαξει το μοντέλο; 

Κανει αυτή την τακτική και στα τηλέφωνα; 

• Απαντήσεις 630
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Αν δεν απατωμαι, είχε κάνει προσφορές πέρυσι στην black friday, πιθανόν κάτι αντίστοιχο να γίνει και τώρα....

Εντωμεταξύ στο best price εχει 800 ευρώ αυτή τη στιγμή και το κατάστημα γράφει 2 χρόνια εγγύηση από ελληνικη αντιπρόσωπεια. Ποια αντιπροσωπεία είναι στην Ελλάδα;

Νομίζω η smartec να παρω τηλέφωνο να ρωτήσω αν ισχύει κάτι τέτοιο 

Τους έστειλα email με την ερώτηση για την εγγύηση και ποια θα είναι η ελληνική αντιπροσωπεία που θα το επισκευάσει σε περίπτωση βλάβης 

Για να δούμε τι θα απαντήσουν 

Edited by patrik

Δεν το αποκλείω. Το Xiaomi 15 που πήρα μέσω skroutz, είναι και εκείνο Ελληνικής αντιπροσωπείας, είχε το αντίστοιχο αυτοκόλλητο οπότε, δεν αποκλείω να ισχύσει και για τα OnePlus αυτό. Στην ίδια τιμή με την επίσημη του 13R; Καρασυμφέρει αυτή η τιμή....

8 ώρες πριν, patrik said:

Νομίζω η smartec να παρω τηλέφωνο να ρωτήσω αν ισχύει κάτι τέτοιο 

Είναι ναι εφόσον η συσκευή είναι EU. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα οτι δέχονται μόνο τις συσκευές που πωλούνται απο τον κωτσόβολο η όχι.

Το πιθανότερο είναι ότι θα σου ζητήσουν ΙΜΕΙ.

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite  // Oneplus Nord  // Oneplus 11 // Oneplus 13

τα 2/3 πρώτα πάντως που είδα στο best price κάνουν το κόλπο με ίδια τιμή με την αρχική για τις πωλήσεις με τιμολόγιο με αποφορολόγηση που δείχνει προφανώς ότι κάνουν πονηρά πράγματα για να μην το πω αλλιώς. Εγώ προσωπικά αποφεύγω να αγοράζω από τέτοια καταστήματα. Τώρα αν το παίρνεις με απόδειξη σαν ιδιώτης προφανώς σαν τιμή συμφέρει, αλλά υπάρχει εμπιστοσύνη σε τέτοιους επιχειρηματίες;

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13

Πάντως το δεύτερο σε τιμη κατάστημα στο best price εχει και ασφάλεια αγοράς. Οπότε δε χάνεις τα λεφτά σου. 

Ψήνομαι άσχημα παιδιά δε μπορώ να περιμένω τη black friday 😁 έχω ξεμείνει με ένα αργό oppo 

Αν ξέραμε κάτι για την εγγύηση θα χτύπαγα παραγγελία. Πάντως έχω στείλει σχετικη ερώτηση και στα 2 μαγαζιά 

Edited by patrik

Σήμερα πήρα το τηλέφωνο μεταχειρισμένο. Βρήκα μια συσκευή 20 ημερών και θα την έχω σε 2 μέρες. Για να δούμε πως θα τα πάμε με το oneplus 

Edited by patrik

4 ώρες πριν, patrik said:

Το Gadgetmart.gr μου απάντησε ότι καλύπτεται η εγγύηση από  την επίσημη oneplus και αν βγάλει κάτι το στέλνεις εκεί. Οπότε έχει μια χαρά εγγύηση. 

Βέβαια σήμερα πήρα το τηλέφωνο μεταχειρισμένο. Βρήκα μια συσκευή 20 ημερών και θα την έχω σε 2 μέρες. Για να δούμε πως θα τα πάμε με το oneplus 

Το honor το εδωσες κιολας,τοσο κακο? οταν παρεις και το Oneplus κανε και ενα συγκριτικο

Έφυγε το honor 

Καλό ήταν για 1 μήνα αλλά μετα το tablet Pad 2  που πήρα ήθελα να δοκιμάσω και το τηλέφωνο της oneplus 

• 2 weeks later...

πάντως διαβάζοντας και στο reddit ποστς, κανείς δεν μιλάει για την ταμπακιέρα ότι η μπαταρία μετά τα πρώτα 1-2 updates έχει πέσει κατά περίπου 30% και είναι πλέον στα γνωστά επίπεδα ενός σύγχρονου flagship και καμιά σχέση με αυτό που ζήσαμε όλοι όσοι το πήραμε στην αρχή για κανά 2 μήνες. Και διαβάζω ότι σβήνουν τα posts στο community της oneplus που αφορούν αυτό το θέμα. 

Είναι κακή η μπαταρία τώρα; όχι.

Έχει καμία σχέση με την μπαταρία που είχε με την αρχική έκδοση του λειτουργικού; όχι.

στο μεταξύ όλα τα reviews είναι με την αρχική έκδοση και όλοι λένε για το πόσο καλή μπαταρία έχει και πολλοί λένε ότι είναι τακτική της oneplus αυτό για να έχει θετικά reviews. Τι να πω... απογοητευμένος στο θέμα αυτό. Κατά τα άλλα με την τελευταία ενημέρωση τα bugs διορθώθηκαν, εγώ δλδ δεν βλέπω κάποιο εμφανές και πραγματικά είναι πιο smooth από ποτέ. Αλλά το θέμα της μπαταρίας με έχει στεναχωρήσει.

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13

Έχεις απόλυτο δίκιο έχω το τηλέφωνο σχεδόν ένα μήνα και ενώ είχα ακούσει για την φοβερή μπαταρία, επειδή έχω και το s25 ultra δεν βλέπω διαφορά,εκεί που βλέπω διαφορά είναι ότι είναι πιο smooth από το s25 ultra ,θα κτυπούσαν και το pad 3 αλλά τα 3 χρόνια υποστήριξης στα τάμπλετ είναι απαράδεκτο,και πήρα το s11 ultra.

Γιώργος

Σήμερα εδωσε μια μικρή ενημέρωση 

CPH2553-15.0.0.850

Όσο για τη μπαταρία εγω εχω το τηλέφωνο 7 μερες. Τη μερα τη βγαζει άνετα 

Δεν ξερω αν στις αρχες της κυκλοφορίας του τηλεφώνου ειχε πιο καλή διαχείριση 

Καλησπέρα post έτσι για να γίνεται διαβάζω bug και battery drain για το 13 για το 12r ποιος μου λέει αύριο μεθαύριο και σε realme gt 7 που το γλυκό κοιτάζω είμαι σε αναζήτηση συσκευής και έλεγα να πάρω κάποιο του ομίλου της 1+  oppo realme... η μοτορολα τόσα χρόνια με poco Xiaomi βαρέθηκα bug και κακή μπαταρία πολύ διαφήμιση για 6-7000 μπαταρία ατελείωτες ώρες sot και τελικά...την μοτορολα την κράζουν όλοι ότι δεν φτιάχνει τα bug και δίνει αναβάθμιση μια στο τόσο πάντα ήμουν με τα outsiders αλλά τώρα καταλαβαίνω γιατί ο περισσότερος κόσμος πάει σε Samsung iPhone μεγάλωσα και δεν θέλω να ψάχνω μενού ρυθμίσεις όπως μου είπε ο φίλος tsimside για το μοτορολα πρέπει να το βάλεις στα 120hz για να μην ψιλο κολλάει και να τρώει παραπάνω μπαταρία  

Νέα ενημέρωση. 

CPH2653_15.0.0.860(EX01)

2025-09-03Unlock a new level of seamless experience• Improves the animations when tapping Live Alerts or notifications while the screen is locked.Delight in details• Adds a map album that allows you to view all images with locations on a map.• After you set photos in the Private album as public, they will now reappear in their original locations, making them easier to find.• You can now change your privacy password on each secondary page of Private Safe, as well as in the Locked album of Photos.• You can now view your daily and weekly screen time in App management under Phone Manager.• Improves the layout of the remote control panel buttons in IR Remote.System• Integrates the September 2025 Android security patch to enhance system security.

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

51 minutes ago, doomgeorge said:

Καλησπέρα post έτσι για να γίνεται διαβάζω bug και battery drain για το 13 για το 12r ποιος μου λέει αύριο μεθαύριο και σε realme gt 7 που το γλυκό κοιτάζω είμαι σε αναζήτηση συσκευής και έλεγα να πάρω κάποιο του ομίλου της 1+  oppo realme... η μοτορολα τόσα χρόνια με poco Xiaomi βαρέθηκα bug και κακή μπαταρία πολύ διαφήμιση για 6-7000 μπαταρία ατελείωτες ώρες sot και τελικά...την μοτορολα την κράζουν όλοι ότι δεν φτιάχνει τα bug και δίνει αναβάθμιση μια στο τόσο πάντα ήμουν με τα outsiders αλλά τώρα καταλαβαίνω γιατί ο περισσότερος κόσμος πάει σε Samsung iPhone μεγάλωσα και δεν θέλω να ψάχνω μενού ρυθμίσεις όπως μου είπε ο φίλος tsimside για το μοτορολα πρέπει να το βάλεις στα 120hz για να μην ψιλο κολλάει και να τρώει παραπάνω μπαταρία  

Ότι και να πάρεις θα έχει τα υπέρ και τα κατά του.Καποια Σαμσουνγκ μπορεί να προσφέρουν πολύ χειρότερα στα ίδια χρηματα χαρακτηριστικά από τον ανταγωνισμό αλλά φημίζονται για το εξαιρετικό λογισμικό τους,το οποίο επίσης πληρώνεις.

Το πρόβλημα με το έντονο battery drain το είχε και το Nord 4 του κολλητού..μέχρι χθες που πήρε μια αναβάθμιση που το διορθωσε (αντί για 6% η 8% αν θυμάμαι καλά, έχασε χθες το βράδυ 1%).

Δεν ξέρω βέβαια αν υπάρχουν τέτοιου είδους αναφορές και στα Apple Samsung γιατί άλλο η σταθερότητα και η λειτουργικοτητα και άλλο τα bugs που μπορεί να οφείλονται σε ρυθμίσεις,προβληματα εφαρμογών κλπ που είναι άσχετα από το πόσο καλά είναι σχεδιασμένο ένα  λογισμικό.

Σε γενικές γραμμές όμως φημίζονται ότι υπερέχουν εδώ...οπότε αν αυτό είναι το απόλυτο ζητούμενο,εγώ θα πήγαινα εκεί και όχι στο GT7 που πήρα και που ΔΕΝ έχει το παραμικρό προβλήμα προς το παρόν να ξαναπώ.

Παιδιά δυστυχώς συμβαίνει σε όλες τις εταιρείες!

Έχω vivo x200pro δεν το πήρα day one αλλά ένα 4μηνακι μετα!

Ήταν στις αρχές βράχος και πήγαινε δεύτερη ημέρα, Πλέον μια ημέρα με υπόλοιπο το βράδυ αλλά ποιος την επόμενη ξεκινάει την ημέρα με 30%,Κανενας!

Αν δείτε στις ενημερώσεις που κάνουν οι εφαρμογες όλες έχουν εκτοξευθεί σε χωρητικότητα! Επίσης τα σοσιαλ δουλεύουν στα κόκκινα παρασκηνιακα , έχω κατεβάσει παλαιότερη έκδοση ινσταγρκαμ και το κινητό είναι πιο δροσερό από πριν, αυτο λέει πολλά! 

Καλημερα, ειχα το oneplus 13 απο κινα, μετα απο ρουτ και λαθος δικό μου το μπρικαρα. Οπότε ειμαι σε δίλημμα. Βρισκω το pixel 9 pro xl και το one plus 13 (ευρωπαικο αυτη τη φορα) μεταχειρισμενα σε ιδια τιμή. Ποιο θα προτείνατε ; Υπάρχει καποιος που να ετυχε να δουλεψει και τις 2 συσκευες;

5 ώρες πριν, krisse said:

Καλημερα, ειχα το oneplus 13 απο κινα, μετα απο ρουτ και λαθος δικό μου το μπρικαρα. Οπότε ειμαι σε δίλημμα. Βρισκω το pixel 9 pro xl και το one plus 13 (ευρωπαικο αυτη τη φορα) μεταχειρισμενα σε ιδια τιμή. Ποιο θα προτείνατε ; Υπάρχει καποιος που να ετυχε να δουλεψει και τις 2 συσκευες;

Γενικά τα παλαιότερα Pixel πιναν τη μπαταρία σαν νερο. Ειχα το Pixel 8 pro και στην εβδομάδα πάνω το έστειλα. Τωρα για τα 9 αρια δεν ξέρω να σου πω 

99% σήμερα υγεία μπαταρίας μετά από 151 κύκλους φόρτισης βάσει Ampere.. 

Φόρτιση σχεδόν πάντα μέχρι 80%, με ενεργή την προστασία μπαταρίας, σπάνια παραπάνω (ζήτημα 10 φορές μέχρι 100%). 

Φορτιστης Samsung 25w.

Αγορά συσκευής 7/2/2025.

Απογοητεύτηκα λίγο για να είμαι ειλικρινής, περίμενα να κρατήσει το 100% μέχρι τέλος του χρόνου.. 

Μια ερώτηση στους συνδρομητές cosmote,προσπαθώ να ενεργοποιήσω το 5G και η cosmote μου στέλνει μύνημα :Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ COSMOTE 5G ΣΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΑΣ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ cosmote.gr/5G.

Υπάρχει κάποια λύση?

51 minutes ago, mark.ts said:

Μια ερώτηση στους συνδρομητές cosmote,προσπαθώ να ενεργοποιήσω το 5G και η cosmote μου στέλνει μύνημα :Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ COSMOTE 5G ΣΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΑΣ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ cosmote.gr/5G.

Υπάρχει κάποια λύση?

Μιλα μαζι τους να σου ενεργοποιησουν την υπηρεσια αυτοι, διαφορετικα βαλε την σιμ σου σε καποιο κινητο που υποστηρίζεται, στειλε sms και μολις ενεργοποιηθει βαλτην στο δικο σου.

Εγω δεν ξερω πως θα παρουμε το 5G SA

Edited by FoT1s

50 minutes ago, mark.ts said:

Υπάρχει κάποια λύση?

Βάζεις τη sim σε ένα συμβατό κινητό και το ενεργοποιεις για πάντα 

4 ώρες πριν, FoT1s said:

Μιλα μαζι τους να σου ενεργοποιησουν την υπηρεσια αυτοι, διαφορετικα βαλε την σιμ σου σε καποιο κινητο που υποστηρίζεται, στειλε sms και μολις ενεργοποιηθει βαλτην στο δικο σου.

Εγω δεν ξερω πως θα παρουμε το 5G SA

θέλει καινούριες σιμ για να γίνει αυτό μου είπαν.

Εμένα είναι 6-7 ετών σίγουρα.

Πάντως, μη νομίζεις, προβλήματα με το σήμα διαβάζω, κόβονται οι κλήσεις κλπ. Εγώ είμαι με το τιμιο 4g ακόμα

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite  // Oneplus Nord  // Oneplus 11 // Oneplus 13