Jump to content

Απορίες σχετικά με Internet Café και ανήλικους

Hunter
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ποιός νοείται καν να δείρει το παιδί του εν έτει 2005??????????

Εξωπραγματικό ε; :blink:

αυτά γινόταν αιώνες πιο πρίν.

Καλά, πόσα χρόνια έχει ο αιώνας; εγώ πάντως τις είχα αρπάξει 2-3 δεκαετίες πριν :D

και γιατί είναι κακό να πηγαίνει το κοριτσάκι στο σχολείο και να φοράει μίνι,να είναι βαμμένη ή οτιδήποτε άλλο?

Γιατί εμείς εδώ στο Ελλαδιστάν είμαστε οπισθοδρομικοί όπως είπες και τα κοριτσάκια τα θέλουμε με μπούργκα :tease:

Σ' αυτή την ερώτηση θα είμαστε σε θέση κι εσύ κι εγώ ν' απαντήσουμε, όταν θα έχουμε δικά μας παιδιά. ;)

την επόμενη φορά που θα πάει η κόρη σας βαμμένη στο σχολείο ξυρίστε της το κεφάλι και κρεμάστε την ταμπελίτσα τεντυ γκέρλ για να βάλει μυαλό. :lol: :lol: :lol:

Καλό! δεν το είχαμε σκεφτεί :lol:

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

• Απαντήσεις 142
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest lagoudakis
φιλε pankard μιλαμε για υπερβολες μονο,δεν ειπε κανεις οτι τα int cafe ειναι κακα,θεωρεις καποιον οπισθοδρομικο αν διαφωνει με το να ειναι παιδια 12-14 ετων 8 ωρες την ημερα με το τσιγαρακι στο χερι μπροστα σε μια οθονη και να ριχνουν χριστοπαναγιες; :confused: και να νομιζει ο πατερας του οτι ειναι σχολειο :confused:επισης δεν ειδα κανεναν να λεει οτι ειναι σωστο να δερνει με το μαστιγιο το παιδι του και να του φοραει αλυσιδες,το να πεσει μια φορα τον χρονο και καμμια σφαλιαρα την στιγμη που σε εχει βγαλει εξω απο τα ρουχα σου δεν ειναι και τρομερο απο την στιγμη που εχεις μιλησει απειρες φορες πρωτα με το παιδι σου και δεν καταλαβαινει η μαλλον ''κανει'' πως δεν καταλαβαινει,εγω προσωπικα τον γιο μου που ειναι 15 χρ δεν ετυχε ποτε να τον κοπανησω ακομα :p φωνες οκ αλλα τα σφαλματα του δεν με εφεραν ακομα σε σημειο ''σφαλιαρας'',πιτσιρικας θυμαμε οτι ειχα φαει μερικες ψιλες :p δεν νομιζω να επαθα τιποτα ;) Φιλικα Γιαννης ;)

Τα ιντερνετ καφε ειναι η κορυφη του παγοβουνου...δειτε τη συμερπιφορα των "μπουμπουκιων" οπου σταθουν κι οπου βρεθουν & θα φριξετε...σεβασμος στους μεγαλυτερους μηδεν,ψευτομαγκια & επιδειξιομανια,στομα οχετος & το χειροτερο?Νιωθω οτι μιλανε ξενη γλωσσα! :lol: Ελεος βρε παιδια,θα μας κανετε να ξεχασουμε τα ελληνικα που ξερουμε! :rolleyes: Καταλαβαινω πως πλεον εχετε αποβλακωθει τοσο πολυ(ευτυχως οχι ολοι) απο τηλεορασεις,κομπιουτερ,χασισια κλπ αλλα μου σηκωνεται η τριχα οταν ακουω τους περισσοτερους να "εκφραζονται"! :mad: Και που ειστε,εσεις που το παιζετε...προοδευτικοι,θελω να σας δω τι θα κανετε αν κανα κωλοπαιδι ερθει & σας σκυλοβρισει στα καλα καθουμενα,επειδη για παραδειγμα του ειπατε να μη φτυνει οταν περνατε απο διπλα του...καλο ε? :rolleyes: Εχει συμβει κι αυτο,οπως και πολλα αλλα...πληρης ασυδοσια,αδιαφορια & χλευασμος προς τους υπολοιπους...αυτη ειναι η σημερινη "νεολαια"(βαζω τα εισαγωγικα γιατι με τις αποψεις που εχουν πολλοι απ'αυτους καθε αλλο παρα νεοι θεωρουνται,αφου οπου τους συμφερει το παιζουν αντρακια & γυναικαρες & οπου οχι γυρνανε κλαιγοντας στη μαμα τους).

Μπαίνοντας σε χώρους που συχνάζουν(αν καταφέρεις να τα διακρίνεις από την καπνίλα)νομίζεις πως βλέπεις βίντεο κλιπ του mtv.

Aντιγράφουν κατά γράμμα τα ξένα πρότυπα που βλέπουν.

Κια δυστυχώς τα άσχημα,όχι τα καλά.

Και όμως κάνετε λάθος. Κάθε βράδυ επί πολλούς μήνες παρακολουθούσα απέναντι από το σπίτι μου στην πλατεία κάτι τσ0γλ@νάκια με παπάκια χωρίς εξατμίσεις να μεζεύονται, να φωνάζουν και να βρίζουν και έλεγα μέσα μου "Κατάντια και για αυτά και για τους γονείς τους".

Ενα βραδάκι που είχα ένα αυτοκίνητο του 1964 (triumph herald) με άφησε το μαμημένο από μπαταρία. Το πάρκαρα πάνω στην πλατεία και πήγα σπίτι μου. Με έτρωγε όμως το θέμα, φοβόμουν μην το πάρει αμπάριζα κάποιο λεωφορείο.

Με μισή καρδιά έβαλα ένα μπουφάν και πλησίασα τα τσ0γλ@νάκια και τους ζήτησα να το σπρώξουμε να πάρει μπρος να το μετακινήσω.

Ενώ περίμενα να μου απαντήσουν "τράβα ...σου ρε .....κα"..με τη μία προσφέρθηκαν να βοηθήσουν, βοήθησαν και από πάνω μου έδωσαν και συμβουλές να το γράψω στη ΦΙΛΠΑ κ.λ.π.

Με άφησαν χαζό. Δεν το περίμενα ποτέ.

Συμπέρασμα. Δεν μπαίνουν όλα τα πράγματα σε ένα τσουβάλι. Πάντα υπάρχει και η μέση οδός. Ούτε 14+ ώρες στο Νετκαφέ , ούτε όμως και ξυλοφόρτωμα.

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Ενώ περίμενα να μου απαντήσουν "τράβα ...σου ρε .....κα"..με τη μία προσφέρθηκαν να βοηθήσουν, βοήθησαν και από πάνω μου έδωσαν και συμβουλές να το γράψω στη ΦΙΛΠΑ κ.λ.π.

Συμπέρασμα. Δεν μπαίνουν όλα τα πράγματα σε ένα τσουβάλι. Πάντα υπάρχει και η μέση οδός. Ούτε 14+ ώρες στο Νετκαφέ , ούτε όμως και ξυλοφόρτωμα.

Για το ξυλοφόρτωμα συμφωνώ, αλλά ότι σε βοήθησαν να σπρώξεις το αμάξι προσωπικά δε μου λέει τίποτα... :O

Και όμως κάνετε λάθος. Κάθε βράδυ επί πολλούς μήνες παρακολουθούσα απέναντι από το σπίτι μου στην πλατεία κάτι τσ0γλ@νάκια με παπάκια χωρίς εξατμίσεις να μεζεύονται, να φωνάζουν και να βρίζουν και έλεγα μέσα μου "Κατάντια και για αυτά και για τους γονείς τους".

Ενα βραδάκι που είχα ένα αυτοκίνητο του 1964 (triumph herald) με άφησε το μαμημένο από μπαταρία. Το πάρκαρα πάνω στην πλατεία και πήγα σπίτι μου. Με έτρωγε όμως το θέμα, φοβόμουν μην το πάρει αμπάριζα κάποιο λεωφορείο.

Με μισή καρδιά έβαλα ένα μπουφάν και πλησίασα τα τσ0γλ@νάκια και τους ζήτησα να το σπρώξουμε να πάρει μπρος να το μετακινήσω.

τα τυπακια που ξερουν τη νυχτα (εν μερει) ειναι και γαμω τα παιδια αλλα τα αλλα τα σκατα ειδικα τα αλβανακια νομιζουν οτι ειναι κατι και σε διαταζουν σε βριζουν σε σε σε (οπως λεει και ο τσαλικης) ειναι τα χειροτερα που εχω δει αλλα θα στρωσουν στο στρατο... :p

μπορεις ευκολα να καταλαβεις ενα <ψαγμενο> για την ηλικια τους ατομο απο ενα σκατο που το παιζει κατι...το θεμα ειναι οτι θες να τα χτυπησεις με αυτα που σου λενε αλλα αν ειναι αλβανακια θα σου φωναξουν 300+ατομα :lol:

Ανοίγω το θέμα αυτό για να ζητήσω γνώμες σε ότι αφόρα νομοθεσία σχετικά με ανήλικους σε χώρους Internet Café. Όχι παιδία ηλικίας άνω των 16 ( που ναι είναι ανήλικα )αλλά για μικρά παιδία ηλικίας 9-14. παρατηρώ τον τελευταίο καιρό σε διάφορα τέτοια κατάστημα παΐδια τέτοιον ηλικιών μόνα τους, να έχουν στην κυριολεξία λιώσει μπροστά στις οθόνες παίζοντας τα διάφορα παιχνίδια τύπου Lineage / AOEIII / Counter Strike / Battlefield κτλ.

Και οι ερωτήσεις μου:

1. δεν απαγορεύεται αυτό;

2. μεταφράζεται σε παραπλάνηση ανηλίκου;

3. οι ιδιοκτήτες αυτών των καταστημάτων δεν έχουν καμία συνείδηση ότι αυτό είναι κακό για τα παιδία;

4. οι γονείς αυτών τον παιδιών δεν ανησυχούν που είναι τα παιδία τους ( έτυχε να δω πιτσιρικά κάπου 11 ετών σε ένα τέτοιο κατάστημα στην Μιχαλακοπουλου στις ΠΕΝΤΕ ΤΟ ΠΡΩΙ!!!

5. Η αστυνομία τι κάνει;

6. τα παιχνίδια αυτά δεν έχουν κάποιο όριο ηλικίας για να τα παίζεις;

Δεν θέλω να μπω σε διαδικασίες με καταστηματάρχες για να μου πουν ότι θα τους κόψουν την δουλεία και θα χάσουν έσοδα κτλ, τα ερωτήματα μου είναι απλά, είναι νομίζω θέμα συνείδησης όλων.

man.i 4 erotisi ine ligo astoxh--->iparxoun omws kai pedia a)pou kseroun oi goneis tous kai pigenoun se logikes wres kai gia logika lefta kai xrono b)iparxi periptosh na to eskasan.mi katigoris tous goneis.

otan oi goneis den endiaferontai exoume to eksis 13xronwn pedia na kapnizoun na ka8ontai sta internet cafe apto proi os to vrady kai akoma pedia pou na min tous niazi to scholio.ine 13 xronwn akoma otan 8a pane 30 ti 8a ginoun Prezakides kai liga leo.

to lineage ti kako exi?exi head-shot etc?to counter exi kai pali afta den vlepis kai stin tileorash?iparxi lisi--->na valoun content locker pou vazoun kodiko kai den exi aimata,head-shot me to aima.

Parto kai aptin plevra.exoun mazefti mia omada ton 5 paidion kai 8eloun na peksoun multiplayer.ti allo na kanoun??

τα τυπακια που ξερουν τη νυχτα (εν μερει) ειναι και γαμω τα παιδια αλλα τα αλλα τα σκατα ειδικα τα αλβανακια νομιζουν οτι ειναι κατι και σε διαταζουν σε βριζουν σε σε σε (οπως λεει και ο τσαλικης) ειναι τα χειροτερα που εχω δει αλλα θα στρωσουν στο στρατο... :p

μπορεις ευκολα να καταλαβεις ενα <ψαγμενο> για την ηλικια τους ατομο απο ενα σκατο που το παιζει κατι...το θεμα ειναι οτι θες να τα χτυπησεις με αυτα που σου λενε αλλα αν ειναι αλβανακια θα σου φωναξουν 300+ατομα :lol:

πώς θα πάνε τα αλβανάκια στον στρατό???

αφού οι περισσότεροι που μένουν εδώ είναι λαθρομετανάστες.

αλλά και πάλι ,και να είναι νόμιμοι για να πάρουν υπηκοότητα πρέπει να περάσουν πολλά χρόνια,για να μπορέσουν να καταταγούν στον στρατό.

hydro+pankard τα "Αλβανάκια" δεν είναι το θέμα μας αν δεν το έχετε καταλάβει...Δεν βρίσκω κάποιο λόγο σε όποιο θέμα και να συζητάμε να μπλέκουμε τους Αλβανούς..

• 2 months later...
man.i 4 erotisi ine ligo astoxh--->iparxoun omws kai pedia a)pou kseroun oi goneis tous kai pigenoun se logikes wres kai gia logika lefta kai xrono b)iparxi periptosh na to eskasan.mi katigoris tous goneis.

otan oi goneis den endiaferontai exoume to eksis 13xronwn pedia na kapnizoun na ka8ontai sta internet cafe apto proi os to vrady kai akoma pedia pou na min tous niazi to scholio.ine 13 xronwn akoma otan 8a pane 30 ti 8a ginoun Prezakides kai liga leo.

to lineage ti kako exi?exi head-shot etc?to counter exi kai pali afta den vlepis kai stin tileorash?iparxi lisi--->na valoun content locker pou vazoun kodiko kai den exi aimata,head-shot me to aima.

Parto kai aptin plevra.exoun mazefti mia omada ton 5 paidion kai 8eloun na peksoun multiplayer.ti allo na kanoun??

idd sthn germania etc einai alla dn uparxoun kwdikoi kai tetoia apla ta paixnidia bgainoun etc px otan ton skwtwseis peftei siga siga katw san na gonatizei klpklp

Είχα πάει 3 φορές στη ζωή μου με κάποιους φίλους γιατί ήθελαν να παίξουν Counter strike, πολύ λίγοι μπάιναν στο internet. Το ρεβεγιόν το έκανα στο σπίτι ενός φίλου μου που είναι κοντά στο δικό μου. Ξεκίνησα λίγο πρίν τις 00.00, περνόντας έξω απο ένα internet καφέ που είναι στην διαδρομή κοίταξα και είδα ότι ήταν σχεδόν γεμάτο με νέους. Μα καλά και πρωτοχρονιάτικα εκεί την βγάζουν? Φίλοι, οικογένεια, συγκενείς? Τόσο ακοινώνητοι είναι, πίσω απο μια οθόνη την βγάζουν την ζωή τους? Έχω ακούσει πολλές φορές για άτομα που έχουν μείνει και μια μέρα μέσα, μήπως θα πρέπει να τους βάλουμε αυτόματη ταϊστρα, ποτίστρα και λεκάνη για να μην χάνουνε ούτε λεπτό?:confused: Αυτή η κατάσταση είναι ντροπή, πήγαινε αν θες αλλά με μέτρο, υπάρχουν φίλοι συγκενείς να μιλήσεις, σπορ για να ευχαριστηθείς και να γυμνάσεις το σώμα το σώμα σου, ήμαρτον πια :( Οι Αμερικάνοι τους λένε Wasted Youth και λίγα λένε.

• 1 month later...

To erwtima paramenei....epitreponte ta anilika se internet cafe ( magazia pou exoun kai yphresies kafeterias dil alkool! merikes fores kai biliarda kai podosferakia) kai internet station (xoris ypiresias kafeterias mono mixanimata gia anapsiktika).

ti leei o nomos?

oi dikes mas apopseis ine gnostes kai gia to periexomeno tous kai gia tin poikilia tous.....alla o nomos ti leei?

HUAWEI NEXUS 6P 32GB GREY

LENOVO MIX 3 10"

NOKIA LUMIA 920 White WIN10 SAMSUNG NEXUS S ANDROID 4.1.2 JELLY BEAN

SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 3G ANDROID 4.0.4 ICE CREAM SANDWICH

NOKIA 2700 CLASSIC HTC TOUCH HD, SONY ERICSSON P910I-P900I, SIEMENS SL45,NOKIA 7110-5110

To erwtima paramenei....epitreponte ta anilika se internet cafe ( magazia pou exoun kai yphresies kafeterias dil alkool! merikes fores kai biliarda kai podosferakia) kai internet station (xoris ypiresias kafeterias mono mixanimata gia anapsiktika).

ti leei o nomos?

oi dikes mas apopseis ine gnostes kai gia to periexomeno tous kai gia tin poikilia tous.....alla o nomos ti leei?

εχεις την εντυπωση και να υπηρχε νομος οτι θα τον εφαρμοζε κανενας; εγω παλι λεω οχι, καλα λενε στο εξωτερικο οτι εμεις οι Ελληνες ειμαστε εδω για να "λυγιζουμε" τους νομους

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Η πώληση των οινοπνευματούχων ποτών σε ανηλίκους(<17) απαγορεύεται (και καλά :rolleyes:) όχι το να βρίσκονται σε χώρο όπου πωλούνται... Σωστά;