kolabrou Δημ. April 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 PARISC για undergraduate σπουδες? Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Οντως...το προφισιενσυ, δεν ισχυει αν εχει περασει διετια(και εφόσον είναι του cambridge... για το michigan ούτε λόγος) ...βεβαια το toefl δεν ειναι και κατι το φοβερο για καποιον που εχει παρει προφισιενσι...θα σου προτεινα το ielts..dokimase to.... αλλα μην βιάζεσαι...έχεις πολύ καιρο για να ψάξεις και να βρεις αυτό που θες. είναι τοσα πολλά τα μαστερ..που πραγματικά θα μπερδευτείς... Επίσης Δέσποινα επειδή θες να φύγεις για Σεπτέμβρη 2007... Αυτός που σου είπε να κάνεις αίτηση τώρα ήταν πιθανότατα άσχετος. Δεν θα τη δεχτούν τώρα την αίτηση σου. Οι αιτήσεις για τότε θα ανοίξουν Σεπτέμβρη/Οκτώβρη 2006 και τότε κάνε την αίτησή σου αν θες να στείλεις νωρίς. Επίσης τα περισσότερα πανεπιστήμια λένε ότι όσο νωρίς και να στείλεις τις πρώτες τις ανοίγουν περίπου γύρω στο Γενάρη. Οπότε είτε στείλεις Σεπτέμβρη είτε Γενάρη ένα και το αυτό. Θεωρώ ότι καλά κάνεις και ψάχνεις από τώρα αλλά μη βιάζεσαι. Ετοίμασε την αίτησή σου τον Σεπτέμβρη και στείλτη γύρω στο Δεκέμβρη. Δεν υπάρχουν σειρές και χαζομάρες τέτοιες. Απλά αν στείλεις αργά και έχουν ήδη πάρει αρκετούς πρέπει να έχεις πολύ καλή αίτηση για να σε δεχθούν. Νωρίς ναι.. αλλά όχι και από φέτος.. Μην τρελαθούμε με αυτά που ακούμε! Χιλια thanx παιδια! :happy: Με αγχωσε λιγο ο παππους χθες αλλα τωρα ηρεμησα καπως. :) Τους καθηγητες παντως λεω να τους κυνηγησω απο τωρα γιατι ειναι λιγοι οι καλοι και μπορει να παρουν καμια συνταξη ή να τυχει τιποτα αλλο (χτυπα ξυλο) γιατι ειμαι και ατυχη, ο ενας που ειχα στο μυαλο μου πεθανε το Δεκεμβρη απο ανακοπη. :( Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 αν θες να σπουδασεις το ετος 2007, τοτε την αιτηση σου μεσω ucas την στελνεις περιπου στις 15 δεκεμβρη του 2006 για παραδειγμα, και παλι ειναι νωρις... η απαντηση θα σου ερθει μετα απο 1 ή 2 μηνες, σε μερικα πανεπιστημια και 3- με 4 μηνες αργοτερα. εγω εστειλα μεσω ucas το application form μου, 15 δεκεμβρη 2005, και πηρα απαντηση 15 ιανουαριου 2006, τα χαρτια απο το πανεπιστημιο που ηρθαν φεβρουαριο-μαρτιο και την απαντηση μου πως θα παω αλλα και το application για τις εστιες το εστειλα πριν ενα μηνα. Εσύ πας για προπτυχιακό και η κοπέλα για μεταπτυχιακό. Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. Το ucas δεν είναι για τα μεταπτυχιακά. Να προσέχουμε τι λέμε για να μην μπερδεύουμε τον κόσμο. Χιλια thanx παιδια! Με αγχωσε λιγο ο παππους χθες αλλα τωρα ηρεμησα καπως. Τους καθηγητες παντως λεω να τους κυνηγησω απο τωρα γιατι ειναι λιγοι οι καλοι και μπορει να παρουν καμια συνταξη ή να τυχει τιποτα αλλο (χτυπα ξυλο) γιατι ειμαι και ατυχη, ο ενας που ειχα στο μυαλο μου πεθανε το Δεκεμβρη απο ανακοπη. Για συστατικές πήγαινε και ζήτα όποτε θες αν έχεις κάνει τα μαθήματα που έπρεπε μαζί τους. Έχω δώσει αρκετές οδηγίες μαζί με τους υπόλοιπους στο ανάλογο thread. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 ναι για Undergraduate λεω εγω. και ναι, να μαζευεις ολα σου τα πτυχεια σε εναν φακελο και να ζητας απο παντου συστατικες επιστολες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. April 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2006 Cαrpenoctum... μου στειλανε σημερα απο το πανεπιστημιο τΟυ Southampton , reference number.... αυτο σημαινει οτι κοιταξανε την αιτηση μου και την δεχτηκανε η οχι ακομα? Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. April 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2006 Cαrpenoctum... μου στειλανε σημερα απο το πανεπιστημιο τΟυ Southampton , reference number.... αυτο σημαινει οτι κοιταξανε την αιτηση μου και την δεχτηκανε η οχι ακομα? Όχι δε σημαίνει ότι σε δέχτηκαν. Απλά είναι αριθμός αρχειοθέτησης της αίτησης. Σε κάθε επικοινωνία μαζί τους απλά θα αναφέρεις και τον αριθμό αυτό για να ξέρουν ποιά αίτηση είναι. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomorrow Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 Φίλε j_silver, εγώ βρίσκομαι στο Lancaster, στο τμήμα Communication Systems που ασχολείται με τηλεπικοινωνίες και ICT. Θα σου στείλω σχετικό ΠΜ σύντομα με πληροφορίες, τις οποίες φυσικά μπορώ να σου δώσω και μέσα από MSN messenger, αν θελήσεις να με προσθέσεις εκεί. Προκαταβολικά πάντως λέω ότι θέλει προσοχή η υπόθεση, και ειδικότερα όταν μπλέκεις με ελληνικά "κολέγια" που τάζουν τα πάντα χωρίς να μπορούν να τα κάνουν...Για περισσότερα, στο ΠΜ που θα σου στείλω (ή από MSN). -Γιάννης Απαντωντας σου λεω οτι δεν ειναι "κολλεγια"αλλα κολλεγια πληρως αναγνωρισμενα απο τα Πανεπιστημια με τα οποια συνεργαζονται.Ειδικοτερα ως προς το ist οταν θα ερθει η ωρα της αναγνωρισης θα ειναι απο τα πρωτα που θα αναγνωριστουνε γιατι ακολουθει συμφωνια δικαιοχρησης με μαθηματα,κανονισμους και τιτλους σπουδων ιδιους με εξω. Δεν ξερω γιατι αποτρεπεις τον κοσμο να σκεφτει και την επιλογη του να κανει Αγγλικο Προγραμμα εδω και επισημαινω οτι εδω και καποια χρονια υπαρχει κυμα νεοεγγραφομενων φοιτητων σε Μεταπτυχιακα προγραμματα ακομα και απο αποφοιτους Ελληνικων Πανεπιστημιων. Φυσικα η αναγνωρισμενη λυση για σπουδες ειναι να σπουδασει καποιος εξω αλλα και παλι υπαρχουν ερωτηματα οπως σε ποιο Πανεπιστημιο του εξωτερικου φοιτας ανεξαρτητα απο το αν ειναι αναγνωρισμενο ιδρυμα.Ξεχνα το τυπικο ζητημα της αναγνωρισμενης σχολης.Πιστευεις π.χ. πως το leeds metropolitan ειναι καλυτερο απο οτι ενα παραρτημα του Σεφλιντ στην Ελλαδα? Και για να μην δημιουργηθει λανθασμενη εντυπωση κολλεγια υπαρχουν σε ολο τον κοσμο γιατι οι Βρετανοι εξαγουν εκπαιδευση με εκπαιδευτικους οργανισμους ανα τον κοσμο. Ναι συμφωνω με σενα στο οτι το ιδανικοτερο ειναι να σπουδασεις εξω αλλα παρα την μη αναγνωριση καποιοι προτιμουν να παραμεινουν Ελλαδα σπουδαζοντας ακομα και σε Κολλεγια η ακομα και σε ΙΕΚ. Παράθεση χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i, P800 παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. April 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 οι αναγνωρισεις των μαστερ απο Αγγλια(απο το δικατσα),γινονται με βαση το πανεπιστημιο,το τμήμα ή το τίτλο του πτυχιου? Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 οι αναγνωρισεις των μαστερ απο Αγγλια(απο το δικατσα),γινονται με βαση το πανεπιστημιο,το τμήμα ή το τίτλο του πτυχιου? Τι εννοείς; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. April 12, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 δλδ...αναγνωριζουν η οχι τον τιτλο του μαστερ...ή τα μαστερ του πανεπιστημιου χ.....???? κρίνουν με βαση τον τιτλο του μαστερ....η απο που πηρες το μαστερ? Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 δλδ...αναγνωριζουν η οχι τον τιτλο του μαστερ...ή τα μαστερ του πανεπιστημιου χ.....???? κρίνουν με βαση τον τιτλο του μαστερ....η απο που πηρες το μαστερ? Νομίζω το δεύτερο. Από όσο ξέρω υπάρχει κατάλογος με τα αναγνωρισμένα πανεπιστήμια και από εκεί και πέρα τα μάστερ που δίνει το κάθε πανεπιστήμιο που είναι στη λίστα αναγνωρίζονται κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Joannita Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Μην μπερδεύεις την αναγνώριση ισοτιμίας τίτλου σπουδών με την αντιστοιχία τίτλου σπουδών. το πρώτο -αναγνώριση ισοτιμίας τίτλου σπουδών: αναγνωρίζει ότι ο τίτλος σπουδών είναι ισότιμης βαθμίδας με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών το δεύτερο -αντιστοιχία τίτλου σπουδών: αντιστοιχεί τον τίτλο του μεταπτυχιακού με τίτλο μεταπτυχιακού ελληνικού πανεπιστημίου Ως εκ τούτου, για μαστερ και διδακτορικό, η αντιστοιχία είναι άχρηστη καθώς δεν συνδέεται με επαγγελματικά δικαιώματα όπως το πρώτο πτυχίο που πχ αν δεν αντιστοιχιστεί με δίπλωμα μηχανικού δεν ασκείς το επάγγελμα! Μόνο η αναγνώριση ισοτιμίας έχει νόημα. Για να δεις πως γίνεται η αναγνώριση τίτλων και με ποιά πανεπιστήμια υπάρχει απευθείας διαδικασία ενώ για άλλα, άγνωστα, ίσως χρειαστεί ένα γραφειοκρατικό μπέρδεμα, μπες στο site http://www.hri.org/info/help/dikatsagr.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ispanos Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 "το δεύτερο -αντιστοιχία τίτλου σπουδών: αντιστοιχεί τον τίτλο του μεταπτυχιακού με τίτλο μεταπτυχιακού ελληνικού πανεπιστημίου" Antistoixia se metaptuxiakous titlous spoudwn DEN uparxei, apla uparxei isotimia...alla opws swsta anaferthike h antistoixia den tha eixe logo uparksis..episis tha htan adunato na uparxei giati sthn ellada uparxoun analogika polu ligotera master.. Antistoixia+isotimia, isotimia sketh h'isotimia-antistoixia me kapoious orous kanoun apply mono se proptuxiakous titlous. H antistoixia einai pou dinei ta polipothita epagelmatika dikaiwmata.. Sxetika me to ean kapoios thelei na kanei metaptuxiaka k na stilei thn aithsh tou twra gia na ginei dektos twn Septembrio den uparxei kanenan provlima, boreis na stileis aithsh mexri k twn Augousto apla elpizeis na mhn exoun klisei oi thesis tou kathe MA Msc etc. Genika pantws oso pio nwris toso pio kala. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zombie26 Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 ετοιμάζομαι να φύγω για δεύτερο msc τον σεπτέμβριο αγγλία. εγώ έκανα αιτήσεις πολύ αργά πριν 20 μέρες περίπου.αλλά όλα καλά στο τέλος.ήδη έγινα δεκτός στο sunderland για international management και στο surrey περίπου ίδια ειδικότητα,και stirling.περιμένω ακόμα manchester metropolitan,swansea,northoumbria,salford,liverpool και heriot-watt. εσείς ποιο θα προτείνατε απο πλευράς ζωής,να είναι περίπου όπως στην ελλάδα??και να έχει και πολλούς έλληνες.γενικά να είναι υποφερτή η ζωή,να μη περάσω χάλια ας πούμε. και μια άλλη απορία : τα ΄2 πρώτα με δέχτηκαν με unconditional offers,και το stirling μου ζήτησε να ξαναπάω το toefl και το μεταπτυχιακό μόλις τελειώσω.τα 2 πρώτα μου ζήτησαν να απαντήσω μέσα σε 10 μέρες.αν απαντήσω πιο αργά τι γίνεται?ακυρώνεται η προσφορά?? και τέλος που προτείνεται να μείνω??εστίες ή σπιτάκι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snowball Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 εσείς ποιο θα προτείνατε απο πλευράς ζωής,να είναι περίπου όπως στην ελλάδα??και να έχει και πολλούς έλληνες.γενικά να είναι υποφερτή η ζωή,να μη περάσω χάλια ας πούμε. Καλα, με αυτη την λογικη δεν υπαρχει περιπτωση να περασεις καλα πουθενα. Γι' αυτο τουλαχιστον διαλεξε με βαση την φημη του καθε πανεπιστημιου (αλλα και της σχολης). Παράθεση http://www.thesimpsons.com/bios/images/bios_family_snowball2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Ας τα πάρουμε ένα ένα... ετοιμάζομαι να φύγω για δεύτερο msc τον σεπτέμβριο αγγλία. εγώ έκανα αιτήσεις πολύ αργά πριν 20 μέρες περίπου.αλλά όλα καλά στο τέλος.ήδη έγινα δεκτός στο sunderland για international management και στο surrey περίπου ίδια ειδικότητα,και stirling.περιμένω ακόμα manchester metropolitan,swansea,northoumbria,salford,liverpool και heriot-watt. Αρχικά συγχαρητήρια :) εσείς ποιο θα προτείνατε απο πλευράς ζωής,να είναι περίπου όπως στην ελλάδα??και να έχει και πολλούς έλληνες.γενικά να είναι υποφερτή η ζωή,να μη περάσω χάλια ας πούμε. Έλληνες θα βρεις παντού. Περισσότερους πάντως σίγουρα στο Λονδίνο και το Manchester. Σαν την Ελλάδα δεν είναι πουθενά. Άλλη ζωή γενικά, άλλη νοοτροπία. Επίσης στο master αν πας να κάνεις σοβαρή δουλειά μην περιμένεις να έχεις και τρελό ελεύθερο χρόνο για διασκέδαση. Επίσης η διασκέδαση δεν είναι και από τα πιο φτηνά sport στην Αγγλία. και μια άλλη απορία : τα ΄2 πρώτα με δέχτηκαν με unconditional offers,και το stirling μου ζήτησε να ξαναπάω το toefl και το μεταπτυχιακό μόλις τελειώσω.τα 2 πρώτα μου ζήτησαν να απαντήσω μέσα σε 10 μέρες.αν απαντήσω πιο αργά τι γίνεται?ακυρώνεται η προσφορά?? Την απάντηση στείλε την μέσα στα όρια που λένε. Μετά ακυρώνεται. Επίσης σε όλα τα πανεπιστήμια απαντάμε πάντα ναι μέχρι τον Αύγουστο που ξεκαθαρίζουμε σε ποιό θέλουμε τελικά να πάμε και αφού έχουμε όλες τις απαντήσεις στα χέρια μας. Εκτός αν κάποια μας ζητάνε προκαταβολή. και τέλος που προτείνεται να μείνω??εστίες ή σπιτάκι??? Εξαρτάται από πολλά και αυτό. Πρώτον τα χρήματα που διαθέτεις και τι είδους εστία θα έχεις ή τι ανέσεις θέλεις. Εστίες υπάρχουν πολλές και διαφόρων ειδών. Ό,τι πληρώνεις ή ό,τι προλάβεις παίρνεις. :) Ελπίζω να σε κάλυψα. Αν θες τπτ άλλο ρώτα. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 8000-9000 lires? Enoeis gia non-EU students? Pou eides tetio poso gia master? ego pantos dino £8350 san EU student. University of Nottingham, Queens Medical Centre, School of Human Development, MMedSci in Assisted Reproduction Technologies :O Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 ετοιμάζομαι να φύγω για δεύτερο msc τον σεπτέμβριο αγγλία. εγώ έκανα αιτήσεις πολύ αργά πριν 20 μέρες περίπου.αλλά όλα καλά στο τέλος.ήδη έγινα δεκτός στο sunderland για international management και στο surrey περίπου ίδια ειδικότητα,και stirling.περιμένω ακόμα manchester metropolitan,swansea,northoumbria,salford,liverpool και heriot-watt. εσείς ποιο θα προτείνατε απο πλευράς ζωής,να είναι περίπου όπως στην ελλάδα??και να έχει και πολλούς έλληνες.γενικά να είναι υποφερτή η ζωή,να μη περάσω χάλια ας πούμε. και μια άλλη απορία : τα ΄2 πρώτα με δέχτηκαν με unconditional offers,και το stirling μου ζήτησε να ξαναπάω το toefl και το μεταπτυχιακό μόλις τελειώσω.τα 2 πρώτα μου ζήτησαν να απαντήσω μέσα σε 10 μέρες.αν απαντήσω πιο αργά τι γίνεται?ακυρώνεται η προσφορά?? και τέλος που προτείνεται να μείνω??εστίες ή σπιτάκι??? Καποιες πληροφοριες για το surrey: Μικρη πολη, ησυχη ζωη, παρα πολλοι ελληνες, σαφως συμφερει εστια γιατι και φτηνοτερα ειναι και καλες ειναι και ολο το παιχνιδι γινεται εντος καμπους. Το λονδινο ειναι περι τα 40 λεπτα με τραινο. Για MSc (μια χρονια) καλα ειναι. Παραπανω θα βαρεθεις. Για τα υπολοιπα εχω ακουσει διαφορα, καλυτερα ομως ας μιλησει καποιος που εχει ιδιαν αποψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Μα φυσικά και τα άλλα είναι στις προτιμήσεις μου. Συνολικά σκέφτομαι να στείλω αιτήσεις σε Aston University, University of Birmingham, University of Nottingham, University of Leeds, University of Cardiff, University of Warwick, University of Surrey. Απλά ρωτάω για το Leeds για να δω αν θα είναι μέσα στις τελικές μου επιλογές. ;) ΥΓ. Καταστάλαξα και στο αντικείμενο (επιτέλους)! Marketing (σε συνδυασμό με strategy ή advertising, όπου αυτά προσφέρονται - εννοείται πως θα προτιμηθούν). :) Ο κύβος ερρίφθη! :ρ Για τον έναν ή τον άλλον λόγο, κατά 99% θα πάω στο Cardiff. MSc in Strategic Management. Έναρξη 25/09 και...... όρεξη να 'χουμε να προετοιμαζόμαστε...:) Κάποιος που να έχει εμπειρία από τη ζωή/πανεπιστήμιο στο Cardiff? Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Cardiff... Πανεμορφη πολη, πολλα μαγαζια και τεραστια πλατεια. Αρκετα φθηνη ζωη, εαν φανταστεις οτι ενα διαμερισμα με 3 υπνοδωματια εχει μονο 49.99 λιρες την εβδομαδα (με δικο σου μπανιο παντα). Ensuite Room (3 Bed) 49 Weeks £49.99 Limited Availability Ensuite Room (3 Bed) 51 Weeks £49.99 Limited Availability Premium Room 49 Weeks £49.99 Limited Availability Premium Room 51 Weeks £62.99 Limited Availability Standard Room 49 Weeks £49.99 Limited Availability Standard Room 51 Weeks £54.99 Limited Availability Studio 49 Weeks £79.92 Good Availability Studio 51 Weeks £79.92 Good Availability Studio Double 49 Weeks £118.62 Last Few Remaining Value Price Room 49 Weeks £49.99 Limited Availability Value Price Room 51 Weeks £44.99 Limited Availability Αυτο ενδεικτικα. (Για περισσοτερες πληροφοριες, εντος) Γενικοτερα, θα περασεις περιφημα, το Cardiff ειναι καθαρα η ψυχη της Ουαλιας. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. June 2, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 παιδια προβλημα... μου εκαναν conditional offer κ τα 5 πανεπιστημια στα οποια ειχα κανει αιτηση...(York , Southampton,Surrey,Leicester,Reading-αιτηση για μαστερ business finance and management)...τελικα κατεληξα να αποδεχτω την προσφορα του Γιορκ....τι λετε?καλη επιλογη? το προβλημα ειναι οι απεργιες-καταληψεις, που αν συνεχιστουν χανω την εξεταστικη ,δεν παιρνω Ιουλιο πτυχιο κ περιμενω την εξεταστικη του Σεπτεμβρη... το θεμα ειναι ο τι τα μαθηματα ξεκινανε 1Οκτωβριου, τι γινεται σαυτη τη περιπτωση,θα με περιμενουν? εστια? οι αιτησεις για εστια κλεινουν 30Αυγουστου κ θελουν να εχεις ξεμπερδεψει με τις υποχρεωσεις σου(πτυχιο) ???? P.s. Φιλε zombie26 το swansea αστο για την εσχατη λυση που λενε..Καθηγητρια αγγλικων που εκανε BSc στο Swansea μου ειπε οτι δυσκολευτηκε πολυ λογω της προφορας-διαλεκτου...εχουν σκοτσεζικη κ ειναι δυσνοητη Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Σκοτζεζικη προφορα στο Swansea της Ουαλιας; Χμ... Μαλλον μπερδευτηκες... Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Εκτός και αν κατέβηκαν καθηγητές από Σκοτία... :D Άσε που εγώ έκανα στην (κανονική :p) Σκοτία MSc και την προφορά την συνήθισα σε δύο - τρείς εβδομάδες. Εκτός και αν εννοεί τα... κέλτικα. :worry: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. June 2, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Εκτός και αν κατέβηκαν καθηγητές από Σκοτία... :D Άσε που εγώ έκανα στην (κανονική :p) Σκοτία MSc και την προφορά την συνήθισα σε δύο - τρείς εβδομάδες. Εκτός και αν εννοεί τα... κέλτικα. :worry: μαλλον τα κελτικα :O Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Cardiff... Πανεμορφη πολη, πολλα μαγαζια και τεραστια πλατεια. Αρκετα φθηνη ζωη, εαν φανταστεις οτι ενα διαμερισμα με 3 υπνοδωματια εχει μονο 49.99 λιρες την εβδομαδα (με δικο σου μπανιο παντα). Ensuite Room (3 Bed) 49 Weeks £49.99 Limited Availability Ensuite Room (3 Bed) 51 Weeks £49.99 Limited Availability Premium Room 49 Weeks £49.99 Limited Availability Premium Room 51 Weeks £62.99 Limited Availability Standard Room 49 Weeks £49.99 Limited Availability Standard Room 51 Weeks £54.99 Limited Availability Studio 49 Weeks £79.92 Good Availability Studio 51 Weeks £79.92 Good Availability Studio Double 49 Weeks £118.62 Last Few Remaining Value Price Room 49 Weeks £49.99 Limited Availability Value Price Room 51 Weeks £44.99 Limited Availability Αυτο ενδεικτικα. (Για περισσοτερες πληροφοριες, εντος) Γενικοτερα, θα περασεις περιφημα, το Cardiff ειναι καθαρα η ψυχη της Ουαλιας. swiffer, σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες. :) Μια ερώτηση: οι τιμές που αναφέρεις είναι για private accommodation, σωστά? Εγώ λέω να κάνω αίτηση για τις εστίες του πανεπιστημίου. Mακάρι να βάλει ο Θεός το χεράκι του να μου δώσουν κι en suite room! Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts