Jump to content

Σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο

kolabrou
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ευχαριστω φιλε θα το κανω. απλα ελεγα μηπως ξερει κανεις.

αν μπορουσα part-time θα εκανα αλλα ειναι δυσκολο να ανεβαινω πανω μιας και δεν το αντεχω οικονομικα ακομη.

Distance learning Ηealth Care Management δύσκολα θα βρεις. Αντίθετα με πια γρήγορη ματιά στο google παρατήρησα ότι θα βρεις πολλά Distance Learning MSc Health Administration που είναι κάτι παραπλήσιο...

''Cold was my soul, untold was the pain I faced when you left me. A rose in the rain....So I swore to the razor that never, enchained would your dark nails of faith be pushed through my veins again''

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγω θα σου προτεινα ..health economics ...

Σωστός ο Κώστας (To Υοrk είναι πολύ καλό:D )!!!! Ωστόσο είναι καλή λύση και μέγιστο avantage αν είσαι απόφοιτος οικονομικού πανεπιστημίου....

Δοκίμασε να ψάξεις στην παρακάτω διεύθυνση http://healtheconomics.org (στο education) και θα βρεις πολλά MSc Distance Learning

''Cold was my soul, untold was the pain I faced when you left me. A rose in the rain....So I swore to the razor that never, enchained would your dark nails of faith be pushed through my veins again''

Καθαρίσαμε απο το ΙΕLTS (Overall Score 8)...Έφυγε και ένας βραχνάς απο πάνω μας...

παιδια δυσκολο για health economics μιας και δεν εχω πτυχιο οικονομικου.και επειδη εχω γνωστο που εχει τελειωσει το health economics ειναι λιγο δυσκολα.

Επειδή σκέφτομαι σε 1 χρόνο να πάω για master στην Αγγλία σκέφτομαι να περάσω από το Βρεταννικό Συμβούλιο να μου δώσουν κάποιες πληροφορίες. Τι είδους πληροφορίες μπορούν να μου δώσουν εκεί?? Δηλαδή αν τους δείξω 5-6 master που έχω επιλέξει θα μου πουν ποιο πανεπιστήμιο είναι καλύτερο ή που μου προτείνουν να πάω?? Πληροφορίες για υποτροφίες δίνουν?? Γενικά τι με συμβουλεύετε να τους ρωτήσω, μιας και μεθαύριο θα πάω...

Επίσης, από ότι είδα γίνεται μια έκθεση αγγλικών πανεπιστημίων στο Hilton. Πώς είναι το κλίμα εκεί?? Δηλαδή μιλάς με εκπροσώπους των πανεπιστημιων?? Και πάλι, μπορώ να τους πω ότι με ενδιαφέρει το τάδε μαστερ του πανεπιστημίου σας και τι πληροφορίες μπορούν να μου δώσουν για αυτό??? Τι άλλο να ρωτήσω? Ευχαριστώ...

Σε Βρετανικά πανεπιστήμια επέλεξαν να σπουδάσουν το περασμένο ακαδημαϊκό έτος 17.675 Έλληνες φοιτητές.

Έτσι η Ελλάδα κατατάσσεται στην Τρίτη θέση των χωρών με τους περισσότερους φοιτητές στη Βρετανία, μετά την Κίνα και την Ινδία.

Η παρουσία των Ελλήνων φοιτητών μειώθηκε κατά 10,2% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Συνολικά, περίπου 330 χιλιάδες ξένοι φοιτητές έχουν επιλέξει τα βρετανικά πανεπιστήμια, παρά την αύξηση των διδάκτρων.

Επειδή σκέφτομαι σε 1 χρόνο να πάω για master στην Αγγλία σκέφτομαι να περάσω από το Βρεταννικό Συμβούλιο να μου δώσουν κάποιες πληροφορίες. Τι είδους πληροφορίες μπορούν να μου δώσουν εκεί?? ...

Πληροφοριες που αφορούν τις σπουδές γενικά (δίδακτρα, διαμονή, κόστος διαβίωσης)

Δηλαδή αν τους δείξω 5-6 master που έχω επιλέξει θα μου πουν ποιο πανεπιστήμιο είναι καλύτερο ή που μου προτείνουν να πάω?? ...

Φυσικά και δεν θα σου πουν. Απαγορεύεται να το κάνουν.

Πληροφορίες για υποτροφίες δίνουν?? Γενικά τι με συμβουλεύετε να τους ρωτήσω, μιας και μεθαύριο θα πάω...

http://www.britishcouncil.org/greece-education-funding-your-studies.htm

Επίσης, από ότι είδα γίνεται μια έκθεση αγγλικών πανεπιστημίων στο Hilton. Πώς είναι το κλίμα εκεί?? Δηλαδή μιλάς με εκπροσώπους των πανεπιστημιων?? Και πάλι, μπορώ να τους πω ότι με ενδιαφέρει το τάδε μαστερ του πανεπιστημίου σας και τι πληροφορίες μπορούν να μου δώσουν για αυτό??? Τι άλλο να ρωτήσω? Ευχαριστώ...

Απο ό,τι έχω ακούσει δεν πάνε τα τοπ πανεπιστήμια σε αυτή την έκθεση. Καλό ήταν να πας -εγώ δεν πήγα γιατί ήξερα τι ήθελα- να μιλήσεις, να τους πεις τα qualifications σου και να δεις τι θα σου πουν. Δεν χάνεις και τίποτα. Να ρωτήσεις την αξιολόγηση τους... (Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε τι θα σου απαντήσουν).Επίσης κάνε μια αναφορά για υποτροφία.

Τέλος, διάβασε αυτό και θα σου λυθούν κάποιες απορίες.

http://www.britishcouncil.org/greece-education-find-a-course-and-qualification.htm

Απο ό,τι έχω ακούσει δεν πάνε τα τοπ πανεπιστήμια σε αυτή την έκθεση.

+1

Stin antistoixi tis Thessalonikis pou eixa paei kapote, einai zitima an upirxan 1-2 sovara panepistimia (ki an).

Den kserw an exoun allaksei ta pragmata apo tote, pane kai merika xronakia, alla den to polupistevw.

Εγώ τελείωσα αγγλική φιλολογία και σκέφτομαι για μεταπτυχιακό, συγκεκριμενα στον τομεα γλωσσολογιας.

Εχει κανεις να προτείνει κάποιο πανεπ΄στημιο;

Εγώ τελείωσα αγγλική φιλολογία και σκέφτομαι για μεταπτυχιακό, συγκεκριμενα στον τομεα γλωσσολογιας.

Εχει κανεις να προτείνει κάποιο πανεπ΄στημιο;

Με βάση την αξιολόγηση (Τimesonline), τα καλύτερα πανεπιστήμια στον τομέα της Αγγλικής Φιλολογίας

1. Durham 2. Oxford 3. Univ Coll London 4. Cambridge 5. York 6. Leeds

7. Warwick 8. Edinburgh 9. Nottingham 10. Newcastle 11. Southampton

12. Bristol 13. Royal Holloway 14. Leicester 14. Sheffield 16. St Andrews

16. Cardiff 18. Liverpool 19. Queens, Belfast 19. Manchester

Ελπίζω να βοήθησα. Τώρα το ποιο πανεπιστήμιο θα σε πάρει εξαρτάται απο τα qualifications σου

Ξερεις καποιο site στο νετ που να συγκρινει τα πανεπιστημια σε διαφορους τομεις?
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Καθαρίσαμε απο το ΙΕLTS (Overall Score 8)...Έφυγε και ένας βραχνάς απο πάνω μας...

well done argiris!!!!

Ξερεις καποιο site στο νετ που να συγκρινει τα πανεπιστημια σε διαφορους τομεις?

guardian.co.uk, timesonline.co.uk ....(google is your friend...:happy: )

IPHONE 4 The Ultimate

Σε ευχαριστω για την απαντηση σου
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω proficiency διάρκειας 6-7 χρόνων. Οπότε προφανώς δε με καλύπτει...

Επειδή από ότι βλέπω άλλα πανεπιστήμια ζητούν TOEFL και άλλα IELTS, ποιο πρέπει να δώσω?? Θέλω να πω, ποιο είναι ανώτερο από το άλλο έτσι ώστε να μη χρειαστώ και τα 2? Δηλαδή αν πάρω TOEFL με καλύπτει για κάποιο πανεπιστήμιο που ζητάει IELTS ή το αντίστροφο??

Έχω proficiency διάρκειας 6-7 χρόνων. Οπότε προφανώς δε με καλύπτει...

Επειδή από ότι βλέπω άλλα πανεπιστήμια ζητούν TOEFL και άλλα IELTS, ποιο πρέπει να δώσω?? Θέλω να πω, ποιο είναι ανώτερο από το άλλο έτσι ώστε να μη χρειαστώ και τα 2? Δηλαδή αν πάρω TOEFL με καλύπτει για κάποιο πανεπιστήμιο που ζητάει IELTS ή το αντίστροφο??

To TOEFL einai Amerikaniko kai to IELTS Bretaniko, parola afta ola ta panepistimia dexontai kai ta 2 (proswpika den exw dei kapoio pou na zitaei mono IELTS, toulaxiston gia master).

Σπουδάζει κάποιος από εσάς στο Queen Mary, ή έχει κάποιον γνωστό εκεί?? Γιατί θα ήθελα κάποιες πληροφορίες για το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο...

• 2 weeks later...
Για να ξεκινήσει κανείς το master του το Σεπτέμβρη του 2008 δηλαδή τη μεθεπόμενη σχολική χρονιά, πότε πρέπει να κάνει την αίτηση (μιλάω για Αγγλία)?? Ξέρω ότι αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι και Ιούνιο - Ιούλιο, αλλά πότε ξεκινούν?? Από τις αρχές του 2008 ή από πιο πριν? πχ ξέρω ότι για Αμερική ξεκινούν από Σεπτέμβρη του 2007.. Για αγγλία γνωρίζει κανείς?

Σπουδάζει κάποιος από εσάς στο Queen Mary, ή έχει κάποιον γνωστό εκεί?? Γιατί θα ήθελα κάποιες πληροφορίες για το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο...

Ειναι ο αδερφος μου εκει ( MSc advanced methods in computer science) , τι θελεις να μαθεις;

Γι'αυτο που ρωτας, ειναι πολυ νωρις ακομα. Αρχες του 2008 αμα κανεις αιτηση θα εισαι καλα, εκτος αν ειναι ΠΟΛΥ πολυζητητο το πτυχιο/master αλλα και παλι δυσκολο να χασεις τη θεση. Εγω να φανταστεις ακομα δεν εχω κανει αιτηση για αυτο το Σεπτεμβριο :p

Ρε παιδια επειδη ψαχνομαι και εγω για Master θελω να κανω αρχικα την εξης ερωτηση:Καταρχην πια πανεπιστημια γνωριζετε-προτεινετε για Master σε τηλεπικοινωνιες και broadband στην Αγγλια και αν ισχυει το οτι ειναι πιο "αναγνωρισμενα" τα Master απο Αγγλικα Πανεπιστημια.Το ρωταω αυτο για εχω βρει ενα αρκετα καλο Πανεπιστημιο στην Ολλανδια πανω σε αυτο τον τομεα επισης....

Nrg

Κατ΄αρχάς να σε ρωτήσω σχετικά με τις ημερομηνίες που γίνονται οι αιτήσεις... Επειδή θα με ενδιέφερε να κυνηγήσω κάποια υποτροφία, απ' ότι μου έχουν πει θα πρέπει να στείλω ένα e-mail στο υπεύθυνο τμήμα επί των υποτροφιών του πανεπιστημίου και να τους πω τα προσόντα μου και αυτοί μετά να μου πουν αν δίνουν ή όχι κάποια υποτροφία. Αυτό φαντάζομαι πρέπει να γίνει την εποχή που θα γίνει και η αίτηση... Γι' αυτό ρωτάω, επειδή θέλω να το παλέψω για καμμιά υποτροφία, μήπως η αίτησή μου πρέπει να γίνει νωρίτερα από Ιανουάριο του 2008 ή δε δέχονται καν αιτήσεις πιο πριν???

Επίσης, όσον αφορά το Queen Mary, έχω βρει ένα master επί των τηλεπικοινωνιών που με ενδιαφέρει σαν θέμα, γι' αυτό θα ήθελα να ρωρήσω κάποιον σχετικά με το πώς είναι το πανεπιστήμιο αυτό, πώς είναι η ζωή, πώς είναι το επίπεδο σπουδών κτλ Αν γίνεται να με φέρεις σε κάποια επικοινωνία με τον αδερφό σου στείλε μου pm!! :D

Asinodeus

Και εγώ ψάχνω για κάποιο καλό μάστερ επί των τηλεπικοινωνιών. Λένε για καλά πανεπιστήμια στη Σουηδία και την Ολλανδία, αλλά να σου πω την αλήθεια δεν έχω ψάξει τίποτα σε αυτά καθαρά για λόγους γλώσσας. Μπορεί να είναι αγγλόφωνα τα πανεπιστήμια, αλλά βγαίνοντας έξω δε θα ξέρεις που θα βρίσκεσαι. Για αγγλία που έχω ψάξει, τα καλύτερα πανεπιστήμια είναι (για μηχνικούς τηλεπικοινωνιών) : Imperial, Sussex, King's College, Southampton, Bristol, UCL, York, Edinburgh, Newcastle, Leeds, Surrey. Επειδή με ενδιαφέρει και μένα το θέμα, ότι βρεις ή ότι απορία έχεις πες και σε μένα.

Nrg

μήπως η αίτησή μου πρέπει να γίνει νωρίτερα από Ιανουάριο του 2008 ή δε δέχονται καν αιτήσεις πιο πριν???

Sunithws dexontai apo Octovri kai meta ...

Επίσης, όσον αφορά το Queen Mary, έχω βρει ένα master επί των τηλεπικοινωνιών που με ενδιαφέρει σαν θέμα, γι' αυτό θα ήθελα να ρωρήσω κάποιον σχετικά με το πώς είναι το πανεπιστήμιο αυτό, πώς είναι η ζωή, πώς είναι το επίπεδο σπουδών κτλ Αν γίνεται να με φέρεις σε κάποια επικοινωνία με τον αδερφό σου στείλε μου pm!! :D

Asinodeus

Μπορεί να είναι αγγλόφωνα τα πανεπιστήμια, αλλά βγαίνοντας έξω δε θα ξέρεις που θα βρίσκεσαι.

Sti Souidia kai tin Ollandia kserei mexri kai h koutsh Maria agglika. Allwste, efkairia na matheis mia akoma kseni glwssa!!

γνωριζει κανεις τι διαδικασιες πρεπει να γινουν κ τι προυποθεσεις πρεπει να πληρει καποιος για να σπουδασει σε πανεπιστημιο της αγγλιας?(συγκεκριμενα για οδοντιατρικη ενδιαφερομαι)

ευχαριστω

Nrg

Κατ΄αρχάς να σε ρωτήσω σχετικά με τις ημερομηνίες που γίνονται οι αιτήσεις... Επειδή θα με ενδιέφερε να κυνηγήσω κάποια υποτροφία, απ' ότι μου έχουν πει θα πρέπει να στείλω ένα e-mail στο υπεύθυνο τμήμα επί των υποτροφιών του πανεπιστημίου και να τους πω τα προσόντα μου και αυτοί μετά να μου πουν αν δίνουν ή όχι κάποια υποτροφία. Αυτό φαντάζομαι πρέπει να γίνει την εποχή που θα γίνει και η αίτηση... Γι' αυτό ρωτάω, επειδή θέλω να το παλέψω για καμμιά υποτροφία, μήπως η αίτησή μου πρέπει να γίνει νωρίτερα από Ιανουάριο του 2008 ή δε δέχονται καν αιτήσεις πιο πριν???

Asinodeus

Και εγώ ψάχνω για κάποιο καλό μάστερ επί των τηλεπικοινωνιών. Λένε για καλά πανεπιστήμια στη Σουηδία και την Ολλανδία, αλλά να σου πω την αλήθεια δεν έχω ψάξει τίποτα σε αυτά καθαρά για λόγους γλώσσας. Μπορεί να είναι αγγλόφωνα τα πανεπιστήμια, αλλά βγαίνοντας έξω δε θα ξέρεις που θα βρίσκεσαι. Για αγγλία που έχω ψάξει, τα καλύτερα πανεπιστήμια είναι (για μηχνικούς τηλεπικοινωνιών) : Imperial, Sussex, King's College, Southampton, Bristol, UCL, York, Edinburgh, Newcastle, Leeds, Surrey. Επειδή με ενδιαφέρει και μένα το θέμα, ότι βρεις ή ότι απορία έχεις πες και σε μένα.

Οκ φιλε μου θα σε εχω στα υποψην μου!

Sunithws dexontai apo Octovri kai meta ...

Asinodeus

Sti Souidia kai tin Ollandia kserei mexri kai h koutsh Maria agglika. Allwste, efkairia na matheis mia akoma kseni glwssa!!

Εμενα το προβλημα δεν ειναι τα Ολλανδικα ή τα Σουηδικα αλλα το ποσο "αναγνωρισμενο" θα ειναι ενα τετοιο πτυχιο σε Ελληνικο εδαφος.

Υ.Γ. Asmodeus ειναι το nick μου:)

Ρε παιδια επειδη ψαχνομαι και εγω για Master θελω να κανω αρχικα την εξης ερωτηση:Καταρχην πια πανεπιστημια γνωριζετε-προτεινετε για Master σε τηλεπικοινωνιες και broadband στην Αγγλια και αν ισχυει το οτι ειναι πιο "αναγνωρισμενα" τα Master απο Αγγλικα Πανεπιστημια.Το ρωταω αυτο για εχω βρει ενα αρκετα καλο Πανεπιστημιο στην Ολλανδια πανω σε αυτο τον τομεα επισης....

File moy ena poly kalo einai sto Bristol.....Eksartatai vevvaia ti thes na kaneis.....

Gia Signal Processing paizei to Edinburgh.....Ekei eimai egw...alla sto bristol apoti kserw ginetai kalh douleia oxi ti se DSP alla se application level......An thes kati sthle pm

IBIS 5

"IBIS: just keep walking"