Jump to content

[Επίσημο] Qtek S200 (Prophet)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα πάντως το Qtek S200 δεν μου άρεσε, όπως ακριβώς δεν μου άρεσε και το S100. Ο σχεδιασμός του θυμίζει τηλεοράσεις του '60 (τηρουμένων των αναλογιών).

Αντίθετα, η εταιρεία έχει βγάλει μερικά πολύ καλά μοντελάκια, όπως το 9100 που ήταν πολύ καλό.

Πρσωπικη σου γνωμη και σεβαστη. Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω γιατι μου αρεσει παρα πολυ εμφανισιακα.

Ξερει κανεις στην πρωτη φωρτηση ποση ωρα το αφηνουμε στο ρευμα? Η δεν ισχυει κατι τετοιο?

SV9PFY

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμένα πάντως το Qtek S200 δεν μου άρεσε, όπως ακριβώς δεν μου άρεσε και το S100. Ο σχεδιασμός του θυμίζει τηλεοράσεις του '60 (τηρουμένων των αναλογιών).

Θα διαφωνήσω και εγώ καθότι το σχήμα του είναι ένα από τα πράγματα που μου αρέσει περισσότερο σε αυτό το τηλέφωνο!! :happy:

Mobiles: Samsung Galaxy Nexus

Όντως.Πέρα από τα γενικά χαρακτηριστικά που είναι πολύ καλά,ο σχεδιασμός του είναι φοβερός.Ειδικά αυτή η αίσθηση στο χέρι...
Eli Eloim Lama Astagna Savaoth

Πρσωπικη σου γνωμη και σεβαστη. Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω γιατι μου αρεσει παρα πολυ εμφανισιακα.

Ξερει κανεις στην πρωτη φωρτηση ποση ωρα το αφηνουμε στο ρευμα? Η δεν ισχυει κατι τετοιο?

Μέχρι να φορτίσει και μετά have fun.

Μέχρι να φορτίσει και μετά have fun.

R u sure? Αλλες γνωμες? Ετσι το εκανα στο 2020ι και δεν ειχα προβλημα αλλα λεω μηπως.

SV9PFY

και εγω συμφωνω. απλα πανεμορφο. οσο για φορτιση αστο καμια 10 ωρες νασαι μεσα. κ μετα πληρη αποφορτιση. αλλα οτι κ να κανεισ καλο ειναι στα 2 -3 χρονια να την αλλαζεις. εκτος αν την ταλαιπωρεις πολυ σε πολυ κρυο η πολυ ζεστη οπου η αντοχη της 8α μειωθει αισθητα:O

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg

https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl

^^Autoglym Detail Center^^

βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα

Σε 2-3 χρόνια με τα windows mobile vista και διπύρηνους επεξεργαστές στα κινητά θα μας δείχνουν με το δάχτυλο, αν το έχουμε ακόμα... :)

Με μια απλή φόρτιση θα είσαι ΟΚ, στην αρχή σε απογοητέψει η αυτονομία, αλλά σε καμιά βδομάδα και όταν θα το έχεις ήδη 1,5 μέρα χωρίς φόρτιση και θα βλέπεις μπαταρία στο 71%, θα καταλάβεις ότι απλώς ήθελε τον χρόνο της.

Το απόκτησα σήμερα και μου αρέσει πολύ. Δεν είχα προηγούμενη εμπειρία με κάτι ανάλογο, αλλά το περιβάλλον των Windows και οι δυνατότητες του σε "εξιτάρουν". Καμμία πρόταση για software και ρυθμίσεις για newbies καλοδεχούμενες. Φόρτιση 6-8 ώρες αρχικά και σχεδόν άδειασμα μετά για 3 φορές (όχι εντελώς γιατί γυρίζει σε εργοστασιακές ρυθμίσεις).

...αρχικά και σχεδόν άδειασμα μετά για 3 φορές (όχι εντελώς γιατί γυρίζει σε εργοστασιακές ρυθμίσεις).

Δηλαδή αν ξεχαστεί κάποιος και του αδειάσει εντελώς η μπαταρία,θα γυρίσει σε εργοστασιακές ρυθμίσεις? :mad:

Αυτό συμβαίνει σε όλα τα PPC ή μόνο στο S200?

Δηλαδή αν ξεχαστεί κάποιος και του αδειάσει εντελώς η μπαταρία,θα γυρίσει σε εργοστασιακές ρυθμίσεις? :mad:

Αυτό συμβαίνει σε όλα τα PPC ή μόνο στο S200?

Στο 2020ι ειχε μια μικρη μπαταρια που κρατουσε για λιγο το κινητο ωστε να μην χασεις τα δεδομενα σου. Στο S200 δεν ισχυει?:blink:

SV9PFY

Guest lagoudakis
τα win 5 δεν εχουν το προβλημα με το χασιμο των δεδομενων που ειχαν τα προηγουμενα,τι να πω εγω που εχω 1 φορτιστη στην δουλεια,1 στο σπιτι και 1 στην κολοτσεπη:p :p

τα win 5 δεν εχουν το προβλημα με το χασιμο των δεδομενων που ειχαν τα προηγουμενα,τι να πω εγω που εχω 1 φορτιστη στην δουλεια,1 στο σπιτι και 1 στην κολοτσεπη:p :p

A είπα και γω....

Καλά συλλογή φορτιστών κάνεις?:)

Τελικά είναι τόσο χάλια η σκληρότητα της οθόνης όπως περιγράφεται στο review του myphone?Διότι αν είναι έτσι τότε με screen protector πώς θάναι?

A είπα και γω....

Καλά συλλογή φορτιστών κάνεις?:)

Τελικά είναι τόσο χάλια η σκληρότητα της οθόνης όπως περιγράφεται στο review του myphone?Διότι αν είναι έτσι τότε με screen protector πώς θάναι?

Οχι ειναι μια χαρα. Με screen protector δεν το εχω δοκιμασει αλλα ετσι δεν δημιουργει κανενα προβλημα. Ισως θα το θελαμε ποιο ευαισθητο.

SV9PFY

τι αλλο μπορω να κανω;μια φορα εμεινα στο δρομο και ετρεχα με την ψυχη στο στομα να το φορτισω:p

Ενταξει κανεις και γυμναστικη τοτε.:p

SV9PFY

Να ρωτησω. Τα πληκτρα στο κατω μερος της οθονης που αναγραφει αριστερα ημερολογιο και δεξια επαφες πως μπορουν να αλλαξουν?Στο μενου πληκτρα δεν τα εχει μεσα σαν κουμπια.
SV9PFY

mono me software programma. allios niente

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg

https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl

^^Autoglym Detail Center^^

βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα

Λοιπον να σχολιασω με τη σειρα μου μετα απο λιγες μερες με το S200 οτι ειναι αρκετα καλο χωρισ να προβληματιζει το θεμα επεξεργαστη και χωρις να το εχω πολυ φορτωσει. Η καμετα θελει οντως πολυ σταθερο χερι αλλιως βγαινουν κουνημενες και το ηχειακι ειναι πολυ κακης ποιοτητας και σε ανοιχτη ακροαση και σε συνδιαλεξη σαν τηλεφωνο. Δεν μετανιωσα καθολου για την αγορα γιατι εξαλου ηξερα τι αγοραζα.
SV9PFY

Όσο αφορά την σκληρότητα είναι ίδια με το 9100, το δοκίμαζα σήμερα με ένα συνάδελφο που το έχει, και θεωρώ ότι είναι εντάξει.

Antivirus χρειάζεται ή είναι υπερβολή και κατανάλωση μνήμης???????

Ο ήχος είναι όντως ένα θέμα δυστυχώς.....

Ο επεξεργαστής του πάντως σε σχέχη με του 9100 αν και ίδιοι πετάει, λόγω έκδοσης από ότι διάβασα σε forums!!!!

Software προγραμμα like?:O

Αυτό που ζητάς γίνεται με πείραγμα στην registry.

129026.png?1640591734

Όσο αφορά την σκληρότητα είναι ίδια με το 9100, το δοκίμαζα σήμερα με ένα συνάδελφο που το έχει, και θεωρώ ότι είναι εντάξει.

Antivirus χρειάζεται ή είναι υπερβολή και κατανάλωση μνήμης???????

Ο ήχος είναι όντως ένα θέμα δυστυχώς.....

Ο επεξεργαστής του πάντως σε σχέχη με του 9100 αν και ίδιοι πετάει, λόγω έκδοσης από ότι διάβασα σε forums!!!!

Και το S200 και το 9100 σε σύγκριση με άλλα ppcs έχουν άθλια οθόνη στον τομέα σκληρότητα!

Όχι, δεν χρειάζεται antivirus.

Αχμ, καλός είναι ο επεξεργαστής του αλλά δεν πετάει. Κι αυτό θα το καταλάβεις μόνο αν χρησιμοποιήσεις κάποιο άλλο PocketPC με 400+Mhz.

129026.png?1640591734

Αυτό που με προβληματίζει είναι αν θα ανταπεξέρχεται ο επεξεργαστής του με το Destinator 6.

Καλή ερώτηση αυτή :worry: