Guest lagoudakis Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Δεν καταλαβα τι πραγμα ρωτας;:O :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 δυστυχως χαλασε το Ρ800 μου, οποτε προσανατολιζομαι στην αγορα του S200. ξερετε αν δεχεται SD καρτα 2GB, γιατι θελω να το χρησιμοποιω και ως mp3-player..ευχαριστω! Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 ε που να καταλαβεις ....αφου αναφερομουν σε μια σελιδα πισω στον mythozzzz. απλα δεν ειδα οτι υπηρχε κ αλλη σελιδα πρωι πρωι... @mythozz... Καθόλου δεν καθυστερεί. Άλλωστε πάντα δίνει ρεύμα στην κάρτα και πάντα τη διαβάζει. Ο μόνος τρόπος να μη τη διαβάζει είναι να το βάλεις στο OFF... Το ίδιο κάνω και στο 9000 χωρίς πρόβλημα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 :lol: λεω και εγω παλι μπομπες μου δωσανε χτες να πιω:p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opelgiorgos Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Tο exo mia evdomada prin eixa το Ν90 κamia sxesi ine telio :D με το destinetor PN kai chip 3 Fortuna gps moy eftase to 1000Euro xalali apo fre programata den toy exo vali tipota ta fovame perisotero ta itela game Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 p.s. υπαρχει τροπος να μην φαινονται οι επαφες απο σιμ στα contacts ???Μου χει σπασει τα νευρα να τις εχω διπλες !! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 του εχεις περασει GPS??? Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkmosch Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Δεν αντιστοιχώ ακριβώς στο ερώτημά σου αλλά πλησιάζω. Είχα Ρ900 και πήρα S100. Το θεώρησα μεγάλη βελτίωση. Για να ακριβολογώ μου την έσπασαν (και μου τη σπάνε ακόμη) δύο πράγματα 1) παρά το ότι κλείνω τις εφαρμογές η μνήμη της συσκευής γεμίζει και θέλει restart κάθε μια - δυο μέρες (στο Ρ900 εάν έκλεινες τις εφαρμογές δεν είχες τέτοιο πρόβλημα), 2) η μπαταρία του κρατάει μόνο 2 ημέρες max και αν τελειώσει, το κινητό φορμάρεται...(στο Ρ900 3 ημέρες και χωρίς επιπτώσεις αν σου τελείωνε η μπαταρία). Εσύ όμως σκέφτεσαι να πάρεις το S200 το οποίο έχει WM5 οπότε το πρόβλημα μνήμης που αναφέρω δεν υπάρχει πλέον, η μπαταρία του κρατάει 3 ημέρες (από όσο έχω ακούσει) λόγω του οικονομικού επεξεργαστή του και αν μείνεις από μπαταρία δεν χάνεις τα δεδομένα σου. Κατά συνέπεια όσα με ενόχλησαν (και με ενοχλούν ακόμη) κατά τη μετάβασή μου από το Ρ900 στο S100 δεν θα τα έχεις αν πάρεις το S200. Προσωπική μου γνώμη: αν πιστεύεις ότι δεν θα σου λείψει το πληκτρολόγιο του Ρ910 και δεν σε ενοχλεί να γράφεις με τη γραφίδα στο εικονικό πληκτρολόγιο, τότε να το πάρεις άφοβα. :) ΥΓ - Φοβερός συγχρονισμός φίλε Λαγουδάκη!!! :) ευχαριστώ πολύ φίλε μου, με έπεισες και θα πάω την τρίτη να το πάρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plm78 Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Το καλύτερο θα ήταν να τα δοκιμάσεις και τα δυο μαζί (πριν πουλήσεις κάποιο απ'τα δύο) συγχρόνως για 2-3 μέρες πριν ψωνίσεις κάποιο. Το P900 είναι περισσότερο κινητό και λιγότερο PDA. Το S100 είναι περισσότερο PDA και λιγότερο κινητό. Τι χρήση κάνεις περισσότερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 ρε παιδια καποιος το resco keybrd gia 160 xaraktires k wm2005 to exei ? δεν μπορω να το βρω. αυτα που βρισκω γραφουν μεχρι 70 και μολις παταω το κουμπι για να τακανει μεγαλα βγαινουν αλαμπουρνεζικα... helpp..... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkmosch Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Το καλύτερο θα ήταν να τα δοκιμάσεις και τα δυο μαζί (πριν πουλήσεις κάποιο απ'τα δύο) συγχρόνως για 2-3 μέρες πριν ψωνίσεις κάποιο. Το P900 είναι περισσότερο κινητό και λιγότερο PDA. Το S100 είναι περισσότερο PDA και λιγότερο κινητό. Τι χρήση κάνεις περισσότερο; Μιλαγα για το S200 και οχι για το S100. Κανω χρήση πιο πολυ επαγγελματική. Ραντεβού, Tasks, Υπενθυμίσεις, αλλά σαν γκατζετάκιας (όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα) θέλω και τις φωτογραφίες μου να βγάζω, το wi-fi μου και γενικά να το πουσάρω όσο περισσότερο γίνεται (απο άποψη χρήσης). ΥΓ. Το είδα σήμερα στο πλαίσιο Αργυρούπολης και μου φάνηκε εξαιρετικά μικρό και φορητό, επίσης, τα μενού ήταν πολύ γρήγορα (αντίστοιχα με του P910) και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι αυτά που λένε τα υπόλοιπα παιδιά εδω μέσα περι αργού επεξεργαστή βασίζονται κυρίως μάλλον στην προηγούμενη εμπειρία τους με άλλα PPC (πχ 2020i, 9000 κλπ) και λίγο στην υπερβολή. Eμένα πάντως μου φάνηκε γρήγορο. Πρέπει όποιος ενδιαφέρεται να το πάρει να το δεί απο κοντά και μετά να αποφασίσει. Απο ποιότητα κατασκευής και κάμερα δεν το συζητώ είναι ασύγκριτα ότι καλύτερο έχω δεί τον τελευταίο καιρό σε τέτοια συσκευή. Αυτά απο εμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Μιλαγα για το S200 και οχι για το S100. Κανω χρήση πιο πολυ επαγγελματική. Ραντεβού, Tasks, Υπενθυμίσεις, αλλά σαν γκατζετάκιας (όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα) θέλω και τις φωτογραφίες μου να βγάζω, το wi-fi μου και γενικά να το πουσάρω όσο περισσότερο γίνεται (απο άποψη χρήσης). ΥΓ. Το είδα σήμερα στο πλαίσιο Αργυρούπολης και μου φάνηκε εξαιρετικά μικρό και φορητό, επίσης, τα μενού ήταν πολύ γρήγορα (αντίστοιχα με του P910) και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι αυτά που λένε τα υπόλοιπα παιδιά εδω μέσα περι αργού επεξεργαστή βασίζονται κυρίως μάλλον στην προηγούμενη εμπειρία τους με άλλα PPC (πχ 2020i, 9000 κλπ) και λίγο στην υπερβολή. Eμένα πάντως μου φάνηκε γρήγορο. Πρέπει όποιος ενδιαφέρεται να το πάρει να το δεί απο κοντά και μετά να αποφασίσει. Απο ποιότητα κατασκευής και κάμερα δεν το συζητώ είναι ασύγκριτα ότι καλύτερο έχω δεί τον τελευταίο καιρό σε τέτοια συσκευή. Αυτά απο εμένα An erxesai apo 910 kai opoiodhpote symbian genikotera sigoura 8a sou fanei grhgoro kai de 8a se provlhmatisei(poly perissotero an kaneis kai ena overclocking sta 264 opws eipe kai o Mythozz-an kai h sta8erothta "paizei" apo mhxanhma se mhxanhma,kalo einai o ka8enas na kanei tis dokimes tou). Apo poiothta kataskeyhs pragmati ta plastika pou exoun xrhsimopoih8ei to kanoun stivarotato(allo ena shmeio pou ta P9XX xwlainoun kata th gnwmh mou), alla to metallo pou xrhsimopoiountan sto S100 htan o,ti kalytero kai apo oti fainetai to design aytou 8a meinei sthn istoria kai osoi agaphsame to S100 apla 8a to...lhsmonoume opote akoume ta triximata ths ekastote syskeyhs. Proxwra afova sto S200, 8a se kalypsei apolyta( vale kai ena kalo screen protector kai doulepse thn anagnwrish grafhs kai ola 8a ta kaneis grhgora kai apodotika). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phocaea Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση? ...στην δερματινη θήκη που υπάρχει στην συσκευασία, έχει τσεπες για κάρτες μνήμης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
btsilionis Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 καλημέρα ξανά! λοιπον έβαλα χτες το pocketclock αλλά μετά που ήθελα να το απεγκατασήσω, βγήκε μεν, αλλα εν μέρη μόνο! έμεινε το εικονιδιο στο programs! :mad: ξέρει κανείς πως κάνουμε εντελώς uninstall κάποιο πρόγραμμα που δεν θέλει να βγει?? thanx! εχω και εγω το ιδιο προβλημα με αλλο προγραμμα μηπως ξερει κανεις καποια λυση? Παράθεση ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.... :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
btsilionis Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση? ...στην δερματινη θήκη που υπάρχει στην συσκευασία, έχει τσεπες για κάρτες μνήμης? οχι..... Παράθεση ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.... :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektron Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 παιδιά,ποιος γνωρίζει για την υπηρεσία push mail που υποστηρίζει το s200(απαιτείται πάγιο,πόσο χρεώνεται η λήψη mail και τι ενεργοποιούμε;-όλες οι εταιρίες μ' ενδιαφέρουν). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
911 Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 εχω και εγω το ιδιο προβλημα με αλλο προγραμμα μηπως ξερει κανεις καποια λυση? Με μερικα προγραμματα δυσκολευεσαι να τα απεγκαταστησεις.Σιγουρεψου οτι το προγραμμα δεν τρεχει στο ppc .Συνδεσετο με active και κανε καταργηση απο το προσθαφαιρεση προγραμματων. Οταν ενα προγραμμα δεν εχει απεγκατασταθει, 99% το βλεπει το active και στο πεταει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadite Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 ΚΑΛΗΜΕΡΑ Σκεφτομαι να αγορασω το S200 αλλα θελω να ρωτησω τα εξεις: 1)Ειναι ευκολοχρηστο? Να σας πω πως λογω δουλειας η περισσοτερες κλησεις γινονται εν κινησει,οπως εν κινησει γινεται η αποθηκευση των επαφων. 2)Οι ηχοι κλησεις ακουγονται δυνατα? 3)Μπαταρια τι λεει?Ο χρονος κλησεων ανα ημερα που κανω ειναι περιπου 2 ωρες. 4)Σκεφτομαι την αγορα του Sοny ericsson M600i λογω πληκτρολογιου.(υπ'οψιν οτι δεν εχει κυκλοφορησει αλλα στηριζετε στο λειτουργικο του sony ericsson P910 και του νεου P990) 5)Τελος το S200 αναγνωριζει την γραφη επανω στην οθονη του οπως στο Μ600ι η γραφεις μονο π.χ μυνηματα μεσω του ψηφιακου qwerty? 6)Απο φορητοτητα τι λεει? Εσεις τι λετε? Συγνωμη αν σας κουρασα αλλα καταλαβενετε πως οταν προκειται για αγορα υπαρχει ο φοβος του αγνωστου και τις λαθος επιλογης θα περιμενω τις διευκρινησεις σας. Παράθεση sadite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Islas Canarias Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 καλημέρα. ξέρει κανεις πως κλεινουμε εφαρμογές που τρέχουν στο "background"? Παράθεση MyPhone member since 2003! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 ΚΑΛΗΜΕΡΑ Σκεφτομαι να αγορασω το S200 αλλα θελω να ρωτησω τα εξεις: 1)Ειναι ευκολοχρηστο? Να σας πω πως λογω δουλειας η περισσοτερες κλησεις γινονται εν κινησει,οπως εν κινησει γινεται η αποθηκευση των επαφων. 2)Οι ηχοι κλησεις ακουγονται δυνατα? 3)Μπαταρια τι λεει?Ο χρονος κλησεων ανα ημερα που κανω ειναι περιπου 2 ωρες. 4)Σκεφτομαι την αγορα του Sοny ericsson M600i λογω πληκτρολογιου.(υπ'οψιν οτι δεν εχει κυκλοφορησει αλλα στηριζετε στο λειτουργικο του sony ericsson P910 και του νεου P990) 5)Τελος το S200 αναγνωριζει την γραφη επανω στην οθονη του οπως στο Μ600ι η γραφεις μονο π.χ μυνηματα μεσω του ψηφιακου qwerty? 6)Απο φορητοτητα τι λεει? Εσεις τι λετε? Συγνωμη αν σας κουρασα αλλα καταλαβενετε πως οταν προκειται για αγορα υπαρχει ο φοβος του αγνωστου και τις λαθος επιλογης θα περιμενω τις διευκρινησεις σας.δεν θα εχεις προβλημα,μονο για την πρωτη ερωτηση σου θα εχεις ισως προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimstr Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Καλημέρα σε όλους . Τελικά έχω επιτέλους στην κατοχή μου το νέο S200. Έχω ένα σοβαρό προβληματάκι !! Καθώς πήγα να εγκαταστήσω στον υπολογιστή το activesync ο υπολογιστής κατά τη σύνδεση με το κινητό έβγαζε μία μπλε οθόνη και έκανε restart. Τι μπορεί να κάνω λάθος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Απενεργοποίησε firewall & antivirus, ειδικά με το Kapersky έχουν αναφερθεί προβλήματα επανεκκίνησης του υπολογιστή με το που συνδέεται το ppc... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 καλημέρα. ξέρει κανεις πως κλεινουμε εφαρμογές που τρέχουν στο "background"? Χρειάζεσαι έναν Task Manager. Προσωπικά χρησιμοποιώ το vBar, που είναι freeware. Εκτός του ότι έχεις τη δυνατότητα να βλέπεις εύκολα τις εφαρμογές που τρέχουν, αλλάζει τη συμπεριφορά του "x" πάνω δεξιά στην οθόνη ώστε να κλείνει τις εφαρμογές και να μην τις αφήνει απλώς να τρέχουν στο υπόβαθρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annoula Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Καλησπερα, αγορασα προσφατα το qtec s200 και σαν νεος στο χωρο εχω καποιες αποριες. 1) Η καμερα σε οποιαδηποτε αναλυση καθυστερει και στις φωτογραφιες και στο βιντεο, με αποτελεσμα οι μεν να βγαινουν κουνημενες και το δε να ειναι χειροτερο και απο μοντελο nokia 2 χρονων. Μπορει να βελτιωθει αυτο με καποιο προγραμμα ή ρύθμιση? 2) Απο που κατεβαζουμε προγραμματα και upgrade για διασκεδαση και περισσοτερη ευκολια? 3) Εχει κανεις καποια καλη θηκη λεπτη που να μπαινει σε τσεπη, γιατι αυτη στο πακετο ειναι σχετικα αβολη. 4) Για συνδεση με ασυρματο δικτυο τι ρυθμισεις χρειαζονται, γιατι ενω εχω ασυρματο δικτυο υπολογιστων αυτο καθε φορα προσπαθει να συνδεθει και δεν με αφηνει να βαλω ip adress για να συνδεθει π.χ 192.168.02 , τι πρεπει να κανω για να συνδεθει? 5) Καποια προταση και συμβουλη για το νεο μου "παιχνιδακι" ? ευχαριστω πολυ Θοδωρης(οχι ΑΝΝΑ, απλα μπηκα με το ονομα της κοπελας μου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Καλησπερα, αγορασα προσφατα το qtec s200 και σαν νεος στο χωρο εχω καποιες αποριες. 1) Η καμερα σε οποιαδηποτε αναλυση καθυστερει και στις φωτογραφιες και στο βιντεο, με αποτελεσμα οι μεν να βγαινουν κουνημενες και το δε να ειναι χειροτερο και απο μοντελο nokia 2 χρονων. Μπορει να βελτιωθει αυτο με καποιο προγραμμα ή ρύθμιση? 2) Απο που κατεβαζουμε προγραμματα και upgrade για διασκεδαση και περισσοτερη ευκολια? 3) Εχει κανεις καποια καλη θηκη λεπτη που να μπαινει σε τσεπη, γιατι αυτη στο πακετο ειναι σχετικα αβολη. 4) Για συνδεση με ασυρματο δικτυο τι ρυθμισεις χρειαζονται, γιατι ενω εχω ασυρματο δικτυο υπολογιστων αυτο καθε φορα προσπαθει να συνδεθει και δεν με αφηνει να βαλω ip adress για να συνδεθει π.χ 192.168.02 , τι πρεπει να κανω για να συνδεθει? 5) Καποια προταση και συμβουλη για το νεο μου "παιχνιδακι" ? ευχαριστω πολυ Θοδωρης(οχι ΑΝΝΑ, απλα μπηκα με το ονομα της κοπελας μου) Uparxei analogo thema gia to s200 sou;)(n de kanw lathos )trexa rikse mia mati apo ekei:) Genika pantws exw akousei diafora parapona gia to sugekrimeno modello:( Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts