Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μόλις το είδα.

εντάξυ,δεν είναι και τόσο χάλι...απλά μια καλή ταινία.

6,5/10 πιστεύω είναι αρκετό;)

entaksei den eipa oti einai xali..apla den aksizei ta lefta ths.k egw kapou ekei tha th vathmologousa,isws ligo parapanw.

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Μετά από πολύ καιρό είπα να κάνω και εγώ κανένα post! Λοιπόν μόλις είδα την Fun with Dick & Jane και πιστεύω ότι είναι μια πολύ καλή κωμωδία με έναν πολύ καλο Jim Carrey με τις τρελες ατάκες του! 7.5/10
Never Settle 3...

Μόλις είδα το Transporter 2! Πολύ καλά fx με πολύ φαντασία (κάτι από James Bond θα έλεγα) αλλα αρκετά καλο έτσι ώστε να περάσετε τα 90 λεπτά ευχάριστα! θα έχει και 3 :)

7,5/10

Never Settle 3...

Είδα κι εγω το Just Like Heaven, ωραίο ταινιάκι..του βάζω 8/10.

Επίσης είδα και το The Perfect Catch, καλό ταινιάκι κι αυτό όπως και η Drew Barrymore :love: 7/10.

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Ένας ακόμη που είδε το Fun with Dick & Jane. Αρκετά καλή ταινία, εκπληρώνει τον σκοπό της χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια αλλά και χωρίς να προσφέρει κάτι διαφορετικό από τις συνηθισμένες γκριμάτσες του Jim Carrey, οι οποίες, αν και αστείες έχουν παλιώσει...

Είδα επίσης και το Ice Age 2, αλλά δεν μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα. Είχε κάποιες αστείες σκηνές, σίγουρα, αλλά νιώθω πως κάτι του έλειπε... Δεν ξέρω... Παρ' όλα αυτά ήταν μια πολύ καλή ταινία για μια χαλαρή έξοδο στον κινηματογράφο...

εδιτ: Μέχρι την επόμενη εβδομάδα πρέπει να δω: Doom, The Cave, The Descent, Just Like Heaven, Tristan & Isolde... Να δω πότε θα τις προλάβω...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Είδα επίσης και το Ice Age 2, αλλά δεν μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα. Είχε κάποιες αστείες σκηνές, σίγουρα, αλλά νιώθω πως κάτι του έλειπε... Δεν ξέρω... Παρ' όλα αυτά ήταν μια πολύ καλή ταινία για μια χαλαρή έξοδο στον κινηματογράφο...

To είδα κι εγώ κι έμεινα με την ίδια ακριβώς εντύπωση! Μάλλον δεν έδενε καθόλου η ιστορία που μου φάνηκε σαν συρραφή από διάφορα αστεία. Όλα τα λεφτά ήταν η τελευταία σκηνή του Σκρατ :lol:

KCB

Εμένα πάλι το Ice age II μου άρεσε πάρα πάρα πολύ!!!

Χθές είδα το Hostel και το Με διαφορα στήθους!!!Έριξα πολύ πολύ γέλιο και στα 2!!!!:lol: :lol:

Το Hostel αν και με ανατρίχιαζαν κάποιες σκηνές και δεν τις έβλεπα σε όσα είδα έριξα πολύ πολύ γέλιο....:lol: :lol:

Ορίστε. Και μια γυναίκα που είδε το Hostel και δεν αγριεύτηκε/φοβήθηκε/αηδίασε/νευρίασε. :up: Stalitsa :up:

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Pedia molis ida to Silent Hill. Osi fan trexte sto cinema na to dite amesos! Poli kali tenia, orea skino8esia kai poli pisti sto pexnidi.

To Hostel itan esxro, apo ta pio ili8ia erga pou exw dei.

Βγήκε το Silent Hill?? νόμιζα πως βγαίνει την αλλη βδομάδα!:confused: :confused:

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Ποιά είναι η υπόθεση του Silent Hill???:O

Απο το trailer που έχω δει δεν έχω καταλάβει και πολλά... Μια τύπισσα χάνει ένα κοριτσάκι στην Silent Hill...κάπως σαν το Silent Hill το 1 το παιχνίδι (αν το έχεις παίξει!) μόνο που εδώ δεν είναι άντρας αλλά γυναίκα ο βασικός χαρακτήρας...

Πάντως το τρέιλερ είναι πολύ καλό!:O

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Απο το trailer που έχω δει δεν έχω καταλάβει και πολλά... Μια τύπισσα χάνει ένα κοριτσάκι στην Silent Hill...κάπως σαν το Silent Hill το 1 το παιχνίδι (αν το έχεις παίξει!) μόνο που εδώ δεν είναι άντρας αλλά γυναίκα ο βασικός χαρακτήρας...

Πάντως το τρέιλερ είναι πολύ καλό!:O

Nai to se kanei na pas na to deis! Einai ontos kalo...

Never Settle 3...

Η υποθεση ειναι ενα μιγμα απο Silent hill 1+2 με καποια εχτρα στοιχεια του σκηνοθετη. Ο κοσμος ειναι ακριβος οπως τα Silent hill. Απιστευτη λεπτομερια. Επισης υπραχουν πολυ ομορφα και ποιοτικα εφε. Αντε να το δει καποιος αλλος γιατι με μπερδεψε λιγακι η ταινια και θελει συζητηση!

Η περμιερα εδω στη Αγγλια ηταν χθες οποτε πρεπει να εχει ερθει και Ελλαδα, αν οχι αυτη τη βδομαδα σιγουρα την αλλη!

Ego leo oti to silent hill the ine i moufa tou aiona

enas antalantos skinothetis tha katastrepsi ena toso kalo paixnidi

idame kai tis ales prospathies na kanoun video game tainia kai kaname emeto opos to Doom pou itan mia xazomara kai to house of the dead pou ITAN I MOUFA

To exis di file mou ke to krinis to ergo? An ne gia pes mas ti de sou arese akrivos? O skino8etis ine autos pou ekane k tin Aderfotita ton likon...

oxi den to exo dei ala mallon tha to do apla krato ep

ifilaxis mou

Μην κρίνεις κάτι πριν το δεις!ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΘΟΣ νοοτροπία!Πρώτα βλέπουμε ένα έργο και μετά το κρίνουμε.

Πολλές φορές είχε τύχει να μου λένε μούφα ένα έργο ή από τον τίτλο ή άλλα πράγματα να μου ακούγεται μούφα αλλά ΤΟ ΕΙΔΑ για να σχηματίσω μια δική μου γνώμη και πολλές φορές ήταν θετική και όχι αρνητική!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Μην κρίνεις κάτι πριν το δεις!ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΘΟΣ νοοτροπία!Πρώτα βλέπουμε ένα έργο και μετά το κρίνουμε.

Πολλές φορές είχε τύχει να μου λένε μούφα ένα έργο ή από τον τίτλο ή άλλα πράγματα να μου ακούγεται μούφα αλλά ΤΟ ΕΙΔΑ για να σχηματίσω μια δική μου γνώμη και πολλές φορές ήταν θετική και όχι αρνητική!

Ν' αγιάσει το στόμα σου. Ξέρεις πόσες φορές μου έχει συμβεί αυτό; Υπήρχαν έργα τα οποία ήμουν προκατειλημένος ότι είτε θα είναι τέλεια, είτε θα είναι απαίσια, είτε θα είναι αηδιαστικά, κλπ, και σχεδόν πάντα έπεφτα έξω. Αλλά όχι μόνο για έργα, αλλά γενικότερα για καταστάσεις και πράγματα στη ζωή μας. Πρίν ένα χρόνο θεωρούσα χαζό το να κάθεσαι σε Internet cafe για πάνω από 1 ώρα μόνο για να παίζεις. Όμως "κόλλησα το μικρόβιο" και τώρα πάω κάθε Παρασκευή και Σάββατο για 1μιση ώρα τουλάχιστον.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!