mol Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 "καψιμο" το triangle παντως. φυσικα δε θυμαμαι σε τι συμπερασμα κατεληξα... the room ειναι καλο; ισως το δω σημερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Eίδα χθες το "οικογένεια Μπελιέ" στη Nova (αφού βαριόμουν να ξαναδώ το Scoop στην ΕΡΤ με τον γουντι αλλεν) πολύ όμορφη γαλλική ταινία με συγκινητικές σκηνές. Θα έβαζα εύκολα ενα 7μιση. Πολύ μέτριο το scoop και σίγουρα δεν είναι για δεύτερη προβολή! Καλός ο Γούντι αλλά δεν το σώζει πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nospa12 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Έχετε να μου προτείνετε καμία καλή ταινία με.μπόλικο πιστολίδι και καλή πλοκή? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Project X (2012) Πολύ καλή , δεν το περίμενα... :D SPOILER: Χαρακτηριστικό παράδειγμα του πως μπορούν να γίνουν όλα πουτ@ν@ - να γ@μηθεί το σύμπαν :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 με το παρτυ ε; απο τοτε ηθελα να την δω! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Ναι με το πάρτυ...:hypno::baby::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Έχετε να μου προτείνετε καμία καλή ταινία με.μπόλικο πιστολίδι και καλή πλοκή? Ευχαριστώ The Way of the Gun http://www.imdb.com/title/tt0202677/ http://www.athinorama.gr/cinema/movie/i_ora_ton_oplon-1006500.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Δεν ξέρω για πιστολίδι αλλά τα The Raid (κυρίως το 1) είναι τα απόλυτα ξυλίκια! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Project X (2012) Πολύ καλή , δεν το περίμενα... :D SPOILER: Χαρακτηριστικό παράδειγμα του πως μπορούν να γίνουν όλα πουτ@ν@ - να γ@μηθεί το σύμπαν :lol: Την είχαμε δει όταν βγήκε και ψηθηκαμε απευθείας να κάνουμε πάρτυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 (edited) "καψιμο" το triangle παντως. φυσικα δε θυμαμαι σε τι συμπερασμα κατεληξα... the room ειναι καλο; ισως το δω σημερα Το room έχει πολύ δυνατή ιστορία, θα σου ξυπνήσει συναισθήματα, αλλά ήταν σε μερικά σημείο λίγο ψιλοβαρετο για τα δικά μου γούστα. Πάντως αξίζει να τη δεις. Edited March 21, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 the room ειναι καλο; ισως το δω σημερα Πολύ έντονα συναισθήματα κυρίως άμα σκεφτείς ότι θα μπορούσε να είναι και πραγματική ιστορία (βλέπε την περίπτωση της Natascha Kampusch). Με αρρώστησε, όταν τελείωσε δεν ήθελα να δω άνθρωπο. Την συνιστώ παρ' όλα αυτά, αν σου αρέσει τέτοια θεματολογία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Είδα το 400 days. Δεν το προτείνω. Ενώ ξεκινάει με ενδιαφέρον και πάει να το χτίσει καλά, χάνεται η μπάλα μετά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Όυτε εγώ το προτείνω , χάλια μαύρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Μόλις τελείωσα το fifth wave. Αλλιώς ξεκίνησε αλλού έφτασε. Δεν ξέρω αν μου άρεσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Daddy's home Τρελή κωμωδία με Will Pharell και Mark Walberg. Σε μερικές στιγμές πέθανα από τις ατάκες! Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Point Break, λογω κινησης ειχα καθυστερησει κ δεν το ειδα στο σινεμά και τωρα πλεον λεω ευτυχως γιατι θα το μετανιωνα.. Ανυπαρκτο και χαζο σεναριο.. 3/10 απλα και μόνο γιατι πέρασε ευκολα το πρώτο μισό της ταινίας και γιατι μ αρεσε η συμπρωταγωνιστρια.. :p Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Είδα το Batman v Superman. Μπορώ να μαντέψω γιατί σε πολλούς δεν άρεσε και ενώ στην αρχή προς τα κει το πήγαινε και για μένα, μετά με εξέπληξε τόσο ευχάριστα που του έβαλα 9 στο imdb! :p Για μένα είχε όλα όσα έπρεπε για να με διασκεδάσει και να με εντυπωσιάσει παρόλο που δεν είμαι fan της DC. Ο κολλητός μου πάντως του έβαλε 4. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 εγω ειδα σε 3 μερες selfless,the revenant,the room.περιεργο τελος η πρωτη η δευτερη οκ καλη περιπετεια με την τριτη...στεναχωρηθηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Είδα το Batman v Superman. Μπορώ να μαντέψω γιατί σε πολλούς δεν άρεσε και ενώ στην αρχή προς τα κει το πήγαινε και για μένα, μετά με εξέπληξε τόσο ευχάριστα που του έβαλα 9 στο imdb! :p Για μένα είχε όλα όσα έπρεπε για να με διασκεδάσει και να με εντυπωσιάσει παρόλο που δεν είμαι fan της DC. Ο κολλητός μου πάντως του έβαλε 4. Θα το δω μια απο τις προσεχείς μέρες. Αλλά μέχρι στιγμής μόνο άσχημα σχόλια και απογοήτευση εισπράττω από όσους το έχουν δει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Είδα το Batman v Superman. Μπορώ να μαντέψω γιατί σε πολλούς δεν άρεσε και ενώ στην αρχή προς τα κει το πήγαινε και για μένα, μετά με εξέπληξε τόσο ευχάριστα που του έβαλα 9 στο imdb! :p Για μένα είχε όλα όσα έπρεπε για να με διασκεδάσει και να με εντυπωσιάσει παρόλο που δεν είμαι fan της DC. Ο κολλητός μου πάντως του έβαλε 4. Μόνο που η Wonderwoman έχει ρίζες από Ελλάδα, θα έπρεπε να είμαστε περήφανοι για την ταινία! Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Μόλις είδα το 99 Homes Πάρα πολύ καλό , ρεαλιστικό και κυνικό... Δείχνει μία πτυχή του "παχνιδιού" ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Θα το δω μια απο τις προσεχείς μέρες. Αλλά μέχρι στιγμής μόνο άσχημα σχόλια και απογοήτευση εισπράττω από όσους το έχουν δει. Προσωπικά, δεν ακούω και δεν διαβάζω ποτέ κριτικές ή σχόλια γιατί προκαταβάλομαι. Επίσης, ποτέ δεν βλέπω τρέιλερ. Θέλω να μένω ανεπηρέαστος. Η ταινία μου άρεσε πάρα πολύ παρόλο που δεν έχω ασχοληθεί εκτενώς με το σύμπαν της DC. Είχε pure δράση όπως θα έπρεπε να έχουν αυτές οι ταινίες. Αν ήθελα να δω το μικρό σπίτι στο λιβάδι, θα διάλεγα κάτι άλλο. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο σκηνοθέτης έχει δεχτεί τόση κριτική για αυτό. Αν σας άρεσε το Man of steel σκηνοθετικά και όσον αφορά στα εφφέ, τότε θα διασκεδάσετε πάρα πολύ.:) Μόνο που η Wonderwoman έχει ρίζες από Ελλάδα, θα έπρεπε να είμαστε περήφανοι για την ταινία! Δεν το γνώριζα αυτό. Για μένα είναι λίγο αδιάφορη ηρωίδα αλλά ξέρω πολύ καλά ποσό σπουδαίος χαρακτήρας είναι στο DC universe. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Εγώ βλέποντας το anime είχα την εντύπωση πως και η wonderwoman ήταν εξωγήινη σε πλανήτη που απλώς τις χαρακτήριζαν αμαζονες και είχαν πάρει την εξουσία από τους άντρες Για μένα δεν είναι αδιάφορος χαρακτήρας και ανεξαρτήτως κριτικών θέλω να δω πολύ την ταινία :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 (edited) Προσωπικά, δεν ακούω και δεν διαβάζω ποτέ κριτικές ή σχόλια γιατί προκαταβάλομαι. Επίσης, ποτέ δεν βλέπω τρέιλερ. Θέλω να μένω ανεπηρέαστος. Η ταινία μου άρεσε πάρα πολύ παρόλο που δεν έχω ασχοληθεί εκτενώς με το σύμπαν της DC. Είχε pure δράση όπως θα έπρεπε να έχουν αυτές οι ταινίες. Αν ήθελα να δω το μικρό σπίτι στο λιβάδι, θα διάλεγα κάτι άλλο. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο σκηνοθέτης έχει δεχτεί τόση κριτική για αυτό. Αν σας άρεσε το Man of steel σκηνοθετικά και όσον αφορά στα εφφέ, τότε θα διασκεδάσετε πάρα πολύ.:) Δεν το γνώριζα αυτό. Για μένα είναι λίγο αδιάφορη ηρωίδα αλλά ξέρω πολύ καλά ποσό σπουδαίος χαρακτήρας είναι στο DC universe. Εγώ βλέποντας το anime είχα την εντύπωση πως και η wonderwoman ήταν εξωγήινη σε πλανήτη που απλώς τις χαρακτήριζαν αμαζονες και είχαν πάρει την εξουσία από τους άντρες Για μένα δεν είναι αδιάφορος χαρακτήρας και ανεξαρτήτως κριτικών θέλω να δω πολύ την ταινία :) Πριν λίγο καιρό είχα δει κάποιο cartoon movie από την Justice League και έδειχνε το γνωστό ζευγαράκι (Superman+Wonder woman) να βρίσκονται στο Θησείο, με την Ακρόπολη στο background και να συζητάνε τα δικά τους. Προσωπικά ένιωσα πολύ περήφανος για την αναφορά στην Ελλάδα. Και για όσους θέλουν να μάθουν την ιστορία της: Diana is the daughter of QueenHippolyta, the first child born on Paradise Island in the three thousand year history that the immortal Amazons lived there. The Amazons had been created around 1200 B.C. when the Greek goddesses drew forth the souls of all women who had been murdered by men. One soul was left behind, the one that would be born as Diana. Edited March 25, 2016 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Α ωραία, καλή φάση που είναι Ελληνίδα :) Αν και μεγάλος άνθρωπος πια, λέω να δω όλο το anime αν το βρω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts