Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιό γυμνό; Με τα εσώρουχα δεν ήταν σε κάποια φάση;

E ναι...

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

paidia to rounders to ehete dei me ton norton ton deimon kai ton malcovich? emena mou arese para polu. genika mporeite na mou proteinete antoistihes tainies se periehomeno?

[sigpic][/sigpic]

I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000

+1

Κι εγώ τη βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Θυμάμαι μία παρόμοια, αλλά δεν έχω στο μυαλό μου ούτε συντελεστές, ούτε τίτλο. Ελπίζω να μπορεί να βοηθήσει κάποιος...

Να προσθέσω για όποιον δεν την έχει δει, ότι το Rounders έχει ως υπόθεση την επιστροφή ενός χαρτοπαίκτη στη «δράση» για να βοηθήσει ένα φίλο του ο οποίος χρωστάει.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Όντως, φοβερή ταινία. Πέρισυ αν δεν κάνω λάθος κυκλοφορούσε στα dvd clubs ακόμη μια ταινία με πόκερ και σχετικά γνωστούς ηθοποιούς, αλλά δεν την είχα νοικιάσει.
iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

alli mia tainia me poker einai auti me ti zoi tou Ankar alla einai autoviografiki kai ohi sto klima tou rounders.

[sigpic][/sigpic]

I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000

paidia to girl nezt door ehei anafertei *ohi auto pou kukloforise tora). osoi den to ehete dei trexte polu gelio i oli fasi :p

[sigpic][/sigpic]

eida to wicker man tou 73 kai me arese OK ,alla to remake de xero me arese pio poly.To authentiko to brika poly pos na to po....MOUSIKOXOREUTIKO:lol: :lol:
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

Είδα τα παιδιά των ανθρώπων.

πολύ καλή ταινία με ΑΡΙΣΤΗ σκηνοθεσία!!

8/10...και λίγο του βάζω:!:

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Τόσο καλή ταινία είναι τα παιδιά των ανθρώπων; Είχα ακούσει αρνητικά σχόλια.

Edited by DENIOR

η καλυτερη ταινια που εχω δει ως τωρα ειναι τα "σκυλια στη χλοη" (Lawn dogs) με τους Σαμ Ρόκγουελ , Κρίστοφερ ΜακΝτόναλντ , Κάθλιν Κουίνλαν ειναι κοινωνικο κ αξιζει να την δειτε

Μόλις έιδα το The Breed. Αρκετά καλό. Θυμίζει πολύ (υπερβολικά ίσως σε κάποια σημεία) το Cabin Fever, οπότε όσοι fans...βουρ!

Γενικά, είχε καλή ατμόσφαιρα, η υπόθεση αρκετά καλή (μια παρέα νέων σε ένα νησί όπου ένα "πειργαμένο" είδος σκυλιών τους επιτίθεται), σκηνοθεσία καλή... μια ευχάριστη (αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη λέξη για θρίλερ) ταινία...

Το είχα δει πριν από κάμποσο καιρό.Δεν μου άρεσε και πολύ.

Καλούτσικο αλλά για DVD.Η σκηνή με το τόξο ήταν η μοναδική που με έκανε να γελάσω.Εγώ είδα προσφατα το Κουρδιστό Πορτοκάλι ( Clockwork Orange ) .Παλιά ταινία.Δεν ξέρω πως και δεν το είχα ανακαλύψει μεχρι τώρα.Πολύ καλό αξίζει να το δείτε.

no sig...

Καλούτσικο αλλά για DVD.Η σκηνή με το τόξο ήταν η μοναδική που με έκανε να γελάσω.

Ποιά απ' όλες;; :confused: Μου είχε σπάσει τα νεύρα με το τόξο, ο Ρομπέν των Δασών. :p :p :lol: :lol:

Για DVD μια χαρά ήταν! Ναι, εντάξει δεν έλεγε για σινεμά, συμφωνώ!

Καλούτσικο αλλά για DVD.Η σκηνή με το τόξο ήταν η μοναδική που με έκανε να γελάσω.Εγώ είδα προσφατα το Κουρδιστό Πορτοκάλι ( Clockwork Orange ) .Παλιά ταινία.Δεν ξέρω πως και δεν το είχα ανακαλύψει μεχρι τώρα.Πολύ καλό αξίζει να το δείτε.

το κουρδιστό πορτοκάλι είναι ταινία με βαθιά νοήματα.

δεν είναι τόσο επιφανειακή όσο φαίνεται.τρελή ταινία.

[sIGPIC][/sIGPIC]

everything good in life is either illegal, immoral or fattening!!

Είδα το Σαββάτο το The Devil Wears Prada.

Αρκετά καλή ταινία, εξαιρετική η ερμηνεία της Στριπ σε ένα ρόλο ο οποίος δεν θα μπορούσε να είναι πιο ραμμένος στα μέτρα της, μέτρια η Χάθαγουεη, καλοί οι δευτερεύοντες χαρακτήρες, ικανοποιητική σκηνοθεσία και σενάριο χωρίς τρύπες.

Αν και δεν απέφυγε το ηθικοπλαστικό τέλος, εντούτοις ήταν μία καλή ταινία, η οποία μάλιστα δεν πάσχει και από την ασθένεια της εποχής («τραβηγμένη» διάρκεια).

Αν και είμαι σίγουρος ότι θα ήταν καλύτερη στο σπίτι με παρέα, τζάκι κλπ, μία επίσκεψη στον κινηματογράφο δεν πάει χαμένη.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Είδα το Σαββάτο το The Devil Wears Prada.

Αρκετά καλή ταινία, εξαιρετική η ερμηνεία της Στριπ σε ένα ρόλο ο οποίος δεν θα μπορούσε να είναι πιο ραμμένος στα μέτρα της, μέτρια η Χάθαγουεη, καλοί οι δευτερεύοντες χαρακτήρες, ικανοποιητική σκηνοθεσία και σενάριο χωρίς τρύπες.

Αν και δεν απέφυγε το ηθικοπλαστικό τέλος, εντούτοις ήταν μία καλή ταινία, η οποία μάλιστα δεν πάσχει και από την ασθένεια της εποχής («τραβηγμένη» διάρκεια).

Αν και είμαι σίγουρος ότι θα ήταν καλύτερη στο σπίτι με παρέα, τζάκι κλπ, μία επίσκεψη στον κινηματογράφο δεν πάει χαμένη.

Συμφωνώ μαζί σου για την ταινία...

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

molis eida to kill bill vol.2 se blu-ray foberi tainia:) :) :)

Φοβερή ταινία πραγμαικά αλλά WTF?, το Blu-ray δεν έχει βγει ακόμη απ' ότι είδα.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

paidia...exetai na me protinete kamia tainia...as min einai kainouria...pou na xezese apo ton fobo sou??? styl "The Grudge" "Gothika" kai ta loipa?? i wanna asap plz... :(

Αναλογα τι εννοεις να τα κανεις πανω σου...και αναλογα τις "ευαισθησιες":

Mερικες που μου ερχονται στα πεταχτα και προσφατες (σχετικα)

Τhe Hills Have Eyes

The Dark Hours

The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning

Aυτες στα πολυ πεταχτα και να ειναι και προσφατες.Προσωπικα και τις τρεις τις βρισκω παρα πολυ καλες.;) Αν μου ερθει και καμια αλλη.

Veco και Dessert κι εσεις "αρρωστοι" ειστε!!!Αντε πειτε καμια ιδεα!:happy: :p

Αφού το ζητάει το κοινό μας ας πούμε λοιπόν!

Σε στυλ του The Grudge (δηλαδή περισσότερο ψυχολογικα, χωρίς πάρα πολύ αίμα) πρέπει οπωσδήποτε να δεις:

The Ring 1+2 (εγώ προτιμώ τα αμερικάνικα, αλλά αν δεν έχεις πρόβλημα δες και τα κινέζικα)

Ju-On: The Grudge (δηλαδή το κινέζικο)

The Grudge 2

The Eye (και πάλι κινέζικο - α ρε Xourxoulitso με κόλλησες)

Τhe Others (αν δεν το έχεις δει δεν ξέρεις τι χάνεις)

What Lies Beneath (παλιό αλλά ΠΟΛΥ καλό - μοιάζει με το Gothika!)

White Noise (σε επηρεάζει πολύ)

The Mothman Prophecies (πολύ καλό!)

Από πιο "σκληρά":

The Texas Chainsaw Massacre (εγώ έχω δει του 2003 - τα παλιά δεν μου άρεσαν - αλλά είναι για γερό στομάχι) και το The Beginning που σου προτείνει και ο marios_fit

House of Wax

Τα Saw

Halloween H20 (μα που στο καλό το θυμήθηκα;;; )

House of 1000 Corpses(ΠΟΛΥ σκληρό - βέβαια δεν χέζεσαι από τον φόβο σου)

Αν σου αρέσουν τα splatter ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να δεις κάποια από τα Nightmare on Elm Street και Friday The 13th (κυρίως πριν τα κάνουν κωμωδίες - δηλαδή 1-2-3)

και...τη 10η Εντολή στον Alpha (άσχετο αλλά μου αρέσει :p)