Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Θέλετε να εθιστείτε στο dVd και να μην βγαίνετε από το σπίτι;

δείτε το 24

και τις 5 σαιζόν... και τα ξαναλέμε το Σεπτέμβριο... κατά τα τέλη...

ότι καλλίτερο...

Εγώ πάλι το βρίσκω απίστευτα βαρετό και κοινότυπο... :X

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

exete tpt allo ! to fun with dick and jane to eida mexri to prwto misawro meta to ekleisa !! dn m arese katholu ! exete na proteinete tpt allo ? egw elega mia mera na katsw na dw thn trilogia tu arxoda !!! einai agrio kapsimo !! to exei kataferei kaneis ?????

des to the hills have eyes to kainourio einai poli kalo thriler a kai rixse kai mia matia sta eurotrip,boatrip apo komodies

Είδα σήμερα το Click και έχω να πω ότι αξίζει τον κόπο. Πάρα πολύ καλή ταινία, αν και από ένα σημείο και μετά γίνεται δραματική. Όμως ένα έχω να πώ. Μήπως οι παραγωγοί έβλεπαν πολύ Παπακαλιάτη;

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Είσαι super! :) Τον έψαχνα αυτό το μονόλογο!

An k omologw pws dn ta katalavainw ola an k paw se amerikaniko kolegio...

Einai fovero...

Apo to prwto xereis oli tin istoria?

Χθες ειδα το The Long Weekend...

Αρκετα καλη κωμωδια,με πολυ γελιο...Οχι τιποτα το πρωτοτυπο βεβαια,ακολουθει τα χναρια των "συγχρονων" -μετα American Pie- κωμωδιων που βγαζουν πιο πολυ γελιο με τις βρισιες,τα ζυζια και τους πωλους,αλλα βλεποταν πολυ ανετα.

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Το εχω κανει εγω αυτο με τον αρχοντα.. Οταν πηρα και τα τρια σε κασετινα καθησε με ενα φιλαρακι και τα δαμε...

einai oti prepei gia kalokairi p dn vgaineis eksw me tetia zesth !!!!

http://img60.imageshack.us/img60/149/always1148663664rw0.jpg

Μόλις τελείωσα το I'll Always Know What You Did Last Summer...για όποιος δεν το κατάλαβε, ναι, πρόκειται όντως για το τρίτο μέρος της σειράς Ι Know What You Did Last Summer και I Still Know What You Did Last Summer, το οποίο όμως βγαίνει κατευθείαν σε DVD στις 15 Αυγούστου...

Πλοκή: (Same old, same old...)...5 νέοι σκοτώνουν κατα λάθος ένα φίλο τους ανήμερα της γιορτής της 4ης Ιουλίου (Ημέρα Ανεξαρτησίας για τους αμερικάνους)και αποφασίζουν να το κρατήσουν μυστικό για πάντα (yeah,right!). Ακριβώς ένα χρόνο μετά το γεγονός, οι 5 νέοι αρχίζουν να λαμβάνουν περίεργα μηνύματα πως κάποιος "Ξέρει τι κάνανε πέρσι το καλοκαίρι...". Ο γνωστός δολοφόνος της ταινίας (ντυμένος με καπαρντίνα ψαρά και γάντζο στο χέρι) κάνει την εμφάνισή του και οι 5 πρωταγωνιστές, αρχίζουν σιγά σιγά να...πέφτουν σαν ψάρια στο δόλωμά του.

Ηθοποιοί: Μέτριες μέχρι και κακές σε κάποιες φάσεις ερμηνείες, που αντιγράφουν σε ένα βαθμό τους...προκατόχους τους. Nα σημειώσω εδώ πως οι πρωταγωνιστές των προηγούμενων ταινιών που είχαν επιζήσει (Jennifer Love Hewitt, Freddie Prinze Jr.) δεν εμφανίζονται σε αυτήν την ταινία καθόλου. Η μόνη γνωστή ηθοποιός (τουλάχιστον σε μένα) ήταν η πρωταγωνίστρια η οποία είναι η Nikki από την sci-fi σειρά The 4400 (οι fans θα ξέρουν για ποιά μιλάω)

Σκηνοθεσία: Όχι κακή. Ιδιαίτερα σκοτεινή, περισσότερο από τις άλλες ταινίες και ολίγον τι πιο...beatάτη!

Σχόλια: Για straight to DVD θα του έβαζα 8,5/10. Αν έβγαινε σε κινηματογράφους και έπρεπε να δώσω 8 ευρώ για να το δω θα του έβαζα 5,5-6/10...

Γενικά δεν ήταν ΠΟΛΥ άσχημη ταινία. Απλά ίσως εμένα να μου άρεσε λίγο παραπάνω γιατί είμαι fan (και δεν ντρέπομαι :p ) του όλου concept του I Know What You Did Last Summer αλλά και γενικότερα των teen splatter movies με μανιακούς δολοφόνους (ωραία κατηγορία! :lol: ).

Η μεγαλύτερη διαφωνία μου είναι πάνω στο τέλος. Και δεν μιλάω φυσικά για το κλασσικό πλέον twist στο τέλος (την κλασσική σκηνή όπου ο δολοφόνος ακόμα και νεκρός ξαναεμφανίζεται), αλλά την αποκάλυψη της ταυτότητας του δολοφόνου.

SPOILER WARNING:

Οι δημιουργοί προφανώς θέλησαν να κάνουν τον δολοφόνο των δύο πρώτων ταινιών, κάτι σαν τον Jason και τον Freddy: δηλαδή αθάνατο. Έτσι, αντίθετα με τα Scream όπου τουλάχιστον το ποιός ήταν ο δολοφόνος ήταν ρεαλιστικό, αφού άλλαζε σε κάθε ταινία, στο I'll Always Know What You Did Last Summer, επιστρέφει ο νεκρός από το 2ο μέρος της σειράς δολοφόνος σαν αθάνατο τέρας (βλ. Freddy, Jason). Αυτό δεν μου άρεσε καθόλου :mad: :mad: . Είναι προφανής η προσπάθεια να συνεχιστεί το franchise...

Για να πω την αλήθεια θα ήθελα να δω και ακόμα μια συνέχεια και αυτό όχι τόσο για την υπόθεση αλλά γιατί θα ήθελα να δω ποιός ακριβώς θα είναι ο τίτλος μετά τα I Know..., I Still Know..., I'll Always Know...

:p :p

ΓΕΝΙΚΑ: 7/10

Μήπως Ι Don't Know What You Did Last Summer - Could You Tell Me (Please)? :lol: :rotfl:

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Μήπως Ι Don't Know What You Did Last Summer - Could You Tell Me (Please)? :lol: :rotfl:

μπορεί "Ι Can't Forget What You Did Last Summer - There's Something Wrong With Me"

μπορεί "Ι Can't Forget What You Did Last Summer - There's Something Wrong With Me"

Πιθανό είανι επίσης και το "Ι Don't Remember What You Did Last Summer - I have Altzheimer".

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Η τελευταία ταινία που είδα είναι ¨Μη το πεις ούτε του Παπά¨. Καλούτσικη ταινία μπορώ να πω…
only crossfit...

Μολις ειδα το Lucky Number Slevin ελληνηστι, Το στοιχημα του Σλεβιν, μου αρεσε ΠΟΛΥ.