Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατι ντε??? Πολυ καλη ηταν...που την ειδα πριν καιρο... btw ειχα ακουσει οτι καποιες σκηνες απο δω...ειχαν μπει και στο Da Vinci Code...

Που? Στα flashback που έκανε? :blink:

Και μένα μου άρεσε! ;) (Γενικά τον πάω τον Orlando σαν ηθοποιό, παρά την αντίρρηση πολλών... :O )

Nai...akribws...sta flashback pou milouse kapios...gia tis staurofories...kai prepei na eixe skini ligo prin to telos...tou KOH

Ontws o Orlando...einai polli kalos...meta apo ton arxonta...exei parei ta panw tou! Troy...Pirates of Caribbean...Kindom of Heaven...etc etc etc

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Το μεσημέρι είδα το Tsotsi. Μπορώ να πω ότι άξιζε όλα τα βραβεία που έχει πάρει και είναι μια πολύ καλή διαφορετική ταινία! 7/10!
Never Settle 3...

ti prama???? se arese to THE DESCENT??? Egw piga me 2 filous mou kai to eixa dei sto cinema otan paizotan...kai otan bgikame oloi eimastan "ksinismenoi"... to The Cave mou fanike polu kalitero...

sto spoiler pou les...ontws autes oi duo faseis itan poli kales...kai ena allo pou den me arese stin tainia einai...to oti den eixe mia eksigisi gia ta creatures...enw i Spilia eixe...

Ακριβώς. Η Κάθοδος ήταν πιο εναλλακτική ταινία, δεν είχε τον χαρακτήρα αμερικανιάς που κατά τη γνώμη μου είχε η Σπηλιά... Μου άρεσε γιατί ήταν μια διαφορετική προσέγγιση.

Μπήκαν σε μια άγνωστη σπηλιά, τους επιτεθήκαν κάποια πλάσματα που ούτε τι ήταν ήξεραν ούτε τι ήθελαν (εκτός από το να τις φάνε), στο τέλος είχε κλονιστεί η εμπιστοσύνη της μίας με την άλλη, υπήρξαν απώλειες από φίλια πυρά, δεν υπήρχε ο συνηθισμένος ήρωας και επαναλαμβάνω, δεν είχε happy end.

Γι' αυτό μου άρεσε.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Eιπες σχεδον ολο το εργο...:p .Βαλε κανα spoiler.:p

Αν και προσωπικα το εχω δει και οντως ηταν καλυτερο απο την σπηλια.;)

Nai...akribws...sta flashback pou milouse kapios...gia tis staurofories...kai prepei na eixe skini ligo prin to telos...tou KOH

Ontws o Orlando...einai polli kalos...meta apo ton arxonta...exei parei ta panw tou! Troy...Pirates of Caribbean...Kindom of Heaven...etc etc etc

Άσχετα αν είναι καλός ή κακός (IMHO κάπου στη μέση είναι) στη συγκεκριμένη ταινία, ΙΜΗΟ πάντα, δεν κόλλαγε. Ήθελε έναν πιο ματσο τύπο π.χ. Ράσελ Κρόου από μονομάχο. Ο Orlando δεν με πείθει όυτε ότι μπορεί να σηκώσει τέτοιο σπαθί, όχι να είναι και ιππότης! Μου θύμισε τον Ρίτσαρντ Γκιρ-Λάνσελοτ (άλλος ατυχής συνδυασμός). Αντίθετα σαν elf του πήγαινε ο ρόλος αφού είναι κάτι... ανάλαφρο όπως το περιγράφει και το βιβλίο.

Το ίδιο και η πρωταγωνίστρια του KOH δεν ήταν αυτό που χρειαζόταν. Απο εκεί και κάτω το κάστινγκ ήταν άψογο όπως και η υπόλοιπη ταινία. Συνολικά μου άρεσε πάρα πολύ αλλά νομίζω αδικήθηκε από την επιλογή των πρωταγωνιστών και γι'αυτό δεν έπιασε.

KCB

Match Point

Αρκετά καλή, προς πολύ καλή ταινία. Η σκηνοθεσία του Woody είναι πολύ καλή, από τις καλύτερες που μας έχει δώσει, ενώ και το σενάριο είναι επίσης αρκετά στρωτό και χωρίς κενά. Εξαιρετική η φωτογραφία της ταινίας, αλλά και η εναλλακτική (λόγω όπερας) μουσική.

Από κει και πέρα, ερμηνευτικά, ο Jonathan Rhys Meyers (Chris), δεν είναι καλός. Αν και σε ορισμένα σημεία έχει ερμηνευτικές εκλάμψεις, εντούτοις στο μεγαλύτερο μέρος της ταινίας απλά περιφέρει την παρουσία του, χωρίς να προσφέρει τίποτα ιδιαίτερο. Στο ίδιο - σχεδόν - επίπεδο και η Scarlett Johansson (Nola), η οποία όμως, είναι ερμηνευτικά καλύτερη από τον Jonathan, χωρίς όμως και αυτή να είναι τίποτα ιδιαίτερο. Απλά εκτελεί τον ρόλο της, χωρίς λάθη, χωρίς όμως και ουσία. Matthew Goode ( Tom Hewett), Brian Cox (Alec Hewett), Penelope Wilton (Eleanor Hewett), ικανοποιητικοί. Καλύτερος ο Goode, ο οποίος "γράφει" πολύ καλά στην οθόνη, κινείται με μεγάλη άνεση μπροστά από το φακό και αποδίδει τον ρόλο του καλύτερα από το αναμενόμενο. Μου άρεσε και η Emily Mortimer (Chloe Hewett) και ιδιαίτερα η ηθοποίια της προς το τέλος της ταινίας, όταν και

νιώθει την απόρριψη από τον Chris

. Εν τέλει θυμίζει τυπική βρετανίδα και αυτό μου άρεσε σε αυτήν και στον χαρακτήρα που υποδύεται.

Όπως προανέφερα, το σενάριο είναι αρκετά καλο.

Μου άρεσε ιδιαίτερα που ο πρωταγωνιστής την γλύτωσε. Δεν με ενθουσιάζουν οι ταινίες που τελείωνουν πάντα με τον κακό να χάνει και τον καλό να κερδίζει. Στην αληθινή ζωή αυτό δεν συμβαίνει πάντα και ευτυχώς το ίδιο έγινε και σε αυτή τη ταινία.

Το μεσημέρι είδα το Tsotsi. Μπορώ να πω ότι άξιζε όλα τα βραβεία που έχει πάρει και είναι μια πολύ καλή διαφορετική ταινία! 7/10!

+1

είδα κ το 16 blocks...μέτριο 5,5/10

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Μόλις είδα το The Devil's Rejects...

Μου άρεσε όσο αρρωστημένο και να ήταν όπως μου αρέσει και το πρώτο μέρος που λεγόταν The House of The 1000 Corpses. Όσοι το έχετε δει το ξέρετε. Για τους υπόλοιπους να πω πως είναι μια παρανοϊκή οικογένεια που επιδίδεται σε κάθε μορφής τρέλα (δολοφονίες, νεκροφιλία κλπ). ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ πολύ καλό... Αηδιαστικό αλλά έτσι πρέπει να είναι τα splater-horro... Και όποιοι ξέρουν τον Rob Zombie σκηνοθέτη της ταινίας, ξέρουν πάνω κάτω το στυλ του... Παράνοια καθαρά...Για τους fans των horror/splatter movies και μόνο...:D :wacko:

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Μόλις είδα το The Devil's Rejects...

Τι να πω την αμαρτία μου... Κι εμένα μου άρεσε το πρώτο... Το δεύτερο το έχω στα υπόψιν, απλά τον τελευταίο καιρό κάνω επανάληψη τις ταινίες που δεν είδα στη σεζόν. Rob Zombie rules πάντως! :devil:

Για να δει καποιος το The Devil's Rejects... πρεπει να δει και ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΑ 1000 ΠΤΩΜΑΤΑ???

Να σου πω... δεν είναι απαραίτητο...Και πάλι καταλαβαίνεις την υπόθεση. Δεν είναι άμεση συνέχεια του House of 1000 Corpses...αλλά καλό θα ήταν να το έχεις δει πρώτα για να καταλάβεις το "συ;) νολο" της τρέλας αυτής της οικογένειας!

Μόλις είδα το Χ-Men: The Last Stand (ναι ναι, βλέπω μαζεμένες τις ταινίες που έχασα μέσα στο χειμώνα :lol: ) και οφείλω να ομολογήσω πως απογοητεύτηκα...

Και εξηγούμε πριν με πλακώσουν στο ξύλο οι fans των X-men... Από άποψη σκηνοθεσίας, σεκάνς δράσης, διαλόγων, και γενικότερα "μυθολογίας" Χ-men ήταν άριστο, ίσως το καλύτερο από τα τρία (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η Storm έλεγε πάνω από δύο ατάκες!!). Καταιγιστική δράση, ωραία φωτογραφία, επιβλητική μουσική, φανταστικά εφέ... με λίγα λόγια όλα τα περιτυλίγματα ήταν εξαιρετικά...

Απογοητεύτηκα όμως με το πως καταστρέψανε έτσι τους ήρωες που επι δύο ταινίες (και άπειρα κομικς, animated series και αφιερώματα) έφτιαξε η Marvel... Για μένα λοιπόν απαράδεκτα είναι τα εξής:

ο θάνατος του Cyclopes,ενός από τους βασίκότερους ήρωες, ο θάνατος του Professor X που με εκνεύρισε απίστευτα, η "μουμοποιημένη" Phoenix που έπαιζε το ρόλο της γλάστρας σχεδόν σε όλες τις σκηνές, η θνητικοποίηση του Magneto και της Mystique, η μάχη πατέρα θνητού-γιου μεταλλαγμένου που είδαμε ΕΚΤΕΝΕΣΤΑΤΑ στο Xmen 2 τώρα επαναλαμβάνεται και στο XMen 3 με τον Αngel (άλλο διακοσμητικό στοιχείο) και φυσικά, η πέρα για πέρα αντίθετη με την μυθολογία των X-men θνητικοποίηση της Rogue προς χάριν της σχέσης της με τον Ice Man....

Παρακολουθώντας το έργο ένιωθα σαν να βλέπω το τέλος της αγαπημένης μου σειράς, κατα το οποίο όλοι οι ήρωες παίρνουν ένα (καλό ή κακό) τέλος για να θεωρούνται "ολοκληρωμένοι" σαν χαρακτήρες εκτός από αυτόν που πολύ πιθανόν να κάνει spin-off ταινία, τον Wolverine. Μέγα λάθος στην συγκεκριμένη περίπτωση...

Anyway, αυτά ήταν η προσωπική μου πάντα εντύπωση.

εκτός από αυτόν που πολύ πιθανόν να κάνει spin-off ταινία, τον Wolverine.

Η ταινία με θέμα τον Wolverine είναι σίγουρη, όπως και η ταινία με θέμα τον Magneto... Οπότε θα έχουμε διπλό πακέτο να περιμένουμε το 2007. :up:

Κατά τα άλλα συμφωνώ.

running scared

καλούτσικη ταινία με πάρα πολύ δράση,τρέξιμο και αγωνία

κλασικό σενάριο με μια-δυο αναλαμπές στην πλοκή και καλή σκηνοθεσία

πολύ ωραία μουσική κ φωτογραφία

κανένα πρόβλημα κ με τις ερμηνείες

7/10

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Μόλις είδα το Χ-Men: The Last Stand Απογοητεύτηκα όμως με το πως καταστρέψανε έτσι τους ήρωες που επι δύο ταινίες...

Δε νομίζω ότι τους κατέστρεψαν, απλώς έδωσαν ένα τέλος στον καθένα ξεχωριστά, γιατί ήταν η τελευταία ταινία (αν και στο τέλος βιδώθηκα που άφησαν υπονοούμενο για συνέχεια, η οποία είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει. Εδώ η τρίτη ταινία κι έγινε με δυσκολία!) Η αλήθεια είναι πως εγώ το ευχαριστήθηκα που έδωσαν σε όλους κάποιο τέλος, γιατί έτσι φάνηκε σαν να κλείνει ένας κύκλος. ;) Εννοείτεαι όμως πως στεναχωρήθηκα που δε θα δούμε κι άλλο Χ-Μen... :(

H ταινία με τον Wolverine είναι σίγουρη!

[sIGPIC][/sIGPIC]

"To Be or Not to Be a Snarf"?

That's the real question!

Έχει δει κανείς το Stay ??

Σαν ταινία μου άρεσε, αν και με μπέρδεψε σε αρκετά σημεία... :O

Κατάλαβε κανείς τι έχει παιχτεί?? :confused:

Ειδικά στο τέλος δεν το έπιασα πλήρως το "υπονοούμενο"... :worry:

Ειδα το Just my luck σε πρεμιερα...

αμα ειχα πληρωσει θα το μετανιωνα οικτρα...αυτη η Lohan παιζει ελεεινα, ο πρωταγωνιστης ανευρος, αχρωμος και το σεναριο μπαζει απο ολες τις μεριες. Σαν ρομαντικη κομεντι ειναι επιεικως μετρια. Τιγκα στα ξενερωτα κλισε, περιττο να σας πω. Μονο για dvd και παλι μπονο και μονο για να δειτε το νεο φλωρικο λουκ του Chris Carmack (Λουκ στο O.C.)και για τη Samaire Armstrong (Αννα στο O.C.)η οποια αν και σε β’ρολο κλεβει παρασταση.

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

Δε νομίζω ότι τους κατέστρεψαν, απλώς έδωσαν ένα τέλος στον καθένα ξεχωριστά, γιατί ήταν η τελευταία ταινία (αν και στο τέλος βιδώθηκα που άφησαν υπονοούμενο για συνέχεια, η οποία είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει. Εδώ η τρίτη ταινία κι έγινε με δυσκολία!) Η αλήθεια είναι πως εγώ το ευχαριστήθηκα που έδωσαν σε όλους κάποιο τέλος, γιατί έτσι φάνηκε σαν να κλείνει ένας κύκλος. ;) Εννοείτεαι όμως πως στεναχωρήθηκα που δε θα δούμε κι άλλο Χ-Μen... :(

H ταινία με τον Wolverine είναι σίγουρη!

και με τον Magneto επίσης δες εδώ

http://www.imdb.com/title/tt0499519

Έχει δει κανείς το Stay ??

Σαν ταινία μου άρεσε, αν και με μπέρδεψε σε αρκετά σημεία... :O

Κατάλαβε κανείς τι έχει παιχτεί?? :confused:

Ειδικά στο τέλος δεν το έπιασα πλήρως το "υπονοούμενο"... :worry:

Εχει καιρο που την ειδα, αλλα απ'οσο θυμαμαι

ολα οσα βλεπουμε ειναι στο μυαλο του παιδιου που πεθαινει, και το μυαλο του φτιαχνει αυτην την ιστορια με ολους οσοι βρισκονται αυτη τη στιγμη γυρω του. Για παραδειγμα αν προσεξεις ο χαρακτηρας του Ewan φοραει συνεχως παντελονι το οποιο του ειναι κοντο. Αυτο ειναι γιατι τον βλεπει ενω αυτος στην πραγματικοτητα σκυβει για να δει αν ειναι καλα

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Ειδα το Just my luck σε πρεμιερα...

αμα ειχα πληρωσει θα το μετανιωνα οικτρα...αυτη η Lohan παιζει ελεεινα, ο πρωταγωνιστης ανευρος, αχρωμος και το σεναριο μπαζει απο ολες τις μεριες. Σαν ρομαντικη κομεντι ειναι επιεικως μετρια. Τιγκα στα ξενερωτα κλισε, περιττο να σας πω. Μονο για dvd και παλι μπονο και μονο για να δειτε το νεο φλωρικο λουκ του Chris Carmack (Λουκ στο O.C.)και για τη Samaire Armstrong (Αννα στο O.C.)η οποια αν και σε β’ρολο κλεβει παρασταση.

Ααα, αφού παίζει η Samaire θα πάω να το δώ. Κρίμα τα λεφτά μου και τον χρόνο μου, αλλά η συμπάθεια, συμπάθεια.

Εχει καιρο που την ειδα, αλλα απ'οσο θυμαμαι

ολα οσα βλεπουμε ειναι στο μυαλο του παιδιου που πεθαινει, και το μυαλο του φτιαχνει αυτην την ιστορια με ολους οσοι βρισκονται αυτη τη στιγμη γυρω του. Για παραδειγμα αν προσεξεις ο χαρακτηρας του Ewan φοραει συνεχως παντελονι το οποιο του ειναι κοντο. Αυτο ειναι γιατι τον βλεπει ενω αυτος στην πραγματικοτητα σκυβει για να δει αν ειναι καλα

Α μάλιστα!! Τώρα εξηγούνται όλα...

Thanx ;)

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά έχω να προτείνω το CRASH...πολύ καλές ερμηνείες και δίκαια πήρε όσκαρ σεναρίου.

Ένα παραπάνω συν στο ότι είναι παραγωγή εκτός Hollywood:cool:

"Ακόμα κι όταν θα νομίζεις

πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω.

Κι όταν ακόμη θα νομίζεις

πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..."

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά έχω να προτείνω το CRASH...πολύ καλές ερμηνείες και δίκαια πήρε όσκαρ σεναρίου.

Ένα παραπάνω συν στο ότι είναι παραγωγή εκτός Hollywood:cool:

κορυφαια ταινεια οντως και εγω αργησα να την δω αλλα αξιζε τελικα