Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

-Veco... ontws sto The Omen to paidiaki epaize katapliktiko rolo...kuriws

to sataniko:devil: gelio pou eixe sto telos...to opoio den me arese toso polu...afou ola ginan telika gia to tpt

Tha uparksei kai sinexia i mpa?

Η παλιά ταινία είχε

δύο συνέχειες αν δεν κάνω λάθος. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσουν την σειρά όπως ήταν παλιά, αλλά δεν μπορώ να βρω τον λόγο, αφού όπως λένε όσοι έχουν δει και την παλιά και την νέα ταινία, είναι remake χωρίς καμία διαφορά. Οπότε, μάλλον μπα...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Nαι, τρία ήταν τα παλιά Οmen. Προς το παρόν δεν ακούστηκε κανένα νέο για sequel του remake.

[sIGPIC][/sIGPIC]

"To Be or Not to Be a Snarf"?

That's the real question!

Λοιπόν ξεκινάμε:p

• Εight below:μέτρια/αδιάφορη.μόνο για να περάσει η ώρα και ούτε για dvd. 5/10 μόνο κ μόνο για τις ερμηνίες των σκυλιών:ninja:

• Χmen3:την περίμενα καλύτερη.7/10

• The Legend of Lucky Keys:μάρεσε:O.καλούτσικες ερμηνίες.απλά καλό σενάριο.πολύ καλή σκηνοθεσία.8,5/10

• Ηοstel:7.5/10 έτσι απλά:)

• Underwolrd Evolution:6.5/10 μόνο για τα εφέ

• Chaos:μέτρια προς το καλή.καλό σενάριο.μέτριες ερμηνίες.7,5/10
  • Firewall:παταούλα.χάλια σενάριο.κακή σκηνοθεσία.4/10
  • Μatchpoint:πολύ καλό σενάριο.καλές ερμηνίες.καλή ταινία.8/10
  • Μιssion impossible 3:καλούτσικη.7/10

αυτές είδα πρόσφατα:D:p

ακολουθούν όταν προλάβω:The hills have eyes,Ultraviolet,16 blocks,Tsotsi,End of spear....και αρκετές ακόμη:)

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Underwolrd Evolution:6.5/10 μόνο για τα εφέ

Την είδα κι εγώ πρόσφατα. Μπερδεμένο σενάριο, η πρώτη ήταν πολύ καλύτερη...

επειδη το underworld evolution το εχω κατεβασει αρκετο καιρο και δεν το εχω δει ακομα πρεπει να εχω δει και το πρωτο για να καταλαβω τι παιζει?

επειδη το underworld evolution το εχω κατεβασει αρκετο καιρο και δεν το εχω δει ακομα πρεπει να εχω δει και το πρωτο για να καταλαβω τι παιζει?
Αν και μπορείς να καταλάβεις (δεν το νομίζω, εγώ δεν θα καταλάβαινα) σίγουρα πρέπει να δεις το 1 πρώτα.

Καλύτερα να το δεις, γιατί το Evo είναι κάπως μπερδεμένο όσον αφορά το σενάριο. Οπότε θα σε βολέψει να ξέρεις τι γίνεται...

The hills have eyes

Καλούτσικο και αρκετά δυνατό θρίλερ!!

πολύ αίμα και μερικές σκηνές που σοκάρουν...

καλούτσικο σενάριο...κανονικές οι ερμηνίες...σχετικά καλή μουσική και καλή φωτογραφία.

Δεν με άρεσε το τέλος κατα κάποιο τρόπο...

Θα ήθελα να σκοτωθεί ακόμη κανένας:p:X

8/10

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Εχθές είδα το weather man με τον Nicolas Cage. Η ταινία βλέπεται αλλά δεν είναι με τίποτα από τις επιτυχίες του. Είναι μια μέτρια ταινία ( πολύ μετριότητα τώρα τελευταία!) με ένα αρκετά κλασσικό σενάριο. Προσωπικά μου άρεσε γιατί ο N. Cage βρίσκεται στην λίστα με τους αγαπημένους μου ηθοποιούς, αλλά αντικειμενικά πρόκειται για μια ταινία χαμηλών τόνων.
iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

το x-men το ειδε κανεις?καλο ειναι?

Σελίδα 102. :)

Εχθές είδα το weather man με τον Nicolas Cage. Η ταινία βλέπεται αλλά δεν είναι με τίποτα από τις επιτυχίες του. Είναι μια μέτρια ταινία ( πολύ μετριότητα τώρα τελευταία!) με ένα αρκετά κλασσικό σενάριο. Προσωπικά μου άρεσε γιατί ο N. Cage βρίσκεται στην λίστα με τους αγαπημένους μου ηθοποιούς, αλλά αντικειμενικά πρόκειται για μια ταινία χαμηλών τόνων.

εγώ με δυσκολία το είδα πάντως.

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

το ειδα και εγω το The hills have eyes καλο ηταν κατα την γνωμη μου αλλα στο τελος παραηταν ο πρωταγωνιστης rambo.Παντως ειχε και μερικα σημεια που δεν περιμενα με τιποτα οτι θα εξελιχθει ετσι η κατασταση.Και συμπαθησα αρκετα το σκυλακι στο τελος :)

Δεν καταλαβα κατι ομως στη αρχη γιατι ο βενζινας τους εστειλε εκει?Και γιατι του αφησε ενας απο ''αυτους'' την τσαντα με την καμερα στην αρχη και ολα τα αλλα?

το ειδα και εγω το The hills have eyes καλο ηταν κατα την γνωμη μου αλλα στο τελος παραηταν ο πρωταγωνιστης rambo.Παντως ειχε και μερικα σημεια που δεν περιμενα με τιποτα οτι θα εξελιχθει ετσι η κατασταση.Και συμπαθησα αρκετα το σκυλακι στο τελος :)

SPOILER

Δεν καταλαβα κατι ομως στη αρχη γιατι ο βενζινας τους εστειλε εκει?Και γιατι του αφησε ενας απο ''αυτους'' την τσαντα με την καμερα στην αρχη και ολα τα αλλα?

SPOILER

Μάλλον κάτι έγινε λάθος με τα spoilers:p

Μόλις είδα το Second in command με τον βαν ντάμ.

Μιλάμε για την κλασσική χιλιοπαιγμένη περιπέτεια. Είχε πολύ γέλιο να βλέπω ξανά 7 πεζοναύτες να απωθούν 1000 επαναστάτες και τον βαν ντάμ στον ρόλο που δεν του δώθηκε ποτέ..John Rambo:p

Εννοείται ότι καταλαβαίνεις από την αρχή το σενάριο και την εξέλιξη της ταινίας, αλλά εκεί είναι και η μαγία της.. Αυτές οι ταινίες , μαζί με του seagal, είναι τόσες πολλές που μιάζουν μεταξύ τους και εγώ τις θεωρώ συλλεκτικές:lol:

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

ο βενζινάς ήταν ο πατέρας από 2-3 παιδιά! Δεν ήθελε να σκοτώσει τα παιδιά του αλλά και δεν ήθελε να τα παραδώσει στις αρχές.

Γι'αυτό το λόγο τους "έστελνε" φαϊ διάφορους τουρίστες που περνούσαν από εκεί και αυτοί σαν αντάλλαγμα του έδειναν διάφορα πολύτιμα λάφυρα.

πολύ δυνατή η σκηνή με τον μπαμπά να καίγεται...την μια κόρη να την βιάζουν και να κρατάνε και το μωρό αγκαλιά:!:

επίσης αρκετά δυνατή και όταν παίρνει το πτώμα της μάνας και τον βλέπει ο γιος να το τρώει!!!!:blink:

-M-I-C-H-A-E-L-

οντως ηταν δυνατο θριλερ εμενα με ξαφνιασε αρκετα εκει που σκοτωσε την μανα του μωρου δεν το περιμενα λεω κατι θα γινει και θα την σκαπουλαρει αλλα δεν ηταν η μερα της.Και μια ακομα δυνατη σκηνη ηταν με τον βενζινα που αυτοκτονησε αλλα και στο τελος με το παιδακι που θυσιαστικε

οντως ηταν δυνατο θριλερ εμενα με ξαφνιασε αρκετα εκει που σκοτωσε την μανα του μωρου δεν το περιμενα λεω κατι θα γινει και θα την σκαπουλαρει αλλα δεν ηταν η μερα της.Και μια ακομα δυνατη σκηνη ηταν με τον βενζινα που αυτοκτονησε αλλα και στο τελος με το παιδακι που θυσιαστικε

Πράγματι. Και οι δύο σκηνές ήταν πολύ καλές. Αυτό ζητάμε από μια τέτοια ταινία. Μια ανατροπή, η οποία θα την διαφοροποιεί από τις υπόλοιπες. Γενικά η ταινία μου άφησε θετικές εντυπώσεις. Η σκηνοθεσία αρκετά καλή, η μουσική και η φωτογραφία όπως έχει προαναφερθεί πολύ καλές, οι ερμηνείες ικανοποιητικές. Θετικότατη εντύπωση!

----

Μια δεύτερη ταινία που επέλεξα να δώ λέγεται Down in the valey. Μια μέτρια δραματική ταινία με αργό ρυθμό και μέτρια σκηνοθεσία. Πρωταγωνιστής ο edwart norton, κάτι που παίζει σημαντικό ρόλο για να την νοικιάσει κάποιος, αφού ο συγκεκριμένος ηθοποιός είναι κορυφαίος του είδους.

Γενικά, δεν προτείνεται εκτός κι αν έχουν τελειώσει οι σωστές επιλογές:p

Yπνος βαρυς κι ασηκωτος θα την χαρακτηριζα εγω...κουλη ταινια και μηδενικη χημεια αναμεσα σε Νορτον και Εβαν Ρειτσελ Γουντ.

Επισης ειδα μια αλλη εξαιρετικα κοιμιστερη, το Shopgirl. To Down in the valley φανταζει περιπετεια μπροστα του...:zzz: :zzz: Ο Στιβ Μαρτιν με την Κλαιρ Ντεηνς ηταν απο τα πιο ακυρα ζευγαρια στην ιστορια του κινηματογραφου.

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

Διαφωνώ. Μέσα στην "ακυρότητα" του, ήταν ενδιαφέρον ζευγάρι, κυρίως για να αποδείξει τις δυσκολίες των σχέσεων. Προσωπικά μου άρεσε το Shopgirl, ως κάτι εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα...

Είδα σήμερα το Imagine Me & You.

Αν και η ταινία είχε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα, εντούτοις δεν εμβάθυνε ιδιαίτερα, προσπαθόντας να μην "θίξει" πρόσωπα/καταστάσεις. Παρ' όλα αυτά η ταινία προσωπικά μου άρεσε. Η σκηνοθεσία του Ol Parker θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη, αλλά σίγουρα δεν ήταν τόσο κακή ώστε να "χαλάει" την ταινία. Το σενάριο ήταν μέτριο, κάποια από τα αστεία "κρύα" και σίγουρα υπήρχε περιθώρειο βελτίωσης.

Από ερμηνευτικής πλευράς, η Piper Perabo (Rachel) δεν αποδίδει και τόσο καλά τον χαρακτήρα της ως "προβληματισμένη νύφη" και σίγουρα θα μπορούσε καλύτερα. Από την άλλη, η Lena Headey (Luce) (από τις συμπάθειες μου), είναι σίγουρα καλύτερη στον ρόλο της και παίζει με μεγαλύτερη άνεση. Πολύ καλός είναι ο Matthew Goode (Heck), αλλά και ο Darren Boyd (Cooper) οι οποίοι και αποδίδουν πολύ καλά στους δευτερεύοντες ρόλους τους, χωρίς εξάρσεις και υπερβολές. Οι Anthony Head και Celia Imrie, δεν μου άρεσαν καθόλου. Τους βρήκα πολύ υπερβολικούς στον ρόλο των γονιών-με-προβλήματα-σχέσης, ενώ είχαν και την αναμενόμενη κατάληξη στο τέλος. Τέλος, ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στην Boo Jackson (H), η οποία στην πρώτη της ταινία παίζει με ιδιαίτερη άνεση και κλέβει τις καρδιές του κοινού με τις συνεχείς "άκυρες" ερωτήσεις της.

Γενικά η ταινία είναι μια καλή επιλογή, αν και όπως έχω προαναφέρει, με ένα τέτοιο θέμα θα μπορούσε να είχε πολύ καλύτερη κατάληξη και να είναι ένα μικρό αριστούργημα. Παρ' όλα αυτά αξίζει να την δει κάποιος, ίσως όχι στον κινηματογράφο (εκτός κι αν δεν υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές επιλογές).

ειδα την GIA επιτελους...τοσο καιρο προσμονης περιμενα κατι καλυτερο...

δεν με εντυπωσιασε...σε γενικες γραμμες καλη ηταν.

Πριν λίγο τέλειωσα το When A Stranger Calls.

Το θέμα της ταινίας είναι απλό. Νεαρά βρίσκεται σε απομονωμένο σπίτι, μόνη με παιδιά που κοιμούνται και άγνωστος παίρνει συνέχεια τηλέφωνο τρομοκρατόντας την.

Σίγουρα θα μπορούσε να γίνει καλύτερη απόδοση της ιδέας και με κάποιον καλύτερο σκηνοθέτη, καλύτερη ταινία. Τέτοιο θέμα έχει αρκετές δυνατότητες για να γίνει ένα πολύ καλό θρίλερ. Η συγκεκριμένη ταινία δεν ήταν το πολύ καλό θρίλερ που θα μπορούσε να είναι. Παρ' όλα αυτά ήταν μια "τίμια" ταινία, χωρίς ιδιαίτερες εξάρσεις.

Στον τομέα της σκηνοθεσίας, ο Simon West (σκηνοθέτης μεταξύ άλλων και των Con Air, The General's Daughter και Tomb Raider), είναι απλά ικανοποιητικός. Δεν αποδίδει σωστά το σασπένς και την αγωνία που θα έπρεπε να έχει μια τέτοια ταινία, εκτός από ελάχιστες στιγμές. Επίσης,παρατήρησα στην ταινία ένα ανώτερο επίπεδο στον τομέα της παραγωγής, για τέτοιο φιλμ (δηλαδή σχεδόν άγνωστο). Πολύ καλά σκηνικά, εξαιρετική φωτογραφία και γενικότερα μια μεστή και προσεγμένη παραγωγή. Όσον αφορά το σενάριο, παρατηρώ αχρείαστες λεπτομέρεις (όπως με το αγόρι της πρωταγωνίστριας), οι οποίες όμως "καταπίνονται" εύκολα στην μικρή συνολική διάρκεια του φιλμ (87 λεπτά). Θα μπορούσε όμως να ήταν και καλύτερο.

Ερμηνευτικά, η πρωταγωνίστρια Camilla Belle (Jill) , στην οποία και στηρίζεται όλο το φιλμ, είναι εξαιρετική. "Σηκώνει" στους ώμους της την ταινία, αποφεύγοντας τα κλισέ και τις συνηθισμένες ερμηνείες των ηθοποιών της ηλικίας της. Δεν υπερβάλλει στον ρόλο της, έχει αρκετά καλές εκφράσεις προσώπου και γενικά αφήνει μια θετικότατη εντύπωση. Η νεαρά δεσποινίς, είχε πρωταγωνιστήσει ως Rose στο The Ballad of Jack and Rose και αποδεικνύει με αυτές τις δύο ταινίες ότι μπορεί κάλλιστα να διακριθεί από τον σωρό.

Για τους υπόλοιπους ηθοποιούς δεν μπορεί να γίνει κριτική, εφόσον όσοι είχαν περισσότερα από 5 λεπτά παρουσίας στην οθόνη ήταν ελάχιστοι και οι ρόλοι τους ανούσιοι.

Γενικά η ταινία ήταν πολύ καλή. Θρίλερ, αλλά όχι του σωρού, αξιοπρεπές και με καλή ερμηνεία από την πρωταγωνίστρια. Προτείνεται ανεπιφύλακτα.

Φίλε μου αυτές είναι κατά τη γνώμη μου οι απαντήσεις, σ'αυτά που ρωτάς.

Ο βενζινάς δεν είχε σκοπό να τους στείλει εκεί στην αρχή, αλλά φοβήθηκε όταν βρήκε την κοπέλα στο δωμάτιο με τα κλοπιμαία, και όταν ειδικά άκουσε οτί ο πατέρας της είναι ντετέκτιβ. Τότε αποφάσισε να τους στείλει, για να μην υπάρχουν μάρτυρες. Βασικά δηλαδή, τους σκότωσε το σκυλι ...

Την τσάντα την αφήσανε σαν αμοιβή, για το "φαί" που τους τροφοδοτούσε ...

Χειρότερος από έναν κακό άνθρωπο είναι ένας βλάκας κακός άνθρωπος ...:cry:

(Σχετικά με το The hills have eyes)

Στο τέλος δείχνει

ότι τους κοιτάει κάποιος πάλι με κυάλια...

:lol:

Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε και συνέχεια...? :shifty:

μακαρι να εχει και συνεχεια μην ξεχνατε οτι δεν ειχαν πεθανει ολοι οι μεταλαγμενοι πχ αυτος που ετρογε το σκυλο στην αρχη δεν πεθανε αλλα ουτε και καποια παιδια στο τελος που ηταν μεσα στο σπιτι και επαιζαν με τις κουκλες