clarco5 Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Μην κρίνεις κάτι πριν το δεις!ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΘΟΣ νοοτροπία!Πρώτα βλέπουμε ένα έργο και μετά το κρίνουμε. Πολλές φορές είχε τύχει να μου λένε μούφα ένα έργο ή από τον τίτλο ή άλλα πράγματα να μου ακούγεται μούφα αλλά ΤΟ ΕΙΔΑ για να σχηματίσω μια δική μου γνώμη και πολλές φορές ήταν θετική και όχι αρνητική! Μου έχει τύχει και μένα πολλές φορές... :shifty: Αλλά και το αντίθετο! :rolleyes: Το θέμα είναι ότι αν έχεις κακή προδιάθεση για μια ταινία για οποιονδήποτε λόγο, η μόνη περίπτωση να επαληθευτούν οι ¨φοβίες¨ σου είναι να αποδειχτεί πράγματι τελείως χάλια... Και το αντίστροφο συμβαίνει όταν περιμένεις να δεις μια καλή ταινία... :O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Προσωπικά μου έχει τύχει να μην δω κάποιες ταινίες στον κινηματογράφο επειδή θεώρησαν ότι δεν θα μου αρέσαν και τελικά όταν τις είδα να έγιναν από τις αγαπημένες μου. Όπως και το αντίθετο φυσικά... Στα του θέματος τώρα, είδα χθες βράδυ το Scary Movie 4, το οποίο δεν μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε. Σίγουρα γέλασα, είχε κάποιες εξαιρετικές σκηνές που παρέπεμπαν σε άλλες ταινίες, αλλά προσωπικά θεωρώ ότι μετά τη δεύτερη ταινία, έχει χαθεί λίγο η ουσία. Το συστήνω για "έξοδο Multiplex", ήτοι pop corn, μεγάλη παρέα, μεγάλη αίθουσα, χαβαλές κλπ., κλπ. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Το συστήνω για "έξοδο Multiplex", ήτοι pop corn, μεγάλη παρέα, μεγάλη αίθουσα, χαβαλές κλπ., κλπ. Alimono an tin eixame gia sovari tainia.. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Το ξέρω παιδιά ότι όντως συμβαίνει σε πολλούς για αυτό το ανέφερα.Και όχι μόνο αυτή η περίπτωση αλλά και η αντίθετη. Έχω και το Scary Movie 4 σπίτι μου αλλά δεν ξερω αν θα μαζευτούμε παρέα να το δούμε εδώ ή στο σινεμά. Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Εγώ αντί του scary movie 4 προτίμησα το "She's the man" . Ακριβώς ότι περίμενα να δώ, χαλαρή νεανική ρομαντική χαζοαμερικάνικη ταινία ( εμένα μου αρέσουν αυτές ). Είναι κάτι σαν τις ταινίες του στίβεν σιγκάλ. Πάντα οι ίδιες, αλλά ποτέ δεν τις βαριέσαι αν είσαι Φάν :p Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Εγώ αντί του scary movie 4 προτίμησα το "She's the man" . Ακριβώς ότι περίμενα να δώ, χαλαρή νεανική ρομαντική χαζοαμερικάνικη ταινία ( εμένα μου αρέσουν αυτές ). Είναι κάτι σαν τις ταινίες του στίβεν σιγκάλ. Πάντα οι ίδιες, αλλά ποτέ δεν τις βαριέσαι αν είσαι Φάν :pΚαι εμένα κάτι τέτοιες «χαζές» ταινίες μου αρέσουν :p. Αυτή που λες παίζει σινεμά; Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Και εμένα κάτι τέτοιες «χαζές» ταινίες μου αρέσουν :p. Αυτή που λες παίζει σινεμά; Εμένα μου αρέσουν και αυτές. Είναι ότι πρέπει για μια ευχάριστη βραδιά με ανάλογο συνδιασμό μπόουλινγκ, μπιλιάρδο ποπκορν και τα λοιπά:D Δεν είναι με τίποτα η ταινία που θα σε κάνει να πας σε κάποιο κινηματογράφο αποκλειστικά για να την δείς. Ναί, παίζει αυτές τις μέρες. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalitsa Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Και μένα μου αρέσουν πολύ αυτού του είδους οι ταινίες!!!!!Διασκεδάζω όταν τις βλέπω!! Είδα και εγω το She's the man και μου άρεσε πολύ πολύ...Είχε πολύ γέλιο!:D Όποιος θέλει να δεί κάτι ανάλαφρο και αρκετά διασκεδαστικό ας το προτιμήσει!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Πήγα και είδα το Scary Movie 4...πολύ γέλιο!!!!! Μέχρι τη μέση και λίγο παραπέρα βέβαια, γιατί προς το τέλος δεν τράβαγε με τίποτα!!!! Θα έλεγα πως είναι λίίίίίίγο κατώτερο από το 3 αλλά έχει πολύ πλάκα! Είδα και το τρέιλερ του Date Movie!!! Πολύ πλάκα επίσης!!! Οι πιο ανόητες ταινίες έχουν και την περισσότερη πλάκα τελικά! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Μα φυσικά, αφού δεν είναι χρειάζεται ούτε να σκεφτείς, σχεδόν ούτε καν να ασχοληθείς μαζί τους. Σκοπός τους είναι το εύκολο γέλιο και συνήθως τον πετυχαίνουν! Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 paidia sorry gia tin erwtisi alla aurio tha erthei i kopela mu spiti. Peite mu kanena kalo thriler na dume... Euxaristw poly... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Χμμ, προσωπικά θα προτείνω το Red Eye, το οποίο μου έχει ξεφύγει, αλλά φαίνεται καλό... Αλήθεια τι λέει το υπόλοιπο φόρουμ; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Χμμ, προσωπικά θα προτείνω το Red Eye, το οποίο μου έχει ξεφύγει, αλλά φαίνεται καλό... Αλήθεια τι λέει το υπόλοιπο φόρουμ; καλο το Red Eye (καλύτερο σίγουρα από την προηγούμενη πατάτα του Wes Craven...Cursed (ή κάτι τέτοιο) Εγώ θα σου προτείνω και κάποιες ... Skeleton Key, Flight Plan (οχι ακριβώς τρόμου...αγωνίας μάλλον!), Hostel (αν έχεις ΑDSL να το κατεβάσεις),Εξορκιστής: Η Αρχή του Κακού, και φυσικά ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ από τις cult σειρές Friday The 13th και Nightmare on Elm Street!!! καλά να περάσετε φίλε μου! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. April 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Εγώ πάντως προτείνω ωραιότατο θέμα : Καλύτερα θρίλερ και ταινίες τρόμου :D Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 καλο το Red Eye (καλύτερο σίγουρα από την προηγούμενη πατάτα του Wes Craven...Cursed (ή κάτι τέτοιο) Εγώ θα σου προτείνω και κάποιες ... Skeleton Key, Flight Plan (οχι ακριβώς τρόμου...αγωνίας μάλλον!), Hostel (αν έχεις ΑDSL να το κατεβάσεις),Εξορκιστής: Η Αρχή του Κακού, και φυσικά ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ από τις cult σειρές Friday The 13th και Nightmare on Elm Street!!! καλά να περάσετε φίλε μου! Euxaristw para poly... Mallon tha tis noikiasw tis perisoteres k vlepume.... :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Χμμ, προσωπικά θα προτείνω το Red Eye, το οποίο μου έχει ξεφύγει, αλλά φαίνεται καλό... Αλήθεια τι λέει το υπόλοιπο φόρουμ; Mετρια ταινια κατ' εμε την περιμενα πολυ καλυτερη...Υπαρχουν ελαχιστα περιθωρια για να προχωρησει η πλοκη,η οποια ειναι πολυ αργη. @iassael Ριξε μια ματια στο Cry Wolf,ειναι ενα ανατρεπτικο νεανικο θριλερ. Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Πήγα και είδα το Scary Movie 4...πολύ γέλιο!!!!! Μέχρι τη μέση και λίγο παραπέρα βέβαια, γιατί προς το τέλος δεν τράβαγε με τίποτα!!!! Θα έλεγα πως είναι λίίίίίίγο κατώτερο από το 3 αλλά έχει πολύ πλάκα! Είδα και το τρέιλερ του Date Movie!!! Πολύ πλάκα επίσης!!! Οι πιο ανόητες ταινίες έχουν και την περισσότερη πλάκα τελικά! Για να γελάσεις με αυτές τις ταινίες πάντως πρέπει να έχεις δει όλες αυτές που σατυρίζουν αλλιώς κάθεσαι και αναρωτιέσαι τι επεισόδια έχασες και γελάνε οι υπόλοιποι :p Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argy_4 Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 to red eye einai kalo...moiazei poli me to Flight Plan...to opoio to perimena poli kalitero... OPOSDIPOTE CRY_WOLF & THE SKELETON KEY EINAI G@M@T@ kai ta duo... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Pedia ida kai go to silent hill itan telio akribos san to paixnidi oli i poli idia me to pexnidi ta terata idia.Ase pou i ipo8esi itan katapliktiki.Ligo to telos den mou arese ala ti na gini min ta 8eloume kai ola dikamas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Pedia ida kai go to silent hill itan telio akribos san to paixnidi oli i poli idia me to pexnidi ta terata idia.Ase pou i ipo8esi itan katapliktiki.Ligo to telos den mou arese ala ti na gini min ta 8eloume kai ola dikamas. Κάπου πήρε το αυτί μου ότι ο σκηνοθέτης ήταν και στην ¨Αδερφότητα των λύκων¨(φοβερή ταινία!! :) ) ή κάνω λάθος; :O Αν ναι, τότε πρέπει σίγουρα να περιμένουμε μία καλή ταινία... ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Κάπου πήρε το αυτί μου ότι ο σκηνοθέτης ήταν και στην ¨Αδερφότητα των λύκων¨(φοβερή ταινία!! :) ) ή κάνω λάθος; :O Αν ναι, τότε πρέπει σίγουρα να περιμένουμε μία καλή ταινία... ;) Δεν κάνεις λάθος. Ο Cristophe Gans είναι. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Xτες είδα το Hostel. Εντάξει ρε παιδιά, δεν είχε και τόσο μεγάλες σφαγές που έλεγαν όλοι! Τσάμπα τόση φασαρία! (Ίσως να φταίει που έχω δει το Saw και δε μου έκαναν και τόσο αίσθηση οι σφαγές. Ήταν στο ίδιο στυλ.) Τώρα, σαν ταινία θρίλερ μου φάνηκε αρκετά καλή και το σενάριο το ίδιο. Όχι αριστούργημα, απλά καλή. Το μόνο που πρέπει να μας ανησυχεί είναι το αν συμβαίνουν απ' τ' αλήθεια όσα δείχνει η ταινία. Γιατί αν συμβαίνουν, το'χουμε χαμένο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Παιδια ειδα το Machurian Candidate,και δεν καταλαβα κατι στο τελος. Γιατι δεν τον συλλαβανε ενω ειχε κανει αυτο που εκανε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monica Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Είδα το ''Silent Hill'' και δεν μου αρεσε καθόλου :X ...Είχε μερικές πολύ ανατριχιαστικές σκηνές και δεν ήταν καθόλου ωραίο :( :O Τουλάχιστον εμένα δεν μου άρεσε :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Α ναι, το Silent Hill. :p Μακάρι να είχε ανατριχιαστικές σκηνές, θα ήταν κάπως καλύτερο :( :p Ούτε εμένα μου άρεσε :/ Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts