Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μήπως κάποιος παρακολούθησε το Σάββατο τα μεσάνυχτα ένα western με τον Bruce Willis στο STAR;

Δύο συμμορίες είχαν στην ουσία πάρει τον έλεγχο μιας μικρής πόλης στις Η.Π.Α.

Ο Bruce Willis,υποδυόμενος τον ρόλο ενός τυχοδιώκτη,προσπαθεί να καταστρέψει τις συμμορίες αυτές,δουλεύοντας κατά διαστήματα για λογαριασμό της καθεμίας :!: .

Σας θυμίζει κάτι η ταινία; Ποιος είναι ο τίτλος της;

Μήπως ειναι το last man standing

Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo..

Cicero

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Μολις ειδα το paycheck και μου φανηκε αρκετα καλο εχει και το ψιλομυστηριο του αλλα και αγωνια

Σήμερα είδα το Just Friends. Ειλικρινά περίμενα άλλη μία βαρετή κωμωδία αμερικανικού τύπου (γι' αυτό εξ αλλου και πήγα να την δω, είχα διάθεση για pop corn movie), αλλά τελικά αποδείκτηκε καλύτερη των προσδοκιών μου. Δεν ήταν βέβαια και το αριστούργημα της σεζόν, αλλά σίγουρα είναι μια πραγματικά ενδιαφέρουσα ταινία. Οι ερμηνείες των πρωταγωνιστών ήταν αρκετά καλές, με την Amy Smart να είναι καλύτερη από τον Ryan Reynolds. Επίσης θετικές εντυπώσεις μου άφησε η Anna Farris (η οποία πρωταγωνιστούσε στα Scary Movies), αλλά και ο Chris Klein με την ευχάριστη αλλάγη στο χτένισμα, ο οποίος όμως είχε υπερβολικές αντιδράσεις σε ορισμένα σημεία. Γενικά η ταινία είναι άνετη στην παρακολούθηση, δεν "βαλτώνει" πουθενά, εκτός ίσως λίγο προς το τέλος, έχει ενδιαφέροντα στοιχεία και σκηνές και συστήνεται για χαλαρή έξοδο στον κινηματογράφο.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Απόψε είδα μια πολύ πολύ ωραία ταινία κατα την γνώμη μου ΑΛΛΑ και πολύ τρομάκτική επίσης...:X Sceleton key(ελπίζω να το έγραψα σωστά::O )Για όσους δεν φοβούντε το προτείνω ανεπιφύλακτα(εγώ πάντως σαν πολύ φοβιτσιάρα φοβήθηκα!)

Απόψε είδα μια πολύ πολύ ωραία ταινία κατα την γνώμη μου ΑΛΛΑ και πολύ τρομάκτική επίσης...:X Sceleton key(ελπίζω να το έγραψα σωστά::O )Για όσους δεν φοβούντε το προτείνω ανεπιφύλακτα(εγώ πάντως σαν πολύ φοβιτσιάρα φοβήθηκα!)

Μου φαίνεται ότι η συγκεκριμένη ταινία είναι πολύ της μόδας. Στις προηγούμενες σελίδες είχαν αναφέρει τουλάχιστον 5 μέλη ότι την είχαν δει...

μολις χθες ειδα σε DVD το σχεδιο πτησης...!....

ΑΡκετα καλη θα ελεγα.... επισεις το Τhe Cave (H σπηλια) μου αρεσε και αυτη αρκετα....

Καμια καλη ταινια θριλερ μυστηριου.... εχετε να προτεινετε??

ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :)

ΑΡκετα καλη θα ελεγα.... επισεις το Τhe Cave (H σπηλια) μου αρεσε και αυτη αρκετα....

Σου άρεσε η Σπηλιά βρε θηρίο?????:confused:

Δες το Sceleton key,πιστεύω πως θα σου αρέσει πολύ...

Χθες το βράδυ ή καλύτερα τα χαράματα είδα το Leon, του Luc Besson. Απίστευτη ταινία, εξαιρετική σκηνοθεσία, εξαιρετικές ερμηνείες από Jean Reno και ιδιαίτερα από τη Natalie Portman, αλλά και από τον Gary Oldman, τον οποίο έχω ψιλοθάψει σε άλλο θέμα... Αν δεν την έχετε δει σπεύσατε άμεσα. Η ταινία εμπίπτει στην κατηγορία του κοινωνικού δράματος με στοιχεία περιπέτειας. Προσωπικά τη θεωρώ από τα αριστουργήματα της περασμένης δεκαετίας (1994).

Χθες το βράδυ ή καλύτερα τα χαράματα είδα το Leon, του Luc Besson. Απίστευτη ταινία, εξαιρετική σκηνοθεσία, εξαιρετικές ερμηνείες από Jean Reno και ιδιαίτερα από τη Natalie Portman, αλλά και από τον Gary Oldman, τον οποίο έχω ψιλοθάψει σε άλλο θέμα... Αν δεν την έχετε δει σπεύσατε άμεσα. Η ταινία εμπίπτει στην κατηγορία του κοινωνικού δράματος με στοιχεία περιπέτειας. Προσωπικά τη θεωρώ από τα αριστουργήματα της περασμένης δεκαετίας (1994).

Όταν είχε βγει, πρέπει να την είχα δει 2-3 φορές και άλλες τόσες από τότε. Είναι πραγματικά πολυ καλή ταινία.

Και: μα καλά, δεν ντρέπεσαι να θάβεις τον Γκάρυ Όλντμαν???:lol: :p

Wendy let me in I wanna be your friend

I wanna guard your dreams and visions

Όταν είχε βγει, πρέπει να την είχα δει 2-3 φορές και άλλες τόσες από τότε. Είναι πραγματικά πολυ καλή ταινία.

Και: μα καλά, δεν ντρέπεσαι να θάβεις τον Γκάρυ Όλντμαν???:lol: :p

:sorry:

Βασικά τον έθαβα για την ερμηνεία του στον Χάρυ Πότερ, όχι ακριβώς αυτόν, αλλά εκείνους που τον επέλεξαν. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να προσφέρει πολύ περισσότερα από αυτά που βλέπουμε στις ταινίες του Χάρυ Πότερ...

:sorry:

Βασικά τον έθαβα για την ερμηνεία του στον Χάρυ Πότερ, όχι ακριβώς αυτόν, αλλά εκείνους που τον επέλεξαν. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να προσφέρει πολύ περισσότερα από αυτά που βλέπουμε στις ταινίες του Χάρυ Πότερ...

Πλάκα έκανα εννοείται. Η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε πολύ κάποτε (εποχή Λεόν) αλλά μετά άρχισα να βαριέμαι να τον βλέπω να κάνει τον κακό ή τον ψυχοπαθή ή και τα δύο μαζί.

Όσο για το Χάρυ Πότερ, όντως ήταν στην καλύτερη περίπτωση ψιλοαδιάφορος, αλλά εμένα δε μου άρεσε πολύ η τρίτη ταινία έτσι κι αλλιώς.

Wendy let me in I wanna be your friend

I wanna guard your dreams and visions

Πλάκα έκανα εννοείται. Η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε πολύ κάποτε (εποχή Λεόν) αλλά μετά άρχισα να βαριέμαι να τον βλέπω να κάνει τον κακό ή τον ψυχοπαθή ή και τα δύο μαζί.

Όσο για το Χάρυ Πότερ, όντως ήταν στην καλύτερη περίπτωση ψιλοαδιάφορος, αλλά εμένα δε μου άρεσε πολύ η τρίτη ταινία έτσι κι αλλιώς.

Συμφωνώ απόλυτα. Παρ' όλο που μου άρεσε η πιο σκοτεινη ατμόσφαιρα του ΧΠ3, δεν ενθουσιάστηκα... Η αλήθεια είναι ότι ο Gary Oldman τώρα τελευταία κάνει ψιλοαδιάφορες επιλογές ταινιών...

The promice

Το φυλλάδιο στα Ster έγραφε ότι πρόκειται για την μεγαλύτερη κινέζικη παραγωγή.

Επική ταινία, Ρομαντικό παραμύθι (παραμύθι στην κυριολεξία) με Θεούς και Ανθρώπους στον ίδιο κόσμο, με υπερφυσικές και μαγικές ικανότητες.

2 ώρες γεμάτες, όχι τόσο με πολεμικές τέχνες και δράση, αλλά με μια περίεργη κινέζικη ροή αποτελούμενη από ρομαντισμό,Quests και λογοτεχνία, η οποία κάπου σε κουράζει και κάπου σε κρατάει σε αγωνία ταυτόχρονα. Πολύ περίεργο, τι να πώ..

Δεν θέλω να μειώσω την δράση της ταινίας. Όσοι χαλιούνται με τα αέρινα πετάγματα του τίγρη και δράκου ίσως χαλαστούν και εδώ, αλλά όπως ανέφερα και στην αρχή, πρόκειται για παραμύθι. Παρόλαυτα όλες οι μάχες είναι στύλ ιπτάμενα στιλέτα και ήρως , πολύ προσεγμένες.

Το τέλος ειναι φανταστικό:)

Σε γενικές γραμμές έμεινα ικανοποιημένος, αλλά μάλλον είναι δύσκολο να ξεπεράσεις κάποια έργα που άφησαν εποχή ( Βλέπε Hero) , όσα χρήματα και να διαθέσεις.

Edit: Ξέχασα να γράψω ότι η ηθοποιοί παίζουνε φοβερά.

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Den einai kai poli tromaktiki...pio poli se anatrixiazei...para se fobizei...pantws einai para poli kali...eidika to telos:respect:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΑΡκετα καλη θα ελεγα....

edw kai 1,5 ebdomada prospathw na to brw ksenikiasto alla puffff...tpt...san treloi to noikiazoun:( Pantws exw akousei kala logia...

επισεις το Τhe Cave (H σπηλια) μου αρεσε και αυτη αρκετα....

den kserw gia tous allous...pantws kai se mena me arese...den einai kai xalia...in my opinion panta

Cry_Wolf: arketo mistirio...

The Amityville Horror: Polu kalo thriler

[sIGPIC][/sIGPIC]

το The Amityville Horror θελω και εγω να το δω εχω ακουσει οτι ειναι καλο.Ξερετε να παιζεται καμια καλη ταινια στον cinema γιατι λεω να παω την Κυριακη?

xthes ida to "serenity"...Joss Whedon=poiotita...pragmatika poli orea tainia...opoios exei dei kai ti seira katalabenei pos kai i tainia tha einai ki ayti thanasimi...orea efe,fantastikes maxes kai pooli kales erminies...thn protino karga...deite tin...

I 'm not scared,I'm not scared,I'm not scared...

Please Wesley...why,can't i stay...? :cry:

ANGEL(5.15)

A Hole In The World

το The Amityville Horror θελω και εγω να το δω εχω ακουσει οτι ειναι καλο.Ξερετε να παιζεται καμια καλη ταινια στον cinema γιατι λεω να παω την Κυριακη?

Προσωπικά εγώ σκέφτομαι για Syriana ή Capote... Φυσικά δεν ξέρω τα γούστα σου, έχει και κωμωδίες (Pink Panther) και άλλα (Brokeback Mountain)...

Boss n up

Πρωταγωνιστεί ο Snoop Dog και πραγματικά χτυπιόμουν από τα γέλια με το θέμα και το περιεχόμενο της ταινίας, η οποία με λίγα λόγια αποτελεί ενχειρίδιο του σωστού και πετυχημένου Νταβατζή:lol:

Το πιο παράξενο όλων είναι ότι μέσα στην ταινία υπάρχουν 2-3 ολόκληρα(!) videoclips του snoop dog.

Δεν μπορώ να την προτείνω γιατί αυτή η ταινία βλέπεται αποκλειστικά από fun του είδους. Έχει το δικό της κοινό:p

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

ok θα δω μολις παω.ααα σημερα ειδα και το s.w.a.t 4 αρκετα καλη ταινια δρασης και πιστευω οτι δειχνει αρκετα καλα την ζωη αυτης της ομαδας της αστυνομιας

το The Amityville Horror θελω και εγω να το δω εχω ακουσει οτι ειναι καλο.

ενταξει μη περιμενεις και πολλα...περναει αρκετα καλα η ωρα σου αλλα μεχρι εκει.

περιμενα κατι περισσοτερο γιατι ειχα ακουσει και εγω οτι ειναι καλη:)

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

ενταξει μη περιμενεις και πολλα...περναει αρκετα καλα η ωρα σου αλλα μεχρι εκει.

περιμενα κατι περισσοτερο γιατι ειχα ακουσει και εγω οτι ειναι καλη:)

Δειτε κ την αυθεντικη ,υπαρχει σε dvd , κ δειτε οπωσδηποτε τα extras!!!

Ace of Hearts..

Είδα το Τίγρης και Χιόνι. Τεράστια απογοήτευση. Ο Μπενίνι προσπαθεί να επαναλάβει με τον χειρότερο τρόπο το καταπληκτικό La Vita e Bella και αποτυγχάνει :( .
KCB

Δειτε κ την αυθεντικη ,υπαρχει σε dvd , κ δειτε οπωσδηποτε τα extras!!!

υπηρχε η ταινια και παλιοτερα?πριν ποσα χρονια ειχε βγει?

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξέρει κανείς πότε επιτέλους θα κυκλοφορήσει σε DVD η λουφα και παραλλαγή;:up:

Βάλε φωτιά σ' ότι σε καίει σ' ότι σου τρώει τη ψυχή

Εξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι ανοιχτοί

Είν' η αγάπη ένα ταξίδι από γιορτή σε γιορτή!

ΤΡΥΠΕΣ