Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγώ που είδα τους αδελφούς Γκριμ ήταν ψιλομούφα...είχε κάποια καλά στοιχεία όσον αφορά την ιστορία τους που θα τα πίστευα για αληθινά,κ θα έλεγα ότι ήταν και κάπως ατμοσφαιρικό αφού θύμιζε τον ακέφαλο καβαλάρη,αλλά μέχρι εκεί.

Σύλλογος Λακώνων Φοιτητών

http://www.slf.4t.com

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Πήγα και είδα την ταινία <<Μην το πεις ούτε του παπά>>(KEEPING MUM) με τον Ρόουαν Άτκινσον.Πρόκειται για μια κοινωνική κωμωδία.

Η ταινία ήταν βαρετή,μονότονη,αν και κάποιες σκηνές και ατάκες έβγαζαν γέλιο.Υπόθεση στο έργο δεν υπήρχε.

Είδα σε dvd το 'Τι ήπιαμε Χθες Βράδυ'.Πολυ καλη κωμωδία.θα της εβαζα 8/10.

http://www.videoseven.gr/ObjectDetails.cfm?ObjectID=56041

http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif

Εχθές είδα και γώ το George and the Dragon. Πολύ ωραία ταινία, δεν το περίμενα!

Διασκεδαστική περιπέτεια με καλή δράση και το σημαντικότερο, δε βαρέθηκα ούτε μια στιγμή. Ανεπιφύλακτα προτείνεται! Κυκλοφορεί σε DVD.

Σήμερα θα δώ και το 7 σπαθιά (αναμένω να είναι ταινιάρα) και αύριο θα γράψω εντυπώσεις :)

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Έκανα το λάθος και νοίκιασα το Ghost Lake - Η λίμνη των Φαντασμάτων, παρόλο που είχα διαβάσει κριτική και την έθαβε κανονικά. βλέποντας την πρώτη κιόλας σκηνή της, κατάλαβα πως πρόκειται για μια κακογυρισμένη και ανούσια ταινία. Μην την δείτε σε καμία περίπτωση.

ALR, το 7 σπαθιά είναι η συνέχεια του Ήρωα και Τα Ιπτάμενα Στιλέτα; Αν όχι, πως λέγεται αυτή η ταινία για την οποία ρωτάω;

Έκανα το λάθος και νοίκιασα το Ghost Lake - Η λίμνη των Φαντασμάτων, παρόλο που είχα διαβάσει κριτική και την έθαβε κανονικά. βλέποντας την πρώτη κιόλας σκηνή της, κατάλαβα πως πρόκειται για μια κακογυρισμένη και ανούσια ταινία. Μην την δείτε σε καμία περίπτωση.

ALR, το 7 σπαθιά είναι η συνέχεια του Ήρωα και Τα Ιπτάμενα Στιλέτα; Αν όχι, πως λέγεται αυτή η ταινία για την οποία ρωτάω;

Δεν ξέρω πως λέγεται η συνέχεια αν και είδα σε διαφημιστικό φυλλάδιο σε ένα dvd club μια κινέζικη που έρχεται σε dvd Και λέγεται "Λευκός δράκος".

Ο ιδιοκτήτης μου είπε ότι είναι από τους παραγωγούς του "Τίγρη και δράκος".

Μόλις γύρισα από τα 7 σπαθιά.

Είναι γεγονός. ΈΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΑ.:!:

Δεν άντεξα, έφυγα λίγο πριν το τέλος. Πραγματικά δεν θα μπορούσα να την δώ όλη ούτε σε dvd. Είναι υπερβολικά κουραστική, η πλοκή είναι εξαιρετικά αργή και δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση τα αριστουργήματα "Hero" και "ιπτάμενα στιλέτα". Εξαιρούνται κάποιες στιγμές μάχης που ήταν καλογυρισμένες και γεμάτες με κορυφαία σπαθο-τεχνική, αλλά τι να σου κάνει αυτό όταν η ταινία είναι πάνω από 2 ώρες και αυτές οι στιγμές είναι κάτω απο 5 λεπτά:(

Εγώ φταίω που είδα τίτλο "7 σπαθιά" και κατάλαβα ότι πρόκειται για την συνέχεια όπως ακριβώς το είπες mirrorofsorrow .

Έπρεπε να το είχα ψάξει περισσότερο..

Από τις χειρότερες ταινίες που έχω παρακολουθήσει στον κινηματογράφο.

Βασικά αυτή τη στιγμή, δε μπορώ να θυμηθώ χειρότερη!

Ένα λάθος έκανα κι εγώ που νοικίασα (και δυστυχώς είδα), το In Good Company, με την Scarlet Johansson... Η ταινία είχε πάμπολλες στιγμές σιωπής στις οποίες δεν μιλούσε κανένας και απλά ακουγόταν μουσική ενώ έβλεπες τους πρωταγωνιστές να περπατάνε/μιλάνε/γελάνε/τρώνε/κλπ. Σε ορισμένα σημεία βαριόμουν τόσο πολύ που κόντευα να κοιμηθώ στον καναπέ... Γενικά δεν μου άρεσε, το σενάριο ήταν μεν καλό σαν ιδέα, αλλά δεν αποτυπωνόταν σωστά στην ταινία, οι ηθοποιίες ήταν για τα μπάζα και δεν υπήρχε τίποτα που θα μπορούσε να σώσει την ταινία. Κακώς την πήρα και την είδα. Δεν την συνιστώ, όσο fans της δις. Johansson κι αν είστε...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Είδα με έναν φίλο και εγώ τα 7 σπαθιά...συμφωνώ απόλυτα με τον προλαλίσαντα...και να επισημάνω αυτό που είπε ένας φίλος: ΣΕ ΟΛΗ, μα ΟΛΗ την ταινία, δεν έχει ΚΑΘΟΛΟΥ μα ΚΑΘΟΛΟΥ μουσική υπόκρουση...Είπαμε ρε παιδιά...όχι και έτσι !!!

Ένα λάθος έκανα κι εγώ που νοικίασα (και δυστυχώς είδα), το In Good Company, με την Scarlet Johansson... Η ταινία είχε πάμπολλες στιγμές σιωπής στις οποίες δεν μιλούσε κανένας και απλά ακουγόταν μουσική ενώ έβλεπες τους πρωταγωνιστές να περπατάνε/μιλάνε/γελάνε/τρώνε/κλπ. Σε ορισμένα σημεία βαριόμουν τόσο πολύ που κόντευα να κοιμηθώ στον καναπέ... Γενικά δεν μου άρεσε, το σενάριο ήταν μεν καλό σαν ιδέα, αλλά δεν αποτυπωνόταν σωστά στην ταινία, οι ηθοποιίες ήταν για τα μπάζα και δεν υπήρχε τίποτα που θα μπορούσε να σώσει την ταινία. Κακώς την πήρα και την είδα. Δεν την συνιστώ, όσο fans της δις. Johansson κι αν είστε...

Εμενα μου αρεσε. Κι ηταν και ενδιαφερον που δεν ειχε το αναμενομενο happy ending αλλα το ψιλοαφηνε στην κριση του καθενος. Ο Τopher Grace ειναι πολυ καλος ηθοποιος και ανερχομενος, τον ηξερα απο το That 70s show που ειναι σειρα τυπουfriends και το να κανει στροφη σε πιο σοβαρους ρολους δεν του γυρισε μπουμερανγκ. Ο Quaid εβγαζε το περισσοτερο γελιο στην ταινια, ειχε καλες στιγμες. Η Γιοχανσον στη συγκεκριμενη ταινια δεν προσφερε και τιποτα ιδιαιτερο, ειναι η αληθεια.

Η μουσικη ηταν πολυ καλη, μου θυμισε λιγο Garden State. Oσο για τη σκηνοθεσια, μου αρεσει η δουλεια του Paul Weisz που εκανε και το πολυ καλο About a boy με τον Χιου Γκραντ. Η επομενη του ταινια ονοματι American Dreamz ειναι τρελλη σατιρα του "Αμερικανικου ονειρου" με τον Quaid να κανει μια γελοιογραφια του Μπους ,τον Γουιλεμ Ντεφοε να κανει τον αντιστοιχο Τσέινι και τον Χιου Γκραντ να κανει ενα κακιασμενο κριτη στο Αmerican Idol. Αναμενεται τρελο γελιο, αν κρινω απο το τρειλερ ;)

Ξαναγυριζοντας στο Good Company παντως δεν ειναι κανενα αριστουργημα φυσικα αλλα για ντιβιντι βλεπεται ευχαριστα κατα τη γνωμη μου.

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

Μιλωντας για...υπνωτικες ταινιες, βλεπω αυτη τη στιγμη το Last life in Universe.

Μαλλον Goodnight and Good Luck θα επρεπε να λεγεται :zzz:

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Υπερτατη υπνωτικη ταινια ειναι και το A love song for Bobby Long με τη Γιοχανσον και τον Τραβολτα. Ολα κυλανε αργααααα πολυ αργαααα...αμα δεν ειχα πιει και καφε το καλοκαιρι που την ειδα θα ειχα κοιμηθει στο μισαωρο τουλαχιστον.

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

Χθες ειδα το Περηφανεια και Προκαταληψη στο σινεμα!

Παιδια,φανταστικη ταινια,αν και δε με ενθουσιαζουν οι ''εποχης''!

Η Κιρα Ναιτλι ηταν τελεια στο ρολο της πρωταγωνιστριας,οπως επισης και ο συμπρωταγωνιστης..μη σας πω οτι παιζει κανενα οσκαρ!

Φωτογραφια,μουσικη παιρνουν αριστα!

Νομιζω πως ειναι απο τις λιγες καλες ταινιες που παιζονται αυτη τη στιγμη στις αιθουσες (σε σχεση με τις αμερικανιες και τις βλακειες τυπου κινκ κονκ!)!!!

http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png

EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!

Εμενα μου αρεσε. Κι ηταν και ενδιαφερον που δεν ειχε το αναμενομενο happy ending αλλα το ψιλοαφηνε στην κριση του καθενος. Ο Τopher Grace ειναι πολυ καλος ηθοποιος και ανερχομενος, τον ηξερα απο το That 70s show που ειναι σειρα τυπουfriends και το να κανει στροφη σε πιο σοβαρους ρολους δεν του γυρισε μπουμερανγκ. Ο Quaid εβγαζε το περισσοτερο γελιο στην ταινια, ειχε καλες στιγμες. Η Γιοχανσον στη συγκεκριμενη ταινια δεν προσφερε και τιποτα ιδιαιτερο, ειναι η αληθεια.

Η μουσικη ηταν πολυ καλη, μου θυμισε λιγο Garden State. Oσο για τη σκηνοθεσια, μου αρεσει η δουλεια του Paul Weisz που εκανε και το πολυ καλο About a boy με τον Χιου Γκραντ. Η επομενη του ταινια ονοματι American Dreamz ειναι τρελλη σατιρα του "Αμερικανικου ονειρου" με τον Quaid να κανει μια γελοιογραφια του Μπους ,τον Γουιλεμ Ντεφοε να κανει τον αντιστοιχο Τσέινι και τον Χιου Γκραντ να κανει ενα κακιασμενο κριτη στο Αmerican Idol. Αναμενεται τρελο γελιο, αν κρινω απο το τρειλερ ;)

Ξαναγυριζοντας στο Good Company παντως δεν ειναι κανενα αριστουργημα φυσικα αλλα για ντιβιντι βλεπεται ευχαριστα κατα τη γνωμη μου.

Πράγματι, ο μόνος ηθοποιός που "κρατούσε" την ταινία ήταν ο Dennis Quaid. Προσπαθούσα να θυμηθώ το όνομα του αλλά δεν μου ερχόταν. Το τέλος πράγματι ήταν διαφορετικό, αλλά προσωπικά το περίμενα, πονηρεμένος από άλλες ταινίες (άσχετες βέβαια, αλλά με το αναμενόμενο τέλος να μην τηρείται). Σαν ιδέα το τέλος ήταν καλή, αλλά η εκτέλεση της, όπως και γενικά του σεναρίου ήταν αυτή που δεν μου άρεσε. Η μουσική πράγματι είναι όμορφη, αλλά σε μερικά σημεία καταντάει πραγματικά βαρετή, λόγω της διάρκειας. Όσο για την επόμενη ταινία του σκηνοθέτη, αν και δεν με ενθουσιάσε στο "in good company", εντούτοις φαίνεται ενδιαφέρουσα και σίγουρα θα την παρακολουθήσω.

Υ.Γ. Χαίρομαι που συμφωνούμε για την Johansson! :)

Χθες ειδα το Περηφανεια και Προκαταληψη στο σινεμα!

Παιδια,φανταστικη ταινια,αν και δε με ενθουσιαζουν οι ''εποχης''!

Η Κιρα Ναιτλι ηταν τελεια στο ρολο της πρωταγωνιστριας,οπως επισης και ο συμπρωταγωνιστης..μη σας πω οτι παιζει κανενα οσκαρ!

Φωτογραφια,μουσικη παιρνουν αριστα!

Νομιζω πως ειναι απο τις λιγες καλες ταινιες που παιζονται αυτη τη στιγμη στις αιθουσες (σε σχεση με τις αμερικανιες και τις βλακειες τυπου κινκ κονκ!)!!!

Yπάρχει θέμα για την ταινία.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=93678

Δες εδω που την θαψαμε όπως της άξιζε.:lol:

Έχετε δεί ποτέ την ταινία "Αγάπη είναι"?

Πώς σας φάνηκε??

Προσωπικά την λάτρεψα. Μέχρι που αγόρασα το dvd, πράγμα το οποίο σπάνια κάνω (συνήθως αντιγράφω :) ). Αν και την είχα δει στο Village στις 00:30 το βράδυ, εντούτοις δεν βαρέθηκα/κουράστηκα λεπτό. Πραγματικά υπέροχη ταινία.

Προσωπικά την λάτρεψα. Μέχρι που αγόρασα το dvd, πράγμα το οποίο σπάνια κάνω (συνήθως αντιγράφω :) ). Αν και την είχα δει στο Village στις 00:30 το βράδυ, εντούτοις δεν βαρέθηκα/κουράστηκα λεπτό. Πραγματικά υπέροχη ταινία.

Εγω την έχω και τόσο καιρό δεν την βλέπω γιατί μου είπαν πως είναι ΜΑΠΑ και πολύ βαρετή...

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Εγω την έχω και τόσο καιρό δεν την βλέπω γιατί μου είπαν πως είναι ΜΑΠΑ και πολύ βαρετή...

Εξαρτάται. Προσωπικά την θεωρώ απόλυτη ταινία χειμώνα. Τζάκι, καναπές, κρύο έξω και μέσα η ταινία. Είναι για ρομαντικές καταστάσεις...

Μιας και μιλάμε για ρομαντικές, είδα εχθές το "Sueno" σε dvd, Ελληνική μετάφραση "Είσαι το όνειρο μου".

Ένας μεξικάνος προσπαθεί να τα καταφέρει στο Los Αngeles με τη μουσική του.

Άκρως ρομαντική, εγκάρδια ταινία, όχι κάτι το σπουδαίο, δεν είναι η ακριβή παραγωγή αλλά πολύ τρυφερή .

Ίσως κάποιοι την βρείτε βαρετή.. Δείτε την πάντως:)

Der Untergang (Downfall) - Η Πτώση.

Αναφέρεται στις τελευταίες μέρες του Χίτλερ και του Γ' Ράιχ, όπως τις διηγείται η τελευαταία γραμματέας του Χίτλερ. Πολυ καλή απεικόνιση, χωρίς ωραιοποιήσεις ή δαιμονοποιήσεις, των τελευταίων ημερών του Γ' Ράιχ και των συντελεστών του...

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Λάθος!!!Κατα την γνώμη μου είναι πολύ πολύ ωραία ταινία....Σου προτείνω να την δείς κ να μας πείς!

Stealth : Κλασσική αμερικάνικη περιπέτεια .

Παρόλαυτα, δεν βαρέθηκα αν και διαρκεί αρκετά και την βρήκα διασκεδαστική.

Λίγο πολύ μαντεύεις συνέχεια τι πρόκειται να συμβεί , αλλά εντάξει..δε νομίζω ότι κάθε ταινία θα πρέπει να είναι ένα άλυτο μυστήριο :)

Αξίζει να την δείτε σε dvd. Είναι μια ωραία περιπέτεια.

Paidia x8es to vradi me to pou katevike to 7 spa8ia ekatsa kai tin eida...

1on einai telia i poiotita tis kai as einai divx pou tin eida kai os tainia einai para poli orea!!! Vevaia kanei ligi ora mexri na se valei sto noima me perites skines alla tin protino se OLOUS tous fun tou idous!! me arista to 10 tin va8mologo 8,5

Never Settle 3...

Paidia x8es to vradi me to pou katevike to 7 spa8ia ekatsa kai tin eida...

1on einai telia i poiotita tis kai as einai divx pou tin eida kai os tainia einai para poli orea!!! Vevaia kanei ligi ora mexri na se valei sto noima me perites skines alla tin protino se OLOUS tous fun tou idous!! me arista to 10 tin va8mologo 8,5

Κόψε κάτι :p

Αν και δεν ξέρω για ποια ταινία μιλάτε, ψυχανεμίζομαι πως είναι πολύ μάπα και βαρετή.

Αφού δεν ξέρεις για ποιά ταινία μιλάμε και προφανώς δεν την έχεις δει, πως βγάζεις αυτό το συμπέρασμα;