Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατάλαβες εσύ τι προκάλεσε όλη αυτή την καταστροφή;
Οχι. Ισως, τελικά, δεν ήταν αυτό το νόημα της ταινίας αλλά να δείξει τις αντιξοότητες πυ περνάει κάποιος και το πώς αντιμετωπίζει και αντιμετωπίζεται σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης

Lenovo Yoga Book & Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Οχι. Ισως, τελικά, δεν ήταν αυτό το νόημα της ταινίας αλλά να δείξει τις αντιξοότητες πυ περνάει κάποιος και το πώς αντιμετωπίζει και αντιμετωπίζεται σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης

Σίγουρα, αυτό φάνηκε από τα πρώτα λεπτά με τις λεηλασίες.Αλλά και πάλι κάτι έπρεπε να δείξουν.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Us 8/10

Φοβερός ο Τζορνταν Πιλ

Μετά το Get Out άλλη μια πολύ δυνατή ταινία, διαφορετική αλλά το ίδιο απρόβλεπτη και πρωτοποριακή

Επίσης εξαιρετική η Λουπιτα Νιόγκο

True Romance (1993) 7/10

Πολύ καλή ταινία του Τόνι Σκοτ σε σενάριο Ταραντίνο. Σχεδόν όλοι οι ηθοποιοί γνωστοί, έπαιξαν καλά. Πρωτότυπη.

The Rainmaker (1997) 7/10

Καλό δικαστικό θρίλερ αλλά μου θύμησε έντονα το αριστουργηματικό The Verdict (1982). Σχεδόν αντιγραφή θα το έλεγα. Από τον σκηνοθέτη Francis Ford Coppola περίμενα περισσότερα.

True Romance (1993) 7/10

Πολύ καλή ταινία του Τόνι Σκοτ σε σενάριο Ταραντίνο. Σχεδόν όλοι οι ηθοποιοί γνωστοί, έπαιξαν καλά. Πρωτότυπη.

Το True Romance ειχε φοβερο σεναριο και καταπληκτικους διαλογους -ειδικα στη πρωτη συναντηση μεσα στο μαγαζι. Ωραια ταινια που εξυμνει τον ερωτα και το παθος.

Βεβαια ειχε και τη μορφαρα τον Μπραντ Πιτ να δινει ρεστα σε μικρο ρολο!

You're so cool! :respect:

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

The Strangers (2018). Τόσο οσο! Μία ώρα και δεκατέσσερα λεπτά. Δεν κουράζει καθόλου. Δημιουργεί μία ένταση. Σίγουρα όχι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί αλλά εμένα μου άρεσε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Us 8/10

Φοβερός ο Τζορνταν Πιλ

Μετά το Get Out άλλη μια πολύ δυνατή ταινία, διαφορετική αλλά το ίδιο απρόβλεπτη και πρωτοποριακή

Επίσης εξαιρετική η Λουπιτα Νιόγκο

Εχει βγει στα γνωστά :ninja: μέρη;

Τελικά το The Mule, το άφησα για απόψε το βράδυ και χθες είδα το:

Durante la tormenta (2018) - H Οφθαλμαπάτη

από τον σκηνοθέτη του Τhe Body και του Contratiempo. Αρκετά καλό θα έλεγα, βλέπεται άνετα και σε κρατάει. Παίζει και ο Profesor του La Casa De Papel.

https://www.imdb.com/title/tt6908274/?ref_=nm_flmg_wr_2

Έκανα ένα ταξίδι στο κόσμο αλλά δυστυχώς άρχισα να στενεύω από επιλογές. Θέλω πρότασεις εκτός Χόλιγουντ? Ψάχνω καθαρά κρυμμένα διαμάντια. Έχω δει σχεδόν σίγουρα ό,τι mainstream κυκλοφορεί από ιαπωνια/Κορέα/Κίνα , Γερμανία Ιταλία Ισπανία Γαλλία Ρουμανία Πολωνία Περσία λατινική Αμερική Τουρκία Ρωσία Σερβία Αυστραλία και Σκανδιναβία. Επίσης μου έχει διαφύγει κάποιο ιδιαίτερο '' στυλ-σχολή '' σινεμά άλλης χώρας και κουλτούρας.?Μπόλι-Γουντ δεν μου αρέσει.

Ξεχώρισα ιδιαίτερα Γερμανία που έχει αρκετές ταινίες σχετικά με προ η μετά πόλεμο εποχή και ναζί και Περσία Ιράν έχουν κάτι πολύ γήινο και ρεαλιστικό μου θύμισε λίγο Ελλάδα προηγούμενης δεκαετίας

Έκανα ένα ταξίδι στο κόσμο αλλά δυστυχώς άρχισα να στενεύω από επιλογές. Θέλω πρότασεις εκτός Χόλιγουντ? Ψάχνω καθαρά κρυμμένα διαμάντια. Έχω δει σχεδόν σίγουρα ό,τι mainstream κυκλοφορεί από ιαπωνια/Κορέα/Κίνα , Γερμανία Ιταλία Ισπανία Γαλλία Ρουμανία Πολωνία Περσία λατινική Αμερική Τουρκία Ρωσία Σερβία Αυστραλία και Σκανδιναβία. Επίσης μου έχει διαφύγει κάποιο ιδιαίτερο '' στυλ-σχολή '' σινεμά άλλης χώρας και κουλτούρας.?Μπόλι-Γουντ δεν μου αρέσει.

Ξεχώρισα ιδιαίτερα Γερμανία που έχει αρκετές ταινίες σχετικά με προ η μετά πόλεμο εποχή και ναζί και Περσία Ιράν έχουν κάτι πολύ γήινο και ρεαλιστικό μου θύμισε λίγο Ελλάδα προηγούμενης δεκαετίας

Δοκίμασε να δεις αυτή Limonata

Scotty, beam us up.

ποιοτικος ισπανικος κινηματογραφος:

https://www.imdb.com/title/tt6908274/?ref_=fn_al_tt_1

μου θυμισε αυτο (be with you ο αγγλικος τιτλος):

https://www.imdb.com/title/tt0442268/

για 8/10 εκαστο

Edited by patrickdrd

Δεν ξέρω για ποιο λόγο είχα αμελήσει να δω το Birdbox ενώ το είχα watchlist από όταν βγήκε αλλά είναι μακράν η καλύτερη ταινία που έχω δει ποτέ στο Netflix. Εννοώ παραγωγής Netflix.

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Aquaman

Aquaman-Poster-2-HD.jpg

https://www.imdb.com/title/tt1477834/?ref_=nv_sr_1

Απο το συμπαν της DC ειναι απο τις πιο τιμιες ταινιες μαζι με Wonder Woman. Σιγουρα αναλωθηκε σε πολλα κλισε οπως γινεται σε καθε superhero movie αλλα το πασπαληψε με τρομερα πραγματικα εφε κορυφαιο ηχο και καποιες σκηνες συγκινήσεων. Πολυ καλος ο Momoa οπως και η Kidman. Η Heard μια πολυ ομορφη παρουσια και ο Dafoe σταθηκε επαξια στο ρολο που ειχε. Ο main villain δεν ηταν τιποτα σοβαρο. Η μαχη στην Σικελια οτι καλυτερο στην ταινια αλλα δεν καταλαβα γιατι δεν ηταν σε imax ενω η περισσοτερη ταινια ηταν κανονικα σε imax και κυριως οι μαχες. Στην τελευταια μαχη γινεται ενας αχταρμας δεν καταλαβαινεις τι γινεται απο τα τοσα εφε. Ειχε και τα αστειακια της κυριως απο τον Aquaman. Θα την δω σιγουρα και σε 3D μολις κυκλοφορησει γιατι το 90% της ταινιας ειναι οτι πρεπει για ποιοτικο 3D. 7/10

The Breakfast Club (1985) 8/10

Η καλύτερη ταινία του Τζον Χιουζ με το θρυλικό τραγούδι Don't you forget about me. Εξαιρετικές ερμηνείες από όλους.

Fantasia (1940) 10/10

Ένα αριστούργημα πολύ μπροστά από την εποχή του. Κινούμενα σχέδια που συγχρονίζονται άψογα με κλασσικές μελωδίες. Σε αυτή τη ταινία ο Γουόλτ Ντίσνεϊ έδειξε ότι ήταν μεγάλος οραματιστής. Ξεχωρίζουν τα "Rite of Spring" και "Pastoral Symphony". Από τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών.

Fantasia 2000 (1999) 8/10

Πολύ καλή συνέχεια αλλά με καθυστέρηση 60 ετών. Μου άρεσαν πολύ τα "Rhapsody in blue" και "Firebird Suite". Στα μειονεκτήματα η επανάληψη του Sorcerer's Apprentice και η μικρή διάρκεια (μόλις 74 λεπτά).

HOLE IN THE GROUND

Αργό θρίλερ αλλά έχει το ενδιαφέρον του.

Το παιδάκι πολύ καλό αρρωστακι!

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Perfetti sconosciuti - Οι Τέλειοι Ξένοι (2016) 8/10

Πολύ καλή ιταλική ταινία που έγινε και διασκευή με Αθερίδη-Καρύδη. Έξυπνο σενάριο και καλές ερμηνείες.

A Bug's Life (1998) 7/10

Καλό κινούμενο σχέδιο της Pixar αλλά προτιμώ το Antz που είχε βγει την ίδια χρονιά.

Happy Death Day (2017) 6/10

Μέτρια. Ο λόγος που την είδα ήταν η γενική ιδέα που έμοιαζε στο Groundhog Day (1993). Τελικά παρακολουθείται ευχάριστα χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερο.

The Dirt (2019)

https://m.imdb.com/title/tt0800325/

Ταινία που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και παρουσιάζει την ιστορία του ροκ συγκροτήματος Mötley Crüe. Sex, drugs and rock n' roll, δεκαετία 80, αλλά και ιδιαίτερη έμφαση στην προσωπική ζωή των τεσσάρων μελών του συγκροτήματος. Εχουν υπάρξει και άλλες ταινίες με παρόμοιες ιστορίες, αλλά πάντα αυτές οι ιστορίες είναι ενδιαφέρουσες και έχουν κάτι διαφορετικό να πουν. Από τις καλές ταινίες του Netflix, 7/10 από εμένα.

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Uncle Buck (1989) 6/10

Μέτρια κωμωδία. Καλός ο Τζον Κάντι αλλά η ταινία μάλλον ξεπερασμένη.

I Origins (2014) 8/10

Πολύ καλό κοινωνικό δράμα επιστ. φαντασίας. Ενδιαφέρον σενάριο και πολύ καλή σκηνοθεσία. Το φινάλε κάπως απότομο μου φάνηκε, ήθελα κι άλλο.

Χθες είδα το Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018)

8,5/10

Αν και δεν είμαι φαν τέτοιων ταινιών, μου άρεσε πάρα πολύ.

Δείτε το όσοι δεν το έχετε κάνει ακόμη.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Χθες είδα το Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018)

8,5/10

Αν και δεν είμαι φαν τέτοιων ταινιών, μου άρεσε πάρα πολύ.

Δείτε το όσοι δεν το έχετε κάνει ακόμη.

Το είδα πριν καιρό.

Ένα εφταρι το έχει.

Πολύ ενδιαφέρον για animation

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Perfetti sconosciuti - Οι Τέλειοι Ξένοι (2016) 8/10

Πολύ καλή ιταλική ταινία που έγινε και διασκευή με Αθερίδη-Καρύδη. Έξυπνο σενάριο και καλές ερμηνείες.

Το είδα χθες και εγώ, μετά την αναφορά σου εδώ... Όντως, πολύ καλή και έξυπνη ταινία και έξυπνη.

Soylent Green (1973) 5/10

Ενδιαφέρουσα υπόθεση, κακή εκτέλεση. Ανούσιο και οι καλοί ηθοποιοί δε το σώζουν.

Waking Sleeping Beauty (2009) 10/10

Εξαιρετικό ντοκιμαντέρ που αφορά την αναγέννηση του στούντιο Ντίσνεϊ τη περίοδο 1984-1994. Για τους οπαδούς της Ντίσνεϊ είναι must.

Pet Sematary. Την είδα χθες. Να πάτε να το δείτε. Την λάτρεψα.

Galaxy Note9 & Tapatalk Pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε σχέση με την παλιά ?

Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε σχέση με την παλιά?

Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk