VeCo Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Ωπ νόμιζα ότι παιζόταν ήδη στην Αμερική. Δεν πέτυχε, έτυχε... :p Μπράβο η Μάλτα. Πρεμιέρα που το είδαμε από τέλη Απρίλη. Sent from my ONDA A9 Core4 using Tapatalk Γενικά σε όλη την Ευρώπη τέλη Απρίλη έκανε πρεμιέρα. Φυσικά Ελλάδα και Κύπρο είχαμε και το Πάσχα στη μέση. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Τι ταινιάρα το the witch ! Σε μεταφέρει επιτυχημένα στην ατμόσφαιρα της εποχής γεμάτη με δεισιδαιμονίες και προλήψεις! Φανταστική ατμόσφαιρα με εξαιρετική σκηνοθεσία και φωτογραφία! Υ.Γ. Μην περιμένετε να βγει καμια μάγισσα και να πάρει στο κατόπι με την σκούπα τους πιστούς! Η ταινία όλη είναι το κλίμα που δημιουργεί! είδα χθε το The Withch. Aπό τις πιο άκυρες ταινίες που είδα τον τελευταίο καιρό. τι απ τα 2 ισχύει τελικά? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 τι να σου πω,εμένα δεν μου άρεσε καθόλου. Μηδέν ένταση,μόνο ηχητικά ήταν καλή. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 τι απ τα 2 ισχύει τελικά? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Και τα 2... Περι ορέξεως... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Χθες αργα το βραδυ η Ετ1 ειχε το Salvador που εξιστορουσε την ζωη του Αναρχικου Καταλανου που δολοφονηθηκε επι δικτατοριας του Φρανκο. Πολυ καλη ερμηνεια και σκηνοθεσια. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 oook! καποια στιγη θα την δω και θα επανελθω. για σινεμα τι αξιζει να δεις κανεις αυτες τις μέρες? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 oook! καποια στιγη θα την δω και θα επανελθω. για σινεμα τι αξιζει να δεις κανεις αυτες τις μέρες? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Εννοείται τον Captain Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 αυτονομη η ταινια ή πρεπει να δω και καποια αλλη πριν; καμια αποψη για αυτο; Estranged (2015) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 αυτονομη η ταινια ή πρεπει να δω και καποια αλλη πριν; καμια αποψη για αυτο; Estranged (2015) Πρέπει να δεις πρώτα το προηγούμενο: Captain America Winter Soldier. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Carol http://www.imdb.com/title/tt2402927/?ref_=nv_sr_2 Αρκετα καλη ταινια με ενα πρωτοτυπο θεμα αν και λιγο βαρετη σε μερικα σημεια.Το νοημα που προσπαθησει να περασει το κανει αρκετα καλα.Πολυ καλοι οι ηθοποιοι και η φωτογραφια. 7.5/10 The Revenant http://www.imdb.com/title/tt1663202/?ref_=fn_al_tt_1 Μια παρα πολυ ωραια ταινια με αρχη μεση τελος.Εξαιρετικη φωτογραφια μουσικη και ο di caprio ανταξιος του Oscar που πηρε.Λιγο αργη σε μερικα σημεια αλλα ετσι ειναι το υφος της ταινιας. 8/10 DEADPOOL http://i.picresize.com/images/2016/05/08/haIcp.jpg http://www.imdb.com/title/tt1431045/?ref_=nv_sr_1 Σαρκασμος σε ολο του το μεγαλειο απο την αρχη μεχρι το τελος της ταινιας.Ο deadpool δεν ειναι ενας σοβαρος ηρωας και αυτο μας το περναει οσο καλυτερα μπορει.Απολαυστικος οπως και ολη η ταινια με μερικες δοσεις δραματος και εδεσε το γλυκο.Δεν ειναι για ολους.Αρκετα χυδαιο σε πολλα σημεια και σε καποιους σιγουρα θα ξενισει και θα δωσουν ασσο στη βαθμολογια. 9/10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Πριν λιγες μερες ειδα το deadpool Μια χαζομαρα και μιση Επρεπε να το κλεισω στο μισαωρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 (edited) Υπέροχο το Deadpool :) Ειδικά το πρώτο μισάωρο Edited May 9, 2016 by sakis88888 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Είπαμε δεν είναι για όλους το Deadpool. Έχει βρωμοστομα που δεν αρέσει σε όλους. Πάντως τα έσπαγε η ταινία!! Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 μωρε δεν ηταν το βρωμοστομα στο θεμα, εχουμε δει ενα σωρο ταινιες που λατρεψαμε το βρωμοστομα, ταραντινο κλπ, αλλα αυτη εδω δεν... κατι δεν... καπως... δεν ξερω... δεν μας εκανε κλικ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Δεν με χαλαει το βρωμοστομα Ειναι τελειως Αμερικανια Και πολυ υπερτιμημενη σαν ταινια. Βγαινεις, βριζεις και κανεις ταινιαρα ,οπως λενε πολλοι. Και ποιος δεν μπορει να φτιαξει τετοια ταινια? Το θεμα ειναι οτι η ταινια , σεναριο , υποκριτικη (o ryan Καλουτσικος ηταν) , χωρις σοβαρους σουπερ ηρωες κτλ εμπαζε απο παντου. Πρεπει να κατσω να δω και το civil war και superman vs batman Καποα στιγμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Δεν με χαλαει το βρωμοστομα Ειναι τελειως Αμερικανια Και πολυ υπερτιμημενη σαν ταινια. Βγαινεις, βριζεις και κανεις ταινιαρα ,οπως λενε πολλοι. Και ποιος δεν μπορει να φτιαξει τετοια ταινια? Το θεμα ειναι οτι η ταινια , σεναριο , υποκριτικη (o ryan Καλουτσικος ηταν) , χωρις σοβαρους σουπερ ηρωες κτλ εμπαζε απο παντου. Πρεπει να κατσω να δω και το civil war και superman vs batman Καποα στιγμη. Φιλε το 95% των blockbuster είναι όλα Αμερικανιες. Δεν έχει νόημα αυτό που λες, αλλιώς πρέπει να σταματήσουμε να βλέπουμε ταινίες. Και δεν είναι ότι βρίζει και έκανε ταινία. Έχει χαβαλέ, έχει μάχες και ωραία μουσική. Εμένα μου θύμισε λίγο και το Hancock με τον Will Smith. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 ακουω διαφορετικες γνωμες για το deadpool. θετικες, αρνητικες, ουδετερες. πιστευω οτι δε θα με αρεσει, αλλα θελω να το δω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Είδα το The Witch. Τρία άτομα την είδαμε. Ο ένας ενθουσιάστηκε, εγώ την βρήκα αρκετά ωραία, ο άλλος έκραζε που έχασε μιάμιση ώρα από τη ζωή του.:lol: Σε βάζει ωραία στο συναίσθημα. Είναι σκοτεινό όσο πρέπει. Έχει λίγα jump scares αλλά από τη μία ώρα και μετά κάνει τρελή κορύφωση. ακουω διαφορετικες γνωμες για το deadpool. θετικες, αρνητικες, ουδετερες. πιστευω οτι δε θα με αρεσει, αλλα θελω να το δω Ποτέ μην ακούς και μη διαβάζει κριτικές. Έχω πάψει να διαβάζω εδώ και 10 χρόνια. Όπως επίσης έχω κόψει να βλέπω και trailers. Διαβάζω μόνο την υπόθεση και κρίνω αν θα το δω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Ποτέ μην ακούς και μη διαβάζει κριτικές. Έχω πάψει να διαβάζω εδώ και 10 χρόνια. Όπως επίσης έχω κόψει να βλέπω και trailers. Διαβάζω μόνο την υπόθεση και κρίνω αν θα το δω. Ακριβώς έτσι λειτουργώ και εγώ...:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Ε, να πω και εγώ την άποψη μου για το The revenant. Απο τις ποιό βαρετες ταινίες που εχω δει ( μαζί με τον ναυαγό) , το Όσκαρ το πήρε χαριστικά. Έφευγες για 10 λεπτά και δεν εχανες τίποτα, σενάριο κοινό, τέλος αναμενόμενο, χάσιμο χρόνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Μια προταση που νομιζω θα βοηθησει ολους μας. Διπλα στην κριτικη/βαθμολογια μας για μια ταινια να βαζουμε και μια αντιστοιχη που θεωρουμε κορυφαια ή εξισου αθλια. Οπως πολυ καλα εκανε το προηγουμενο παιδι που εβαλε στο ιδιο επιπεδο (βαρεμαρας κατα τη γνωμη του) τον Ναυαγο και το Revenant. Επειδη ομως εμενα μου αρεσε πολυ ο Ναυαγος, η κριτικη αυτη του παιδιου, με σπρωχνει να δω και το Revenant, παροτι δεν το ειχα σκοπο. Δεν ειναι βεβαια το απολυτο κριτηριο αξιολογησης μιας ταινιας, αλλα το θεωρω πολυ πιο χρησιμο απο ενα 8/10, ή ενα "αρκετα ωραια ταινια". Πχ περυσι ευχαριστηθηκα μονο το mad max και τη Γεφυρα των κατασκοπων. Αρα αν θαψω μια κομικ ταινια (που για μενα ολες δεν βλεπονται χωρις αλκοολ) θα ξερετε πανω κατω το γουστο μου και αρα θα δωσετε και την αναλογη βαρυτητα στην αποψη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Ξέρουμε πόσα επεισόδια θα έχει ο 4ος κύκλος banshee ? Θα είναι ο τελευταίος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Ξέρουμε πόσα επεισόδια θα έχει ο 4ος κύκλος banshee ? Θα είναι ο τελευταίος ? 8 επεισόδια. 20/5 είναι το Season και series finale. http://tvseriesfinale.com/tv-show/banshee-season-four-ratings/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Δεν είναι όμως ταινία. ;) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 8 επεισόδια. 20/5 είναι το Season και series finale. http://tvseriesfinale.com/tv-show/banshee-season-four-ratings/ Ευχαριστώ !! ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν είναι όμως ταινία. ;) Μη βαράτε !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts