Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είδα το Batman v Superman. Μπορώ να μαντέψω γιατί σε πολλούς δεν άρεσε και ενώ στην αρχή προς τα κει το πήγαινε και για μένα, μετά με εξέπληξε τόσο ευχάριστα που του έβαλα 9 στο imdb! :p

Για μένα είχε όλα όσα έπρεπε για να με διασκεδάσει και να με εντυπωσιάσει παρόλο που δεν είμαι fan της DC. Ο κολλητός μου πάντως του έβαλε 4.

Μόλις γύρισα και εγώ από την 3D έκδοση και έχω να πω ότι η ταινία είναι ΚΟΡΥΦΉ!!!:):)

Τρομερά γραφικά, πολύ δυνατοί χαρακτήρες και με πανέξυπνο σενάριο.

Όσοι έχουν αρνητικά σχόλια είναι άτομα που περιμένουν να δούνε το κλασικό/απλοϊκό σενάριο: ο καλός υπερήρωας τα βάζει με τον κακό, τον τσακίζει και τέλος.

Εδώ όμως έχουμε ένα διαφορετικό σενάριο. Ο πανέξυπνος και ψυχάκιας κακός (Λεξ Λούθορ) έχει το πολύ καλά στημένο σχέδιο να καταστρέψει τους 2 ήρωες με το να στρέψει όχι μόνο τον κόσμο εναντίον τους, αλλά και τον έναν εναντίον του άλλου. Και στο τέλος, τους στέλνει και έναν τρομέρα δύσκολο αντίπαλο που ζορίζει ακόμα και 3 ήρωες μαζί για να τον αντιμετωπίσουν.

Πραγματικά πολύ ιδιαίτερη ταινία και όχι με το στάνταρ Happy End.

Τι δεν μου άρεσε: ο τελικός κακός θυμίζει κάτι σε trol από Lord Of the Rings. Πιστέυω ότι θα μπορούσαν να κάνουν κάτι καλύτερο.

Απορίες: Σχετικά με τα video των metahuman:

- Οκ μέσα στην θάλασσα, ο Καρλ Ντρόγκο του Game of Thrones είναι ξεκάθαρα ο Aquaman.

- εκεί στο μαγαζί με την ληστεία. Αυτός με τους κεραυνούς, είναι ο Φλας;

- o άλλος που είναι μισός και αρχίζει και φτιάχνει τα άκρα του είναι ο Martian Manhunter?

- στην φωτό της Wonderwoman από το 1918, έχει στα αριστερά της τον Chris Pine. Τι παίζει;

Edited by junglist

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ο Chris Pine θα παίξει στο Wonderwoman που θα βγει τον Ιούνιο του 2017 όπως και η σύζυγός του Frank Underwood, χαχα

Μόλις γύρισα και εγώ από την 3D έκδοση και έχω να πω ότι η ταινία είναι ΚΟΡΥΦΉ!!!:):)

Τρομερά γραφικά, πολύ δυνατοί χαρακτήρες και με πανέξυπνο σενάριο.

Όσοι έχουν αρνητικά σχόλια είναι άτομα που περιμένουν να δούνε το κλασικό/απλοϊκό σενάριο: ο καλός υπερήρωας τα βάζει με τον κακό, τον τσακίζει και τέλος.

Εδώ όμως έχουμε ένα διαφορετικό σενάριο. Ο πανέξυπνος και ψυχάκιας κακός (Λεξ Λούθορ) έχει το πολύ καλά στημένο σχέδιο να καταστρέψει τους 2 ήρωες με το να στρέψει όχι μόνο τον κόσμο εναντίον τους, αλλά και τον έναν εναντίον του άλλου. Και στο τέλος, τους στέλνει και έναν τρομέρα δύσκολο αντίπαλο που ζορίζει ακόμα και 3 ήρωες μαζί για να τον αντιμετωπίσουν.

Πραγματικά πολύ ιδιαίτερη ταινία και όχι με το στάνταρ Happy End.

Τι δεν μου άρεσε: ο τελικός κακός θυμίζει κάτι σε trol από Lord Of the Rings. Πιστέυω ότι θα μπορούσαν να κάνουν κάτι καλύτερο.

Απορίες: Σχετικά με τα video των metahuman:

- Οκ μέσα στην θάλασσα, ο Καρλ Ντρόγκο του Game of Thrones είναι ξεκάθαρα ο Aquaman.

- εκεί στο μαγαζί με την ληστεία. Αυτός με τους κεραυνούς, είναι ο Φλας;

- o άλλος που είναι μισός και αρχίζει και φτιάχνει τα άκρα του είναι ο Martian Manhunter?

- στην φωτό της Wonderwoman από το 1918, έχει στα αριστερά της τον Chris Pine. Τι παίζει;

Ο Cyborg είναι. ;)

Oσο για τον τελικό κακό,

εκεί με κέρδισε εμένα. Μου αρέσει πολύ που δεν ήταν εναντίον ανθρώπου και ιδιαίτερα του βαρετού στο Universe, Λούθορ. Γουστάρω ξυλίκια με εξωγήινους και οDoomsday είναι πολύ σημαντικός/δυνατός κακός στο Universe.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εντάξει κάθισα και διάβασα για να καταλάβω τι παίζει με το Όραμα του Batman.

Στο μέλλον ο Superman έχει τον δικό του στρατό (για αυτό οι μαύροι στρατιώτες έχουν το σήμα του Superman στο μπράτσο) και εκεί που εμφανίζεται ο Batman να κοιτάει μια έρημο, εκεί φαίνεται το γράμμα Ω, που είναι το σύμβολο του Υπερκακου που αντιμετωπίσει η Justice League, δηλαδή του Darksid.

Επίσης, κάτι που δεν πρόσεξα, στο τέλος του οράματος βγαίνει ο Flash και προειδοποιεί τον Αφλεκ ότι η Lois είναι το κλειδί.

Amazon Fire stick 4k max

• 2 weeks later...

MISCONDUCT

Ταινιαρα με Hopkins, Paccino που έχει ανατροπές μέχρι το τελευταίο 5λεπτο!!

Sent from my m1 note using Tapatalk

Amazon Fire stick 4k max

καμια αποψη για το the forest εχουμε;

Το χω στα υπόψιν. Αν το δεις, δώσε feedback

Note 4 & Tapatalk

δεν μ αρεσε.κλασικο ψυχολογικο τρομαχτικο :cry:

• 3 weeks later...

Χτες βράδυ είδα σε 3D το

CAPTAIN AMERICA:CIVIL WAR

Μιλάμε για την απίστευτη ταινία της MARVEL!!

Σίγουρα καλύτερη από το Avengers 2 και κοντράρει στα ίσια το 1.

Μιλάμε για τους πιο πολλούς χαρακτήρες Marvel που έχουν εμφανιστεί σε ταινία (μόνο Thor και Hulk δεν βγαίνουν), ενώ παίζει και ο Spiderman, ως πιτσιρίκος.

Εμφανίζεται επίσης και άλλος χαρακτήρας που είχε δική του ταινία, αλλά δεν τον αναφέρω για να μην χαλάσω την έκπληξη!

Οι 2.5 ώρες περνάνε πολύ άνετα, έχει τρομερές μάχες, ενώ ως συνήθως ο ΙRΟΝ ΜΑΝ λέει τις καλύτερες ατάκες! Πραγματικά αξίζει για τους fan .

Sent from my ONDA A9 Core4 using Tapatalk

Amazon Fire stick 4k max

Τι ταινιάρα το the witch !

Σε μεταφέρει επιτυχημένα στην ατμόσφαιρα της εποχής γεμάτη με δεισιδαιμονίες και προλήψεις! Φανταστική ατμόσφαιρα με εξαιρετική σκηνοθεσία και φωτογραφία!

Υ.Γ. Μην περιμένετε να βγει καμια μάγισσα και να πάρει στο κατόπι με την σκούπα τους πιστούς! Η ταινία όλη είναι το κλίμα που δημιουργεί!

Τι ταινιάρα το the witch !

Σε μεταφέρει επιτυχημένα στην ατμόσφαιρα της εποχής γεμάτη με δεισιδαιμονίες και προλήψεις! Φανταστική ατμόσφαιρα με εξαιρετική σκηνοθεσία και φωτογραφία!

Υ.Γ. Μην περιμένετε να βγει καμια μάγισσα και να πάρει στο κατόπι με την σκούπα τους πιστούς! Η ταινία όλη είναι το κλίμα που δημιουργεί!

Όντως πολύ ωραία, θα την ήθελα λίγο πιο τρομακτική αλλά το κλίμα ήταν απίστευτο. τα πιτσιρίκια (και τα 4) πόσο τέλεια έπαιζαν?

spoiler (μικρό):

ο διάολος τι ωραία φωνή που είχε? μου άρεσε πολύ, θα ήθελα να μην τον δείξει όμως γιατί χάθηκε το μυστήριο.

Demolition

http://m.imdb.com/title/tt1172049/

Αρκετά Καλό, το προτείνω.

Όχι το καλύτερο του συμπαθέστατου πρωταγωνιστή πχ nightcrawler ούτε του σκηνοθετη πχ Dallas buyers club

Το CAPTAIN America δεν βλέπω να το σχολιάζει κανείς.

Δεν έχει βγει ακόμα Ελλάδα;

Unleashed by my M1 NOTE

Amazon Fire stick 4k max

Το CAPTAIN America δεν βλέπω να το σχολιάζει κανείς.

Δεν έχει βγει ακόμα Ελλάδα;

Unleashed by my M1 NOTE

Όχι την Πέμπτη βγαίνει. Κλασικά η Ελλάδα τελευταία και η βλακεια είναι ότι όλο το ίντερνετ έχει γεμίσει spoiler

Όχι την Πέμπτη βγαίνει. Κλασικά η Ελλάδα τελευταία και η βλακεια είναι ότι όλο το ίντερνετ έχει γεμίσει spoiler

Σύμφωνα με την Imdb, στην Ελλάδα βγαίνει 5 Μαΐου και στις ΗΠΑ - όπως επίσης και σε αρκετές άλλες χώρες - 6 Μαΐου...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Σύμφωνα με την Imdb, στην Ελλάδα βγαίνει 5 Μαΐου και στις ΗΠΑ - όπως επίσης και σε αρκετές άλλες χώρες - 6 Μαΐου...

Ωπ νόμιζα ότι παιζόταν ήδη στην Αμερική.

Μπράβο η Μάλτα.

Πρεμιέρα που το είδαμε από τέλη Απρίλη.

Sent from my ONDA A9 Core4 using Tapatalk

Amazon Fire stick 4k max