Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χρονια πολλα σε ολους μου προτειναν το it follows ως φοβερη ταινια τρομου.Την εχει δει κανεις για εντυπωσεις?Θα την δω αυριο βραδυ.

Απαράδεκτο θρίλερ.

Εξαρτάται βέβαια και το πόσα θρίλερ έχεις δει γενικά και αν τρομάζεις εύκολα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Χρονια πολλα σε ολους μου προτειναν το it follows ως φοβερη ταινια τρομου.Την εχει δει κανεις για εντυπωσεις?Θα την δω αυριο βραδυ.

Σάπιο για μένα. Δύο σκηνές όλες και όλες. Ούτε σενάριο, ούτε σκηνοθεσία. Καλά για ερμηνεία ξέχασε το.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απαράδεκτο θρίλερ.

Εξαρτάται βέβαια και το πόσα θρίλερ έχεις δει γενικά και αν τρομάζεις εύκολα.

To It Follows είναι ειδική περίπτωση θρίλερ.

Είναι από τα λίγα θρίλερ (και ειδικά τόσο low-budget) που πήρε τόσο καλές κριτικές τα τελευταία χρόνια. Το τελευταίο ανάλογο που θυμάμαι ήταν το Trick 'r Treat το 2007

Δε νομίζω ότι ποντάρει στον εύκολο τρόμο. Το Insidious π.χ. που προσωπικά μου άρεσε πολύ, πόνταρε περισσότερο στον εύκολο τρόμο τύπου jump scares.

Περισσότερο ποντάρει στην κλειστοφοβική ατμόσφαιρα που δημιουργείται από το γεγονός πως οι ήρωες δεν είναι πουθενά ασφαλείς.

That said, όπως και με το Trick 'r Treat προσπαθώ ακόμα να καταλάβω τι στο καλό άξιζε τόσο και λέγαν όλοι οι κριτικοί ότι πρόκειται για μια από τις πιο τρομακτικές ταινίες της δεκαετίας.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Το είδα χτες.

Μετά από καιρό, έψαχνα λόγο γιατί έφαγα 1.5 ώρα για να δω τόσο μούφα και low budget ταινία.

Προφανώς στο VISIT.

Δε μπορω παρα να συμφωνησω.

Δυστυχώς μόλις την ειδα

To The Visit είναι η μόνη ταινία του M. Night Shyamalan που μου άρεσε μετά από την Έκτη Αίσθηση και το Unbreakable

Δεν είμαι του Horror - Thriller γενικότερα και τα jump scares δεν είναι και πολύ του γούστου μου.

Εδώ είχε 2 καλές στιγμές και η ανατροπή ήταν κάτι που δεν το περίμενα.

Μου άφησε καλή αίσθηση σε γενικές γραμμές και την είδα ευχάριστά.

Τεσπα , διαφορετικοί άνθρωποι - διαφορετικά γούστα... ;)

Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά :) είδα το sorcerer του 1977 και το Cruising του 1980 με al pacino, και οι δύο μου άρεσαν και τις προτείνω :happy:

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

The Walk 3D

http://static.vidmate.mobi/images/movie/3/4/ET00034307/poster_large.jpg

http://www.imdb.com/title/tt3488710/?ref_=nv_sr_2

Μια πολυ ωραια ταινια βασισμενη σε αληθινη ιστορια.Καθολη τη διαρκεια της σου προκαλει αρκετες στιγμες χαλαρωσης αλλα και εντασης.Η καταληξη οτι ολα ειναι δυνατα ειναι το νοημα της ταινιας.Πολυ καλο και το 3D που σε βαζει στη θεση του σχοινοβατη. 7.5/10

Βλεπω τωρα το goodnight mommy και δεν μπορω να πιστεψω το ποσο αργη και αδιαφορη ταινια ειναι. Διαβασα καλες κριτικες και αρεσε σε φιλους του τοπικ εδω,αλλα δυστυχως δεν αντεχεται και εχει εκνευριστει και ο κουμπαρος μου που τη βλεπουμε μαζι :-( ... Edited by spazoklabanias

Μια πολυ ωραια αργεντικη ταινια ειναι το Medianeras που εξιστορει την καθημερινοτητα δυο ανθρωπων (μιας γυναικας και ενος αντρα) που ζουνε στο Μπουενος Αιρες και ψαχνουν για την "πραγματικη" ζωη.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Βλεπω τωρα το goodnight mommy και δεν μπορω να πιστεψω το ποσο αργη και αδιαφορη ταινια ειναι. Διαβασα καλες κριτικες και αρεσε σε φιλους του τοπικ εδω,αλλα δυστυχως δεν αντεχεται και εχει εκνευριστει και ο κουμπαρος μου που τη βλεπουμε μαζι :-( ...

Είναι αργή αλλά θέλει το χρόνο της. Για κάτι διαφορετικό δείτε το Conjuring insidious Ringu Ju on the grudge the eye το κινέζικο.

The Player

dkc47myq.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0105151/?ref_=fn_al_tt_2

Ταινια του hollywood για το hollywood.Κατι διαφορετικο ο ολος τροπος παρουσιασης της χωρις να κουραζει και το τελος οπως θα επρεπε να ειναι.Εξαιρετικος ο Tim Robbins 7.5/10

To The Visit είναι η μόνη ταινία του M. Night Shyamalan που μου άρεσε μετά από την Έκτη Αίσθηση και το Unbreakable

Δεν είμαι του Horror - Thriller γενικότερα και τα jump scares δεν είναι και πολύ του γούστου μου.

Εδώ είχε 2 καλές στιγμές και η ανατροπή ήταν κάτι που δεν το περίμενα.

Μου άφησε καλή αίσθηση σε γενικές γραμμές και την είδα ευχάριστά.

Τεσπα , διαφορετικοί άνθρωποι - διαφορετικά γούστα... ;)

Το μονο καλο για εμενα ειναι οτι μου προσφερε αφθονο γελιο η συγκεκριμενη ταινια και τιποτα παραπανω.

Καλα για τον σκηνοθετη δε θα πω πολλα, απλα ο τυπος θεωρω οτι πρεπει να τον κλεισουν αμεσα σε καποιο ψυχιατρειο!

Ειλικρινα καλυτερα να καθομουν να εβλεπα το Erasherhead του David Lynch τον οποιο θεωρω 100 επιπεδα πιο πανω απο αυτον και τις ταινιες του πολυ πιο σοβαρες αν εξαιρεσουμε τις δυο πρωτες του Shyamalan που ανεφερες παραπανω. Βαρια βαρια και τον "Οιωνο".

Edited by baiosss

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

A Christmas horror story

Μ άρεσε μπορώ να πω, αν και την θεωρώ μια "χ@ζη" ταινία τρομου!

Την είδα ευχάριστα και χωρίς ουτε μια σκέψη να πατήσω το fast forward :lol:

A Christmas horror story

Μ άρεσε μπορώ να πω, αν και την θεωρώ μια "χ@ζη" ταινία τρομου!

Την είδα ευχάριστα και χωρίς ουτε μια σκέψη να πατήσω το fast forward :lol:

Την είχα δει και εγώ τα Χριστούγεννα.

Όντως αρκετά "χαζή" αλλά πέρασε ευχάριστα η μιάμιση ώρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

the revenant: δε με ενθουσιασε. σε καποια σημεια ηταν αργο. Τα τελευταια λεπτα ηταν ωραιο. Εξαιρετικος Ντι Καπριο.

Bridge of Spies: O Tom Hanks βαρετος για τον ρολο. Τιποτα ιδιαιτερο για διαπραγματευσεις κατασκοπων.

the revenant: δε με ενθουσιασε. σε καποια σημεια ηταν αργο. Τα τελευταια λεπτα ηταν ωραιο. Εξαιρετικος Ντι Καπριο.

Bridge of Spies: O Tom Hanks βαρετος για τον ρολο. Τιποτα ιδιαιτερο για διαπραγματευσεις κατασκοπων.

Προσωπικά μου άρεσε πολύ.

Τρομερός ο Καπριο και Καλή περιπέτεια με αρκετή αγωνία.

Είδα και το Hateful 8 του Tarantino.

Κλασικό στυλ με πολλές ατάκες και αρκετό σπλατερ.

Amazon Fire stick 4k max

Το revenant μου άρεσε αρκετά. Το είδα με ενδιαφέρον και ήταν αρκετά περασμένη ώρα, περίπου 2:00 την νύχτα.

The Martian

http://www.empirecinemas.co.uk/_uploads/film_images/6360_4722.jpg

http://www.imdb.com/title/tt3659388/?ref_=nv_sr_1

Ακομα μια ταινια επιβιωσης με τους καλους αμερικανους να τα καταφερνουν ολα.Στο μεγαλυτερο μερος της(στον Αρη βασικα) ηταν αρκετα καλη.Ειχε ομως καποια τρανταχτα λαθη και ενω υπηρξαν πολλες αναποδιες ολα πηγαν καλα.Θα μου πειτε ταινια ειναι αλλα ενταξει καποια στιγμη κατανταει κουραστικο ολο αυτο.Overall βλεπεται ευχαριστα και ειναι μια καλη ταινια και ο Damon παρα πολυ καλος οπως παντα.To 3D μετριο θα μπορουσε να προσφερει ενα καλυτερο immersion στον Αρη.

7/10 το 8.1 που εχει στο imdb ειναι πολυ.

Edited by king2009

Πορφυρός λόφος...

Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα πως και πως και είχα την εντύπωσή ότι θα ηταν θρίλερ παλιάς σχολής,καλό δηλαδή.

Ταινία τρόμου λοιπόν,δεν θα το θεωρούσα,πολύ light κατάσταση.

Φυσικά μου άρεσε,οχι ομως σαν θρίλερ.

Καλή ταινία,όμορφα σκηνικά με Gothic ύφος,αλλά μέχρι εκεί....έλειπε ο τρόμος.

7/10

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

The Man from U.N.C.L.E.

2e2a0fd5a6f84704e4b701b613f17ebd.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1638355/?ref_=nv_sr_1

Δεν ηταν κακη.Απλα για Guy Ritchie μετρια.Γρηγορες σκηνες πολυ καλη φωτογραφια και αναπαρασταση της τοτε εποχης.Οι ηθοποιοι ηταν οτι πρεπει για το ρολο τους.Το soundtrack μοναδικο.Περασε ενα ευχαριστο 2ωρακι. 7/10

Μια γνώμη για το starwars ?? :p

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Μια γνώμη για το starwars ?? :p

Υπαρχει ξεχωριστό θέμα εδώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=224481

Με κριτική.

Amazon Fire stick 4k max

Πήγα σήμερα και είδα τον - όχι και τόσο διαφημισμένο - Μικρό Πρίγκιπα καθώς είναι ένα από τα αγαπημένα μου παραμύθια. Το story και η ατμόσφαιρα γενικά μου άρεσε, αλλά ήταν η τελευταία φορά που ξοδεύω χρόνο κυρίως σε ταινίες που

δείχνουν την ενήλικη ζωή ως ασπρόμαυρη, μουντή, σαν όλοι να ναι ρομπότ μέσα στα λεωφορεία κτλ! Ναι, έτσι είναι η ζωή και δεν πρόκειται να αλλάξει. Με το να το δείχνουν αυτό και ο χαρακτήρας της εκάστοτε ταινίας να γίνεται ο wannable "ξεχωριστός", δεν αλλάζει κάτι και δεν βρίσκω το νόημα να βλέπω συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.

Και μια θερμή παράκληση προς τους γονείς: ο Μικρός Πρίγκιπας δεν είναι mainstream παιδικό για όλα τα παιδιά όπως το Up, Despicable Me etc. Παρά την ομοιότητα που είχε με άλλα, καταφέρνει κάπως να είναι ξεχωριστό και είναι ο λόγος που πολλά παιδάκια σήμερα δυσανασχέτησαν ,αλλά δεν είναι και το καλύτερο να ακούς όλη την ώρα "πότε θα φύγουμε? - πότε τελειώνει?" κτλ. :)

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Hateful 8

Πριν το δουμε ειπα στον κολλητο αστειευομενος: μπλα μπλα μπλα. Οτι υποψιαζομουν πως θα εχει την ακατασχετη φλυαρια των ταινιων του Ταραντινο. Δυστυχως ετσι ηταν. Αργη και σε σημεια που δεν υπηρχαν διαλογοι. Ηταν 90% λογια και 10% δραση. Θα μπορουσε να ηταν 90 λεπτα συντομοτερη. Και δεν ηταν πολυ γουεστερν παρα ντετεκτιβ ταινια.

Εχει το κοινο της,αλλα ο ταραντινο γινεται σταδιακα ο Αγγελόπουλος του σπλατερ. Κανει αργες,μπεν χουρ διάρκειας ταινιες και κάποιος να πει στους ηθοποιους να το βουλωνουνε που και που,ζαλιστηκαμε.

μολις ειδα το you re next, στο star.

στην αρχη ελεγα θα του δωσω 7/10, μετα ξενερωσα στη σκηνη με το μπλεντερ και ειπα να δωσω 5/10.

τελικα δινω 10/10* γιατι με αρεσε το τελος :lol:

*δε το αξιζει φυσικα!!!