pgetsopoulos Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Μόνιμα έτσι είναι αυτός :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Ναι αλλα το roads untraveled στο τελος ειναι τοσο <3 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Ο mr μπιιιιιιατς στο breaking bad ψιλοβλεποτανε επειδη ητανε ο ρολος του τετοιος (πρέζονας) . Στο nfs εδειξε πραγματικα ποσο αταλαντος ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Ενταξει ταινίες σαν το nfs αν εχεις λοξα με αυτοκινητα υποτιθεται σου αρεσουν οσο μαπα και αν ειναι αλλα εγω προσωπικα ουτε καν αυτο... βαρεθηκα τα wow και ξανα wow για καθε "ομορφια" που εκανε ο πιλοτος και δεν ξερω γιατι αλλα ο ρολος του keaton μου την εσπασε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Ενταξει ταινίες σαν το nfs αν εχεις λοξα με αυτοκινητα υποτιθεται σου αρεσουν οσο μαπα και αν ειναι αλλα εγω προσωπικα ουτε καν αυτο... βαρεθηκα τα wow και ξανα wow για καθε "ομορφια" που εκανε ο πιλοτος και δεν ξερω γιατι αλλα ο ρολος του keaton μου την εσπασε... Τι εννοείς ταινίες σαν το.nfs; Δεν υπάρχει παρόμοια ταινία με τέτοια σπάνια και πανάκριβα αυτοκίνητα. Μην μου συγκρίνεις με f&f γιατί δεν έχουν σχέση. Το f&f είναι 10 φορές πιο ψέμα και πλέον έχει καταντήσει κωμωδία στα 3 τελευταία. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Μόλις είδα και το purge 2 anarchy. Μπορώ να πω πως μου άρεσε περισσότερο από το πρώτο. Τίποτε ιδιαίτερο βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Μόλις είδα και το purge 2 anarchy. Μπορώ να πω πως μου άρεσε περισσότερο από το πρώτο. Τίποτε ιδιαίτερο βέβαια. Το είδα προχτές. Γενικά το concept είναι πρωτότυπο, αλλά με τόσο δεύτερους ηθοποιούς χαραμιζεται. Πάντως είχε πολύ ενδιαφέρον και το 2. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Καμία ταινία για σινεμά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Καμία ταινία για σινεμά? Το Gone Girl με τον Ben Affleck, έχω ακούσει είναι πολύ καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Είδα amazing Spider-Man 1 και 2. Δεν μπορώ άλλο love story σε αυτές τις ταινίες δεν γίνεται Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Όσοι δεν έχετε δει το Equalizer να το δείτε. Φοβερή ταινία και εξαιρετικός Denzel. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 One day. Εκεί να δεις σκοράρισμα. Ρομαντικό για κλαμα Σύμφωνο απόλυτα! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Όσοι δεν έχετε δει το Equalizer να το δείτε. Φοβερή ταινία και εξαιρετικός Denzel. :) ο Denzel εξαιρετικός όντως..:) για την ταινία δε θα συμφωνήσω 100%...τραβηγμένη σε διάρκεια, "κουράζει" μέχρι την μέση και έχει αργή πλοκή...έπειτα ανεβαίνει λίγο και στο τέλος προσωπικά είπα ότι είναι καλούτσικη...ούτε για όσκαρ, ούτε μάπα το καρπούζι...:O κλασικό παράδειγμα ταινίας , που την "κρατάει" μόνο ο πρωταγωνιστής! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Gone Girl, must watch νομίζω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 ειδα εχθες το κοριτσι που εξαφανιστηκε. πολυ καλο και παρολο που ειναι 2+ ωρες, δεν το βαρεθηκα καθολου. ακομη και ο αφλεκ δεν με ενοχλησε καθολου (αν και προφανως παραμενει ενα αταλαντο -υποκριτικως- αγγουρι κατα εμενα.:lol:) Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Dracula Untold Ωραία ιστορία, ψιλοάγνωστοι ηθοποιοί αλλά πολύ καλά εφέ και τοπία. Ίσως θα μπορούσε να είχε λίγο περισσότερες μάχες ή τρόπους να σκοτώνει τους εχθρούς του. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Dracula Untold Ωραία ιστορία, ψιλοάγνωστοι ηθοποιοί αλλά πολύ καλά εφέ και τοπία. Ίσως θα μπορούσε να είχε λίγο περισσότερες μάχες ή τρόπους να σκοτώνει τους εχθρούς του. Αυτό περιμένω πως και πως να ανέβει στα γνωστά. Και λέω να ανέβει,γιατί,περίμενα πως και πως να έρθει για να πάω σινεμά να το δω,μόλις όμως είδα διάρκεια ταινίας 92λεπτά,ξενέρωσα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Αυτό περιμένω πως και πως να ανέβει στα γνωστά. Και λέω να ανέβει,γιατί,περίμενα πως και πως να έρθει για να πάω σινεμά να το δω,μόλις όμως είδα διάρκεια ταινίας 92λεπτά,ξενέρωσα. Γιατί πόσο ήθελες ; 3 ώρες; Πάντως μπαίνει γρήγορα στο ζουμί, δεν έχει μπλα μπλα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Γιατί πόσο ήθελες ; 3 ώρες; Πάντως μπαίνει γρήγορα στο ζουμί, δεν έχει μπλα μπλα. Τέτοια ταινία τουλάχιστον ένα δίωρο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Τη είδα με την Γυναίκα μου. Πολύ ωραία ταινία και δεν κουράζει. Δε νιώθεις ότι κάτι λείπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Γιατί πόσο ήθελες ; 3 ώρες; Πάντως μπαίνει γρήγορα στο ζουμί, δεν έχει μπλα μπλα. Χεχε κυριολεκτικα στο ζουμι ομως!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Είδα και εγώ χθες το gone girl. Αρκετά καλό αν και στο τέλος με κούρασε λίγο γιατί ήμουν στη μεταμεσονύχτια Προβολή. Πάντως καλό γενικά και ωραίο σενάριο Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Προχθες ειδα το The Equaliser. Ο Denzel Washington κλασικος, πολυ καλος για αλλη μια ταινια αλλα νομιζω οτι αν καποιος εχει δει πολλες ταινιες του ειδους, την αντιμετωπιζει πιο πολυ σαν κωμωδια παρα σαν θριλερ. Μου θυμισε λιγο taken, απλα οι τροποι που καθαριζει "κακους" ειναι πιο ευφανταστοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Μου άρεσε αρκετά το a walk to the tombstones. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Μόλις πριν λίγο είδα αυτό: http://www.imdb.com/title/tt2017038/ Φοβερό , προτείνεται ανεπιφύλακτα:) λεω να το δω σημερα:blink: καποια αλλη προταση; θριλλερ κυριως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts