elteo Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 έρχεται....:w00t: :yahoo: 300: Rise of an Empire Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatris Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Captain Phillips , 6,5 / 10 Γιγαντια διαφημηση της ομολογουμενως παντως μεγαλυτερης εταιρειας μεταφορας κοντέινερ και της επιδειξειομανιας των Αμερικανών. Κλασσικα καλη ερμηνεια απο Τομ Χανκς αλλα την παρασταση κλεβει ο αρχηγος των Σομαλών πειρατών. Αρκετη ένταση αν και ξερεις την καταληξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Ήταν καλύτερο από το πρώτο, σίγουρα. Δεν τρελάθηκα με την ερμηνεία της Lawrence (σε κάποιες φάσεις ήταν λίγο σα να βαριέται), αλλά το θετικό είναι ότι κράτησαν όλες (οι σχεδόν όλες) τις σημαντικές στιγμές του βιβλίου. Ακόμα και πράγματα που στο βιβλίο ήταν σχετικά μικρές λεπτομέρειες που ήθελαν να δείξουν την αντίθεση Districts-Capitol (π.χ. στα Districts πεινάνε - στην Capitol πίνουν ένα ποτό που τους κάνει να ξερνάνε για να συνεχίσουν να τρώνε). Το ειδα χτες και συμφωνω οτι ειναι καλυτερο απο το πρωτο. Το κουρασανε λιγο με τα φιλια αλλα ειχε καλη υποθεση. Αιμα γιατι δεν δειχνει καθολου; Ουτε παιδικο να ηταν. Στο 3 θα γινει χαμος!! Captain Phillips , 6,5 / 10 Γιγαντια διαφημηση της ομολογουμενως παντως μεγαλυτερης εταιρειας μεταφορας κοντέινερ και της επιδειξειομανιας των Αμερικανών. Κλασσικα καλη ερμηνεια απο Τομ Χανκς αλλα την παρασταση κλεβει ο αρχηγος των Σομαλών πειρατών. Αρκετη ένταση αν και ξερεις την καταληξη. Πρεπει να δειτε την περσυνη Σουηδικη ταινια (KAPRINGEN) που ηταν επισης αληθινη ιστορια με ομηρεια καραβιου. Αλλα δεν εχει αμερικανιες και εχει πολυ αγωνια με διαπραγματευσεις για την ζωη των ανθρωπων και οχι μονο στο τελος οπως στο Phillips. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatris Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 (edited) Υπάρχει γνήσιο IMAX στην Ελλάδα;; Δεν ζω Ελλαδα. Αν και δε ξερω τι εννοεις γνησιο. Νομιζα πως Αθήνα ειχε ΙΜΑΧ. Inside lewnin Davies, 7/10 Κλασσικη ταινια αδελφων Κοεν. Ωραιοι χαρακτηρες, απροσμενα σκηνικα σε μια οχι τοσο πλουσια ιστορια. Δε θα απογοητευσει τους φαν των Κοεν. Edited December 15, 2013 by apatris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Δεν ζω Ελλαδα. Αν και δε ξερω τι εννοεις γνησιο. Νομιζα πως Αθήνα ειχε ΙΜΑΧ. Inside lewnin Davies, 7/10 Κλασσικη ταινια αδελφων Κοεν. Ωραιοι χαρακτηρες, απροσμενα σκηνικα σε μια οχι τοσο πλουσια ιστορια. Δε θα απογοητευσει τους φαν των Κοεν. Imax εννοώ πέρα από το πρότυπο της ταινίας, το διαφορετικό σινεμά που στηρίζεται στην κοίλη οθόνη. Έχω δει μια φορά στο εξωτερικό και είναι άλλο πράγμα η εμπειρία του. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatris Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Imax εννοώ πέρα από το πρότυπο της ταινίας, το διαφορετικό σινεμά που στηρίζεται στην κοίλη οθόνη. Έχω δει μια φορά στο εξωτερικό και είναι άλλο πράγμα η εμπειρία του. Καλη εμπειρια αλλα συνηθιζεται. Εχω δει και ταινιες που ειχαν θεμα πχ εντονη θολουρα ισως επειδη ειμασταν 5η σειρα(Elysium 3 στα 10). Η στο Thor 3d δεν εντυπωσιαστικα καθόλου(4 στα 10) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mbisko Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 είδα την ταινία Το τέλειο χτύπημα (the best offer) νομίζω πως είναι από τις καλύτερες που κυκλοφόρησαν φέτος επίσης μου άρεσε αρκετά και το Διατριβή Για Ένα Φόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis1202 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Καλη εμπειρια αλλα συνηθιζεται. Εχω δει και ταινιες που ειχαν θεμα πχ εντονη θολουρα ισως επειδη ειμασταν 5η σειρα(Elysium 3 στα 10). Η στο Thor 3d δεν εντυπωσιαστικα καθόλου(4 στα 10) εχω ακουσει οτι στο 3ντι ειναι καλυτερα να εισαι στις κατω θεσεις(κοντα στην οθονη) και ειδικα στο αι-μαξ...αν εννοεις το Thor 3d χωρις αι-μαξ τοτε δεν ειδες αληθινο 3ντι.εχω ποσταρει ενα σαιτ πριν καποιες σελιδες που λεει ποια ειναι και ερχονται σαν ψευτικα ή αληθινα 3ντι.το χομπιτ ειναι αληθινο 3 ντι δλδ φτιαγμενο σε 3ντι απο την αρχη ,ενω το θορ φτιαχτηκε σε 2αρι και μετα εγινε μετατροπη σε 3αρι. είδα την ταινία Το τέλειο χτύπημα (the best offer) νομίζω πως είναι από τις καλύτερες που κυκλοφόρησαν φέτος επίσης μου άρεσε αρκετά και το Διατριβή Για Ένα Φόνο το τελειο χτυπημα ηταν παρα πολυ ωραια ταινια οπως μας εχει συνηθισει αυτος ο ηθοποιος με το στυλ του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jipap Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Fruitvale Station (2013) Μόλις το είδα (από YIFI), καλή ενδιαφέρουσα ταινία για όσους ενδιαφέρονται για το είδος (ψιλο drama). Παράθεση “Photography is all about secrets. The secrets we all have and will never tell.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Σε όποιον άρεσε το hobbit το 1 θα του αρέσει περισσότερο το 2 φαντάζομαι.Ετοιμαστείτε απλά ψυχολογικά αν περιμένετε αναπαράσταση του βιβλίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Εχθές είδα το prisoners με τον Hugh Jackman. Αγωνία μέχρι την τελευταία στιγμή. Καιρό είχα να δω τόσο καλή ταινία. Πως μου είχε ξεφύγει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Εχθές είδα το prisoners με τον Hugh Jackman. Αγωνία μέχρι την τελευταία στιγμή. Καιρό είχα να δω τόσο καλή ταινία. Πως μου είχε ξεφύγει... Συμφωνώ για το prisoners. Πολύ καλη ταινία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Απίστευτο prisoners. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 τι σας αρεσε βρε παιδια στην ταινια; δε σας επιασε υπνος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 τι σας αρεσε βρε παιδια στην ταινια; δε σας επιασε υπνος; Μόλις τώρα την είδα. Μετά από μισό μπουκάλι τσίπουρο και δεν με έπιασε ύπνος. :p Καλή ταινία. :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Απίθανη τανία, η καλύτερη που έχω παρακολουθήσει φέτος (ναι, καλύτερη και από το "Through the Never") : p Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Ωραια ταινια το prisoners,δε λεω,αλλα.... οσοι την ειδατε εχετε παιδια; Γιατι εγω που εχω με εκανε να ανατριχιασω στην ιδεα και μονο ενος τετοιου ενδεχομενου... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 (edited) Ωραια ταινια το prisoners,δε λεω,αλλα.... οσοι την ειδατε εχετε παιδια; Γιατι εγω που εχω με εκανε να ανατριχιασω στην ιδεα και μονο ενος τετοιου ενδεχομενου... Υπάρχουν κορυφαίες ταινίες που πραγματεύονται τον καρκίνο, ή το Aids ή τον φόνο, τις απαγωγές.. κλπ όλα μέσα στην ζωή είναι. Από την στιγμή που σου έβγαλε τόσο δυνατά συναισθήματα (όπως και σε εμένα και ας μην είμαι πατέρας) σημαίνει πως αξίζει. Edited December 23, 2013 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Ωραια ταινια το prisoners,δε λεω,αλλα.... οσοι την ειδατε εχετε παιδια; Γιατι εγω που εχω με εκανε να ανατριχιασω στην ιδεα και μονο ενος τετοιου ενδεχομενου... Έχω παιδί. Και απλά σε κάνει να ξανά σκεφτείς πόσο εύκολο είναι να χαθεί ένα παιδί. Η ζωή δεν είναι μόνο χαρές. Θέλει προσοχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Hunger Games 2. Πάρα πολύ καλό, δεν το περίμενα για να είμαι ειλικρινής. Θεωρούσα ότι το 1ο δεν θα το πιάσει αλλά με διέψευσε. Αναμένω πλέον το 3ο αν και άκουσα ότι θα το σπάσουν σε δύο ταινίες. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatris Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 (edited) Hunger Games 2. Πάρα πολύ καλό, δεν το περίμενα για να είμαι ειλικρινής. Θεωρούσα ότι το 1ο δεν θα το πιάσει αλλά με διέψευσε. Αναμένω πλέον το 3ο αν και άκουσα ότι θα το σπάσουν σε δύο ταινίες. Καλοι οι μπαμπουινοι και η ομιχλη αλλα θσ πρεπε να χει και περισσοτερη δραση μεταξυ συμμετεχόντων. Ronin 47 (3ντ) 2 στα 10. Η χειροτερη ταινια ισως που εχω δει στο σινεμα. Χαλια σκηνοθεσια, μαπα σεναριο, τραγικες ερμηνειες και ηθοποιοί. Αποφυγετε με καθε θυσια. Γιορτες που ειναι καλυτερα χαριστε τα λεφτα σας σε καποιον αστεγο. Samsara. 8.5 στα 10 Ενα καλοφτιαγμενο ντοκιμαντέρ με δυνατες εικονες και θεματικες. Οχι πρωτότυπο αλλα αξιζει να το δει καποιος σιγουρα. Edited December 26, 2013 by apatris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis1202 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 (edited) runner runner με justin kai afleck.για να περναει η ωρα,τιποτα ιδιαιτερο don jon http://www.imdb.com/title/tt2229499/ με joseph gordon levitt.αυτος ο ηθοποιος μαρεσει γιατι διαλεγει παντα κοντρα ρολους,μυστηριους με παραξενα σεναρια.μου αρεσε η ταινια;) screwed σεναριο τρελλο,βλεπεται ευχαριστα ,της ωρας.http://www.imdb.com/title/tt1956618/ a princess for christmas οικογενειακη χριστουγεννιατικη σαν παραμυθι home run νομιζα οτι αφορουσε το μπειζμπωλ ...με βαση το μπειζμπωλ πραγματευοταν καποια οικογενειακα -προσωπικα-αισθηματικα προβλημα του αθλητη. Edited December 26, 2013 by mixalis1202 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 don jon... απο τις πιο χαλια ταινιες που ειδα τον τελευταιο καιρο ... :p Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatris Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Nymphomaniac parts 1 και 2...4.30 ωρες με μιση ωρα διαλειμμα περιπου. 8 στα 10 Οχι η αγαπημενη μου ταινια από Τριερ αλλα σιγουρα πολυ καλη και δεν θα απογοητευσει αν και περιμενα περισσοτερες σκληρες σκηνες και πιο εντονες με ολο το θορυβο που χει δημιουργηθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Ποτε βγηκε;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts