Jump to content

jipap

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jipap

  1. Ευχαριστούμε για μια ακόμα φορα για τους διαγωνισμούς και τα ΔΩΡΑ!!!
  2. Όπως είπε και ο highpriest αν το βρήκες σε αυτά τα χρήματα, πάρτο χθες. Θα σε ικανοποιήσει και σε δυνατότητες και αυτονομία (κυρίως).
  3. Έχω την εντύπωση οτι ΔΕΝ ενεργοποιείται. Ειδικά στο burst images τι να σου κάνει;
  4. Αυτός σου λέει κάτι σαν εναλλακτική; (Αν και όλοι βασίζονται στον ΙΕ) http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/next-browser/07549a84-9421-4614-88e6-0d8590cedd5c
  5. ακριβώς, μόνο από το σήμα με το δίκτυο εξαρτάται και την συσκευή φυσικά. Τι πομποδέκτη έχει.
  6. Ναι, μένεις με το ελληνικό. ;) Αν ήθελες δεδομένα τότε παίρνεις κάρτα της χώρας που πας.
  7. Την τελευταία έκδοση έχεις; Κάποια πριν είχε αντίστοιχα προβλήματα λόγω bugs. Δεν γνωρίζω αν διορθώθηκαν βέβαια. Πάντως είναι εντυπωσιακός αν και «βαρύς» σχετικά, πολύ φορτωμένος από λειτουργίες. :)
  8. Στο Calendar app του iPad έχεις επιλέξει να εμφανίζονται ΟΛΑ τα Ημερολόγια; By default δείχνει το iCloud αρχικά.
  9. Πρόσεχε πάντως όταν το ανοίξεις πολλές φορές έχει κρυμμένες συνδέσεις μεταξύ των δύο πλευρών, να γίνει με προσοχή και από κάποιον με εμπειρία. ;)
  10. Για 10 ημέρες η χρέωση των ελληνικών δικτύων με roaming θα είναι μικρότερη του να πάει να πάρει μία κάρτα από Αυστρία; Είσαι σίγουρος;
  11. Fruitvale Station (2013) Μόλις το είδα (από YIFI), καλή ενδιαφέρουσα ταινία για όσους ενδιαφέρονται για το είδος (ψιλο drama).
  12. Αν δεν κάνω λάθος, η κοπελα που τραγουδάει σε αυτό, είχε πάει στην Eurovision με την Βουλγαρία. Με ωραίο κομμάτι μάλιστα.
  13. Όσοι είδαν το τελευταίο επισόδειο θα είδαν και την «γέννηση» του Flash :) Λίγο φλούφλης βέβαια, ελπίζω να τον δούμε «πρησμένο» λίγο στα επόμενα επισόδεια. ;)
×
×
  • Create New...