show Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 Πέστα χρυσοστομε! Πολύ μουφα ταινία! Ειδικά το τελος! Εμένα μου άρεσε το τέλος! :) Πάντως, είναι απο αυτές τις ταινίες που ή αρέσουν πολύ ή καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 Εμένα μου άρεσε το τέλος! :) Πάντως, είναι απο αυτές τις ταινίες που ή αρέσουν πολύ ή καθόλου. Μπορείς να μου αναλύσεις τι σου άρεσε στο τέλος; Που επέζησε ο κακός; Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 Material Girls. 1/10. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 Beowulf 2007 Μια ταινια του κυρ Robert Zemeckis που αντιθετα με τις "προσδοκιες" μου, δεν με αφησε αδιαφορο. Ναι μεν το animation μπηκε στη μεση αλλα ομολογω οτι το τελικο αποτελεσμα ηταν ικανοποιητικο για την μεταφορα αυτου του λογοτεχνικου αριστουργηματος στην μεγαλη οθονη. Οι διαλλογοι ηταν λιτοι και πολυ κοντα στην εποχη του διηγηματος (ελειπαν οι ακυρες "μοντερνες" ατακες που παρατηρουμε σε αναλογες ταινιες) ενω οι χαρακτηρες πολυ καλοι αλλα μακραν του οσκαρικου. Εξαλλου δεν προκειται για μια οσκαρικη ταινια. Ξεχωρισαν στον πρωτο μισο της ταινιας ο Anthony Hopkins, σαν Hrothgar, τοσο στην ερμηνεια (αυτα τα animations προερχονται απο καπου!) οσο και στην πραγματικα ανατριχιαστικη και θεατρικη φωνη του. Ο Ray Winstone σαν Beowulf δεν ηταν καθολου κακος ενω η για παντα ομορφη Angelina Jolie μαγεψε στα λιγα λεπτα εμφανισεως της (ηταν αρκετα για τους φαν). Ικανοποιητικη και η Robin Wright Penn σαν Wealthow. Να σταθω λιγο σε εναν χαρακτηρα που περναει απαρατηρητος απο την πλειοψηφια, στον Unferth που τον υποστηριξε ο John Malkovich. Μου θυμισε εποχες Ripley σε συνδιασμο ισως με μια μεσαιωνικη ερμηνεια. Πραγματικα πολυ καλος. Για καποιον που δεν γνωριζει τον λογοτεχνημα του Beowulf, η ταινια ισως του φανει αστεια και για μικρα παιδια. Ομως, εγινε πολυ καλη δουλεια με σεβασμο προς τις καταβολες του και πιστευω οτι το τελικο αποτελεσμα δικαιωνει τους παραγωγους. Θα προσθεσω μισο βαθμο ακομα απο το IMDB και πιστευω οτι ενα 7,5/10 ειναι δικαιο. Μια ταινια που θα εβλεπα και στο σινεμα.. γιατι οχι :rolleyes: Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 Materian Girls. 1/10. Αντεξες και το ειδες ολο??? :p Εγω ειδα γυρω στα 15 λεπτα, ενιωσα τα εγκεφαλικα μου κυτταρα να καιγονται και το 'στειλα κανονικοτατα στον καδο ανακυκλωσης!! :lol: Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Αντεξες και το ειδες ολο??? :p Εγω ειδα γυρω στα 15 λεπτα, ενιωσα τα εγκεφαλικα μου κυτταρα να καιγονται και το 'στειλα κανονικοτατα στον καδο ανακυκλωσης!! :lol: Από χθες νιώθω το IQ μου 30 μονάδες χαμηλότερο... :(:p Υ.Γ. Happy Birthday Deb!!! :clap: :D Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Υ.Γ. Happy Birthday Deb!!! :clap: :D Thanks! :happy: Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Αντεξες και το ειδες ολο??? :p Εγω ειδα γυρω στα 15 λεπτα, ενιωσα τα εγκεφαλικα μου κυτταρα να καιγονται και το 'στειλα κανονικοτατα στον καδο ανακυκλωσης!! :lol: Όχι που θα σας άρεζε!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Όχι που θα σας άρεζε!!:p Μα τι να μας αρέσει; Το σενάριο νηπιαγωγείου, οι ερμηνείες παιδικής παράστασης (come to think of it, μάλλον προσβάλλω τα παιδιά), ή την ανύπαρκτη με όλη τη σημασία της λέξης σκηνοθεσία; Μέχρι και η μουσική ήταν άσχετη με τις σκηνές... :blink: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Τα λεφτά σας πίσω :p (seriously, όποιος πλήρωσε για να το δει μάλλον το άξιζε:blink: τι το 'χουμε τι imdb) χρόνια πολλά debs! :D Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝ ΤΟΥ ΧΙΤΣΚΟΚ Απόψε στις 00:30 από την ΕΤ3 "Νύχτα αγωνίας" ("Spellbound") σε σκηνοθεσία του θεού Άλφρεντ Χίτσκοκ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Μα τι να μας αρέσει; Το σενάριο νηπιαγωγείου, οι ερμηνείες παιδικής παράστασης (come to think of it, μάλλον προσβάλλω τα παιδιά), ή την ανύπαρκτη με όλη τη σημασία της λέξης σκηνοθεσία; Μέχρι και η μουσική ήταν άσχετη με τις σκηνές... :blink: Ε ναι δεν λέω ότι είναι καμιά ταινιάρα!Αλλά κ εσένα βρε παιδί μου πως σου ήρθε να δεις μια τόσο κοριτσίστικη ταινία δε διάβασες την υπόθεση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 χρόνια πολλά debs! :D Thanx Xourxou! :happy: Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Τα λεφτά σας πίσω :p (seriously, όποιος πλήρωσε για να το δει μάλλον το άξιζε:blink: τι το 'χουμε τι imdb) Μόλις 1,80 ήταν, αλλά και πάλι... :( Ε ναι δεν λέω ότι είναι καμιά ταινιάρα!Αλλά κ εσένα βρε παιδί μου πως σου ήρθε να δεις μια τόσο κοριτσίστικη ταινία δε διάβασες την υπόθεση?? Προφανώς δεν ήταν δική μου επιλογή... :wink: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 No Country of Old Men Ο Θοδωρης Αγγελοπουλος σκηνοθετει τον Νοτο της Αμερικανικης ηπειρου.. Δεν μπορω να σκεφτω κατι καλυτερο για να περιγραψω αυτη την ταινια των αδελφων Κοεν. Ειναι μια ταινια με δεμενες σκηνες αλλα οχι και δεμενο συνολο. Ειναι αργη, πολυ αργη. Δεν ειναι βαρετη. Εχει καλους διαλογους. Ακροβατει αναμεσα στην φιλοσοφηση της ζωης και στην δραση, η καλυτερα.. αναμεσα στο δραμα και το θριλερ. Δεν ειναι ομως ουτε δραμα, ουτε θριλερ. Ουτε και ταινια δρασης.. Εχω μπερδεμενα συναισθηματα για αυτη την ταινια. Εκ πρωτης σκεψεως, δεν θα την εβλεπα στο σινεμα. Απο την αλλη, δεν ξερω αν ειχα διαφορετικη διαθεση πως θα την αντιμετωπιζα. Το σιγουρο ειναι οτι ο Tommy Lee Jones μπηκε απολυτα στο πετσι του απαθους-κοντα στην συνταξη-αλλα ταυτοχρονα εξυπνου σεριφη Ed Tom Bell. Ο Josh Brolin ηταν ιδανικος για τον ρολο του Llewelyn Moss και ικανοποιητικος. Την παρασταση ομως, για μενα, εκλεψε αυτος ο οσκαρικος τυπος ονοματι Javier Bardem που οχι μονο με επεισε για το ψυχολογικο ασταθες του χαρακτηρα του Anton Chigurh, αλλα κερδισε και την συμπαθεια μου. Σιγουρα θα εχω το βλεμμα μου στραμμενο σε μελλοντικες δουλειες του. Σιγουρα το 8.6 του IMDB το βρισκω υπερβολικο. Ομως εχοντας υποψη οτι και ο Αγγελοπουλος εχει σκηνοθετησει αριστουργηματα, πιστευω οτι ενας βαθμος οχι χαμηλοτερος του 7/10 ταιριαζει στην ταινια. Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CineFreak Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Είδα 2 πολύ καλές ταινίες που τις συστήνω ανεπιφύλακτα ... - Gone, Baby, Gone ("Χωρίς Ιχνη") ... πολύ ωραία σκηνοθετημένο από τον Μπεν Αφλεκ, ένα νουάρ φιλμ, με ένα τεράστιο ηθικό δίλημμα και ανατροπές ... ομολογώ ότι με προβλημάτισε ιδιαιτέρως και με την παρέα μου το συζητάγαμε για ώρες αργότερα ... - Juno - με την εκπληκτική Ελεν Πέιτζ, άξια υποψήφια Οσκαρ ... μία τρυφερή, γλυκόπικρη ταινία με κοφτές ατάκες και ευαισθησία ... θα τη λατρέψετε ... --- και τα 2 αυτά, ήταν πολύ καλύτερα από κάτι οσκαρικά "αριστουργήματα" τύπου Michael Clayton ... Παράθεση Melvin Udall: Judging from your eyes, I'd say you were fifty. Carol: Judging from your eyes, I'd say you were kind. -->"As Good As It Gets" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
show Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 To Juno το είδα κι εγώ, πολύ γλυκιά ταινία με ωραίο χιούμορ. 9/10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
show Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Μπορείς να μου αναλύσεις τι σου άρεσε στο τέλος; Που επέζησε ο κακός; Εχμμμμ αν τον έπιανε ο Σερίφης, η ταινία δεν θα λεγόταν No Country For Old Men . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Είδα 2 πολύ καλές ταινίες που τις συστήνω ανεπιφύλακτα ... - Gone, Baby, Gone ("Χωρίς Ιχνη") ... πολύ ωραία σκηνοθετημένο από τον Μπεν Αφλεκ, ένα νουάρ φιλμ, με ένα τεράστιο ηθικό δίλημμα και ανατροπές ... ομολογώ ότι με προβλημάτισε ιδιαιτέρως και με την παρέα μου το συζητάγαμε για ώρες αργότερα ... - Juno - με την εκπληκτική Ελεν Πέιτζ, άξια υποψήφια Οσκαρ ... μία τρυφερή, γλυκόπικρη ταινία με κοφτές ατάκες και ευαισθησία ... θα τη λατρέψετε ... --- και τα 2 αυτά, ήταν πολύ καλύτερα από κάτι οσκαρικά "αριστουργήματα" τύπου Michael Clayton ... +1 Εχμμμμ αν τον έπιανε ο Σερίφης, η ταινία δεν θα λεγόταν No Country For Old Men . Δηλαδή γνώμονας για να σου αρέσει εσένα μια ταινία είναι να συνάδει ο τίτλος με τα γεγονότα; :blink: Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
show Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 +1 Δηλαδή γνώμονας για να σου αρέσει εσένα μια ταινία είναι να συνάδει ο τίτλος με τα γεγονότα; :blink: Αυτό κατάλαβες; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Αυτό κατάλαβες; :blink: Οι υπόλοιποι τι κατάλαβαν; Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
show Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Δεν ξέρω, ρώτα τους. :p Ας το πω κι αλλιώς για να καταλάβεις τι εννοώ. Με ρώτησες γιατί μου άρεσε το τέλος, σωστά; Μου άρεσε επειδή είναι σύμφωνο με το μήνυμα που θέλει να περάσει η ταινία και το οποίο παρεμπιπτόντως, αναφέρεται και στον τίτλο. Νομίζω πως θα ήταν λίγο χαζό κι άσχετο με το θέμα αν τον έπιαναν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ - CHARLIE WILSON'S WAR Ισως η πιο ενδιαφερουσα ταινια που εχω δει φετος. Ειναι βεβαια ενδιαφερουσα καθως το αντικειμενο της ταινιας το εχω σπουδασει αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα ενδιαφερει και αλλους φιλους που δεν εχουν σχεση με την πολιτικη επιστημη και τις διεθνεις σχεσεις. Η πλοκη ακρως καλοσχεδιασμενη. Υπεροχοι και λιτοι διαλλογοι. Δυνατοι χαρακτηρες. Πιστη μεταφορα των συνθηκων του Ψυχρου Πολεμου. Παρα πολυ καλος ο Tom Hanks σαν τον Γερουσιαστη Charlie Wilson. Δυνατη αλλα λιγη σε διαρκεια η Julia Roberts ως Joanne Herring. Οσκαρικος οπως παντα, ο φοβερος Philip Seymour Hoffman ως ΕλληνοΑμερικανος πρακτορας της CIA Gust Stavrakatos (η καπως ετσι!). Το μονο ελατωμα για μενα ειναι λογω της περιοδου του Ψυχρου Πολεμου (και μαλιστα της τελευταιας αφου ειχε επελθει η πυρηνικη στρατηγικη της αποτροπης 1980-89) θα επρεπε να δωθει μεγαλυτερο βαρος στους Ρωσους αλλα και στους Αγγλους. Ισως τοτε βεβαια, η ταινια να ξεφευγε απο το καθιερωμενο 2ωρο και να κουραζε. Τεσπα! Το IMDB του εχει βαλει 7.6 αλλα εγω πιστευω οτι 8-8.5/10 ειναι ακρως δικαιο. Μια ταινια που δεν πρεπει να χασετε αν σας ενδιαφερει το ειδος και αν θελετε να ξεφυγετε απο τις ερωτικοτριγωνικες απογοητευσεις και το επερχομενο τελος του κοσμου. Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 "The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford", ρε παιδιά αυτή η ταινία μου άφησε ανάμικτα συναισθήματα. Μην περιμένει κανείς ομοιότητες με την άλλη φετινή παραγωγή "γουέστερν" "3:10 to Yuma" όπου το πιστολίδι πήγαινε σύννεφο, καμία σχέση. The Assassination of Jesse James είναι αρκετά αργό και μεγάλο σε διάρκεια(δυόμιση ώρες σχεδόν!) ωστόσο εκεί που έλεγα ότι βαρέθηκα δεν μπορούσα να το αφήσω, ίσως γιατί μ αρέσουν τέτοιου είδους ταινίες και γιατί είχα διαβάσει από πριν αρκετά για τον Jesse James. Πολύ καλός Μπραντ Πιτ(δεν το περίμενα) και απίστευτα σπαστικός ο μικρός Άφλεκ, απόλυτα στο ρόλο του δηλαδή. Του έδινα ένα 7-7,5. Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Death Sentence 2007 Ο Ταξιτζης του μεγαλου ΝτεΝιρο σε μια μοντερνα εκδοχη? Αυτο ειναι το ερωτημα που απασχολει οσους ειδαν την ταινια Death Sentence με τον Kevin Bacon στον κεντρικο ρολο. Η πλοκη χιλιοειδωμενη.. Μια συμμορια σκοτωνει την οικογενεια του ηρωα και αυτος παιρνει εκδικηση.. Τοσο απλα. Δεν μου κερδισε το ενδιαφερον η πλοκη. Ουτε και οι διαλλογοι. Απο την αλλη, οι φιλοτιμες προσπαθειες του Kevin Bacon να σοβαρεψει και τον ρολο του αλλα και ολοκληρη την ταινια κερδισαν την συμπαθεια μου. Παρα τα πολλα κενα της υποθεσης, ηταν μια συμπαθητικη ταινια. Σιγουρα ομως οχι για σινεμα. Να σημειωσω και τον μικρο αλλα παντα ευχαριστο ρολο του πολυ καλου John Goodman στην ταινια. Συμφωνα με το IMDB η ταινια εχει ενα 6.9/10. Μαλλον θα συμφωνησω. Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts