Jump to content

Apple Watch Series 10

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ήρθε αλλαγή στα προγράμματα με απεριόριστα από την Cosmote

Μόλις με ενημέρωσαν σε κατάστημα Γερμανός 

Οσοι έχουν απεριόριστα και κάνουν την διαδικασία Digital δηλαδή μέσω της εφαρμογής, τότε η τιμή ορίζεται στα 5.5€ με τους 3 πρώτους μήνες δωρεάν 

Οτι ισχύει δηλαδή σε όλους 

Μιλαω πάντα για την eSIM σε Apple Watch και δίκτυο Cosmote 

Nokia 8800 Scirocco

• 4 weeks later...

Μετά από 20 ημέρες στο service του Γερμανού… πήγα να δω τί γίνεται…το πρόβλημα με το αδύναμο ηχείο …

το κατεβάζουν από το ράφι τους κ μου λένε ότι είχε ενεργοποιηθεί το find my.. και δεν μπόρεσαν να το ελέγξουν 🤦‍♂️

φοβεροοοό…

δηλαδή… αγοράζει κάποιος μια ολοκαίνουργια συσκευή,  την ανοίγει .. με πρόβλημα κ πάει για σέρβις … κ περιμένει κ περιμένει… μέχρι να αλλάξει μοντέλο η apple 

Είχα κ παλαιότερα συναντήσει ένα παρόμοιο πρόβλημα με μια ολοκαίνουργια συσκευή S22 Ultra…πάλι στον Γερμανό της περιοχής μου , 

έφτασα στο σημείο μετά από ενάμιση μήνα χωρίς συσκευή, να ζητήσω την επιστροφή της …

αυτή είναι η τελευταία φορά … το Τρεις  εξαμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού…

ξέρω τί ακριβώς γίνεται κ πώς είναι η σωστή αντιμετώπιση σε ένα  Apple Store , επισκέφτηκα ένα , όταν χρειάστηκε στην Γερμανία…

μα καμία σχέση …

Γιατί δεν επικοινώνησες κατευθείαν με τη Document να τους το στείλεις αν δεν είσαι Αθήνα; Ή σε έναν Κωτσόβολο που είναι certified. 

16 ώρες πριν, xabos said:

Μετά από 20 ημέρες στο service του Γερμανού… πήγα να δω τί γίνεται…το πρόβλημα με το αδύναμο ηχείο …

το κατεβάζουν από το ράφι τους κ μου λένε ότι είχε ενεργοποιηθεί το find my.. και δεν μπόρεσαν να το ελέγξουν 🤦‍♂️

φοβεροοοό…

δηλαδή… αγοράζει κάποιος μια ολοκαίνουργια συσκευή,  την ανοίγει .. με πρόβλημα κ πάει για σέρβις … κ περιμένει κ περιμένει… μέχρι να αλλάξει μοντέλο η apple 

Είχα κ παλαιότερα συναντήσει ένα παρόμοιο πρόβλημα με μια ολοκαίνουργια συσκευή S22 Ultra…πάλι στον Γερμανό της περιοχής μου , 

έφτασα στο σημείο μετά από ενάμιση μήνα χωρίς συσκευή, να ζητήσω την επιστροφή της …

ξέρω τί ακριβώς γίνεται κ πώς είναι η σωστή αντιμετώπιση σε ένα  Apple Store , επισκέφτηκα ένα , όταν χρειάστηκε στην Γερμανία…

μα καμία σχέση …

Όπως ειπώθηκε παραπάνω νομίζω έπρεπε να μιλήσεις απευθείας με το επίσημο σέρβις και να μην μπλέξεις με τον κάθε υπάλληλο της γειτονιάς σε κατάστημα Γερμανός, Κωτσόβολος, public 

Επίσης το find my iPhone σου λένε να το απενεργοποιήσεις από την πρώτη στιγμή στο επίσημο σέρβις 

Ισως δεν το γνώριζες αλλά ακόμα και τώρα μήπως να μιλήσεις με το επίσημο, να τους εξηγήσεις και να σου πούνε τα επόμενα σου βήματα; 

Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν έχουμε Apple Store οπότε πρέπει μόνοι μας να αναλάβουμε να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα μιλώντας απευθείας με το επίσημο πάντα και όχι με τους μεταπωλητές 

Nokia 8800 Scirocco

23 ώρες πριν, xabos said:

φοβεροοοό…

μα καμία σχέση …

welcome to the club..40 μερες εκανα με κοσμοτε για να μου αντικαταστησουν το καινουριο κινητο... μονο istorm υποστηριζει doa..

iPhone 17 Pro Ma

iPad Pro M4

Apple Watch Ultra 3

Apple Airpods Pro 3

Κατάστημα germanos στην περιοχή που εργάζομαι, 45 μέρες για να βγει άκρη με "νεκρή" συσκευή εντός εγγύησης, από την στιγμή που τα κεντρικά της xiaomi αποφάνθηκαν πως δεν χρήζει επισκευής (στις 30 μέρες με καθυστέρηση προώθησης από πλευράς καταστήματος) και πρέπει να εκδοθεί πιστωτικό ο Γερμανός μου δήλωσε πως πρέπει να κοιτάξει την συσκευή και το δικό του τεχνικό τμήμα για να αποφανθεί εάν μπορεί να το επισκευάσει. 

Κατάστημα germanos στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης, ΆΨΟΓΟΙ και πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν, σε όλα. Μου έχουν λύσει πολλές περιπτώσεις και όχι μόνο σε θέματα εγγυήσεων. 

Τελικά ίσως δεν είναι όλοι ίδιοι 

http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

(έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής)

11 ώρες πριν, andreasomageiras said:

Κατάστημα germanos στην περιοχή που εργάζομαι, 45 μέρες για να βγει άκρη με "νεκρή" συσκευή εντός εγγύησης, από την στιγμή που τα κεντρικά της xiaomi αποφάνθηκαν πως δεν χρήζει επισκευής (στις 30 μέρες με καθυστέρηση προώθησης από πλευράς καταστήματος) και πρέπει να εκδοθεί πιστωτικό ο Γερμανός μου δήλωσε πως πρέπει να κοιτάξει την συσκευή και το δικό του τεχνικό τμήμα για να αποφανθεί εάν μπορεί να το επισκευάσει. 

Κατάστημα germanos στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης, ΆΨΟΓΟΙ και πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν, σε όλα. Μου έχουν λύσει πολλές περιπτώσεις και όχι μόνο σε θέματα εγγυήσεων. 

Τελικά ίσως δεν είναι όλοι ίδιοι 

Φυσικά δεν είναι αλλά αυτή η απόκλιση δεν πρέπει να υπάρχει 

Οταν μια συσκευή έχει πρόβλημα πρέπει να είναι συγκεκριμένη η επόμενη κίνηση είτε το πας στον Γερμανό της Θεσσαλονίκης είτε της Χίου 

Αυτο δεν συμβαίνει και πάντα εξαρτάται από το εκάστοτε κατάστημα πόσο καλά συμπεριφέρεται και ενδιαφέρεται για τον πελάτη 

Nokia 8800 Scirocco

Υπάρχει η δυνατότητα να δεις  στη συσκευή… ώρες λειτουργίας…οι συσκευές που είναι Apple  Refurbished  έχουν μηδενίσει τον μετρητή από την αρχή…??

Edited by xabos

Σήμερα διαπιστώνω ότι η συσκευή παραμένει στο ράφι του καταστήματος ….. ρωτάω με όση ευγένεια μου έχει μείνει.. …τί έχει γίνει …

δεν μας δώσατε την απόδειξη!!! οέοοο….

την απόδειξη που έχετε στα χέρια σας σκαναρισμένη από την πρώτη ημέρα… επίσης την έχω στείλει με email στην υποστήριξη … μόλις είχε γίνει το αίτημα ..

σύνοψη : ακριβώς ένας μήνας , το ρολόι έχει παραμένει στο κατάστημα της καβάλας κ θα πρέπει τώρα να δούμε, όταν φτάσει κάποτε κ αν το στείλουν ποτέ στο τεχνικό τμήμα πόσο καλή δουλειά θα γίνει …

Νέα συσκευή.. αγορά από Cosmote shop , μόλις ανοίχτηκε κ διαπιστώθηκε το πρόβλημα με το ηχείο …

Μου περνάει η σκέψη να στείλω αναφορά στην apple για  όλη την αντιμετώπιση που είχα σαν πελάτης τους ..

2 ώρες πριν, xabos said:

Μου περνάει η σκέψη να στείλω αναφορά στην apple για  όλη την αντιμετώπιση που είχα σαν πελάτης τους ..

Εγώ θα έστελνα.
Το πιθανότερο είναι να μην γίνει τίποτα.
Αλλά έτσι για το γ@μWτο.
Θα σου έλεγα να κοινοποιήσεις και στον ΙΝΚΑ...αλλά είναι τόσο ανάπηρος και "στημένος" που πιστεύω θα σε εξοργίσει ακόμα περισσότερο. 

Ειδικά για τα ρολόγια που δεν έχουν ανεπίσημα-επίσημο service εντός Ελλάδος...δεν ξέρω τί να σκεφτώ για την συνέχεια.

Γενικά στην Ελλάδα εάν πάρεις Apple (οτιδήποτε, όχι μόνο ρολόι)...είναι μην σου τύχει και χαλάσει. Ακόμα και εντός εγγύησης να είναι.
Τον ήπιες παγωμένο!

Y.Γ.
Τα airpods που έχω πριν καμία 15αριά μέρες "στράβωσαν" με κάτι και κάποιες φορές όταν έχω το ένα στην θήκη, βάζω το 2ο και δεν ξεκινάει η φόρτιση. Πρέπει να βγάλω το 1ο...και τότε ξεκινάει να φορτίζει το 2ο. Όχι πάντα...αλλά 2-3 φορές έχει συμβεί. Έκανα reset και φαίνεται να διορθώθηκε. Αλλά ακόμα είναι νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα. Πραγματικά ΤΡΕΜΩ στην ιδέα ότι θα χρειαστεί να μπλέξω με εγγυήσεις. Το πολύ κακό είναι ότι η εγγύηση 1 έτους της Apple έληξε πριν 1 εβδομάδα. Οπότε...πάω για εγγύηση καταστήματος. Δεν χρειάζεται να πω άλλα...όποιος έχει μπλέξει με εγγύηση Apple εντός Ελλάδος...καταλαβαίνει την συνέχεια.

Edited by pavlidisc

iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Καλημέρα ,

να ρωτήσω για πληκτρολόγιο ελληνικό μπορούμε να βάλουμε απο κάπου ή μονο φωνητικη πληκτρολογηση παίζει ?

ευχαριστω 

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

8 ώρες πριν, jimpsar said:

Καλημέρα ,

να ρωτήσω για πληκτρολόγιο ελληνικό μπορούμε να βάλουμε απο κάπου ή μονο φωνητικη πληκτρολογηση παίζει ?

ευχαριστω 

μονο φωνητικη πληκτρολογηση 

iPhone 17 Pro Ma

iPad Pro M4

Apple Watch Ultra 3

Apple Airpods Pro 3

• 2 weeks later...
On 27/4/2025 at 11:09 ΜΜ, xabos said:

φοβεροοοό…

μα καμία σχέση …

Ήρθε σήμερα… πάνε , σχεδόν 2 μήνες … από 8 Απριλίου .

Κατά τον έλεγχο της συσκευής δεν διαπιστώθηκε βλάβη … Είναι  εντός των προδιαγραφών του κατασκευαστή

image.png.1a48dab79e309435509079a819e4f894.png

τα σαΐνια απεφάνθη 

πιάσε το αυγό, και κούρευτο…:

Ζήτησα να γίνει επιστροφή του προϊόντος κ πίστωση των χρημάτων μου… κ μου έδωσαν ένα τηλ παραπόνων , Αθήνας …🙀

Edited by xabos

• 2 weeks later...

Με λίγη αναζήτησή…:

Many users have voiced complaints about the speaker being too quiet, especially for calls, music, and other audio playback. Some have even described the sound as muffled or distorted. 
Άρα … 

και εδώ στο επίσημο φόρουμ της apple..

Επικρατεί ένας χαμός ….. δυστυχώς θα σας προτείνω να μην το αγοράσετε… όσοι δεν το ακούσουν πρώτα … πολύ κρίμα .

Edited by xabos

• 1 month later...

Καλησπέρα και από εμένα. Σκέφτομαι να αγοράσω apple watch καθώς το Garmin που με συνόδευε τα τελευταία χρόνια δυστυχώς τα έπαιξε... Θέλω  να ρωτήσω αν στο Apple Watch μπορώ να κάνω Custom Exercises για το γυμναστήριο (είτε με βάρη, είτε χωρίς βάρη) ή πρέπει να πληρώσω για κάποια εφαρμογή;

• 1 month later...

Καλησπέρα.

Με το 10άρι είχατε και άλλοι το πρόβλημα με τον χαμηλό ήχο.
Διάβασα λίγο γενικά το διαδίκτυο και βλέπω πέφτει ολίγον από γκρίνια.

Σκέφτομαι να αλλάξω το 7άρι αλλά διστάζω λόγω αυτών που διάβασα και εδώ μέσα αλλά και σε ξένα forum.

Το πήρα.
Έχει όντως μειωμένη ένταση στο ηχείο σε σχέση με το 7άρι.
Ένα 20% θα έλεγα χοντρικά.
Αλλά δεν μπορώ να πώ ότι δεν ακούω κατά την συνομιλία. Το 10άρι πρέπει να είναι τέρμα ένταση για να ακούω όπως ακούω με το 7άρι με την ένταση στο 80%.
Όλα τα παραπάνω κατά την συνομιλία. Μουσική κλπ δεν υπάρχει περίπτωση να βάλω να ακούσω από το ηχείου του ρολογιού.

Να δούμε πώς θα πάει. Γιατί κάποιοι αναφέρουν ότι δουλεύει σωστά 2-3-4 μήνες και μετά για κάποιον λόγω πέφτει η ένταση πολύ.

Με έκπληξη διαπιστώνω....ότι πλέον υπάρχει κανονικό πληκτρολόγιο και στα Ελληνικά (όχι μόνο φωνητική πληκτρολόγηση)!!!
Ή ήρθε με το iOS 26 ή είναι προνόμιο του AW10 που δεν είχε το AW7 (το οποίο είχα μέχρι πριν 7-8 μέρες και δεν πρόλαβα να το σκαλίσω με iOS 26)

Edited by pavlidisc

3 ώρες πριν, pavlidisc said:

Με έκπληξη διαπιστώνω....ότι πλέον υπάρχει κανονικό πληκτρολόγιο και στα Ελληνικά (όχι μόνο φωνητική πληκτρολόγηση)!!!
Ή ήρθε με το iOS 26 ή είναι προνόμιο του AW10 που δεν είχε το AW7 (το οποίο είχα μέχρι πριν 7-8 μέρες και δεν πρόλαβα να το σκαλίσω με iOS 26)

ios26 το εφερε

iPhone 17 Pro Ma

iPad Pro M4

Apple Watch Ultra 3

Apple Airpods Pro 3