kiriakos_tjet Δημ. Χθες στς 05:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:00 μμ Σας θεωρούσα λίγο υπερβολικούς εσάς που υποστηρίζατε τόσο πολύ τα τζαμακια της flolab. Είχα παραγγείλει τα Χριστούγεννα με την προσφορά που είχε αλλά δεν το είχα τοποθετήσει. Είχα δοκιμάσει της spigen και είχα καταλήξει στο τζαμάκι της esr το οποίο φόραγα μέχρι σήμερα που επιτέλους τοποθέτησα το flolab. Απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Χρώματα λες και δεν υπάρχει τζαμάκι, το ίδιο και η αφή. Επίσης φανταστικό και κάτω από τον ήλιο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik1988. Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν On 11/9/2024 at 12:15 ΜΜ, xabos said: Καλησπέρα . Μπορείτε να μου πείτε τι διαφέρουν αυτά τα 2 κινητά το Ιphone 16 PLUS και το PRO MAX ?? Μπορείς να μου εξηγήσεις ? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 19 ώρες πριν, kiriakos_tjet said: Σας θεωρούσα λίγο υπερβολικούς εσάς που υποστηρίζατε τόσο πολύ τα τζαμακια της flolab. Είχα παραγγείλει τα Χριστούγεννα με την προσφορά που είχε αλλά δεν το είχα τοποθετήσει. Είχα δοκιμάσει της spigen και είχα καταλήξει στο τζαμάκι της esr το οποίο φόραγα μέχρι σήμερα που επιτέλους τοποθέτησα το flolab. Απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Χρώματα λες και δεν υπάρχει τζαμάκι, το ίδιο και η αφή. Επίσης φανταστικό και κάτω από τον ήλιο. Καλησπερα κ Καλη Χρονια! Μπορεις να μου πεις ποιο τζαμακι της επελεξες? Σε ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_tjet Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 1 ώρα πριν, josuts said: Καλησπερα κ Καλη Χρονια! Μπορεις να μου πεις ποιο τζαμακι της επελεξες? Σε ευχαριστω! https://flolab.io/collections/iphone-16-pro-max-screen-protector/products/flolab-onetime-pro-nanoarmour-infinity-edge-screen-protector-with-clearvue-anti-reflective-technology-reinforced-edge-anti-rainbow-for-iphone-16-series-slimmer-bezels?variant=44743558955159 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 2 ώρες πριν, kiriakos_tjet said: https://flolab.io/collections/iphone-16-pro-max-screen-protector/products/flolab-onetime-pro-nanoarmour-infinity-edge-screen-protector-with-clearvue-anti-reflective-technology-reinforced-edge-anti-rainbow-for-iphone-16-series-slimmer-bezels?variant=44743558955159 Ωραια! Σε ευχαριστω πολυ! Θα το κοιταξω!🙂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts