panoszavra Δημ. October 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2025 11 ώρες πριν, leo06 said: Ε, αφού σε βλέπει και ξεκλειδώνει. Αν πάει να την κατεβάσει κάποιος άλλος δεν κατεβαίνει καν. αυτό ακριβώς Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2025 (edited) Καλημέρα!Ποιο ρολόι προτείνετε που να μπορω να βλέπω τις ειδοποιήσεις μου,να βλέπω την κλήση και να απαντάει,αλλά να μην έχει ios ή Android και να κρατάει η μπαταρία κάνα 10ημερο; Φανταζομαι κάποιο Xiaomi κάνει την δουλειά αυτή; Δεν με ενδιαφέρει να έχει Apple pay, αρκεί να κρατάει η μπαταρία του γιατί κουράστηκα με τα iwatch και τα Android. Δοκιμασμένα όμως να δουλεύει σωστά στις ειδοποιήσεις. Edited October 2, 2025 by panosfx 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2025 32 minutes ago, panosfx said: Καλημέρα!Ποιο ρολόι προτείνετε που να μπορω να βλέπω τις ειδοποιήσεις μου,να βλέπω την κλήση και να απαντάει,αλλά να μην έχει ios ή Android και να κρατάει η μπαταρία κάνα 10ημερο; Φανταζομαι κάποιο Xiaomi κάνει την δουλειά αυτή; Δεν με ενδιαφέρει να έχει Apple pay, αρκεί να κρατάει η μπαταρία του γιατί κουράστηκα με τα iwatch και τα Android. Δοκιμασμένα όμως να δουλεύει σωστά στις ειδοποιήσεις. Οπως τα είπες κανένα xiaomi huawei ή και one plus 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. October 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2025 (edited) 4 ώρες πριν, panosfx said: Καλημέρα!Ποιο ρολόι προτείνετε που να μπορω να βλέπω τις ειδοποιήσεις μου,να βλέπω την κλήση και να απαντάει,αλλά να μην έχει ios ή Android και να κρατάει η μπαταρία κάνα 10ημερο; Φανταζομαι κάποιο Xiaomi κάνει την δουλειά αυτή; Δεν με ενδιαφέρει να έχει Apple pay, αρκεί να κρατάει η μπαταρία του γιατί κουράστηκα με τα iwatch και τα Android. Δοκιμασμένα όμως να δουλεύει σωστά στις ειδοποιήσεις. Καλησπέρα για τον ίδιο ακριβώς λόγο παράτησα το Apple Watch μου κ πήρα το HUAWEI 5 pro η κπαταρια με πάρα πολλές ειδοποιήσεις κ όλα ανοιχτά δεν έχω πειράξει τπτ μου κρατάει σχεδόν βδομάδα κ το έχω αφήσει κάτω από 25 ποτέ οπότε ακριβώς δεν ξέρω θετικα Φορτίζει πιο γρήγορα ακούγεσαι καλά από το κινητό έρχονται όλες οι ειδοποιήσεις αλλά δεν μπορείς να ανοίξεις το μνμ πάντα από όλες τις εφαρμογές να το δεις κάτι το οποίο εμένα δεν με νοιάζει κ κάποιες φορές δεν εμφανίζει το όνομα του αριθμού που σε καλεί κ θέλει να είναι ανοιχτή η εφαρμογή της HUAWEI ή κάποιες φορές επανεκκίνηση Πληρωμή από ρολόι δεν έκανε ποτέ οπότε δεν είχα θέμα αλλά κάτι άλλο που ενοχλεί είναι ότι ακόμα κ κάποιες ειδοποιήσεις που έχω στο αθόρυβο στο κινητό μόνο εμφάνιση αλλά στο ρολόι χτυπάει μου αρέσει που όταν έχω κλήση χτυπάει κ το κινητό κ το ρολόι κάτι που δεν γινόταν στο Apple Watch κ εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε βέβαια αυτό εινα προσωπικό Τέλος δεν νομίζω να ξαναπάω σε Apple Watch με τους συμβιβασμούς που κάνεις όταν δεν είναι Apple αλλά ο καθένας τα ζυγίζει κ επίσης μου αρέσει που δείχνει πιο ρολόι το στρογγυλό αυτά ελπίζω να βοήθησα Edited October 2, 2025 by dafly7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. October 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2025 5 ώρες πριν, panosfx said: Καλημέρα!Ποιο ρολόι προτείνετε που να μπορω να βλέπω τις ειδοποιήσεις μου,να βλέπω την κλήση και να απαντάει,αλλά να μην έχει ios ή Android και να κρατάει η μπαταρία κάνα 10ημερο; Φανταζομαι κάποιο Xiaomi κάνει την δουλειά αυτή; Δεν με ενδιαφέρει να έχει Apple pay, αρκεί να κρατάει η μπαταρία του γιατί κουράστηκα με τα iwatch και τα Android. Δοκιμασμένα όμως να δουλεύει σωστά στις ειδοποιήσεις. Ή κάποιο Garmin, που έχουν και Garmin Pay. Η μπαταρία στο Fenix 8 51mm κρατάει άνετα 15-20 ημέρες. Σε άλλα μοντέλα (χωρίς οθόνη amoled αφής), ακόμη περισσότερο! Και έχουν και την καλύτερη ποιότητα κατασκευής και είναι και στρογγυλά, σαν κανονικά ρολόγια. 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. October 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2025 7 ώρες πριν, panosfx said: Καλημέρα!Ποιο ρολόι προτείνετε που να μπορω να βλέπω τις ειδοποιήσεις μου,να βλέπω την κλήση και να απαντάει,αλλά να μην έχει ios ή Android και να κρατάει η μπαταρία κάνα 10ημερο; Φανταζομαι κάποιο Xiaomi κάνει την δουλειά αυτή; Δεν με ενδιαφέρει να έχει Apple pay, αρκεί να κρατάει η μπαταρία του γιατί κουράστηκα με τα iwatch και τα Android. Δοκιμασμένα όμως να δουλεύει σωστά στις ειδοποιήσεις. Είχα δοκιμάσει το Redmi Watch 3 με iPhone. Στην αρχή δούλευε άψογα, μετά από κάποιο update του iOS, χάθηκε η επικοινωνία, δεν έβγαζε ειδοποιήσεις κτλ. Επομένως, Xiaomi δεν θα πρότεινα, Huawei band που είχα όμως, λειτουργούσε ΑΨΟΓΑ με το iPhone, εμφανιζόταν τα πάντα όλα, δεν υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα με τη σύνδεση.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. October 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2025 On 25/9/2025 at 7:15 ΜΜ, Strofigkas said: Έχω και εγώ αυτό το θέμα με το πληκτρολόγιο . χρησιμοποιώ το SwiftKey Κάντε μια κατάργηση του πληκτρολογιου και ξαναπεραστε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. October 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2025 13 ώρες πριν, tsimisde said: Είχα δοκιμάσει το Redmi Watch 3 με iPhone. Στην αρχή δούλευε άψογα, μετά από κάποιο update του iOS, χάθηκε η επικοινωνία, δεν έβγαζε ειδοποιήσεις κτλ. Επομένως, Xiaomi δεν θα πρότεινα, Huawei band που είχα όμως, λειτουργούσε ΑΨΟΓΑ με το iPhone, εμφανιζόταν τα πάντα όλα, δεν υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα με τη σύνδεση.... Μια χαρά δουλεύω εδώ κι ένα χρόνο το Redmi Watch 5 Lite. Εχει πάρει αρκετα update και δεν έχει δημιουργηθεί κανένα θέμα. Τώρα δουλεύω κι ένα Xiaomi smart band 10 , επίσης κανένα πρόβλημα. Για καποιον που δεν θελει να δωσει 300 ευρω και πάνω και να μην τον νοιάζουν οι πολύ σωστές μετρήσεις στο θέμα της υγείας είναι η μόνη λύση. 1 1 Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantis_8 Δημ. October 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2025 Huawei fit 4 pro τούμπανο 7-8 μέρες αυτονομία και συνεργάζεται σε όλα με το iOS εγώ δεν αλλάζω το Apple Watch αλλά το έχω πάρει στον μικρό με 260€ έχεις τα πάντα από χαρακτηριστικά υγείας Από μπαταρία πως πάτε; σε 16 pro την ρουφάει σαν νεράκι με σκίσιμο βέβαια αλλά σαφώς πιο χάλια πλέον 98% υγεία αλλά δεν βλέπω να μένει κ πολύ 😂😂😂😂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2025 Το θέμα μου δεν είναι το κόστος ενός apple watch αλλά η καθημερινή φόρτιση. Βαρέθηκα!Και πέρα από τις ειδοποιήσεις δεν το χρησιμοποιώ για κάτι άλλο. Μάλλον για Redmi watch 5 με βλέπω. Αναγνώριση καλούντα έχει ή απλά βγάζει τον αριθμό χωρίς το ονομα; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. October 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2025 7 ώρες πριν, aenaos15 said: Μια χαρά δουλεύω εδώ κι ένα χρόνο το Redmi Watch 5 Lite. Εχει πάρει αρκετα update και δεν έχει δημιουργηθεί κανένα θέμα. Τώρα δουλεύω κι ένα Xiaomi smart band 10 , επίσης κανένα πρόβλημα. Ευχάριστο αυτό, πιθανόν όντως να δόθηκε λύση στην πορεία, εγώ με το που είχα συναντήσει τα όποια ζητήματα, δεν ξανασχολήθηκα με το θέμα, για να δω αν άλλαξε κάτι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2025 3 ώρες πριν, panosfx said: Το θέμα μου δεν είναι το κόστος ενός apple watch αλλά η καθημερινή φόρτιση. Βαρέθηκα!Και πέρα από τις ειδοποιήσεις δεν το χρησιμοποιώ για κάτι άλλο. Μάλλον για Redmi watch 5 με βλέπω. Αναγνώριση καλούντα έχει ή απλά βγάζει τον αριθμό χωρίς το ονομα; Είναι μεγάλη ταλαιπωρία η φόρτιση κάθε 1-2 μέρες είτε έχεις το απλό είτε το ultra Εγω προτίμησα να πάρω ένα φτηνό να μην έχω τα 4/5 των λειτουργιών αλλά να μην ασχολούμαι με την φόρτιση Καλά φυσικά εγώ είμαι ένας δεν αντιπροσωπεύω τον μέσο όρο Ίσως αν κατάφερναν έστω να το κάνουν να αντέχει μια εβδομάδα θα ήταν καλά 3 1 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2025 4 ώρες πριν, panosfx said: Το θέμα μου δεν είναι το κόστος ενός apple watch αλλά η καθημερινή φόρτιση. Βαρέθηκα!Και πέρα από τις ειδοποιήσεις δεν το χρησιμοποιώ για κάτι άλλο. Μάλλον για Redmi watch 5 με βλέπω. Αναγνώριση καλούντα έχει ή απλά βγάζει τον αριθμό χωρίς το ονομα; Αναλόγως τη ρύθμιση αν και τα xiaomi συνεργάζονται καλά με τα apple κινητά. Καλησπέρα σε όλους, νέος κάτοχος 16 Pro. Πριν είχα το 14 Pro και έκανα αναβάθμιση σε ελαφρώς μεταχειρισμένο που βρήκα. Τώρα το φορτίζω με φορτιστή iqos και power adapter έχω 20W Baseus. Έχω δει αυτά τα δύο προϊόντα για φόρτιση… να μπω στη διαδικασία να τα αγοράσω ή όχι; Διότι από τη στιγμή που είναι type c δεν πιστευω να έχει θέμα η συσκευή αν χρησιμοποιείς καλώδιο πιστοποιημένο ή Apple Original με ένα κοινό type c. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. October 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2025 54 minutes ago, Tasos19s said: Είναι μεγάλη ταλαιπωρία η φόρτιση κάθε 1-2 μέρες είτε έχεις το απλό είτε το ultra Εγω προτίμησα να πάρω ένα φτηνό να μην έχω τα 4/5 των λειτουργιών αλλά να μην ασχολούμαι με την φόρτιση Καλά φυσικά εγώ είμαι ένας δεν αντιπροσωπεύω τον μέσο όρο Ίσως αν κατάφερναν έστω να το κάνουν να αντέχει μια εβδομάδα θα ήταν καλά Αν καταφέρουν να αντέχει μια εβδομάδα θα πουλήσει σαν ζεστό ψωμί. Πολλοί που χρησιμοποιούν το ρολόι και για fitness δραστηριότητες ,μεταπήδησαν σε Garmin εκτός των άλλων και λόγω μπαταρίας. Δεν είναι απίθανο να συμβεί. Λίγο καλύτερος ενεργειακά επεξεργαστής και μια νέου τύπου μπαταρία (άνθρακα - πυριτίου)νομίζω πως θα φτάσει ,εάν όχι εβδομάδα, 5 μέρες σίγουρα. 1 Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. October 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2025 2 ώρες πριν, Tasos19s said: Είναι μεγάλη ταλαιπωρία η φόρτιση κάθε 1-2 μέρες είτε έχεις το απλό είτε το ultra Εγω προτίμησα να πάρω ένα φτηνό να μην έχω τα 4/5 των λειτουργιών αλλά να μην ασχολούμαι με την φόρτιση Καλά φυσικά εγώ είμαι ένας δεν αντιπροσωπεύω τον μέσο όρο Ίσως αν κατάφερναν έστω να το κάνουν να αντέχει μια εβδομάδα θα ήταν καλά Που την βρίσκεις την ταλαιπωρία πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω. Και μάλιστα μεγάλη…! Σηκώνεσαι το πρωί, το πετάς στον φορτιστή, μέχρι να πλυθείς να κατουρήσεις να ντυθείς και να βάλεις παπούτσια έχει πάρει 60-70%. Δηλαδή ρε Τάσο..οκ καθένας όπως την βρίσκει…αλλά μην τραγικοποιούμε τόσο τα πράγματα. 3 Παράθεση iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2025 1 hour ago, pavlidisc said: Που την βρίσκεις την ταλαιπωρία πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω. Και μάλιστα μεγάλη…! Σηκώνεσαι το πρωί, το πετάς στον φορτιστή, μέχρι να πλυθείς να κατουρήσεις να ντυθείς και να βάλεις παπούτσια έχει πάρει 60-70%. Δηλαδή ρε Τάσο..οκ καθένας όπως την βρίσκει…αλλά μην τραγικοποιούμε τόσο τα πράγματα. Εμένα με κουράζει αυτό πραγματικά Το θεωρώ χάσιμο φαιάς ουσίας να ασχολούμαι κάθε μέρα με την φόρτιση του ρολογιού Δεν έχει και επιλογές πχ να κλείσεις τα πάντα και να κρατάει 5 μέρες. Οτι και να κάνεις καίει μπαταρία πολύ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantis_8 Δημ. October 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2025 40 minutes ago, Tasos19s said: Εμένα με κουράζει αυτό πραγματικά Το θεωρώ χάσιμο φαιάς ουσίας να ασχολούμαι κάθε μέρα με την φόρτιση του ρολογιού Δεν έχει και επιλογές πχ να κλείσεις τα πάντα και να κρατάει 5 μέρες. Οτι και να κάνεις καίει μπαταρία πολύ Εγώ το φορτίζω όπως φορτίζω το κινητό 40 λεπτά το πρωί πάει ως 100% αλλά όπως την βρίσκει ο καθένας Σου είπα για το huawei γιατί κάνει ότι κ το Apple Watch με 5-7 μέρες μπαταρία εφόσον δεν είναι το θέμα σου οικονομικό θεωρώ ότι είναι η καλύτερη λύση ειχα το redmi watch 4 μόνο τον καιρό αργούσε να ενημερώσει με το huawei πάντως δεν μπαίνει σύγκριση σε τίποτε καλή επιλογή εύχομαι καλή συνέχεια 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2025 10 ώρες πριν, valantis_8 said: Εγώ το φορτίζω όπως φορτίζω το κινητό 40 λεπτά το πρωί πάει ως 100% αλλά όπως την βρίσκει ο καθένας Σου είπα για το huawei γιατί κάνει ότι κ το Apple Watch με 5-7 μέρες μπαταρία εφόσον δεν είναι το θέμα σου οικονομικό θεωρώ ότι είναι η καλύτερη λύση ειχα το redmi watch 4 μόνο τον καιρό αργούσε να ενημερώσει με το huawei πάντως δεν μπαίνει σύγκριση σε τίποτε καλή επιλογή εύχομαι καλή συνέχεια Ποιο Huawei προτεινεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2025 On 2/10/2025 at 2:03 ΜΜ, dafly7 said: Καλησπέρα για τον ίδιο ακριβώς λόγο παράτησα το Apple Watch μου κ πήρα το HUAWEI 5 pro η κπαταρια με πάρα πολλές ειδοποιήσεις κ όλα ανοιχτά δεν έχω πειράξει τπτ μου κρατάει σχεδόν βδομάδα κ το έχω αφήσει κάτω από 25 ποτέ οπότε ακριβώς δεν ξέρω θετικα Φορτίζει πιο γρήγορα ακούγεσαι καλά από το κινητό έρχονται όλες οι ειδοποιήσεις αλλά δεν μπορείς να ανοίξεις το μνμ πάντα από όλες τις εφαρμογές να το δεις κάτι το οποίο εμένα δεν με νοιάζει κ κάποιες φορές δεν εμφανίζει το όνομα του αριθμού που σε καλεί κ θέλει να είναι ανοιχτή η εφαρμογή της HUAWEI ή κάποιες φορές επανεκκίνηση Πληρωμή από ρολόι δεν έκανε ποτέ οπότε δεν είχα θέμα αλλά κάτι άλλο που ενοχλεί είναι ότι ακόμα κ κάποιες ειδοποιήσεις που έχω στο αθόρυβο στο κινητό μόνο εμφάνιση αλλά στο ρολόι χτυπάει μου αρέσει που όταν έχω κλήση χτυπάει κ το κινητό κ το ρολόι κάτι που δεν γινόταν στο Apple Watch κ εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε βέβαια αυτό εινα προσωπικό Τέλος δεν νομίζω να ξαναπάω σε Apple Watch με τους συμβιβασμούς που κάνεις όταν δεν είναι Apple αλλά ο καθένας τα ζυγίζει κ επίσης μου αρέσει που δείχνει πιο ρολόι το στρογγυλό αυτά ελπίζω να βοήθησα καλημερα, επειδη και εγω βαρεθηκα το ultra, αν και βγαζει 3-4 μερες ανετα, αλλα με κουρασε λογω βαρους και λογω του οτι ειναι δυσχρηστο (καμια σχεση με το αντιστοιχο samsung Που ειχα πριν το οποιο ομως δε δουλευει καλα με Ios), το δικο σου δεχεται κλησεις? επισης συνεργαζεται με buds ωστε να στειλεις την κληση εκει ή να καταλαβει οτι τα φορας και ενω απαντας απο το ρολοι να παει εκει? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. October 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2025 On 3/10/2025 at 12:05 ΜΜ, panosfx said: Το θέμα μου δεν είναι το κόστος ενός apple watch αλλά η καθημερινή φόρτιση. Βαρέθηκα!Και πέρα από τις ειδοποιήσεις δεν το χρησιμοποιώ για κάτι άλλο. Μάλλον για Redmi watch 5 με βλέπω. Αναγνώριση καλούντα έχει ή απλά βγάζει τον αριθμό χωρίς το ονομα; Το lite εχει αναγνώριση όσους εχεις ως αγαπημένες επαφές. Ισως το 5 να έχει όλες τις επαφες. 1 Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. October 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2025 Παιδιά καλησπέρα.Σε σας όταν δέχεστε iMessage σας χτυπάει ο ήχος? βγαίνει η ειδοποίηση όταν είναι κλειδωμένη η οθόνη.Σε μένα μετά την αναβάθμιση δεν δουλεύει.4 μέρες μιλάω στο τηλέφωνο με απλ υποστήριξη κ ότι κ να μου πρότειναν το έκανα αλλά μάταια! την επόμενη εβδομάδα παλι περιμένω μας κ βρουν κάτι!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2025 4 ώρες πριν, josuts said: Παιδιά καλησπέρα.Σε σας όταν δέχεστε iMessage σας χτυπάει ο ήχος? βγαίνει η ειδοποίηση όταν είναι κλειδωμένη η οθόνη.Σε μένα μετά την αναβάθμιση δεν δουλεύει.4 μέρες μιλάω στο τηλέφωνο με απλ υποστήριξη κ ότι κ να μου πρότειναν το έκανα αλλά μάταια! την επόμενη εβδομάδα παλι περιμένω μας κ βρουν κάτι!!! Άμα είναι κάποιο bug μην σκας θα διορθωθεί σε επικείμενη αναβάθμιση δεν πρόκειται να σου βρουν λύση στο support Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. October 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2025 7 ώρες πριν, Tasos19s said: Άμα είναι κάποιο bug μην σκας θα διορθωθεί σε επικείμενη αναβάθμιση δεν πρόκειται να σου βρουν λύση στο support κατάλαβα κ σε ευχαριστώ! Τηλεφωνικά μιλάω μαζί τους έτσι κ αλλιώς οπότε ιδωμένοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantis_8 Δημ. October 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2025 On 4/10/2025 at 7:02 ΠΜ, panosfx said: Ποιο Huawei προτεινεις; Το fit 4 pro Ουσιαστικά έχεις Apple Watch με με άλλη ονομασία και 5-6 μέρες φόρτιση 😁😁😁 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2025 Τελικά κατέληξα σε apple watch 10 46mm ελπίζοντας να μη θέλει 2 φορές την μέρα φόρτιση.. Για απομακρυσμενο έλεγχο υπολογιστή ποια εφαρμογή προτείνετε;Στο android είχα το Chrome remote desktop, αλλά στο ios δεν το έχει στο App store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts