strathgos Δημ. September 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2025 1 hour ago, Strofigkas said: Εγώ πληρώνω κανονικά χωρίς πρόβλημα με eurobank Πήρα το 17pro max και το ρολόι το ultra3 και κανένα δεν περνάει την κάρτα στο apple wallet μετά από επικοινωνία με Eurobank μου είπαν ότι είναι bug της εφαρμογής.Alpha πέρασε κανονικά αμεσως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tricker Δημ. September 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2025 Τι θα κάνουμε ρε παιδιά; Θα πάμε στο 17PM? Έχω ξενερώσει με το αλουμίνιο.. Skip η upgrade από 16PM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. September 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2025 (edited) 25 minutes ago, tricker said: Τι θα κάνουμε ρε παιδιά; Θα πάμε στο 17PM? Έχω ξενερώσει με το αλουμίνιο.. Skip η upgrade από 16PM? Πραγματικά τρελή ξενέρα η επιστροφή σε αλουμίνιο. Δηλαδή, κάποιος που έχει ξέρω 'γώ 16 Pro Max natural titanium, θα πάει σε πορτοκαλί αλουμίνιο;;;;; Πφφφφφφφφ.....👎 Edited September 21, 2025 by pavlidisc Παράθεση iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2025 50 minutes ago, pavlidisc said: Δηλαδή, κάποιος που έχει ξέρω 'γώ 16 Pro Max natural titanium, θα πάει σε πορτοκαλί αλουμίνιο;;;;; Πφφφφφφφφ.....👎 Δεν θα πάει, υπάρχει λόγος; Με 16πμ μετά από 3-4 χρόνια βλέπει που θα πάει. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. September 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2025 1 hour ago, tricker said: Τι θα κάνουμε ρε παιδιά; Θα πάμε στο 17PM? Έχω ξενερώσει με το αλουμίνιο.. Skip η upgrade από 16PM? Και εγω που αλλάζω κινητό καθε χρόνο, φέτος δεν το έκανα το βήμα...δεν με τράβηξε τόσο 1 Παράθεση iPhone 17 Pro Ma iPad Pro M4 Apple Watch Ultra 3 Apple Airpods Pro 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tricker Δημ. September 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2025 (edited) 1 hour ago, arxontas2323 said: Και εγω που αλλάζω κινητό καθε χρόνο, φέτος δεν το έκανα το βήμα...δεν με τράβηξε τόσο Ψάχνω λόγο να το πάρω, αγοράζω πάντα day 1 και με κράτησε/κρατάει το αλουμίνιο… τι μ@λακια έκαναν φέτος ρε γμτ… και κράτησαν το τιτάνιο στο air… Edited September 21, 2025 by tricker Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. September 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2025 15 minutes ago, tricker said: Ψάχνω λόγο να το πάρω, αγοράζω πάντα day 1 και με κράτησε/κρατάει το αλουμίνιο… τι μ@λακια έκαναν φέτος ρε γμτ… και κράτησαν το τιτάνιο στο air… Αν δε μένει και η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα, εκεί να δεις τι έχει να γίνει! Εν τω μεταξύ βλέπω κάτι φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο reddit με σημεία στο κινητό όπου έχει φύγει το χρώμα. Δεν ξέρω τι έχουν κάνει και αυτοί βέβαια για να γίνει αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. September 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2025 Υπάρχει κάποιος εκτός από μένα που δεν έχει αναβαθμίσει ακόμη στο iOS 26; Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tricker Δημ. September 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2025 2 ώρες πριν, panoszavra said: Υπάρχει κάποιος εκτός από μένα που δεν έχει αναβαθμίσει ακόμη στο iOS 26; Εγώ. Αν δε πάω στο 17PM θα περιμένω τουλάχιστον την 26.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. September 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2025 4 ώρες πριν, tricker said: Εγώ. Αν δε πάω στο 17PM θα περιμένω τουλάχιστον την 26.2 Θ αντέξεις ε; Μπράβο. Με τρώει το χέρι ρε 'σύ. Αλλά διαβάζω αρκετά bugs και ακόμη κρατιέμαι. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. September 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2025 1 ώρα πριν, panoszavra said: Θ αντέξεις ε; Μπράβο. Με τρώει το χέρι ρε 'σύ. Αλλά διαβάζω αρκετά bugs και ακόμη κρατιέμαι. Buggs δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο. Απλά η εμφάνιση δεν με ενθουσίασε εμένα. Πολύ φτηνή και κακογουστη θα την έλεγα με όλες αυτές τις διαφάνειες και τις αντανακλασεις. Σαν android skin μοιάζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. September 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2025 1 hour ago, koutsis said: Buggs δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο. Απλά η εμφάνιση δεν με ενθουσίασε εμένα. Πολύ φτηνή και κακογουστη θα την έλεγα με όλες αυτές τις διαφάνειες και τις αντανακλασεις. Σαν android skin μοιάζει... Τόσα έχουμε ανεχθεί στην Apple , αυτό είναι το λιγότερο για μένα. Λειτουργικό ας είναι και χωρίς bugs. Αυτό με νοιάζει. Και να μην χαλάσει την μπαταρία. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2025 παιδες εχετε και εσεις θεματα με το πληκτρολογιο? εχω της MS και πολλες φορες παω να γραψω και το πληκτρολογιο καβαλαει το πλαισιο στο οποιο φαινεται το κειμενο που γραφεις με αποτελεσμα να μην βλεπεις τι γραφεις. Αν υπηρχε back θα εφτιαχνε πολυ ευκολα αλλα τωρα πρεπει να βρισκω ενα σημειο να πατησω που να κατεβει το πληκτρολογιο κατω και να ανεβει παλι για να δω τι γραφω. Επισης μια βελτιωση που ειδα με το 26 ειναι η χρηση του συνδυασμου ρολοι/ακουστικα/κινητο. Τωρα οταν απαντησω απο το ρολοι και εχω τα ακουστικα πανω, παει η κληση σε αυτα ενω πρωτα δεν πηγαινε. Δεν ξερω αν φταιει οτι εχω Huawei ακουστικα αλλα πλεον παει αμεσως. κατι αλλο ειναι οτι αν απαντησω απο τα ακουστικα και κοιταξω το ρολοι μου δειχνει την κληση ενω πρωτα δεν εδειχνε και δε μπορουσα να την τερματισω. Ολα αυτα στο ανδροιδ δουλευαν αριστα (οικοσυστημα Samsung) ενω απο οταν πηγα σε αι φον δεν ειχα σωστη συνεργασια των μερων αυτων και επρεπε να πιανω κινητο παντα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. September 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2025 On 24/9/2025 at 3:47 ΜΜ, Nikos_Mpl said: παιδες εχετε και εσεις θεματα με το πληκτρολογιο? εχω της MS και πολλες φορες παω να γραψω και το πληκτρολογιο καβαλαει το πλαισιο στο οποιο φαινεται το κειμενο που γραφεις με αποτελεσμα να μην βλεπεις τι γραφεις. Αν υπηρχε back θα εφτιαχνε πολυ ευκολα αλλα τωρα πρεπει να βρισκω ενα σημειο να πατησω που να κατεβει το πληκτρολογιο κατω και να ανεβει παλι για να δω τι γραφω. Επισης μια βελτιωση που ειδα με το 26 ειναι η χρηση του συνδυασμου ρολοι/ακουστικα/κινητο. Τωρα οταν απαντησω απο το ρολοι και εχω τα ακουστικα πανω, παει η κληση σε αυτα ενω πρωτα δεν πηγαινε. Δεν ξερω αν φταιει οτι εχω Huawei ακουστικα αλλα πλεον παει αμεσως. κατι αλλο ειναι οτι αν απαντησω απο τα ακουστικα και κοιταξω το ρολοι μου δειχνει την κληση ενω πρωτα δεν εδειχνε και δε μπορουσα να την τερματισω. Ολα αυτα στο ανδροιδ δουλευαν αριστα (οικοσυστημα Samsung) ενω απο οταν πηγα σε αι φον δεν ειχα σωστη συνεργασια των μερων αυτων και επρεπε να πιανω κινητο παντα. Έχω και εγώ αυτό το θέμα με το πληκτρολόγιο . χρησιμοποιώ το SwiftKey Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. September 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2025 4 ώρες πριν, Strofigkas said: Έχω και εγώ αυτό το θέμα με το πληκτρολόγιο . χρησιμοποιώ το SwiftKey Νομίζω οτι σταμάτησε...δεν ξέρω αν σταμάτησε απο προχθές που εβαλα 26.1 2 Παράθεση iPhone 17 Pro Ma iPad Pro M4 Apple Watch Ultra 3 Apple Airpods Pro 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. September 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2025 με το μενού με τα μηνύματα τι γίνεται ρε παιδιά! Αν πάω στα σβησμένα κ το αφήσω εκεί μετά αν έρθει νέο μήνυμα δεν μου χτυπάει ο ήχος? το 26 φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. September 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2025 On 24/9/2025 at 3:47 ΜΜ, Nikos_Mpl said: παιδες εχετε και εσεις θεματα με το πληκτρολογιο? εχω της MS και πολλες φορες παω να γραψω και το πληκτρολογιο καβαλαει το πλαισιο στο οποιο φαινεται το κειμενο που γραφεις με αποτελεσμα να μην βλεπεις τι γραφεις. Αν υπηρχε back θα εφτιαχνε πολυ ευκολα αλλα τωρα πρεπει να βρισκω ενα σημειο να πατησω που να κατεβει το πληκτρολογιο κατω και να ανεβει παλι για να δω τι γραφω. Επισης μια βελτιωση που ειδα με το 26 ειναι η χρηση του συνδυασμου ρολοι/ακουστικα/κινητο. Τωρα οταν απαντησω απο το ρολοι και εχω τα ακουστικα πανω, παει η κληση σε αυτα ενω πρωτα δεν πηγαινε. Δεν ξερω αν φταιει οτι εχω Huawei ακουστικα αλλα πλεον παει αμεσως. κατι αλλο ειναι οτι αν απαντησω απο τα ακουστικα και κοιταξω το ρολοι μου δειχνει την κληση ενω πρωτα δεν εδειχνε και δε μπορουσα να την τερματισω. Ολα αυτα στο ανδροιδ δουλευαν αριστα (οικοσυστημα Samsung) ενω απο οταν πηγα σε αι φον δεν ειχα σωστη συνεργασια των μερων αυτων και επρεπε να πιανω κινητο παντα. Το ίδιο θέμα έχω κι εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2025 3 ώρες πριν, tasosdimas said: Το ίδιο θέμα έχω κι εγω εβαλα το πληκτρολογιο της apple αλλα αντεξα 1 ωρα. δε γινεται να θες τοσο κοπο για κομμα και τελεια, απορω ποσο αμπαλος ειναι αυτος που το σχεδιασε. δεν μπορουν να καταλαβουν οτι ειναι απαραιτητα? χωρια οτι ειναι μαπα σαν διαταξη. ειναι ολο προς τα αριστερα με κενα δεξια και αντι να φτανεις ευκολα χανεις τα μισα γραμματα. 1 Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. September 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2025 Βγήκε νέα ενημέρωση. Δεν διόρθωσε το πρόβλημα με το πληκτρολόγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. September 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2025 1 hour ago, tasosdimas said: Βγήκε νέα ενημέρωση. Δεν διόρθωσε το πρόβλημα με το πληκτρολόγιο. Έχω developer 26.1 και δεν μου το ξανά έκανε Παράθεση iPhone 17 Pro Ma iPad Pro M4 Apple Watch Ultra 3 Apple Airpods Pro 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. September 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2025 (edited) Προφανώς και δεν θα διόρθωνε το πρόβλημα, αφού δεν το αναφέρει στο log. Γι'αυτό και δεν την έκανα άλλωστε...εν αναμονή για την 26.0.2 λοιπόν. Edit: Μακάρι να στρώσει με ενημέρωση λογισμικού. Εν τω μεταξύ στο ινσταγκραμ δεν έχει κανένα θέμα ούτε της Google ούτε της Microsoft Edited September 30, 2025 by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. September 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2025 (edited) On 24/9/2025 at 3:47 ΜΜ, Nikos_Mpl said: Πως το ρυθμιζουμε να μην μπορεί να μπει στο κέντρο ελέγχου όταν είναι στην οθόνη κλειδώματος; Edited September 30, 2025 by Strofigkas Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. September 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2025 5 ώρες πριν, Strofigkas said: Πως το ρυθμιζουμε να μην μπορεί να μπει στο κέντρο ελέγχου όταν είναι στην οθόνη κλειδώματος; Θα στο στείλω στα αγγλικά. 1 Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. October 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2025 7 ώρες πριν, panoszavra said: Θα στο στείλω στα αγγλικά. Έτσι το έχω αλλά και πάλι μπορώ να μπω ατο την οθόνη κλειδωματος Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2025 3 ώρες πριν, Strofigkas said: Έτσι το έχω αλλά και πάλι μπορώ να μπω ατο την οθόνη κλειδωματος Ε, αφού σε βλέπει και ξεκλειδώνει. Αν πάει να την κατεβάσει κάποιος άλλος δεν κατεβαίνει καν. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts